høst innkjøp

Hei hei ♥

Nå har jeg nettopp spist middag og jeg er så mett at jeg ikke orker å gjøre annet enn å se en film nå, haha. Nå er snart helgen over allerede, men på onsdag skal vi heldigvis på klassetur og jeg gleder meg fortsatt masse til det. It's gonna be fun! Jeg har kjøpt en del ting i det siste så nå har jeg filmet inn en ny innkjøpsvideo, jeg håper dere liker den♥ 

Hva syns dere om videoen og innkjøpene? 

 • weekend

  Hei hei ♥

  Denne helgen har vært utrolig rolig. Jeg har vasket, fått redigert flere videoer, sett ferdig første sesong av Reign og i dag skal jeg gjøre litt skolearbeid. Jeg kom på at jeg aldri fikk lagt ut flere bilder fra jungel festen som var forrige helg, så her får dere en liten titt på hvordan den kvelden var. Jeg hadde det så utrolig gøy!


  Kent, meg, Mads og Cecilie

  Marte og meg

  Hva har dere gjort i helgen? Hva syns dere om bildene? 

 • q&a og etterligning

  Hei hei ♥

  Nå setter jeg i gang en Q&A runde hvor jeg svarer på spørsmål dere sender inn. Under ser dere min nyeste video hvor jeg etterligner flere norske youtubers, det var veldig gøy å prøve å etterligne de. På slutten nevner jeg også spørsmålsrunden for jeg skal nemlig svare på spørsmålene i en video. Så om dere lurer på noe så spør meg her på bloggen eller på min youtubekanal.

  Hva syns dere om videoen? Hva lurer dere på til Q&A runden? 

 • pure new york, sponset video

  Magen er mett, men jeg sitter igjen med en brent ettersmak av pizza. Er det så rart om jeg da sikler etter herlig pizza fra peppes når jeg ser den nye reklamen til deres "pure new york pizza"? Det er ikke noen tvil om at pizzaen fra peppes er den beste i verden, og jeg er så utrolig lei meg når jeg sitter her i Danmark og de ikke har Peppes i Herning... Jeg fikk heldigvis nyte den herlige pizzaen da jeg var på peppes med venninnene mine rett før jeg dro hit.

  Pizzaserien Pure new york består av tynne og luftige pizzaer, og toppingen ser utrolig fristende ut. Blir dere også fristet nå så har jeg en gladmelding om at de har 50 kr i rabatt om dere kjøper en pizza fra denne serien + 1,5 l mineralvann. Reklamevideoen kan dere se under bildene mine.

  - Dere kan også brette Pure new york pizzaene, akkurat slik som newyorkerne liker det! I motsetning til denne brente pizzaen på bildene, haha. Jeg skulle virkelig ønske jeg kunne bestille pizza fra peppes hjem til døren hver dag enn å lage min egen mat. 

  Har noen av dere prøvd ut den nye pizzaserien? Så det ikke godt ut med pizzaen på videoen?

  sponset innlegg

 • reign

  Hei hei ♥

  I går hadde jeg rene Reign-maratonet, Reign er forresten en tv-serie om dere ikke visste det. Jeg så haugevis av episoder, spiste alt for mye snickers, men gjorde også noen småting jeg måtte få unnagjort. Jeg har også fått bestilt billetter hjem i høstferien som ikke starter før om to uker for meg. Jeg gleder meg veldig til å komme hjem og spesielt se familien min♥  Bilder fra i går. Jeg filmet også inn en ny video i går, så nå har jeg minst fire videoer jeg må redigere og legge ut på youtube. I dag får jeg meg også iphone, woop woop! Ser virkelig frem til det og dere kommer helt klart til å høre fra meg når jeg har hentet iphonen♥

  Noen flere enn meg som ser på Reign? Hva syns dere om bildene? 

