Halloween

Heihei ♥

Dette har vært en lang dag! Jeg har hatt lang skoledag, og etter skolen ble Ingelin med hjem til meg og vi har sett på Paranormal activity og hun har hjulpet meg litt med bakingen til i morgen. I morgen er det nemlig OD-dagen, og da skal jeg bort på ungdomsskolen og selge kaker, boller og muffins. Håper alt smaker bra, for nå har jeg jammen meg brukt flere timer på dette! 


Haha, døde litt da jeg så dette. Det er værdamens siste dag på jobb, og hun har visst fått kommentarer om at hun har stått for mye i veien for været, så idag gikk hun for bare hode på skjermen! Haha.

Nå skal jeg helt klart slappe litt av, og om 20 min ca. så kan jeg sette inn det siste brettet med boller, og da er jeg ferdig! Jeg skal ikke "jobbe" før kl. 11.00 i morgen, så da kan jeg sove lenge ♥

Hvordan har du feiret Halloween idag? 

 • Sweet

  Heihei ♥

  Idag startet jeg dagen min med en tannlege time, huff jeg liker ikke å gå til tannlegen. Deretter hadde jeg bare engelsk og norsk resten av skoledagen, og siden jeg kom hjem har jeg bare slappet av og sett på den nyeste Pretty little liars episoden, Halloween episoden. Hadde helt glemt at den kom ut, og nå kommer ikke neste episode ut før i januar! Herregud det er såå spennende.   Sweet? Elsker lua! 

  Lenge siden du var hos tannlegen? 

 • Innkjøp fra Sverige

  Heihei ♥

  På lørdag var jeg som sagt på Nordby senteret med mamma, og jeg shoppet litt da selvfølgelig. Så her får dere da se innkjøpene mine. Kjøpte også masse godteri i tillegg, men vedder på at ingen er interessert i å se godteriet jeg kjøpte, som i tillegg har blitt halvtomt, haha. 

  Bh-er fra Cubus, 169 sek for den med klister, og 99 for de andre trooor jeg, også ble det enda billigere siden jeg betalte med svenske kroner. + 30 % i hele butikken

  Helt vanlig, svart tighst og sennepsgul genser fra New Yorker. 90 og 169 SEK?? Husker ikke helt
  Smykker fra Gina Tricot, salg, så de kostet ca. 30 kr pr. 

  Lue fra Sport shopen, 199 SEK. Har sett på slike luer lenge på nettet, og ble så glad da jeg så dem i butikken på Nordby! //
   

  Idag har jeg pint meg gjennom en lang skoledag, der jeg strikket hele dagen. Det er ganske avslappende og bare sitte å strikke, men så har jeg ikke vært i helt toppform idag heller da. Nå skal jeg gjøre noen skolegreier som sikkert ikke tar mer enn 15 minutter, og så blir det bare chille-kveld resten av kvelden. 

  Hva syns du om innkjøpene? 

 • Dancerevolution 8

  Heihei ♥

  I hele dag har jeg vært på dansekonkurranse i Sandbekk hallen. Idag danset jeg singel og slow, og ikke dobbel siden Sofia nettopp har rykket opp en klasse, så da må vi øve litt mer på dobbel før vi starter med det igjen. Jeg kom på 4. plass i singel og 5. plass i slow! Vi tok masse bilder idag og filmet litt også, så det kan hende at det kommer ut en dansevideo senere. 


  Meg og Signe


  Massevis av halloween pokaler

  Den drakten Sofia brukte i singel idag, og jeg i slow, er egentlig dobbeldraktene våre, så det er derfor de er like. Nå skal jeg gå og ta bilde av alt innkjøpet fra Nordby, siden jeg aldri fikk gjort det i går! Er så treig til tider. 

  Har du vært på noen konkurranse eller kamp idag? Hva syns du om bildene? 

 • James Bond Skyfall

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Nordby senteret med mamma, vi droppet Oslo idag siden leiligheten er opptatt i kveld. Så derfor må vi opp tidlig i morgen pga konkurransen! Men vi har kost oss masse i Sverige, vi shoppet masse og spiste på en cafe. I går var jeg på premieren av den nye James Bond filmen, Skyfall. Den var sykt bra, skal ikke røpe noe. Anbefaler alle til å se den! Den beste James Bond filmen så langt, og det er sykt mange filmer og. Jeg digger James Bond, og han som spiller James Bond nå er bare sinnsykt flink skuespiller i tillegg. Her kommer litt bilder fra i går. 


  Nå skal jeg ta bilder av alt innkjøpet mitt fra idag, og ellers bare slappe av resten av kvelden. Også blir det nok påføring av selvbruning i tillegg når Sofia kommer hjem senere i kveld. Må jo være helt klare for dansekonkurransen i morgen! 

  Hva har du gjort idag? Har du sett Skyfall? 

 • Senkveld I love One Direction

  Heihei ♥

  Som jeg har snakket om mange ganger på bloggen, så er jeg og Sofia med i Senkvelds One Direction konkurranse. Det går ut på å lage en video med så mange som mulig som sier "I love One direction", og i tillegg skal man være litt kreativ. Nå er videoen vår endelig ferdig, så her er den! Lik gjerne videoen vår på youtube ♥

  Hva syns du om videoen? Ønsk oss lykke til? ♥

 • T.G.I.F Show - Episode 8

  Heihei ♥

  Da er jeg tilbake fra kinoen, forteller mer om den senere. Her får dere episode 8 av T.G.I.F show! Den ble ikke så lang denne gangen, siden vi hadde nok å filme med når det gjaldt One Direction videoen vår. Også ble det mye tulling, men vi fikk jo noe ut av videoen da. ENJOY!

  Vinneren av forrige ukes fullfør setningen var Amelia, med setningen: Jeg gleder meg til å stå på ski på Kvitfjell med de kuleste og diggeste jentene Emma og Sofia! <3 - Og vi gleder oss selvfølgelig til å stå på ski med deg og Amelia ♥ 

  Hva syns du om videoen? Fullfør setningen: I neste episode skal vi snakke om... ? 

 • Dagen idag

  Heihei ♥

  Har hatt en fin dag så langt, og den blir bare bedre! Idag har vi hatt ungdomsbedrift på skolen, og vi har kommet godt i gang, også har Marie bursdag idag så jeg tok med gelé idag! Nå skal jeg hvert øyeblikk dra til byen, for vi skal på premieren av James Bond filmen, gleder meg! Her er noen bilder fra idag. 
  Haha, meg med skjørtet jeg har laget
  Søte Marie ♥

  Ha en super fredags kveld alle sammen! Tgif show kommer nok ut når jeg er hjemme fra kinoen, gled dere, det ble mye tulling i denne episoden. 

  Hva skal du i kveld? 

 • Winter coat

  Heihei ♥

  Nå er jeg helt slått ut, er så sliten fra hverdagen også har jeg i tillegg nettopp vært på trening. Før treningen så sov jeg i noen timer, jeg er virkelig klar for helg nå. I morgen skal jeg på James Bond premieren med mamma og pappa faktisk ♥ Og da må man pynte seg til premieren, digger James Bond! På lørdag skal jeg til Oslo og på søndag skal jeg på dansekonkurranse. Gleder meg masse til denne helgen! 

  Fikk meg en ny kåpe for ikke så lenge siden, dere har sikkert sett den på noen outfits innlegg. Den kåpen har ligget på ønskelisten min, og mamma fikk endelig tak i den for meg, for den har vært utsolgt overalt. Den er fra Bik Bok, og koster 599 kr ♥ ♥ Jeg hadde ingen midt-i-mellom jakke, nå til tidlige vinter dager, så da passer denne perfekt. Jeg bruker denne hver dag, og den er god og varm. Når det blir enda kaldere ute så kommer jeg nok til å bruke dunjakken min.

  Hva skal du i helgen? Hva syns du om kåpen? 

