Happy Halloween

Hei hei ♥

Nå skal jeg snart gå og legge meg, må bare blogge først! Det er jo fortsatt halloween, og har ikke feiret det akkurat i dag da. Eller, jeg og brosjan gikk til to naboer på knask eller knep, så fikk godteri der, så var vi ferdige, haha! Vi var så godteri syke begge to! Også har jeg selvfølgelig gitt godteri til småunger som har kommet på døren i kveld! 

Jeg kledde meg til og med ut istad,  men da jeg hadde kledd meg ut, var det ingen som kom etter det.. Så 0 vits.

Ser dere hva jeg er? EN ROSA TELETUBBIE!!♥♥Men nå stikker jeg og legger meg, så kan jeg få lese litt før jeg sovner.. HAPPY HALLOWEEN! Hva har du gjort idag? • Outfit til klassebilde

  Hei hei ♥ Og ikke minst, HAPPY HALLOWEEN! 

  Idag er det jo halloween, men det føles ikke slikt, kanskje fordi jeg har vokst ganske i fra det, og det har ikke vært noen småunger på døra enda. Jeg og Didrik vurderer å gå til naboen, knask eller knep, og så hjem igjen bare for å få litt godteri til når vi skal spille og se på tv serier! Haha, genialt? Neida.. MEN jeg tok KLASSEBILDE♥ idag! "Kjempe" stort. Så her kommer outfitet for hva jeg hadde på meg på klassebildet! Håper virkelig at bilde blir bra!

  Outfit; Blazer/H&M, Topp/Bik Bok, Bukse/Cubus, Ringer/ fra venstre: Indiska, Accecorize, H&M, Glitter, øredobber/H&M?

  Hva syns du om outfitet?


 • Rommet mitt - Før og etter

  Hei hei ♥

  Sorry for dårlig oppdatering, men jeg har hvert så opptatt med det jeg skulle gjøre! Har jogget, med Spot til og med! Også har jeg hengt opp bildene på rommet, hyllen og ryddet og støvsuget hele rommet! Og jeg har i tillegg hjulpet broren min med å selge kakebokser fra skolen, også har jeg sett mye på tv serier og lest bøker da, må jo kose meg!

  Men over til rommet, FØR:

  ETTER:

  Skal henge opp flere bilder etterhvert, må ha opp 10 og 1. vgs bildene mine også, og ballbilde fra 10, og noen bilder fra dansinga og med venner og kjæresten! Men må kjøpe rammer først. 

  Hva syns du om rommet mitt nå? Kanskje litt mer ryddig og bedre eller hva?


 • Jeg skal ikke sløse bort denne dagen!

  Hei hei ♥

  Jeg har egentlig ikke noen planer idag, men for 10 minutter siden fant jeg ut at jeg ikke vil sløse bort denne dagen! Så istedet for å sitte å se på tv serien hele dagen, som jeg allerede har gjort i noen timer, så skal jeg nå ut og jogge med Spot på slepet! Eller så blir det kanskje jeg som blir hengende på slepet da.. Og etterpå skal jeg rydde rommet mitt, støvsuge det OG henge opp hylle og bilder hvis jeg får lov til å gjøre det selv, alene! Herregud, pappa tror jeg ødelegger veggen min ved at jeg spikrer og hamrer, puh, dette skal jeg klare kjempe fint!

  Nå skal jeg ut og jogge! Hva skal du idag?


 • "Photoshoot - Depression"

  Hei hei ♥

  Nååå skal jeg legge meg, snart ihvertfall! I dag har det vært OD dag, men jeg var på skolen, der vi lagde kollasj om Rwanda! Jeg klarte ikke å finne noen jobb så jeg dro på skolen. Og etter skolen dro jeg hjem, slappet av, og så dro på trening! Nå har jeg nettopp spist mat og dusjet før det, hadde en liten "photoshoot" med meg selv.. Og MERK DERE:
  Jeg har på meg klær, som ikke syns.. Og ja jeg har redigert bildene, er desverre ikke så brun i virkeligheten :(   Syns om bildene?


 • The Secret life

  Hei hei !♥

  Nå blir jeg snart kverka av alle voksekrampene/smertene jeg har i beina! Og folk sier at man slutter å vokse når man har fått mensen, men jeg har vokst i 2 år etter jeg fikk det, så det er absolutt ikke sant! Jeg kjenner også en som ikke sluttet å vokse før hun var 21 år? Eller noe lignende. Og jeg skal bli høyere, punktum basta bom, men jeg skjønner ikke hvorfor jeg skal lide med kramper forde..
  Fake a smile!

  Men nå skal jeg bare kose meg med tv serier, slik som The Secret Life of an american teenager, også kanskje starte å lese på boka House of Night, nr 7! Er bare overlykkelig av å ha bok nr 7 og 8 i bokhylla mi akkurat nå!♥

  Kos dere i kveld! Noen andre enn meg som ser på The Secret life ..... ?