 • høsttips

  Hei hei ♥

  Nå er jeg godt pakket inn i dynen og for øyeblikket har jeg Reign maraton, det er en tv-serie jeg nettopp startet å se. Vi har nemlig hatt fri fra skolen i dag, så det var utrolig deilig å få sove ekstra lenge. Jeg glemte forresten å dele søndagens video på Weeklyhappiness hvor jeg deler mine høsttips for å få en perfekt høst. Jeg håper dere liker videoen.

  Hva syns dere om videoen og tipsene? 

 • chicken wrap night

  Hei hei ♥

  Skoledagen i dag gikk ganske fort siden vi fikk holde på med litt kreative oppgaver istedet for å bare høre på teori fra læreren en hel dag i strekk. Nå har jeg nettopp spist middag som ble kylling wrap nok en gang. Når jeg først kjøper inn kyllingfileter, grønnsaker og saus så spiser jeg som regel det samme hver kveld slik at ikke maten blir dårlig. Jeg klager ikke heller, for det er så godt! Samtidig får jeg også i meg grønnsaker, haha.   Bildene tok jeg her om dagen. Nå er jeg snart tom for alle ingrediensene mine, så da må jeg finne noe nytt å lage til middag. Jeg er ikke så alt for kreativ når det gjelder middagsmat, så det blir nok noe enkelt jeg faktisk klarer å lage.

  Hva liker dere å lage til middag? 

 • alt for sliten

  Hei hei ♥

  Nå er jeg sinnsykt trøtt siden jeg sov utrolig lite i natt, så derfor skal jeg legge meg i sengen med en film, cupcakes og en kopp kakao. Jeg tenkte jeg skulle se filmen "Think like a man too", har sett den første filmen så må selvfølgelig se denne også. Etter at jeg har hvilt en god stund så skal jeg nok gjøre litt skolearbeid, vi har fått stoff vi må lese denne uken fordi vi bare har teori. Heldigvis har vi fri en dag, så deilig!   De to siste bildene er fra we♥it

  Hvordan er formen deres i dag? 

 • cupcakes

  Hei hei ♥

  Untatt festing i helgen så har jeg bare slappet av, handlet, laget videoer og laget cupcakes. Jeg har hatt en veldig fin helg, men nå er jeg veldig sliten. Kun en uke igjen til klassetur, det kommer til å bli så gøy! Jeg gleder meg masse♥ Frem til det må jeg vel bare henge med på skolen og trøste meg med cupcakesene, haha.   Så det ikke godt ut? 

 • spørsmål og svar om livet i Danmark

  Hei hei ♥

  Jeg har fått noen spørsmål på bloggen og på youtubekanalen min angående livet her i Danmark. Jeg tenker at det er flere som er nysgjerrig på spesielt studiene mine, så derfor har jeg nå skrevet et utfyllende innlegg om generelle ting noen har spurt om. Om dere lurer på noe mer så bare spør i kommentarfeltet så tar jeg det med i ukens spørsmål. 

  Hva skal du studere? Jeg studerer fashion design på VIA University College, Teko Design + business. Det vil si at jeg studerer klær, mote og design, og etterhvert så skal vi starte å sy klær, vi kommer nok til å lære mye spennende og vi skal også ha valgfag. Som valgfag kan vi velge å enten ha fag som "strikking, kroppstegning, lær og pels, trykk osv" eller så kan vi velge å dra på studietur til steder som Dubai, New York, Tyrkia, London, København, Vietnam og Milano. Jeg skal gå 2 år/4 semestre på design teknolog nå, og etter det vil jeg ta en bachelor grad.

  Hittil har vi hatt prosjekter som handler om teamarbeid og designere, og om en uke skal vi på klassetur og ha masse morsomme aktiviteter som dansing, "gummibåt basket", aner virkelig ikke hva det er, kreative oppgaver, rapellering osv. Jeg skal bo i et hus med flere fra klassen, og de jeg er på gruppe med for aktivitetene er jenter fra de andre klassene som jeg ikke kjenner enda. 