 • Filming & Chillin'

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp blitt ferdig med innspillingen til tgif episoden for fredagen, og et klipp til One direction bidraget til meg og Sofia. Vi håper skikkelig på å vinne, og hittil er vi ganske så fornøyde med videoen vår! Ellers idag så har jeg vært på skolen som vanlig, vært i byen med Marie, og slappet av hjemme. Peisen er tent, så nå er det godt og varmt her inne. 


  Søte Spotisen!

  Nå skal jeg redigere en video, og så må jeg øve mini-litt på en prøve jeg har i morgen. Ha en herlig kveld alle søte! ♥ 

  Hva har du gjort idag? Er du med i One Direction- Senkveld konkurransen? 

 • Svarene på Spørsmålsrunden del 1

  Heihei ♥

  Nå tenkte jeg å svare på spørsmålsrunden, del 1, skriflig. Del 2 kommer da på video. Jeg har egentlig filmet alt på video, men videoen ble så dårlig så jeg skal filme del 2 på nytt. Og som sagt så svarer jeg helt ærlig. 

  Hvorfor blogger du? Fordi jeg liker å dele en bit av hverdagen min og bilder med andre, og med blogg så får man også mange fine tilbakemeldinger. 

  Hvilke blogger leser du? krisssy, mathildewh, andreabadendyck, voe, soffas...

  Hva liker du med bloggen min? Du virker veldig positiv med bloggingen din, og skriver ganske bra

  Er du glad i meg? Nei, sorry men jeg kjenner deg ikke. Jeg er jo glad i bloggleserne mine på en måte, men ikke på samme måte som med venner og familie. 

  Hva liker du å blogge om? Outfits, videoblogger, mote og hverdag

  Hva inspirerer deg? Det er veldig mye! Får mye inspirasjon fra andre blogger, weheartit, personer rundt meg osv  Hva liker du mest og minst med å blogge? Det jeg liker mest er når jeg får masse fine tilbakemeldinger fra dere herlige leserne, og minst; når jeg har 0 lyst til å blogge, og 0 inspirasjon

  Hva heter bloggen til Sofia? Soffas.blogg.no

  Hva gjør du nå på fritiden? Trener (danstrening, jogger, trener hjemme), blogger, er med venner, sløser bort tiden i byen og shopper. 

  På Glemmen vgs, som du går på, starter dere både sent og tidlig lissom? Jeg starter 08.10 hver dag, men jeg tror det er noen andre klasser som starter senere også. Men vi har forskjellige tider for når vi slutter da, vi slutter både sent og tidlig. 

  Har du kjæreste? Nope

  Kan du lage må gjøre video? Bare hvis jeg får med noen på det, og hittil har jeg spurt Sofia, og hun blir ikke med på det

  Favoritt mat? Spaghetti bolognese og pizza

  Favoritt antrekk? Endrer seg ofte da, men dette for øyeblikket..   Favoritt sko? Tells tøflene mine? 

  Har du et godt forhold til foreldrene dine? Ja, et veldig godt forhold. Er god venn med begge to, krangler ikke akkurat mye med dem, veldig sjeldent, også deler jeg utrolig mye med mamma. Forteller henne utrolig mye, mer enn jeg tror de fleste gjør med foreldrene sine. 

  Er du fornøyd med utseende ditt? For det meste, ja. Når det gjelder ansiktet altså. Men jeg har jo alltid noen nedtur dager som alle andre, der alt bare ser stygt ut uansett hva. 

  3 positive og 3 negative ting om deg selv? Positive: Jeg er veldig omtenksom, så jeg tenker alltid på hvordan andre har det rundt meg, før meg selv. Jeg har bra? humor, eller hvertfall sans for humor. Hater kjedelig hverdager, så om en dag blir kjedelig, så kommer jeg ofte med noen morsomme kommentarer eller ja, dere skjønner. Også er jeg.. smart... sykt smart, iq'en min er sikkert på 3000 (tror ikke det fins:)) Negative: Jeg klarer ikke å holde meg til mine egne mål, f. eks hvis jeg sier at jeg SKAL være sunn hele denne uken, så går det ikke. Jeg kan også være sjefete og negativ noen ganger, aner ikke jeg. 

  Kan du og Sofia ha flere videoblogger ilag? Jeg syns 1 gang i uken holder! 

  Har du det bra? Takk som spør :) Ja, jeg har vel det! 

  Er du tante? Nei as, tror ikke Didrik og Sofia er klare for barn enda, som bare er 16.. Og når Sara får det, det aner jeg ikke. Men er hvertfall ikke det nei!

  Favoritt klesbutikk? Zara og Bik Bok antar jeg.   Favoritt godteri? Rosa bananer, hvite puffer, mm, maltesers. 

  Kjole eller bukse? Begge deler!

  Genser eller t-skjorte? T-skj.... Begge deler, hehe

  Hva er det beste med skolen du går på? Vi gjør ting vi interesserer oss for, hvis du har valgt riktig linje da, det er bra miljø på Glemmen, alle respekterer folk for den du er, uansett om du er homse, lesbe, freak, nerd, transe osv osv. (Ja vi har alle disse "type" folkene på skolen også), også har vi bra kantine! 

  Hva er det beste med vennene dine? At de aksepterer meg for den jeg er, og at jeg kan stole på dem og ha det gøy med dem. 

  Hvilken mobil har du? Htc hero stygge bæsj. Skal få iphone 5, holder på å spare, noe jeg suger til Unnskyld språkbruket

  Hvor kjøper du klærne dine? Zara, H&M, Bik Bok, Monki, Weekday, Gina Tricot, Carlings, Urban, Cubus, Lindex, Pieces osv. 

  Yndlings farge? Rosa power forever! 

  Hvilken karakter får du oftest?  I fjor fikk jeg mest 5 og 6'ere :))) Håper på det samme i år, men jeg syns alt er mye vanskeligere i år. Men hittil har det vært mest 5'ere.  Det var da del 1 av svarene på spørsmålsrunden! Hvis dere lurer på noe mer, så er det bare å spørre under så tilføyer jeg det til når jeg skal svare på video. Men nå må jeg gjøre ferdig en samf. fag lekse, har "brukt" flere timer på den nå, haha. Har jo sett på Gossip girl, spist og blogget innimellom leksene også da.

  Hva syns du om svarene?  

 • En tirsdags kveld

  Heihei ♥

  Det ble litt dårlig blogging i går, men jeg har en superbra unnskyldning. Jeg sovnet. Haha! Etter skolen så trente jeg med Sofia, og så leste jeg til en prøve, og etter det så bare sovnet jeg på sengen, og våknet igjen 23.00, og da la jeg meg bare igjen. Nå sitter jeg med skolearbeid igjen, og jeg prøver å få det fort ferdig. Når jeg er ferdig med det så skal jeg helt klart se på en ny episode av Gossip girl! ♥


  Jada, jeg vet, sminkefri sier vel alt   Nå begynner det endelig å bli varmt her inne på kjøkkenet, siden vi nettopp har tent opp peisen. Det er alltid så koslig å fyre opp i alle peisene hjemme. 

  Hva gjør du på en tirsdags kveld? 

 • Monday is no funday

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra skolen, og nå skal jeg ut på en joggetur med Sofia, og etter det skal vi tøye spagaten, så kommer jeg nok til å ta meg en dusj, og så skal jeg slappe av med Revenge før jeg setter i gang med alt skolearbeidet. Har en engelsk prøve i morgen jeg må øve til, og en stor, kjedelig samfunnsfag lekse som jeg helst vil bli ferdig med så fort som mulig. 


  Et i farta bilde. 

  Hva er planene dine for idag? 

 • day 21

  Heihei ♥

  Ops, jeg glemte visst day 20. Det får gå! Nå skal jeg og Sofia legge oss og se på film, eller det er hvertfall planen hittil. Her får dere day 21 i 30 days challengen min, som er ♥ 3 ting jeg vil gjøre før jeg dør.

  Det er noen av de få tingene jeg har lyst til å gjøre. Jeg har også lyst til å hoppe i fallskjerm i tillegg til å paraglide! Men nå går jeg og legger meg, så natta folkens♥

  Hva vil du gjøre før du dør? 