 • Spørsmål på bloggen

  Hei hei ♥

  Har fått noen spørsmål på bloggen i det siste, og noen ganger får jeg så mange kommentaren på en gang, så noen ganger kan det hende jeg overser en kommentar, også er det et spørsmål som jeg da ikke har sett før nå. Så her er bare svar på noen spørsmål som er stilt på bloggen min. 

  Jeg får faktisk veldig ofte spørsmål om jeg kan lagde danse sminke eller til vanlige sminke- video, og det har jeg nå gjort! Se på kategorien videoblogger, der ligger begge delene. Også et spm som er blitt stilt mange ganger, er hvilke program jeg bruker til å redigere filmer, og jeg får faktisk spm om maten jeg spiser, eller mat og mat, boller og godteri.

  Hvor lagde du headeren??
  Jeg har laget headeren min selv på Adobe Photoshop CS5 som jeg da har på macen min!

   

  Hva synes du om Dr. Martens sko?


  Jeg elsker de! Syns de er kjempe kule, har noen alla slike i grå, men har tenkt til å få slike svarte også!

   

   

  Er det sånn at det er mange eldre enn deg i klassen? sånn 19 og 20 ogsånn?

  Nei, det er det ikke. I klassen min er det bare folk som er født i 94 og 95. Men det er noen eldre folk i de andre klassene på linjen min, men vet ikke om noen er over 18 år?

   

  Men teaterbolle? høres spennende ut? Hva er forskjellene på det og en vanlig bolle? Bare formen eller?

  MATPRAT!.. Ja, det er nesten det samme som kanelboller, og alle vet jo hva det er, ikke sant!? Men ja det er formen er annerledes, også er det jo sukker og kanel i de! Smaker utrolig godt! Pleier å kjøpe det på Brun bakeri?

   

  Fin videoblogg. Hvilket program bruker du? ;-)

  Til å redigere filmer, så bruker jeg iMovie, som følger med til alle macer. Men du kan ikke laste det ned til vanlige pcer.

   

  Er det noe mer du lurer på, så bare spør! 

   


 • Gratulerer til bestejenta!

  Hei hei ♥

  Før jeg går i dekning for facebook og blogg, så må jeg bare si GRATULERER MED DAGEN til verdens beste jente, Amalie! Bestevenninnen min har bursdag idag, 16 år og greier! Ser ho nok ikke i det hele tatt idag da, men kanskje i morgen. Kjipt at før var vi med hverandre hver dag og satt vedsiden av hverandre i klasserommet hver ENESTE dag, men nå går vi på helt forskjellige skoler, og ser lite til hverandre.. Men vi skal snart på Breaking Dawn premieren da!!


  Amalie og meg♥

  Men nå må jeg fortsette med presentasjons lagingen! Skal prøve å bli ferdig til i morgen. Kjenner du noen som har bursdag idag? Gratuler Amalie? :)


 • Outfit - 25.10.11

  Hei hei ♥

  Kjapp kjapt, her kommer dagens outfit! Har ikke så mye tid til blogging og slikt idag, skal konsentrere meg om skolen..

  Outfit; Topp/Gina Tricot, Blazer/H&M, Bukse/Cubus, Smykke/Glitter?, Ringer/Gina Tricot og H&M.

  Hva syns du om outfitet?


 • Videoblogg - Danse sminke

  Hei hei ♥

  Her kommer den lenge etterspurte videoen om hvordan jeg sminker meg før dansekonkurranser! Så ENJOY:  Og her er FØR og ETTER bilde;   Hva syns du om Videoen?


 • Lager danse-sminkevideo nå!

  Hei hei ♥

  Det er flere som har spurt meg mange ganger, lenge, om jeg kan lage en sminkevideo der jeg viser hvordan sminken min er på dansekonkurranser! Så nå oppfyller jeg ønsket til dere som ønsket det, og videoen kommer i kveld eller i morgen. Jeg holder på å filme inn nå, men det ble fullt minnekort så må legge over halve videoen og så fortsette.  Merkelig? Jeg? Neeeh.

  Nå skal jeg lage ferdig videoen, så følg meed, den kommer snart (: Håper den blir bra.. DANSER DU FREESTYLE?


 • Daffe

  Hei hei ♥

  Idag har jeg bare heeelt fullstendelig DAFFEDAG! Er så trøtt, egentlig, og jeg merker det skikkelig i øynene! Men gidder ikke å sove nå siden Endre er her, selv om han bare spiller med broren min for øyeblikket og jeg ser på tv serier, men jeg legger meg heller veldig tidlig idag, så får jeg en god og lang natts søvn!
  Godsaker for en daff søndag!