  Kan du skrive litt om skolen? Skolen som jeg bare kaller TEKO er utrolig fin, og det går over 1000 studenter der. Både utsiden og innsiden av skolen er bare sååå fin, jeg virkelig elsker denne skolen! Det er flere bygninger og jeg så for meg at jeg kom til å gå meg bort med en gang på skolen siden det er så stort, men det har ikke vært et problem enda og skolen er veldig bra fordelt. På skolen har vi en stor kantine, en egen fredagsbar, masse klasserom, auditorier, masse forskjellige verksteder +++. Det fins steder å jobbe og sitte overalt også, og det er virkelig så behagelig og fint der. Det eneste som er ganske nytt for meg og som er litt rart er at de selger alkohol på skolen i fredagsbaren, der kan altså studenter fra skolen vår og naboskolen henge på fredager fra kl. 12? 

  Må dere snakke dansk på skolen? Nei, det må vi ikke. Jeg og Marte, som er den andre norske i klassen, snakker norsk hele tiden men prøver å lære oss dansk så fort som mulig. Lærerne vil selvfølgelig at vi skal bli mer dansk i språk og når vi skriver, men det tar jo selvfølgelig litt tid. Etterhvert vil jeg nok lære meg dansk flytende og da kommer jeg selvfølgelig til å snakke dansk på skolen. Det er bare litt uvant nå i begynnelsen fordi de "ruller" så veldig når de snakker og uttaler ord og bokstaver annerledes enn oss. 

  Hvordan er timeplanen din? Vi har egentlig ikke en ordentlig timeplan nå, vi får det kanskje neste semester? Hittil så har vi det bare slik at "den uken skal vi jobbe med det prosjektet", "den andre uken skal vi høre på masse foredrag og få informasjon om klasseturen og valgfagene". Vi har heller ingen lekser eller prøver, og det er ikke som videregående hvor man får fravær for å ikke komme. Her har man eget ansvar for å dukke opp og si ifra om man er syk, og vi må dukke opp for å få med oss alt pensum som vi får på eksamen. 

  Bor du alene? Ja, selvfølgelig. Jeg bor i en egen leilighet/hybel midt i Herning Sentrum. Den er 40 kvm og jeg syns jeg har nok med plass! Det er utrolig deilig å bo alene, veldig rolig og jeg kan bestemme over meg selv 100% hele tiden. Men jeg må virkelig innrømme at jeg savner at mamma og pappa lagde maten og at jeg slapp å ta oppvasken for hånd. 

  Kan du ha tour av leiligheten? Den har jeg endelig laget nå, så jeg håper dere liker den! Det er selvfølgelig flere ting jeg har lyst på til leiligheten som et bilde på veggen over spisebordet mitt, et teppe og kanskje to stoler til ved bordet mitt. Dere kan hvertfall se appartment touren min her: 

  Er det noe mer dere lurer på angående "livet mitt i Danmark"? 

 • apartment tour

  Hei hei ♥

  Da har jeg endelig fått filmet min apartment tour, altså leiligheten/hybelen min. Jeg har kun bodd her i en månede, så derfor syns jeg at leiligheten min fortsatt er ganske enkel. Men jeg kommer nok til å fylle på med flere ting etterhvert. Her får dere se hvordan det ser ut nå i det minste.  

  Hva syns dere om leiligheten min? 

 • so much fun

  Hei hei ♥

  Hvor skal jeg starte? Haha. Gårsdagen var såå utrolig gøy og det tok av! Vi dro til Kent fra klassen flere timer før jungelfesten som skulle være på naboskolen til skolen jeg går på. Vi bestilte pizza, jeg satt på masse ♥russesanger♥ fordi jeg måtte få inn litt norsk partystemning, vi hadde så vidt en drikkelek, pratet og bare hadde det veldig gøy. Til slutt kom vi oss til selve festen hvor det var bra stemning, vi danset masse og jeg ble kjent med mange nye mennesker fra forskjellige land, så gøy! Jeg har tatt noen bilder med mobilen, men jeg klarte selvfølgelig å miste ledningen til mobilen min hos Kent, så nå er mobilen min død helt frem til i morgen og jeg får heller ikke lagt over noen bilder. 