 • Søndags Inspirasjon

  Heihei ♥

  Idag har jeg faktisk trent selv hjemme idag, så da har jeg fått noe ut av dagen! Jeg har vært på en joggetur og tøyet litt spagaten. Ellers idag har jeg også lest ferdig en bok og bare slappet av. Jeg har ingen bilder fra idag, så derfor får dere heller bare litt søndags inspirasjon. Dette er hvertfall noe som inspirerer meg. 


  Nå må jeg hjelpe >Sofia< med designet hennes. Hva syns du om inspirasjonen? 

 • Paranormal Activity 4

  Heihei ♥ 

  Nå har jeg kommet hjem fra kino med Ingelin, og vi så Paranormal activity 4. Haha, det var så gøy å se den på kino, spesielt på slutten av filmen da alle satt og skrek mens jeg satt og lo. Jeg fikk helt latterkrampe siden alle skvatt så fært, jeg skvatt noen ganger jeg også, men ikke sånn sykt. Den var bra da, nå skal jeg helt klart se 1, 2 og 3'ern også, siden jeg ikke har sett dem. 

  Sjekk ut traileren, og se filmen om du tør!

  Hva har du gjort i kveld? Har du sett eller skal se filmen? 

 • Dagens Outfit

  Heihei ♥

  Nå skal jeg snart en tur til byen for å møte Ingelin, og vi skal på kino og se Paranormal Activity 4! Den starter ikke før 19.00, så da skal vi nok bare sose litt rundt i byen før den starter. Også regner det skikkelig idag da, skulle øsnke det sluttet å regne når jeg skal gå ut etterpå. Men jeg får nok bare ta med meg en paraply. Her er dagens outfit. 

  Dagens Outfit; Genser/ Risøe, Topp/ Zara, Bukse/ Bik Bok, Kåpe/ Bik Bok, Sko/ Dna?

  Hva syns du om dagens outfit? 

 • T.G.I.F Show - Episode 7

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp stått opp, og jeg har dusjet og skal nå spise frokost. Idag skal jeg til byen og på kino med Ingelin, og vi skal se Paranormal activity 4! Jeg er ikke såå glad i skrekkfilmer, men det blir gøy å se den på kino forde. Jeg har heller ikke sett de første filmene, så dette blir jo spennende, haha. Her kommer T.G.I.F show episode 7, og som sagt så ble den litt forsinket, den kom ikke ut før i natt. ENJOY! 


  Ta på tannhjulet og 1080px for best kvalitet! 

  Vinneren av forrige ukes fullfr setningen er Synnesalomonsen, besøk bloggen hennes ved å trykke HER.

  Hva syns du om videoen? Fullfør setningen: Jeg gleder meg til... 

 • day 19

  Heihei ♥

  Nå er snart tgif episoden ferdig redigert, dere får bare være litt tålmodige med oss, for vi har hatt dårlig med tid denne uken. Idag har jeg hatt Ungdomsbedrift nesten hele skoledagen, og da hadde vi møte, Marie hadde med kake til oss, som faktisk var veldig god! Også gikk vi rundt og hadde markedsundersøkelse. Etter skolen gikk jeg, Sofia og noen fler rundt og filmet til One Direction konkurransen. Vi vil så klart vinne den! Men her får dere da day 19, i 30 days challengen min som er ♥ Mobilen min. Haha, og den er så stygg, skal få iphone 5 snart da, må bare ha råd til det først, haha.  Htc hero. Den er sånn bøyd, som faktisk er veldig bra. Siden jeg har mistet mobilen i gulvet 100 ganger, og jeg har ikke en ripe! 

  Hvilken mobil har du? 

 • Det var en gang...


  Jeg sovnet på sengen min for flere timer siden, så lå jeg godt og sov og ante fred og ingen fare. 


  Brått så våknet jeg og hoppet rett ut av sengen! (Egentlig vekket Sofia meg for å mase til tgif filming)


  Så jeg stod opp og gikk opp på kjøkkenet..   Jeg følte for litt sjokolade, etter den lange søvnen min


  Så jeg spiste sjokolade, og da jeg skulle ta dette bildet skjedde dette... 


  Smartisene datt rett ut av tunga.. Haha. Så jeg måtte plukke dem opp og kaste dem, og selvfølgelig skylle hendene mine, en vane


  Så jeg skylte hendene mine og ante fred og ingen fare, igjen.. Og plutselig


  EN MEGA STOR LEVENDE KRABBE I VASKEN! 


  Ææææ, mareritt!

  Okei, det var jo en fin historie Emma. Tror jeg er litt overtrøtt. Nå har jeg da nettopp stått opp, sovnet på sengen istad etter at jeg hadde sett på The Vampire diaries. Nå skal jeg og Sofia filme til tgif show, er litt forsinket med det. Så vi prøver selvfølgelig å legge ut selve videoen i kveld, men siden youtube alltid er så treigt, så kan det hende at det kommer i natt/i morgen. 

  Hva har du gjort idag? Hva syns du om den nydelige historien min? Haha 

 • day 18

  Heihei ♥

  Idag har jeg vært på dansetrening, og nå er jeg helt død i hele kroppen. I morgen har vi heldigvis bare UB nesten hele dagen, så det blir skikkelig digg. Fredag er den beste dagen helt klart! Her får dere da day 18 i 30 days challengen min, som er ♥ Alle premiene jeg har vunnet. Jeg orket ikke å ta bilde av medaljene mine, har bare 3 medaljer tror jeg, og pokalene mine tok jeg heldigvis bilde av i går siden jeg tørket støv i alle hyllene mine. 


  Tror jeg har akkurat 50 pokaler nå, alle er selvfølgelig fra dansinga.

  Hvor mange premier har du? 

 • Marte i USA

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp kommet hjem, og det pøser ned ute. Jeg er nødt til å gå en tur med Spot, men jeg kan ikke akkurat si at det frister så veldig nå. Uansett, så tenkte jeg å anbefale dere en blogg! Marte, en venninne av meg er utvekslingsstudent i USA dette skoleåret! Hun bor hos verstfamilie i Colorado, og hun er heldig for det virker som om hun har det bra der nede, har hørt om mange andre jeg kjenner som har kommet til kjempe dårlige vertsfamilien før. Hun blogger da om hvordan det er å være utveklingsstudent i USA, og det høres veldig gøy ut. Hun har f. eks fått vært med på homecoming og ordentlig amerikansk fotball! Har alltid hatt lyst til å oppleve det selv. 


  Et bilde av Marte, meg og Sofia fra i sommer, da vi besøkte dem på hytten dems. 


  Litt bilder fra bloggen hennes, så dere får et inntrykk av hvordan bloggen hennes er. 

  Jeg har fulgt bloggen hennes siden før hun dro, og det er så gøy å lese om. Jeg anbefaler dere selv til å ta en titt innom bloggen hennes, som er Mahoel.blogg.no ♥ Trykk på teksten eller bildet for å komme til bloggen hennes! 

  Skal du ta en titt på bloggen hennes? 

 • day 17

  Heihei ♥

  Nå øver jeg til prøven i morgen, og det er ærlig talt ikke mye å lese på. Under 10 sider? Med bilder på alle sidene, haha. Men jeg må fortsatt huske alt sammen da. Her får dere day 17, i 30 days challengen min, som er ♥ 10 ting om deg selv! 

  Jeg er en ganske omtenksom person, for jeg setter ofte andre foran meg selv. Jeg er veldig ofte mer opptatt av hvordan andre har det, og jeg deler alltid. 

  Noen ganger tror jeg nesten at jeg lever i en tv-serie, og jeg har ofte lyst til å gjøre det slik som de gjør i tv-serier, som f. eks å ta skikkelig hevn på noen som har gjort noe dumt eller slemt mot meg. 

  Jeg vokser fortsatt. Mange sier at man slutter å vokse når man har kommet i puberteten, men det er f*** meg ikke sant, jeg har nemlig voksekramper hele tiden, og det gjør sykt vondt.