  Prøver å ikke se trøtt ut!

  Nå skal jeg daffe videre ved å se på mine faste, elskbare tv serier! Har DU Daffedag idag?


 • Welcome to mye crib

  Hei hei ♥

  Nå slapper jeg av med å se på The Secret Circle, en ungdoms tv serie som handler om hekser! Har nettopp spist taco. I resten av kveld skal jeg bare slappe av mer, og kose meg med de andre og med Endre som er her, selvfølgelig. Kanskje se på en film etterpå også? 
  Slapper av på konotoret, her jeg sover for helgen! 

  Hva skal du gjøre i kveld? Anbefale noen familie filmer som jeg kan se på i kveld?


 • Outfit - 21.10.11

  Hei hei ♥

  I går kom endelig Endre da, hit på kvelden. Vi spiste, så på film og ikke så mye mer. Idag har jeg hatt oppvisning på dansinga, for småbarn og foreldre for å vise fram hvordan konkurranse dans er. Også gikk vi så vidt i byen. Men her kommer gårsdagens outfit, som jeg aldri fikk lagt ut. Tok bildene sent på kvelden, så ser litt trøtt ut..
  Var så stygg på bildet.. Hater høyre øret mitt.....

  Outfit; Bluse/Bik Bok, Cardigan/Gina Tricot, Bukse/Cubus, Ear cuff/Glitter, Ringer/: fra venstre; H&M, Indiska og Gina Tricot.

  Hva syns du om outfitet?


 • Flaue youtube videoer

  Hei hei ♥

  Først vil jeg bare unnskylde for den dårlige bloggingen min i det siste, men jeg har hatt det litt "opptatt". Har blitt helt dilla på to nye tv serier, den ene ble jeg ferdig med på noen dager, og nå ser jeg på en serie som heter 'The Secret Circle'. Den handler om hekser, spennende serier! Også leser jeg mye i bøker for tiden. Det er egentlig ikke en så god unnskyldning, men når man blir helt opphengt får man bare ikke tid til å f. eks blogge!

  Men i går kom tanten min på besøk, og det var kjempe hyggelig! Vi lagde kjempegod mat og hadde dessert etterpå, også snakket vi masse og så på videoer fra når jeg og Sofia danser og fra esi serien og Oppdrag gaustad 1 og 2!

  Da vi så på disse videoene kom jeg over et par gamle, flaue videoer jeg har på youtube brukeren min! Har lagt dem ut på bloggen for lenge siden, og gidder ikke å slette dem for det er morsomt å se igjen senere, her får dere se noen av de:

  Denne er fra da jeg, Sofia og Ingelin blogget sammen, og vi lagde en danse konkurranse "tv" serie som vi kalte esi serien! Dette er da finalen. Dør av hvor dårlig jeg danser. Jeg kan for det meste bare freestyle, men her måtte jeg da også danse hip hop, noe jeg ikke kan i det hele tatt! Haha! 

   Neste er fra når jeg og Ingelin hadde gymtimer med dans på ungdomsskolen, og vi som var lærerne til andre klasser, og før de kom improviserte vi en dans til Justin Biebers sang, herregud så flaut, spesielt siden folk åpnet døren mens vi holdt på å filme, du ser når Ingelin reagerer i filmen!

  Dette er et skoleprosjekt, meg, Amalie og Ingelin som lagde rle film, jeg og Ingelin skulle liksom være gutter....
   

  OG det ALLER VERSTE er videoen til meg og Ingelin da vi deltok i Fredrikstad valget, og vår ide var å ha en skøyte dag i Fredrikstad! Vi kom på 2. plass da, og LAN folka vant ofc..

  Herregud så flaut. Jaja, håper jeg gjorde det bra igjen nå, siden jeg var så modig å legge ut de stygge videoene på bloggen. HAHA. 

  Hva syns du om videoene? Hvilken var "best", eller verst da..? OG har du noen skikkelig flaue videoer fortsatt liggende på nett?


 • Dagens Outfit - Blonder

  Hei hei ♥

  Nå sitter hele gjengen nede og chiller! Jeg blogger, Enya og Therese ser på bilder av gutter og Sofia og Didrik spiller et eller annet skytespill på playstation, har ikke så mye peiling på slike gutte spill jeg.. Men over til noe annet! Nå skal vi snart se på film, Fired up - en komedie, cheerleading film. Men så her kommer outfitet før jeg skal se på film!

  Outfit; Topp/Bik Bok, Tubebh/Bik Bok, Jakke/Gina Tricot, Bukse/Cubus, armebånd/Gucci.

  Hva syns du om outfitet?


 • Wants!