  Noen bilder jeg tok superfort før jeg dro ut i går. Det var mange som kledde seg ut som Tarzan, Jane, dyr osv siden det var jungle edition som tema, men jeg gikk bare for "festløve", og utover kvelden endte jeg med svarte kampstriper i ansiktet og masse annet tull. Resten av helgen skal jeg bare slappe av og prøve å overleve uten mobil, "snufs". Jeg skal faktisk få meg iphone til uken da så det ser jeg veldig frem til.

  Hadde dere en bra kveld i går? Hva syns dere om bildene? 

 • herning sentrum

  Hei hei ♥

  De siste timene har jeg fikset og ryddet i leiligheten min til "appartment touren" som kommer ut på youtube og bloggen. Jeg har fylt på med mer pynt og detaljer nå, og jeg syns det bare blir mer og mer hjemmekoselig. Jeg har også hatt mye å gjøre de to siste dagene, har jobbet en del med designbestillinger som hvem som helst kan bestille av meg, les om det på "diverse" på menyen min. Jeg tok noen raske bilder i gågaten i dag da jeg var og handlet, så her er de. 

  På denne måten kan dere kanskje få et litt bedre inntrykk av byen jeg bor i! Det er utrolig koselig her, og jeg bor nesten i gågaten. Danmark er et veldig hyggelig land med behagelige ikke-bratte-bakker å sykle i, haha, stoore matbutikker eller supermarkeder som jeg kaller det, og veldig herlig mennesker. 

  Hva har dere gjort i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • jeg vil gå amok

  Hei hei ♥

  I dag hadde vi en kortere skoledag enn vi pleier, så etter skolen så tok jeg meg en liten joggetur siden jeg følte for det og det er også kjempe fint vær og varmt. Jeg har også fått stipend/lånet mitt nå, og jeg har såå lyst til å gå amok med alle pengene mine og shoppe masse, men det kan jeg selvfølgelig ikke om jeg vil ha et sted å bo og ikke minst mat... Sånn er studentlivet! Her er noen flere bilder fra photoshooten jeg hadde med Marte i den geometriske hage. 

  Noen andre enn meg som har den lysten til å shoppe bort alle pengene sine? Hva syns dere om bildene? 

 • garden photoshoot

  Hei hei ♥

  På lørdag var jeg som sagt på photoshoot i den geometriske hagen med Marte, og vi fikk tatt veldig mange, fine bilder. Det var jo også så vakkert der! Det tok litt lengre tid å få lagt ut disse bildene siden jeg måtte plukke ut noen av de mange bildene vi tok. Jeg tenkte å legge ut noen til bilder senere.   Hva syns dere om bildene? 

 • en smak av hjemme, sponset video

  Borte bra, hjemme best. Hvem har vel ikke hørt dette sitatet før? Men det er jo sant. Nå som jeg har flyttet hjemmefra og ikke minst til Danmark, så merker jeg savnet etter ikke bare familien min, men også småting som norske matvarer og norsk godteri. Det er også litt ironisk at de har de store matbutikkene her i Danmark, men vanlig halvt-grovt brød? Nei, det er det umulig å få tak i noen steder.

  Freia har laget en ny reklamefilm nå som handler om at selvom man bor langt borte, så fins det alltid små ting som for eksempel freia melkesjokoladen som minner oss om hjemme. Smaken av freia melkesjokolade smaker ikke bare glede, men som de selv sier, "et lite stykke Norge". Jeg skulle virkelig hatt noen plater her i Danmark nå, det er utrolig rart at vi kan savne så små ting som sjokolade. Jeg syns reklamefilmen var veldig fin og dere kan se den under bildene.   Hva syns dere om reklamefilmen? Noen flere enn meg som liker freia sjokolade? 