  Jeg hadde aldri overlevd uten tv-serier, bøker og iskrem. Og ja for hellsike, det heter isKREM, ikke is..   Jeg er skolenerd, får bare 6'ere. Neida, ikke bare, men veldig mye, får jo 4 og 5'ere og, også kommer jeg sikkert til å få 2 på gym prosjektet etter jul, haha. 

  Jeg sier hele tiden at jeg skal bli sunn, men det går bare ikke. Nå har det endt med at jeg har blitt mer usunn enn før, og jeg har gått opp i vekt siden skolestart, haha. Men jeg går fort ned igjen hvis jeg kutter ut godteri hver dag, og starter å jogge igjen :) 

  Jeg hater, hater, hater, hater HATER langrennski. Hva er meningen med det? Det er tungt, kjedelig, og du må komme deg opp bakkene selv, 0 heis.


  Slalom forever! ♥

  Jeg vedder meg meg selv på at jeg ikke får lappen på 18 års dagen min. Ikke at jeg satser på det heller, for jeg har ikke akkurat blitt helt proff i bilkjøring enda.

  Jeg har bra selvtillit, og det tror jeg er mye takket være bloggen faktisk! Siden dere alltid har vært så supre og kommer med masse fine komplimenter hele tiden. Jeg er ikke redd for å gå med hva jeg vil, eller si hva jeg mener. Jeg er faktisk også veldig ærlig med folk, litt for ærlig noen ganger. 

  Når jeg blir nervøs, så får jeg latter anfall noen ganger. Jeg kan begynne å le av ingenting, også føler jeg at jeg må på do 100 ganger. Hater å være nervøs! 

  Har du noe til felles med meg? 

 • Glitter nails

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp filmet inn del 1 av svarene på spørsmålsrunden. Jeg fikk veldig dårlig tid på slutten da, siden det ble lavt batterinivå på kameraet. Jeg hater at det skjer, det skjer ca. hver gang jeg filmer inn en videoblogg. Så da legger jeg ut den videoen når jeg har tid, må nemlig øve til en prøve nå! Jeg lakkerte også neglene mine istad, her er resultatet.  Neglelakk fra H&M, tok på 2 lag for å få mye glitter på! Men nå må jeg øve, tror ikke prøven blir så altfor vanskelig i morgen, men jeg må fortsatt lese gjennom stoffet minst en gang. 

  Hva syns du om glitter nails? 

 • Onsdag

  Heihei ♥

  Nå sitter jeg og koser meg med "Emmas super spesialt mat", der jeg har blandet pasta og ris, haha. Eller rettere sagt, rett i koppen og ris! I dag skal jeg bare øve til en prøve vi har i morgen, også skal jeg slappe av resten av denne fine onsdagen! Som hittil har vært dødslang, skoledagen ble jo aldri ferdig. Jeg tenkte også å filme inn svarene på spørsmålsrunden del 1 etterpå, og det er bare til å fortsette med å spørre!


  Julebruuuus! ♥

  Håper alle får en fin onsdag videre! ♥ Hva gjør du idag? 

 • Spørsmålsrunde

  Heihei ♥

  Siden så mange var for spørsmålsrunde på bloggen min, dere kunne "stemme" på det på fanpagen min, så tenkte jeg at jeg da setter i gang med en spørsmålsrunde! Jeg har jo fått en del flere lesere enn sist, har vel 100 flere nå? Også er det kanskje noe dere lurer på etter hva jeg svarte på forrige spørsmålsrunde. Så uansett hva det er, så bare spør i vei! 

  Som vanlig så svarer jeg ærlig på alt, dere burde selv vite for grensen går. Også svarer jeg på minst en del i video, og kanskje noe skriftlig. 

  Hva lurer du på? 

 • day 16

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp lest ferdig en hel bok, brukte bare noen få timer på den. Har egentlig ikke gjort så mye mer enn å slappe av med gossip girl, spilling og lesing idag. Bakte også sjokoladekake for mamma istad, så nå skal jeg gå opp og smugspise litt av den, haha neida. Her får dere day 16 i 30 days challengen min, som er ♥ Min favoritt blogg. Og selvfølgelig klarer jeg ikke å velge en favoritt blogg, så her er mine tre favoritt blogger!

  Andreabadendyck.blogg.no

  Mathildewh.blogg.no 

  Krisssy.blogg.no 

  Dette er mine favoritt blogger, fordi de blogger om ting som interesserer meg, og de blogger bra med store fine bilder. I tillegg har de fine blogg design og hele pakken! Disse bloggene går jeg inn på minst 5 ganger om dagen. 

  Hvilken blogg er din favoritt? 

 • Kongstendagen

  Heihei ♥

  Idag har vi hatt kongstendagen på skolen, og vi deltok med volleyball lag, og kledde oss ut som zombier! Alle som blir med på volleyball skal kle seg ut, eller de fleste gjør hvertfall det. Vi tapte begge kampene våre, men det var gøy forde! Jeg tok med meg kameraet mitt idag for å filme inn litt til en konkurranse og selvfølgelig til å ta litt bilder. Her er noen bilder fra dagen.


  Zombiebrud og Zombie Harry Potter


  Zombie ballerina


  Zombie hippie, haha herregud


  Sofia nerd

  Nå skal jeg og Sofia redigere video-bidraget vårt til Senkveld konkurransen, hvis dere har lyst til å hjelpe oss, så kan dere sende oss en video der DU sier "I love One Direction", (dere kan laste det opp på youtube, eller ta direkte på youtube, og sende meg link), så får dere bli med i videoen vår og jeg linker deg på bloggen min hvis du har blogg! 

  Hva syns du om bildene? 

 • day 15

  Heihei ♥

  Nå har jeg sittet litt og spilt Sims 3, sinnsykt interessant liv! Men det er faktisk veldig gøy, haha. Nå skal jeg snart legge meg og kose meg med den nyeste episoden av Revenge ♥ Også må jeg finne fram det jeg skal ha på meg i morgen på kongstendagen. Her får dere day 15 i 30 days challengen min, som er min drømmeferie! Jeg har mixet og fikset den listen litt, så jeg tar bare litt random etter hva jeg vil blogge om. 

  ♥ Bahamas

  ♥ London

  ♥ USA, spesielt NY og LA

  Det er utrolig mange steder jeg har lyst til å reise til her i verden, men dette er da topp 3 drømmeferier. 

  Hvor drømmer du om å reise til? 

 • Dagens Outfit

  Heihei ♥

  Idag har jeg hatt lang skoledag, med od-møte og hele pakka. Nå har jeg nettopp gjort meg ferdig med noe od-arbeid, og nå skal jeg teste ut sminke til i morgen! I morgen skal vi nemlig ha kongstendagen på skolen, det er en slags idrettsdag hvor vi er i Kongstenhallen hele dagen. Vi stiller opp med enten innebandy, volleyball eller fotball lag, og i tillegg kan man svømme, spille bordtennis og bowle når man har tid. Vi skal spille volleyball, også skal man kle seg ut i tillegg, så nå må jeg da finne kostyme og teste ut sminken. Gleder meg til å vise dere! Her er dagens outfit.

  Dagens Outfit; Topp/ Weekday, Strikkejakke/ H&M, Militærjakke/ Zara, Bukse/ H&M, Sko/ Aner ikke .

  Hva syns du om dagens outfit? 

 • 4h høstfesten

  Heihei ♥

  På fredag var jeg jo på høstfesten for 4h, siden broren min går på 4h. Hele greia tar alltid sykt lang tid hver gang, og da ender det opp med at jeg spiser sykt mye kaker og boller. Jeg tok også noen bilder under underholdningen, men jeg gidder ikke å legge ut masse bilder av små barn dere ikke aner hvem er. 


  Didrik, Jørgen og Jens. Sykt flinke til å trikse as.. 


  Hele barne gjengen

  Nå skal jeg... Aner serriøst ikke, slappe av videre. Må jo nyte den siste stunden som er igjen av helgen. 