  Hei hei ♥

  Nå for tiden er det ELLEVILLE DAGER på Torvbyen! Mye salg og rabatter, så nå har jeg sjansen til å gjøre noen kupp! 
  Også i Høstferien var jeg i Oslo, og da fant jeg masse fint jeg har lyst på! Men jeg kjøpte ikke alt jeg ville ha, for vil ikke svi av alle pengene med engang. Haha, jeg suger til å spare penger! Jeg har nok med penger nå, men vet ikke hvor lenge jeg kommer til å ha de! Men så jeg photoshopet litt og lagde en "liste" over ting jeg har skikkelig lyst på nå!

  Ting fra H&M, Bik Bok, Monki og Gina Tricot! Monki fins ikke her i Fredrikstad da, så da skal jeg kjøpe det jeg bare MÅ ha neste gang jeg er i Oslo, som sikkert ikke er så lenge til;) 

  Hva syns du om tingene? Noe spesielt du har skikkelig lyst på nå?


 • Idrettsdag på Kongsten

  Hei hei ♥

  I dag har jeg vært på idretts dag på Kongsten! Glemmen vgs har visst idrettsdag en? gang i året eller noe, som de har på Kongsten hallen! Man kan enten spille fotball, innebandy eller volleyball. I tillegg kan man svømme, spille bordtennis eller bowle om man har tid! Men vi fikk ikke bowlet idag, siden bowling hallen var stengt for oss.. Kjipt!

  Klassen min deltok på volleyball, og vi var ikke så verst heller! Vi var forsent ute til første kamp, siden vi fikset oss og skiftet, så da tapte vi automatisk, utrolig kjipt siden vi hadde så lyst til å spille! Men så spilte vi en kamp, og den vant vi med over 10 poeng! Men den siste kampen vår tapte vi, med bare 3 poeng under da.. Så satt vi for det meste enten i kiosken eller på tribunen, siden vi fikk ikke lov til å dra hjem før klokka 14.00. 


  Meg i grønn t-skjorte, svart tights, stor dott.. 


  Super Emma tar ballen! Wohooo....


  Øverste bildene tatt fra Benedicte i klassen!


  Masse folk!
  Mobil kvalitet bilder - hvis dere ikke skjønte det.

  På volleyballen var det meningen at man skulle kle seg ut som noe, hele laget. Vi var noen slags soldater? Vi bare kledde oss i litt kamuflasje klær og tegnet svarte streker i ansiktet! Det var mange andre bra kostymer der idag da.

  Har du hatt idrettdag idag, eller i det siste?


 • Få med dere filmen jeg er med i!

  Hei hei ♥

  Nå er endelig filmen jeg er med i ute! Filmen heter Oppdrag Gaustad 2, og det er Didricko production som har laget den. Jeg spiller en soldat, som dør med nesten en gang, haha! Didricko Production består av blant annet broren min, Didrik, også kameratene hans. De har laget masse action filmer som ligger ute på yotube. Søk på Didricko på youtube så får du opp alle filmene hans!

  Men dere bare må se Oppdrag Guastad 1 og 2! Jeg er bare med i 2'ern. Se begge to, her er begge filmene;


  Oppdrag Gaustad:

  Oppdrag Gaustad 2:

  De har filmet inn filmene på Gaustad ungdomsskole, altså den ungdomsskolen jeg gikk på! Jeg er soldaten som dør på 3.26!

  HVA SYNS DU OM FILMENE? HVILKEN LIKTE DU BEST?


 • Teen wolf + Outfit

  Hei hei ♥

  Nå sitter jeg hjemme, godt plantet foran macen! I kveld har jeg vært hos Amalie! Vi satt lenge og så på episoder av serien Teen wolf! En serie som handler om en gutt som blir varulv, veldig spennende serie! Det var Amalie som så på den fra før, også anbefalte hun meg den. Og så endte det med at vi så på noen episoder, selv om Amalie har sett hele første sesongen! 


  Amalie beste, og meg! Og halve Pluto nedi hjørnet der♥
  Han ene pene varulven♥♥
  Gale Pluto! ♥

  Også her kommer dagens outfit i samme slengen! Fikk ikke lagt ut før nå, siden har ikke hatt tid idag! Har kost meg veldig i hele dag da! 
  Driit utydelig. Måtte bruke selvutløser, også var det mørkt der! Også hadde jeg dårlig tid i tillegg...

  Outfit; Bluse/Bik Bok, Bukse/Cubus, Armebånd/Gucci, Øredobber/H&M tror jeg?, Sokker/H&M, viktig å få med!...

  Har du sett på Teen Wolf?? Hva syns du om outfitet?


 • Shopping med bestejenta og innkjøpene!