  Sponset innlegg

 • the vampire diaries tag

  Hei hei ♥

  I dag har jeg bestemt meg for at denne søndagen skal bli en "rengjøringsdag", så derfor skal jeg rydde og vaske i dag. Jeg har nettopp dusjet og jeg har pakket meg inn i den deilige morgenkåpen min nå. Siden jeg har fri i morgen også så skal jeg heller komme meg ut da og holde meg inne i dag og få gjort alt jeg har på "2 do" listen min. En ny video med meg er nå ute på collabkanalen, jeg valgte å gå for the vampire diaries tag, jeg håper dere liker den♥

  Hva syns dere om videoen? 

 • den geometriske hage

  Hei hei ♥

  I dag tok jeg med meg mat, kameraet og dro til den geometriske hagen med Marte. Vi tenkte å ha en liten photoshoot og ta litt bilder der siden det er veldig fint der. Vi var der i noen timer før vi syklet til Marte og slappet av og spiste kake.  Søte Marte♥ Jeg tenkte å legge ut noen av bildene vi tok i morgen, så gled dere til å se de. Nå jobber jeg med en del headere til både blogg og youtube til andre, og ellers i kveld så skal jeg bare se en film og lage mat. 

  Hva gjør dere i helgen? Hva syns dere om bildene? 

 • helg og toppkarakter

  Hei hei ♥

  I går presenterte vi altså prosjektet vi har jobbet med siden skolestart, og vi gjorde det så bra og fikk toppkarakter som er 12. Det var utrolig gøy! Jeg syns de har et skikkelig rart karaktersystem her i Danmark, men det er slettes ikke verst å starte skoleåret med den karakteren. Etter skolen feiret jeg og Marte den supre karakteren og ikke minst det at vi har helg helt til tirsdag♥ Vi stekte pizza og hvitløksbaguetter, hadde dessert, og bare pratet og koste oss. 

  Noen bilder fra fredagskvelden♥ Haha, jeg ser passe sliten ut på disse bildene, så jeg må si det er kjempe deilig å ha helg nå. 

  Har deres uke vært bra? Hva syns dere om bildene? 

 • life unexpected

  Hei hei ♥

  Nå sitter jeg og slapper av med tv-serien "Life unexpected" på skjermen, og jeg skal snart lage meg middag og så pugge til en fremføring vi har i morgen. Vi er allerede ferdig med den skriftlige delen til prosjektet som handler om designere, og så skal vi også presentere dem i morgen.   Noen bilder jeg tok istad, jeg filmet nemlig en ny video som kommer ut på søndag på collabkanalen jeg er med på. 

  Hva har dere gjort i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • hindebær

  Hei hei ♥

  Mmm, jeg tenker tilbake på sommerferien og all den friheten jeg hadde. Det er så deilig å ha late dager hvor jeg kun kan tenke på meg selv, se tv-serier og slappe fullt ut. Jeg fikk så vidt slappet av noe denne helgen, på grunn av sosiale aktiviteter og jobb så har jeg ikke like mye tid til late dager lengre. Jeg fikk i det minst sett noen episoder av faking it og spist kake, bringebær og digg smoothie jeg lagde på jobben♥  Mmm, ser det ikke godt ut? 

 • introduksjonsuke

  Hei hei ♥

  I dag har jeg syklet til og fra skolen i øsende regn og vind som nesten har hindret meg til å sykle fremover på dette flate landet. Nå ligger jeg godt under dyna og snakker med søsteren min, jeg er utrolig sliten og ikke minst fortsatt kjempe forkjølet. Nå har collabkanalen jeg er med i på youtube endelig startet opp, her er min første video hvor jeg introduserer meg. Collabkanal vil si at jeg og seks andre jenter deler på en kanal hvor alle legger ut en video hver i uken. 

  Har dere gjort noe gøy i dag? Hva syns dere om videoen? 