  Hva har du gjort i helgen? 

 • day 14

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp gjort litt "skolearbeid", altså ting i forbindelse med skolen. Har litt å gjøre selvom det er helg. Jeg har også spilt litt, tiden går så sykt fort når man sitter og spiller. Men her er da day 14 i 30 days challengen min, som er ♥ Min verste uvane. 

  Min verste uvane er at jeg peller på huden vedsiden av neglene, dere skjønner sikkert hva jeg mener når jeg f. eks ser noe "hud" som stikker opp så må jeg dra det opp.. Og da pleier jeg i verste fall og få sår der. Men jeg har skjerpet meg på det i det siste, så fingrene mine ser ikke så ille ut nå. En annen ting er at jeg også alltid må dra opp f. eks skorper, nå har jeg jo munnsår og det blir jo aldri bedre siden jeg ikke klarer å la vær å ta på det. 

  Har ikke akkurat noe passende bildet til dette temaet, vil jo ikke akkurat legge ut et bilde av munnsårene mine heller, haha. Selvom dere sikkert kan se at jeg har det på flere bilder av meg på bloggen. Jeg redigerer aldri bort sår eller urenheter på bilder som jeg legger ut av meg selv på bloggen. 

  Har du noen uvaner? 

 • God morgen

  Heihei ♥

  Dere skjønte sikkert at jeg ikke orket å blogge noe særlig i går siden jeg ikke er i toppform, og idag skal jeg også bare slappe av, men prøve å oppdatere litt mer på bloggen selvom jeg ikke har noe interessant å fortelle om. Jeg sov lenge idag også, og nå har jeg sett på gamle episoder av Frustrerte fruer og spist frokost. 
  Frokost  Som dere ser så går jeg helt inn for kosedress idag! Er så deilig å ha helger der man bare kan slappe av og gå i kosedress dagen lang. Nå skal jeg spille litt, har serriøst ikke noe annet å gjøre. Forresten ikke glem å få med dere den nyeste tgif episoden  hvis dere ikke allerede har sett den, hvis dere fullfører ukens setning kan dere også vinne linking på min og Sofia sin blogg. Sjekk ut innlegget HER. 

  Hva gjør dere idag? 

 • day 13

  Heihei ♥

  Idag sov jeg helt til kl. 13.00, det er så deilig med helg. Jeg skal bare slappe av i hele dag, for jeg er skikkelig forkjølet nå, og håper enda på å bli frisk nå snart. Jeg hoppet over day 12 i går, siden jeg rett og slett ikke orket å blogge noe rett før jeg la meg. Så her kommer temaet som skulle være i går, og jeg dropper da temaet som var idag. Så day 13, i 30 days challengen min blir da ♥ Sminken jeg bruker. 


  Dette er da sminken jeg bruker hver dag. Blush fra mac, Kost fra The Body shop, Øyenbrynsblyant fra Vita, Mascara fra Max Factor, Solpudder fra Cubus, Leppestift fra mac. 

  Bruker du noe av det samme som meg? 

 • T.G.I.F Show - Episode 6

  Heihei ♥

  I kveld har vi vært på høstfest for 4h som broren min går på, så derfor ble videoen litt forsinket. Men her er da kveldens t.g.i.f episode, vi filmet litt her om dagen og litt idag, så det er det som skylder at vi har på oss forskjellige klær på slutten. Håper dere liker videoen, den ble litt klein, ENJOY! 


  Ta på 720 for mye bedre kvalitet, altså trykk på tannhjulet for å endre til hd. 

  Vinneren av forrige ukes "fullfør setningen" er Renate, besøk bloggen hennes HER. 

  Hva syns du om videoen? Fullfør setningen; Team Edward/ Team Jacob er best fordi.... ? 

 • Military Outfit

  Heihei ♥

  Idag har vi hatt ungdomsbedrift nesten hele skoledagen. Det er sykt digg, for vi har jo vår egen bedrift så da bestemmer vi jo selv hva vi skal gjøre, også går tiden så sykt mye fortere. Nå er det også helg, og jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre i helgen, jeg tror jeg har noen planer som jeg ikke vet om selv? Uansett, her er dagens outfit.   Dagens Outfit; Genser/ Bik Bok, Jakke/ Zara, Bukse/ Bik Bok, Sko/ Dna? husker ikke, Lue/ Urban, Skjerf/ Pieces. 

  Nå holder jeg på med ferdig-gjøringen av tgif episoden for idag, så den kommer ut så fort som mulig. Men det kommer nok antageligvis til å ta litt tid å laste den opp på youtube som vanlig, så den kommer nok ut i kveld.

  Hva syns du om outfitet? 

 • day 11

  Heihei ♥

  Nå holder jeg på med redigering av tgif episoden som skal komme ut i morgen. Jeg har også vært på danse trening og skal snart dusje. Her får dere day 11, i 30 days challengen min, og det er ♥ det du kjøpte deg sist. 


  Det siste jeg kjøpte, bortsett fra mat og godteri, var denne genseren fra Lindex! Elsker fargen, og den genseren jeg hadde på meg idag er nesten lik, bare litt forskjellig mønster også er de fra forskjellige butikker da. 

  Hva var det siste du kjøpte deg? 

 • Mint green sweater

  Heihei ♥

  Idag har jeg bare vært ute på tur, tatt bilder ute, sett på tv og slappet av så langt. Jeg har nettopp skiftet til treningsklær, for jeg drar på dansetrening om 10 minutter. Jeg og Sofia skal nok gå litt i byen før treningen, for hun skal visst kjøpe noe. Når jeg kommer hjem i kveld skal jeg prøve å komme minst halvveis med redigeringen av tgif episoden, slik at jeg ikke har så mye å gjøre med den i morgen. Her får dere også dagens outfit, ganske enkelt. 

  Outfit; Genser/Zara, Tights/Bik bok, Uggs/En eller annen skobutikk

  Hva syns du om dagens outfit? 

 • Tur

  Heihei ♥

  Nå har jeg kommet hjem fra skolen, og jeg har vært på en liten tur med Spot. Nå skal jeg redigere tgif show episoden som skal komme ut i morgen, og i kveld skal jeg på dansetrening. 

  Haha, skikkelig vanskelig å ta bilde med Spot. Han ville ikke se inn i kameraet, han ville bare ha godteriet.. 

  Hva skal du gjøre idag? 

 • day 10

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp sett på Greys anatomy med familien. Vi var så spente på hva som skjedde etter flykræsjen, så vi måtte bare laste ned første episoden av den nye sesongen! Nå skal jeg legge meg, men først, her er day 10 i 30 days challengen min, ♥ Noe du gruer deg til.

  Det jeg gruer meg til, er vinteren. Vinteren er alltid så lang og kald, også er det glatt og snø hele tiden. Jeg gleder meg jo til jul, men selve været er jeg bare så dritt lei av. Sommeren er virkelig alt for kort!

  Hva gruer du deg til? 

 • Dagens Outfit Aztec-ish

  Heihei ♥

  Nå holder jeg og Sofia på med innspilling til tgif show, og sitter og finner videoer og bilder vi skal ha med i videoen. Jeg sier ikke noe enda om hva ukens tema er, det får dere se på fredag! Her får dere dagens outfit. Bildene ble litt mørke siden jeg tok bildene rett før solen gikk ned.   Dagens Outfit, litt sånn aztec-ish; Skjorte/ Monki, Bukse/ H&M, Uggs/ Aner ikke, de er fake, Lue/ Urban. 

  Hva syns du om outfitet? 

 • Høst Photoshoot

  Heihei ♥

  Idag kom jeg ikke hjem før litt etter 17, siden jeg slutter sent på skolen på onsdager. Siden jeg kom hjem har jeg bare vært ute en tur med hunden min, også har jeg redigert disse bildene for dere. Så her kommer noen av bildene fra photoshooten jeg hadde med Sofia i går. 
  Haha, dør litt av dette siste bilde. Hopper i tre par sokker, og tightsen har sklidd alt for langt ned.