  Hei hei ♥

  I dag har jeg vært i byen med verdens beste jente, Amalie! Vi tok bussen til Torvbyen, også shoppet vi der. Fikk kjøpt ting jeg trengte, og ting som gledet meg. Haha. Jeg bare elsker shopping, og jeg elsker å ha penger!♥ Vet det har vært mye innkjøp innlegg i det siste, siden jeg har handla mye ting i det siste da. Men må bare legge ut dagens også!
  Sminkekost fra Body Shop, 169 kr


  Isadora solpudder fra Cubus, 179 kr


  Solpudder fra Body Shop, 169 kr


  Ear cuff fra Glitter, 29,50 kr 


  Lue fra Glitter, 129 kr
  Rosa kulepenner fra Clas Ohlson, 19 kr, KJØPTE DE FOR Å STØTTE BRYSTKREFT FORENINGEN!
  Topp fra Bik Bok, 149 kr
  Tube bh fra Bik Bok, 129 kr

  Neglelakk som jeg fikk med på kjøpet, fra Bik Bok

  Nå skal jeg spise ferdig, tar lang tid for vi må steke opp mange pizzaer siden Sofia har to venninner her, og Didrik har to kamerater, så vi er da 7 ungdommer.. Men jeg skal bort til Amalie etterpå! Kos dere i kveld!

  Hva syns du om innkjøpene? Har du shoppet idag?


 • Dagens innkjøp 14.10.11

  Hei hei ♥

  Så shoppet jeg i dag igjen da! Så det ble to par bukser i går, og to overdeler idag! Rakk akkurat ikke 14.40 bussen idag, så måtte ta 15.40 bussen istdet. Så da gikk jeg rundt for meg selv og tittet og fant to fine bluser på salg! Love!


  Begge blusene er fra Bik bok! Kjøpte to like, bare i forskjellige farger! De er litt lysere i virkeligheten, men det ble mørkere på bildene da jeg brukte blits! Det var 50% avslag, så en kostet 98 kr, så det ble bare 199 kr for begge!

  Hva syns du om det lille innkjøpet?

  Skal på shopping i morgen igjen med verdens beste jente! Men nå skal jeg se på den nyeste Vampire diaries, skal kose meg med serien min! KOS DEG DU OG!

 • Sporty tur jenter

  Hei hei ♥

  Nå har jeg nettopp kommet inn døra, etter en lang tur med Amalie og hundene våre! Jeg har jo en engelsk setter som heter Spot, og Amalie har en irsk setter som heter Pluto, så de har begge mye energi, så det er jo bare deilig for dem at de kan løpe fritt rundt i hele skogen, mens jeg og Amalie vandret sakte rundt. Og siden det var på vei til å bli mørkt ute, som det er nå, så tok jeg på Spot refleks vest! Syns det er veldig smart jeg!


  Lille søte, nydelige og ikke minst SKITNE Spot ♥♥

  Nå laster jeg ned en ny episode av Vampire diaries, en av yndlings seriene mine! Det minner meg på at Breaking dawn del 1 snart er ute på kino, en film jeg gleder meg utrolig mye til å se!

  Har du hund? I såfall, hva slags?


 • Bykse shopping

  Hei hei ♥

  Nu har jäg kjøpt byksor! ... Ja, idag har jeg endelig kjøpt meg noen flere olabukser! Trengte virkelig noen til, har ikke så utrolig mange bukser. Hvertfall ikke olabukser! Også har jeg trent idag, slitsom trening, men helt klart verdt det! Jeg vil jo bli bedre og få bedre kondis! Så jeg prøvde å gi alt på oppvarmingen ihvertfall, som varte i minst 30 min..


  Bukser fra H&M, den mørke - 99 kr, den lyse - 399 kr. Litt pris forskjell kanskje? 

  Men nå har jeg tenkt til å køye! Hvis dere enda ikke har fått det med dere, så blir jeg sinnsykt sliten midt i uka, siden jeg står opp litt før 06.00, og for meg er det ganske tidlig! Så hvis jeg legger meg forsent blir jeg dødsliten på skolen, dislike!

  Har du vært på noe som helst shopping idag?


 • Fint ute

  Hei hei ♥

  Fint være ute! Igjen:) Nå er jeg drit mett, har nettopp spist for nå skal jeg snart på dansetrening! Kjører snart, så må skifte nå!
  Bildene er egentlig fra i går, men det er det samme været. Diiiigg ♥

  Er så utrolig sliten idag, pga. de lange skoledagene. Også holdt vi på med leire idag, litt gøy da! Men er sliten forde, så dette kan ble en "interessant" trening..

  Skal du trene idag?


 • Outfit - I just LOVE the color red

  Hei hei ♥

  Nå har jeg nettopp vært ute, og det er ikke drit varmt, men ikke så utrolig kaldt heller! Det er fint vær, og solnedgang nå!
  Så da brukte jeg anledningen for det fine været til å ta outfits bilder ute! Tar det nesten alltid inne, orker ikke å gå ut..