 • pubcrawl

  Hei hei ♥

  Jeg lovte dere å blogge litt mer om pubcrawlen som var på lørdag og ikke minst legge ut noen bilder fra da. Pubcrawl vil si at vi går fra bar til bar og får en del drikke, og i tillegg til det så var det forskjellige konkurranser vi hadde mot de andre freshman klassene på teko. Det startet kl. 12 på dagen og varte ut på natten. Noen av konkurransene vi hadde var å drikke alkohol raskest mulig, poledance, beerpong, flippkopp og det ble mye dansing. På kvelden endte vi opp på en stor nattklubb hvor vi spiste og festet, og til tross for at vi hadde vunnet alle konkurransene vi var med på bortsett fra en så vant vi ingen priser. Det var uansett utrolig gøy og jeg hadde det så morro med den herlige gjengen♥  Litt forskjellige bilder som ble knipset på lørdag. Det var så gøy at alle kledde seg ordentlig ut, og gjett om folk stirret på oss i gågata, haha. 

  Har dere vært med på noe lignende før? Hva syns dere om bildene? 

 • atle80

  Hei hei ♥

  Nå har jeg nettopp tatt et fotbad og jeg har pakket meg inn i morgenkåpen min, jeg er helt død i beina etter av å ha jobbet og i tillegg så festet jeg i hele går. Forkjølelsen har også tatt helt over meg og jeg har nesten ingen stemme, jeg klarte ikke å si et ord i dag tidlig. Pubcrawlen i går var kjempe gøy, jeg skal legge ut flere bilder fra det etterpå og fortelle litt mer om hva vi gjorde i går. 
  På bildene ser dere altså litt av kostymet mitt. Vi var atleter fra 80-tallet så derfor het vi atle80 som uttales "etlefias" på dansk. Vi hadde vårt eget kamprop og gjorde det skikkelig bra i går, gled dere til å få se flere av bildene etterpå.

  Hva har dere gjort i helgen? Hva syns dere om kostymeideen?

 • update fra Danmark | video

  Hei hei ♥

  På onsdag lagde jeg en liten oppdateringsvideo fra Danmark hvor jeg forteller litt om de siste dagene og ikke minst hva jeg skal i dag. Nå har jeg kledd meg ut for å ligne en sportsperson fra 80-tallet fordi om under en time skal jeg på pubcrawl. Mer om det kan dere høre om i videoen under, husk og still på HD♥

  Hva syns dere om videoen? 

 • på tide å ta ned bloggen fra hyllen

  Hei hei ♥

  Da er det endelig på tide å ta ned bloggen fra hyllen og starte å blogge regelmessig igjen. Jeg fikk internett for noen dager siden, men jeg har hatt litt å gjøre de siste dagene. Jeg startet på skolen på mandag, og skolen er helt utrolig fin og intrykket fra klassen er at de virker som en kjempe koselig gjeng med dansker. Det er kun jeg og en jente til i klassen som er norske. Vi jobber med et prosjekt på skolen nå om designere, og i går kveld var vi hos en i klassen som heter Nicolai og spiste og bare koste oss. Jeg har laget en video som kommer i dag eller i morgen der jeg snakker mer om de siste dagene.

  Rett før jeg dro til Danmark og flyttet fra mitt kjære hjemland, så var jeg ute og spiste med mine beste venninner, jeg savner allerede den herlige gjengen♥ Vi tok bare en pizza på peppes, helt klart verdt det fordi pizzaen der er helt himmelsk og dessuten var kelneren veldig kjekk, haha. Etterpå gikk vi bare litt rundt i parken og knipset litt bilder. 


  Line, Marlene, Marthe, Sara og meg♥♥


  Nå er jeg i leiligheten og bare slapper av, musikken er på og hodet mitt er helt ømt. Der hvor jeg parkerer sykkelen min utenfor stanger jeg nemlig alltid i taket med hodet, dette skjer omtrent hver dag. Haha, jeg begynner å bli passe lei nå og jeg har sikkert allerede mistet nok hjerneceller. 

  Jeg håper dere har det fint hvor enn dere er i verden nå, og nyt høstdagene! Jeg personlig elsker høsten fordi da blir luften så frisk, trærne sprenger over med flotte farger og det er heller ikke for varmt om dagen. Ahh, jeg nyter virkelig dagene her i Danmark!

  Hva har dere drevet med i det siste? Hva syns dere om bildene? 

 • Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014

  Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

  instagram
  annonse
  hits