  Nå må jeg ut og ta outfits bilder før det blir helt bek mørkt ute! Det blir jo mørkt så fort nå som det begynner å bli vinter, og det suger virkelig.

  Hva syns du om bildene?

 • Blogg anbefalinger

  Heihei ♥

  Nå skal jeg snart legge meg, har jo skole igjen i morgen! Jeg tenkte å komme med noen blogg anbefalinger, noen som jeg har lest en god stund og noen jeg nettopp har funnet! Det fins jo alltid mange fine blogger untatt de på topplisten, og jeg leser faktisk veldig mange blogger som ikke ligger på Norge topplisten. Her er noen blogger jeg anbefaler dere å titte innom:

  Mathildewh ♥ Er det Mathilde på 16 år som står bak. Hun har faktisk nettopp kommet på topplisten i Norge, som er vel fortjent, for hun har en veldig bra blogg! Jeg har fulgt den en stund nå, lenge før hun var på topp Norge listen, og jeg ble spesielt forelsket i videoene hun legger ut på bloggen sin! Hun har nemlig også en kjæreste som heter Liam, og de to lager videoblogger sammen som de da kaller Liam&Mathilde. Jeg elsker de videoene, og jeg blir alltid så glad av å se på alle videoene hennes, sminkevideoene f. eks også. Hun har også et veldig fint og ryddig design, med en søt header. Hun blogger og skriver bra, og legger ut fine, store bilder! Det jeg er veldig opptatt av at en god blogg skal ha. Så jeg anbefaler dere helt klart å sjekke ut bloggen hennes, mathildewh.blogg.no ♥ (Trykk på den tjukke skriften for å komme til bloggen.)


  Xflwrpwr ♥ Er det Phung på 19 år som står bak! Jeg har fulgt bloggen hennes veldig lenge nå, og jeg leser den sånn nesten fast, jeg er inne på den veldig ofte! Det som jeg liker med denne jenta, er at hun har så bra klesstil! Jeg blir alltid veldig inspirert av outfitsene hennes, og jeg syns hun da har en veldig fin moteblogg. Hun skriver også bra, og legger ut store, tydelige og fine bilder. Hun har også selvfølgelig et veldig fint og ryddig design, og utnytter designet på hele bloggen hennes, slik at da får hun også ekstra store bilder på bloggen. Anbefaler dere å ta en titt, sjekk ut bloggen til Phung her: xflwrpwr.blogg.no ♥

  Paulineirene ♥ Er det jo da Pauline Irene på 17 år som står bak! Hun er ikke en typisk "rosablogg" som blogger om outfits, mote osv, hun er nemlig interessert i psykologi, livsfilosofi og selvutvikling. Det er kanskje ikke så mange som vet hva dette er, men målet med bloggen hennes er at hun vil hjelpe deg med å bli den beste utgaven av deg selv! Hun er veldig inspirerende, og skriver utrolig bra. Hun har f. eks fått spørsmål på bloggen av lesere der hun svarer utrolig bra på spørmsålene dems. Så jeg anbefaler dere å ta en titt innom på bloggen hennes, så vil kanskje dere også bli inspirert. Jeg syns hvertfall det virker spennende å lese bloggen hennes, for jeg har aldri lest noen andre blogger som blogger om disse temaene. Sjekk ut bloggen hennes her: paulineirene.blogg.no ♥

  Har du vært innom noen av disse bloggene før? Hva syns du om bloggene? 

 • day 9

  Heihei ♥

  Nå har jeg endelig fått sett på den nyeste episoden av Gossip girl, siden jeg var ute og tok bilder istad så da fikk jeg ikke tid. Fy søren det er så bra og spennende, elsker Gossip girl! Her får dere day 9 i 30 days challengen min, 10 ting jeg ønsker meg. 
  1. kjole/nelly, 2. pelsvest/monki, 3. kåpe/bikbok, 4,5 & 6. sko/nastygal, 7. genser/nastygal, 8. rødt maxiskjørt/nastygal, 9. ønsker meg ikke akkurat de buksene, men "samme effekt" bare low waist, 10. iphone 5, som jeg skal kjøpe snaaart ♥♥

  Hva ønsker du deg? 

 • Fall in love with the fall

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp spist pannekaker med de andre, skikkelig gormet middag, haha. Jeg og Sofia har også vært ute og hatt photoshoot, så jeg legger ut litt bilder fra den senere når jeg har fått redigert dem. Her er noen bilder fra tidligere idag. 

  Møtte også på nabokatten når jeg var ute og tok de bildene, også tok jeg han opp og tenkte "Åh jeg måå ta bilde med den søte pjuske pusen!" Også bare hoppet han ut av armene mine.. Dumme pjuskepus :( Haha. 

  Er du forelsket i høsten? Hva syns du om bildene? 

 • Høst Outfit

  Heihei ♥

  Nå har jeg vært ute og tatt masse bilder, inkludert outfits bilder. Jeg kom ganske tidlig hjem fra skolen idag, og hittil har jeg bare slappet av. Er fortsatt så utrolig forkjølet og snufser anhvert sekund. Nå skal jeg snart også se på Gossip girl, for første episode i sesong 6 er ute nå!!! Her er dagens outfit.  Dagens Outfit; Topp/ Weekday, Jakke/ H&M, Bukse/ Bik Bok, Converse/ Din Sko, Smykke/ Glitter?

  Hva syns du om outfitet? 

 • Hello October

  Heihei ♥

  Nå har jeg sittet og sett på tv-serier, og nå aner jeg rett og slett ikke hva jeg skal gjøre! Jeg har så lyst til å gå ut og ta flere høstbilder, men nå er det jo mørkt ute, haha. Helt svart, kommer nok ikke til å se en prikk hvis jeg går ut nå. Her er litt bilder fra tidligere idag hvertfall.   Jeg syns også at jeg har begynt å bli flinkere til å ta bilder med 50 mm 1.4 linsen min nå, det var litt vanskelig i begynnelsen å få til perfekte bilder, men jeg syns jeg begynner å forbedre meg nå. 

  Hva syns du om bildene? 

 • Dagens Outfit

  Heihei ♥

  Nå har jeg endelig kommet hjem fra skolen, og nå skal jeg bare slappe av og se på revenge, en av de mange tv-seriene jeg følger med på! På skolen idag har vi sydd og tegnet hele dagen, også hadde vi i OD-komiteen møte i midt timen, så da var jeg med på det også. OD står for Operasjon dagsverk, og de fleste som går på vgs har nok vært med på det eller hørt om det i det minste. Jeg vil være med på å gjøre en forskjell, så derfor har jeg blitt med i komiteen. Her har dere dagens outfit.

   

  Dagens Outfit; Genser/ Lindex, Bluse/ Cubus, nagler fra Panduro, Bukse/ H&M.

  Hva syns du om dagens outfit? 

 • day 8

  Heihei ♥

  Nå er jeg nok mest sannsynligvis på skolen, men takket være blogg sitt nye opplegg, det med at man kan velge hvilken tid innlegget skal postes, så får dere et innlegg nå uten at jeg egentlig blogger! Jeg slutter alltid veldig sent på mandager, så derfor har jeg aldri tid til å blogge før rundt 18.00 tiden. Så jeg syns det er kjempe kjekt med det nye opplegget, for da kan jeg jo blogge til og med når jeg er borte på ferie en hel uke, haha. Så her får dere da day 8 i 30 days challengen min, Hvordan jeg ordner håret mitt. Siden jeg ikke gjør noe spesielt, jeg bare retter det hver dag (har naturlige krøller), så bare deler jeg en sminkevideo jeg lagde for ikke så lenge siden, for bloggen igjen. 

  Hva gjør du med håret ditt hver dag? 

 • day 7

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp sett ferdig filmen Make it happen med Sofia. Det er en dansefilm, elsker dansefilmer, da får jeg selv skikkelig lyst til å danse! Mine favoritter må nok bli step up filmene. Her kommer 30 days challenge day 7, som er et bilde av deg selv for tre år siden! Skjønner ikke at jeg lar meg selv legge ut noe slikt, men jaja, jeg har heldigvis forandret meg en del på stilen og på utseende.  Æsj, ja dette er da meg for 3 år siden. Hadde ikke hørt om å rette håret eller nappe brynene på den tiden nei... 