     Outfit; Genser/Gina Tricot, Shorts/Bik Bok, Strømpebukser/tok de fra mammas skap, ringer/ Korsringen fra Gina Tricot, Svarte ringen fra Glitter, Jakke/Bik Bok, Skjerf/Zara, Sko/Dna sko, votter/Kappahl, armebånd/Gucci.

  Hva syns du om outfitet?


 • Spørsmål på bloggen del 3

  Hei hei ♥ Her får dere siste delen fra spørsmål på bloggen, altså del 3! Videoen er fra to forskjellige dager, og jeg har så stygg og mørk stemme på videoen, så sorry for det. ENJOY!

  BRA NOK SVART? Noe mer du lurer på?


 • Vidregående

  Hei hei ♥

  Jeg tenkte bare å skrive litt om hvordan jeg syns det er på vidregående, om linjen jeg går på, skolen jeg går på og rett og slett hva jeg syns om vidregående! Noen spurte også om jeg kunne filme fra skolen, og det gjorde jeg litt, men den videoen ble så dårlig, men jeg legger den til uansett. Men det er dårlig kvalitet siden jeg filmet amatør med en mobil.


  Her ser dere da et "kart" over skolen min. Eller et flyfoto da! Jeg har skrevet på bildet hvor forskjellige steder er, haha. 
  Også skolen er selvfølgelig det som er inni den røde streken. Ganske stor skole egentlig, og rett vedsiden av Rema 1000 tror jeg den heter, og Mix ofc. Det er jo søren meg mix butikker/kiosker vedsiden av alle vidregående skoler!!   Et lite innblikk av kantina. Bildene er tatt fra Glemmen sin hjemmeside. 

  Skolen:
  Skolen er stoor, og kjempe fin! Den har en bra og stor kantine, og jeg er virkelig fornøyd med skolen! Også ligger butikken rett over veien, kjempe digg! Men vi må gå over en bro, som går over veien for å komme dit, haha, "slitsomt".

  Design og håndverk:
  Jeg er KJEMPE fornøyd med linjen jeg går på! Og jeg er også fornøyd med klassen! I klassen kjente jeg tre personer fra før av, siden vi alle sammen har gått i klasse før en gang. Men nå kjenner jeg jo alle, for å si det sånn, haha! 
  På design og håndverk linjen er det 4 klasser, der det er ca. 15 i hver klasse. Og i fordypning mikser vi alle sammen på en måte, for vi bestemmer selv hva vi vil gjøre i fordypning, f. eks: enten frisør, tekstil, tregreier eller interiør!

  De "vanlige" fagene jeg har i år er norsk, engelsk, matte og naturfag! Er så glad jeg ikke har mer enn de fagene. Også har jeg fordypning, produksjon og faget jeg aldri husker hva heter. Kunst historie eller noe lignende! Jeg liker fordypning og produksjon best, for da bruker vi all tiden på å lage ting!


  Noen klipp fra skolen da. Som jeg har filmet, lol. Og lyden forsvant, aner ikke hvorfor.. Hadde med en sang da..

  Vi har enda ikke tatt klassebilde! Håper vi skal ta det snart!!! 

  Hvilken klasse går du i, eller jobber du? Hvis du går på vgs, hvilken linje?


 • The End

  Hei hei ♥

  Nå har jeg nettopp sett ferdig National treasure: book of secrets? Med Didrik. Og nå har jeg tenkt til å legge meg! Blir så trøtt på skoledagene, lange dager der jeg står opp så tidlig! Men først tenkte jeg å skrive litt om hva jeg gjorde i slutten av høstferien!

  På lørdag var vi først nede i Ringebu, der det var Fårikal festival! Skikkelig.. bonderisk? Haha. Senere kom Kaja til oss, og vi satt vel og snakket for det meste. Og surfet litt på nettet. Og så dro vi på middag hos noen andre vi kjenner som har hytte på fjellet. Vi spiste god mat og masse digg, badet nakenbad i boblebadet, ute i mørket selvfølgelig, også sov jeg og Sofia over. Dagen etter spiste vi frokost, ble kjørt til hytta, så vasket vi og pakket og dro hjem!


  Meg og Kaja!♥
  Sofia som tegner.

  I boblebadet før vi kledde av oss, haha. Satt ikke helt naken, bare uten overdel etterhvert;)


  På natten.

  Men nå er det tid for senga! Natta folkens. Hva gjorde du i høstferien?


 • Outfit - 10.10.11

  Hei hei ♥

  Dagen idag har gått ut på skole, gå rundt i byen før jeg tok bussen hjem, hjem, spise taco, se på tv og nå ser jeg og Didrik på film! En av National treasures filmene! Men her kommer dagens outfit!  Outfit; Genser/Zara, Bukse/Cubus, Ringer/H&M, Øredobber/Accecorize.