  Syns du at jeg har forandret meg på de 3 årene? 

 • Innkjøp

  Heihei ♥

  Nå ser jeg på film med Sofia, også skal vi snart spise taco. Her kommer resten av innkjøpene mine fra Oslo, er veldig fornøyd med alle innkjøpene mine! 
  Mac blush kjøpt på GlasMagasinet, husker ikke hva butikken het, 225 kr?, Lue fra Urban, 80 kr, Mintgrønn genser fra Zara, 279 kr, Lilla genser fra Lindez, 149 kr. 

  Hva syns du om innkjøpene? 

 • Ukens Spørsmål #5

  Heihei ♥

  Her kommer svarene på ukens spørsmål nr. 5. Jeg filmet inn svarene på en video, men det ble mye tull siden Enya og Sofia ble med på innspillingen, så ikke ta alt så serriøst, men alle svarene er riktige altså. Men siden jeg har fått noen flere spørsmål etter jeg filmet inn, så er de første spørsmålene på videoen, og de nyeste ligger under skriflig. 

   

  Hvilken linse bruker du? Jeg bruker canon 50 mm 1.4

  Kan du forklare hva singel og dobbel og alt det der er for noe? Og hvordan dansekonkuranssene deres foregår? :) Singel er at man danser alene, og i dobbel så danser man med en annen. Det arrangeres masse konkurranser i året, og det er da alle danseskoler/klubber i Norge som kan være med. En konkurranse blir f. eks lagt av på en dag, og dagen blir da inndelt i alle nivåene. Altså jeg er litt øvet, så da har man et spesielt tidspunkt man skal komme for alle litt øvet. Og da er det som oftest dobbel først og så singel, også kan man være med på slow og, det er at man danser sakte "singel". I nivåene blir man også delt inn i klassenivåer, så da danser jeg som oftest i 16 + klassen. Også starter man med den minste aldersklassen, også er det 16 + til slutt, altså de eldste. Først har man oppvarmings runde, så 2 try, altså de som ikke fikk nok poeng fra dommerne til å komme videre fra første runde, får et nytt forsøk. Så er det som oftest semi finale, og så finale til slutt. Det kan være 2. runde og kvartfinale osv hvis det er veldig mange med i aldersklassen. Hvis du danser bra og får poeng av dommerne, som står spredt ut på gulvet og ser på deg danse, så kan du komme til finalen også får man en plassering. Etter plasseringen man får, får man også poeng. Poengene brukes til å rykke opp i nivåene for hvor flink du er. Hvordan vi danser: Vi danser hver vår "dans" som vi kaller singel, og da danser vi rundt på gulvet, og hvis man er champ kan man også danse spot, og da danser man helt alene på gulvet. Håper dere skjønte hva jeg mente, det er vanskelig å forklare alt! 

  Hvor er skjorten til søtstren din fra?altså den hun har på seg i starten av videoen ? :D Monki

  Kjøper dere maten med deres egne penger? Ja selvfølgelig

  Hvem sin leilighet er det? Noen dere kjenner sin, eller leier dere for noen dager, eller har en av dere leilighet? Det er vår leilighet :) 

  Hvorfor er dere i Oslo? Er det liksom bare for "moro skyld" eller skal dere noe spesielt der? Bare for moro skyld, fordi vi ville ha noe å gjøre i høstferien, også er søstra mi i Frankrike så da var leiligheten helt ledig. 

  Hva syns du om videoen og svarene? (Hvis dere lurer på noe mer til neste uke, så bare spør i vei om hva som helst!)

 • Oslo Outfit

  Heihei ♥

  Idag er det den siste dagen av ferien, og jeg skal bare slappe av inne idag, selvom det er kjempe fint vær ute. Men jeg er fortsatt syk, og vil bli frisk så fort som mulig. Her er et outfit jeg glemte å poste på torsdag da vi var inne i Oslo.

   

  Outfit; Genser/ Gina Tricot, Topp/ Bik Bok, Bukse/ H&M, Jakke/ Zara, Veske/ Sofia sin, Converse/ Din sko.

  Hva syns du om outiftet? 

 • Høst

  Heihei ♥

  Åh jeg for aldri sagt nok hvor fin høsten er! Det er så vakkert overalt på høsten, og man blir like fascinert hver gang. Jeg elsker å ta bilder ute når det er høst, og jeg skal prøve å få med Sofia på en høst photoshoot nå før snøen kommer. 

  Høst bilder fra da vi var i Oslo, haha. I kveld har jeg sett på film med de andre, vi så på Bridesmaids og spiste også pannekaker med iskrem til middag. Jeg kommer nok til å legge meg om en time, er fortsatt syk og sliten. 

  Hva syns du om høsten? 

 • day 6

  Heihei ♥

  Nå har jeg bare sett på tv og slappet av, har også tatt en paracet siden hodet mitt dundrer så fært. Jeg legger ut resten av innkjøpene mine i morgen tror jeg, jeg får se om jeg orker å blogge noe mer i kveld. Her kommer 30 days challenge, day 6 som er ♥ Bakgrunnen din på pcen. Og siden jeg har mac, og lion installert, så betyr det at jeg har mange bakgrunner, så dette er da bakgrunnene mine.

  Hva syns du om bakgrunnene mine? Hva har du som bakgrunnsbilde? 

 • Dancerevolution 7

  Heihei ♥

  Nå er har jeg endelig kommet hjem fra Oslo og dansekonkurranse! Vi var i Oslo fra onsdag til idag, og idag ble vi hentet av mamma, og så dro vi på dancerecolution 7. Vi danset både singel og dobbel, og i dobbel fikk vi 4. plass og i singel fikk jeg 6. plass. Ble utrolig mye surr med singelen min idag da, siden jeg nettopp har fått ny singel, men jeg lærer den vel bedre inn etterhvert, så det blir bra! Har også blitt syk nå, er sinnsykt forkjølet, vondt i hodet og var kvalm tidligere idag. Det suger noe virkelig, nå som det snart er skole igjen også.   I resten av idag skal jeg bare redigere ukas spørsmål video til dere, som jeg tenker å legge ut i morgen, og ta bilder av resten av innkjøpene mine, og selvfølgelig bare slappe av, må prøve å bli frisk igjen, hater å være syk. Jeg blir alltid syk i feriene, jeg spydde i vinter, påske og sommerferien, det er sånn typisk min flaks.

  Hva har du gjort idag? Hva syns du om bildene? 

 • T.G.I.F Show - Episode 5

  Heihei ♥

  Youtube gikk skikkelig treigt, så jeg har lastet opp videoen i hele natt. Her er da endelig T.G.I.F show episode 5, ENJOY! 

  Vinneren av "fortsett setningen" er: Emma Marie, sjekk ut bloggen hennes HER. 

  Hva syns du om videoen? Fortsett setningen til neste gang: Jeg har aldri... ? 

 • Skvis

  Heihei ♥

  Sorry for sen blogging, men nå har jeg vært opptatt med redigeringen av tgif show episode 5 i hele kveld. Vi har holdt på å spille inn hele uken, men det tar alltid lang tid å redigere alt sammen. Jeg kom også sent inn i kveld, for vi har nemlig vært og shoppet idag, så på premieren av Skvis som var dårlig, og så shoppet vi litt mer og tok en oreo shake på fridays, og så pizza på peppes senere. 

  Bilder fra dagen! Tgif episoden kommer snart, sannsynligvis i natt, for det tar lang tid å laste den opp på youtube. Så dere får bare være tålmodige! 

  Har du sett Skvis, eller planer om det? 

 • day 5

  Heihei ♥

  30 days challenge day 5 er ♥ noe du gleder deg til! Det fins masse ting jeg gleder meg til, men en ting jeg gleder meg til som ikke er om så altfor lenge, er til 18 års dagen min! Da blir man mynding, kan kjøpe drikke selv, kjøre bil osv. Ikke at jeg kommer til å ta lappen med en gang, siden jeg har øvelses kjørt så lite hittil, men jeg gleder meg til jeg blir 18 forde.  Fra da jeg feiret 17 års dagen min i år, med jente- og poker kveld. Var veldig koslig! 

  Hva gleder du deg til? 

 • Innkjøp fra Oslo

  Heihei ♥

  Nå har jeg og Enya hvert ute og tatt bilder av innkjøpene mine, og hun sto modell for meg. Det er skikkelig fint å ta bilder ute nå, siden det er så fine farger på trær osv siden det er høst. Her er da innkjøpene fra i går. 
  Skjorte - Monki, 350 kr, Topp - Weekday, 150 kr, Bukse - Bik Bok, 100 kr, Hettegenser - Bik Bok, 100 kr, Kjole - Bik Bok, 150 kr.

  Hva syns du om innkjøpene? 

 • Frognerparken

  Heihei ♥

  Nå har vi spist oss mette på nudler, prøvd alle klærne vi har kjøpt idag og filmet inn ukas spørsmål til bloggen min, som jeg legger ut i helgen! Ble veldig tullete video da, så får se om jeg får fram svarene i videoen i det hele tatt. I morgen skal vi på kino, også må vi filme inn de siste klippene til tgif episoden. Her kommer bilder fra idag da vi var i Frognerparken, etter shoppingen. 


  Og som dere ser så tok vi masse bilder! Og det der er vel bare halvparten av bildene.. Men nå skal vi finne en fin film og se på, i går så vi nemlig på skrekkfilm, noe jeg hater å se på, så idag skal jeg finne film.

  Hva syns du om bildene?  

 • Oslo livet

  Heihei ♥

  Nå har vi nettopp kommet inn, og vi har da vært på shopping i hele dag! Eller når vi var ferdig-shoppet så satt vi oss ned på en cafe og spiste, og så dro vi en liten tur til Frognerparken på vei hjem til leiligheten. Nå har vi også vært i matbutikken, og nå lager vi nudler. Skikkelig gormet mat, haha. Men dere må se hva vi kjøpte av "mat" i går da vi kom:  Bare fisk og grønnsaker! Eller ikke.. Haha


  Frokost bordet vårt, skikkelig masse pålegg  Jeg legger ut bilder fra Frognerparken senere i kveld. Nå skal jeg spise, også må dere alle kose dere masse i kveld! ♥

  Har du vært i Oslo i det siste? Hvis ikke du bor der da.. :) 

 • day 4

  Heihei ♥

  Idag har vi sovet lenge, noe som var veldig deilig siden vi var lenge oppe i går. Det er virkelig helt herlig med ferie! Idag skal vi på shopping hele dagen, og jeg tar også med meg kameraet mitt som vanlig, så da legger jeg ut bilder fra dagen i kveld! Her får dere 30 days challenge, day 4 - ♥ Favoritt tv-serie(r). Jeg følger med på sinnsykt mange tv-serier, over 10 tilsammen, men så har jeg så klart noen favoritter, og det er disse:

  1. The Vampire diaries

  2. Pretty Little liars

  3. Awkward

  4. Teen Wolf

  5. Gossip girl

  Det er da mine 5 topp tv serier, av de over 10 jeg følger med på. Følger du med på noen av disse, hvem er din favoritt tv-serie? 

 • Vapiano

  Hei hei ♥

  Nå skal vi se på en skrekkfilm og kose oss med enda mer godteri. I kveld har vi også vært på restaurant og spist god mat, vi spiste på Vapiano. De hadde veldig god mat der, og alt var så enkelt siden man gikk bort og hentet maten sin istedet for å ha servitører. 

  I morgen skal vi shoppe hele dagen, gleder meg masse til det! Håper jeg finner masse fint, for nå har jeg så lyst på masse nye klær.

  Hva syns du om bildene? 

 • Restaurant next

  Hei hei ♥

  Da har vi ordnet oss og er klare for å dra ut på restaurant, vi tenkte å prøve oss på Vapiano siden så mange har sagt at det stedet er veldig bra! Men for øyeblikket så pøsregner det ute, så vi venter litt til før vi går ut. Skal selvfølgelig ta med meg kameraet, må filme inn litt til tgif show som kommer ut på fredag, også må jeg selvfølgelig ta masse bilder. 

  Har du spist på Vapiano før? 

 • 30 days challenge - Day 3

  Hei hei ♥

  Da var det på tide med 30 days challenge, dag 3! Og det er  Lommeboken din. Jeg har en ganske enkel lommebok, med mye plass. Jeg har både plass til penger, alle kortene mine, mobilen og ipoden min i den! Den er fra CMYK, og jeg fikk den til jul eller bursdags gave. 

  Hva syns du om lommeboken min? 

 • Oslo

  Hei hei ♥

  Nå er vi framme i Oslo, og her pøsregner det akkurat som hjemme.. Så idag skal vi først handle mat, så skal vi ut senere og finne på noe, vet ikke hva enda. Vi skal hvertfall på resturant litt senere idag og spise. 

  Vi har bare slappet av og tørket oss etter at vi kom inn, men nå må jeg nok hale Sofia og Enya ut, så vi får gjort noe ut av dagen!

  Hva er dine planer for idag? 

 • 30 days challenge - Day 2

  Hei hei ♥

  For øyeblikket så spiller jeg bare og slapper av. Jeg har også fått tatt meg en lang, varm dusj og gått gjennom singelen min et par ganger. Må jo ikke glemme den! Her er challengen for dag 2, ♥ Bilde av håndskriften din. 

  Så er ikke håndskriften min så mye å skryte av da, hvertfall ikke når jeg skriver kjapt i f. eks timer, da er det nesten uleselig, haha. 

  Har du en fin håndskrift? 

 • Privat time

  Hei hei ♥

  Idag har jeg først vært på privat time på dansinga, og jeg har fått ny singel! Så da må jeg øve masse på den til lørdag, for da er det dansekonkurranse. Etter timen så dro vi i butikken og kjøpte inn masse godteri, for nå har nemlig jeg, Sofia, Tina, Jeanette og Marthe sett på film og spist alt for mye usunne greier. Er litt små kvalm. Nå skal jeg ta en dusj, og så skal jeg slappe av og pakke resten av dagen. I morgen drar vi til Oslo, og det gleder jeg meg masse til.


  Har du trent noe idag? 

 • Nyter ferien

  Heihei ♥

  Unnskyld for utrolig dårlig blogging idag, men for øyeblikket så bare nyter jeg høstferien. Den varer kun en uke, så vil utnytte den så mye som mulig! I dag har jeg bare sett på en Harry Potter film, to episoder av Revenge og spilt masse Sims 3. I morgen skal jeg på danse trening, og på onsdag drar jeg til Oslo ♥ ♥ Gleder meg skikkelig, skal bli masse shopping! Skal være i Oslo i flere dager, wiii ♥  Noen kjedelige bilder fra nå, har jo ikke gjort noe interessant idag, så da har jeg desverre ingen superkule bilder å dele med dere.

  Forresten, nå har jeg byttet om til Oktober istedet for September på headern min, skal jeg ha det sånn eller lage helt ny header? 

 • 30 days challenge - Day 1

  Heihei ♥

  Da starter jeg med 30 days challenge, siden alle var positive til det! Idag er det den 1. oktober, så da holder challengen nesten ut hele måneden. Den første challengen er.. ♥ Dine 3 yndlingssanger nå  
   

  1. Awkward Moments 2013 

  2. The Mansion 2013 

  3. Your heart is a muscle (Carly Rae Jepsen)

  For tiden er jeg skikkelig "in" for russesanger og ikke minst alle de nye sangene til Carly! Det er vel nesten det eneste jeg hører på for tiden. 

  Hva syns du om sangene? Hvilke er dine 3 yndlingssanger? 

 • Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014

  Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

  instagram
  annonse
  hits