  Hva syns du om outfitet?


 • Det snør!

  Hei hei ♥

  Gjett hva!? DET SNØR! Her oppe på fjellet altså, heldigvis ikke hjemme! Vil ikke ha vinter hjemme enda! Det startet visst å snø klokka 06.00 idag tidlig, også skal det snø til klokka 18.00! Men vi drar hjem før det, vi pakker og rydder nå, også drar vi hjem ca. 14.00!


  I går var vi hos noen vi kjenner, og jeg og Sofia sov over der. Jeg, Sofia, Amelia og Rebekka lå alle sammen i en stor dobbel seng oppe. Vi lekte også mange leker, og badet naken i boblebadet, eller jeg badet halvnaken, haha!

  Snør det der du er nå? 


 • Spørsmål på bloggen - del 2

  Hei hei ♥

  Nå er jeg på fjellet, og det er mye kaldere her enn hjemme! Bilturen virket ikke så lang, siden jeg så på tv serier og film hele veien! Men her kommer del 2 på spørsmålene på bloggene, altså svarene del 2! ENJOY!

  Bra nok svart? Noe mer du lurer på? Del 3 kommer senere..


 • God morgen Oslo!

  Hei hei ♥

  Nå er jeg hetl stappmett, har spist teaterbolle, go'morgen joghurt og drikket sjokolademelk til frokost. God frokost, men er helt stappa. Nå er det ikke lenge til vi skal kjøre til fjellet! Vi skal dra ca. klokka 12. Så det er en lang biltur i vente!


  Sofia!


  Mmm♥

  Men nå skal jeg pakke ned tingene mine, og gjøre meg klar til å dra! Dere hører nok ikke mer fra meg før i kveld! Hvis vi får fikset internett med engang da. Jeg har internett på hytta, men noen ganger kan det bli litt klikk i begynnelsen..

  Hva skal du gjøre idag?


 • Dagens innkjøp fra Oslo!

  Hei hei ♥

  Idag har jeg og Sofia tilbringt mesteparten av tiden nede i Karl Johans gaten! Shoppa vi vettu, men kjøpte ikke så mye, bare tre ting.. Orket ikke å svi av alle pengene idag, prøver å spare litt! Har brukt minst 200 kr på mat og trikk idag i tillegg.. Men her får dere se de få innkjøpene fra idag!
  Genser fra Zara - 179 kr.


  Jakke fra H&M, 50 kr, var på salg!
  Øredobber fra Accecorize, 159 kr.

  Hva syns du om innkjøpene?


 • Åpningen av Whitney Port kolleksjonen

  Hei hei ♥

  Nå har jeg nettopp kommet tilbake fra Whitney Port kolleksjons åpningen på Karl Johan! Og selve Whitney Port var der til og med! Vi hadde egentlig tenkt til å ta bilde med henne, men så stelte vi oss i feil kø, altså i køen for å komme inn og handle, og ikke autograf køen som vi skulle ha stått i. Så da vi kom inn og oppdaget det, tok vi heller bare noen bilder av Whitney Port, og vi gadd rett og slett ikke å stelle oss i den andre køen også. Det var utrolig mange jenter der, kjempe lange køer!


  Noen av folka.. 


  Whitney Port!
  Ja, også oss med Whitney i bakgrunnen da, hehe.

  Har du vært på Whitney Port åpning idag?


 • Skal snart møte Whitney Port!

  Hei hei ♥

  Nå jeg i Oslo! Akkurat nå er vi i leiligheten, og vi ser på gamle filmer på tven, av oss selv. Jeg hadde sykt lys stemme da jeg var liten! Vi skal snart ut og spise nå, og så skal vi på Whitney Port åpningen på Bik Bok, og selve Whitney Port kommer! Så da skal jeg ha med kameraet og ta bilde med henne! Jeg og Sofia må bare ta bilde med henne da!

  Ellers i hele dag, har vi gått litt rundt i hele Oslo, og shoppet litt! Gikk i Karl Johan, Akerbrygge og har trikket litt her og der.
  Bilder fra dagen.

  Noen andre som skal møte Whitney Port idag? Ha en fin kveld!


 • TRENGER JENTEFILMER!!!

  Hei hei ♥

  Jeg tror jeg drar på fjellet i morgen? Ihvertfall, så trenger jeg masse filmer til den lange kjøreturen i bilen! Tar jo minst 4 timer å kjøre opp til Kvitfjell, der jeg har hytte! Så derfor SPØR JEG DERE OM NOEN BRA JENTEFILMER! ♥
  I NEED YOU!!!

  Så værsåsnil og anbefal meg en jentefilm, eller to eller 1000! Trenger jentefilmer/kjærlighetsfilmer/ ungdomsfilmer! 


 • Vlogg - Spørsmål på bloggen del 1

  Hei hei ♥

  Her kommer del 1 av "Spør meg om hva som helst" fra bloggen. Skulle være helt seriøs og helt ærlig. Ble ikke akkurat sånn 100% serriøs, men det får dere leve med. Klarer aldri å være helt seriøs på en videoblogg! ENJOY del 1 hvertfall! 

  Jeg filmet inn i går kveld som jeg sa jeg skulle, og i dag tidlig. Det er tre deler tilsammen, og jeg driver og laster opp alle nå, så del 2 og 3 kommer ikke om så alt for lenge!

  Hva syns du om videoen? Bra nok svart?


 • Dagens outfit - Cats

  Hei hei ♥

  Idag har jeg vært mest hjemme, og i byen. Også var jeg på diskotek på danseloftet, men det var stappet fullt av små barn, så det var jo kjedelig. Og alle de som faktisk er like gamle som meg, jobbet, så vi dro minst en time før det egentlig sluttet. Da jeg kom hjem så jeg på film med Didrik og Sofia, Never back down 2! Men her kommer outfit!

  Outfit; Topp/Urban, Bluse/Bik Bok, Shorts/Bik Bok, Strømpebukser/Bik Bok, Ringer/ Korsring - Gina Tricot, den med diamanter - accecorize, de to små - H&M. 

  Men nå har jeg skiftet halvveis til pysj, altså pysj shorts og tøfler, digg! Skal se på Greys anatomy nå, så snakkes! 

  HVA SYNS DU OM OUTFITET?♥

 • Spør meg om hva som helst!

  Hei hei ♥

  Nå har DU sjansen til å spørre meg om hva som helst! Skal være helt ærlig, og seriøs. Ikke neon tulle svar eller snakke meg bort! Men ikke ta for drøye spørsmål, ta spørsmål du selv kunne ha svart på! Spør om så mye du vil! Svarer i morgen kveld på spøsrmålene på en video tenkte jeg! 


  Haha, dauer av den dårlige redigeringa mi! Skulle bare teste det ut, og broren min som redigerte ringen min grønn, LOL! Ja, det var da dagens bilde.. Igjen, LOL!

  Hva lurer du på om meg? SPØR OM HVA SOM HELST, OG SJEKK HER IGJEN I MORGEN FOR SVAR!


 • Når ble Halden toget Göteborg toget?

  Hei hei ♥

  Er hjemme igjen nå dere, bare så dere vet det. Kom hjem fra Endre i går, savner kjekken allerede♥ Skyper med han nå da, og han er syk stakkars. 

  I går så rakk vi bussen fint til Sandvika, og vi rakk akkurat toget til Oslo, og vi hadde rekket toget til Fredrikstad også, HVIS jeg hadde visst at det var Göteborg toget jeg skulle ta og ikke Halden toget. Stod rett vedsiden av det, men stakkars lille meg visste ikke det da! Så da ble det en time ekstra i Oslo med Endre. Vi kjøpte Ben&Jerry iskrem, godteri, cookies og nudler! Det er visst nuddlene Endre ble dårlig av, jeg spiste ikke det. Stakkars, matforgiftning da!


  Stakkars Endre, ser helt mongo ut pga mobil kameraet, hehehehhee. Neidaa! Men jeg er ikke så flink til å ta bilder med mobilen..


  Matforgiftet nuddler!!
  Ben&Jerry's♥

  Har det samme skjedd med deg, som meg om tog greiene før? OG liker du Ben&Jerry's? 


 • Nattcup

  Hei hei ♥

  I'M BACK! *Applaus*. Har jo vært opptatt siden torsdag, så har ikke fått blogget før nå! Akkurat nå er jeg hos Endre, og vi har nettopp sett på film!! Vi så på Monte Carlo, utrolig fin film! Jeg hadde venta lenge med å se den, den anbefales!

  På fredag var jeg på skolen, og vi tegnet enda flere skjeer...... Rett etter skolen tok jeg toget til Endre, og da jeg kom fram skulle vi rett til Rykkin hallen, for å spille innebandy! Jeg var med og spilte liksom, JEG! Det var nattcup, der de som spiller innebandy og familie og venner også kunne være med å spille! Endre fikset slik at jeg kom på laget hans. 
  Noen bilder fra nattcupen. 

  Laget vårt kom ikke til semi eller finale da, men det gjør ikke noe! Alt var bare for morro. På lørdag så jeg på Endre spille ordentlig kamp mot Vålerenga, også på kvelden så vi på en merkelig film, og spiste sushi og tapas!

  Jeg skal dra hjem etterpå, så nå må jeg pakke, og finne en film jeg kan se på på toget. Har internett på toget da, men går fortere med en fin film!

  Spiller du innebandy?


 • Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014

  Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

  instagram
  annonse
  hits