Self portraits

Hei hei ♥

De siste timene så har jeg byttet på å redigere filmen til OD-jobben min, og lest i den siste boken av Fifty shades. Jeg er nesten halvveis nå, og jeg har virkelig ikke lyst til å bli ferdig med denne perfekte bokserien ♥ I morgen er det vanlig skole igjen, men vi slutter jo 11.30 som vanlig, det er alltid deilig at vi får så tidlig helg. Noen selvportretter jeg tok i går. Noen ganger så blir bildene så mye finere i svart/hvitt. Ellers så håper jeg dere har en fin halloween kveld! Det har bare vært barn som har ringt på hos meg to ganger, så det betyr ekstra mye godteri som er igjen til meg, haha. Nei, jeg orker faktisk ikke mer godteri nå, er sykt lei og litt kvalm.

Hva har dere gjort i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • Ut på tur, aldri sur

  Hei hei ♥

  I dag har det vært OD-dagen, og da har jeg hatt som jobb å være reporter for UTE-magasinet. Det eneste jeg trengte å gjøre, var å gå en tur ute og dokumentere det. Jeg var på tur i nesten 3 timer, og nå skal jeg sette i gang og klippe sammen videoen. Jeg hadde med meg Spot, hunden min, og i dag har vi sett tilsammen 23 svaner, 1 hakkespett og 2 rådyr! 

  Bilder fra inne i skogen. Skikkelig turklær! 

  Har dere jobbet på OD-dagen i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • Electric

  Hei hei ♥

  Nå sitter jeg og koser meg med verdens beste bok, og slapper virkelig av. I dag har det vært mye kaldere enn de siste dagene, så derfor stjal jeg og Sara vantene til Line på skolen. Haha, de andre ville at jeg skulle blogge om det, litt komisk siden vi har holdt på med de hanskene hennes hele dagen. De er sykt digge, og jeg fikk låne de bare for å ta bilder med dem. 
  Elektrisk hår! Vi har vært litt i det barnslige hjørnet i dag, eller det er vi egentlig i hver dag, haha. 

  Nå skal jeg lese videre, og jeg trenger ikke å tenke på når jeg må legge meg i dag. For i morgen er det nemlig OD-dagen, og da er hele jobben min å gå en tur ute, og dokumentere det. Det er en jobb for UTE-magasinet, og det er så deilig at jeg fikk den jobben. Hva kan bli mer avslappende enn å gå en tur i den herlige naturen? 

  Har dere gjort noe gøy i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • Dagens Outfit

  Hei hei ♥

  I dag har jeg hatt en lang skoledag, som faktisk gikk ganske fort siden vi så film i historietimen. Etter skolen så var jeg litt i byen med Sara, og nå er jeg endelig hjemme. Jeg fikk akkurat tatt bilder før det ble helt svart ute, som det er nå i skrivende stund. Nå skal jeg spise grøt!!! (spiser ikke bare grøt i juletida, jeg spiser det året rundt♥) og se på Ravenswood med Sofia. Her er dagens outfit. 

  Dagens Outfit// Topp/Zara, Shorts/Skagen, Strømpebukser/H&M, Skjorte/Monki, Jakke/Pull&Bear, Armbånd/Spania, Sko/Eurosko. 

  Hva syns dere om dagens outfit? 

 • Fall quotes

  Hei hei ♥

  I kveld har jeg fått lest litt, og til og med støvsuget og ryddet litt på rommet mitt! Men nå er jeg nødt til å jobbe, du-du-dum, dramatisk musikk. Jeg redigerte hvertfall noen bilder jeg tok her om dagen, med noen høst sitater. Jeg håper dere liker de ♥ 

  Hva syns dere om bildene og sitatene? 

 • Dagens Outfit

  Hei hei ♥

  I dag er jeg helt utslitt, så nå aller først så skal jeg bare slappe av med boken Fifty shades. Jeg skal starte med bok nr. 3 nå, de bøkene er virkelig helt fantastiske ♥ Jeg må også rydde litt på rommet mitt i dag, så det tar jeg etterpå. Det er deilig å ikke ha så mye å gjøre på en dag, for i forrige uke så ble alt i ett kjør. Her er dagens outfit. 

  Dagens Outfit// Jakke/Pull&Bear, Genser/Gina Tricot, Topp/Weekday, Jeans/H&M, Sko/Eurosko?, armbånd/Spania - en gave fra pappa som nettopp var der ♥

  Hva syns dere om dagens outfit? 

 • Insta month  Følg meg på instagram: Mithzzi

  Hva heter dere på Instagram? Hva syns dere om bildene? 

 • Ukens Spørsmål #23

  Hei hei ♥

  Endelig hjemme, er dødsliten og vil egentlig bare legge meg til å sove. Jeg har løpt 3 km i gymmen i dag, og jeg fikk bedre tid enn sist gang. Et klapp for meg. Nå skal jeg jobbe, spise og lese. Jeg håper dere får en fin og avslappende kveld. Her er svar på ukens spørsmål.   hvor er brillene fra? sykt tøffe De er fra ebay

  hvordan sletter man kategorier til blogger ? Oppsett -> kategorier -> huk av kategorier, og slett dem. 

  Har du slutta på dansing? Ja, jeg sluttet til sommeren. Jeg og Sofia var så lei av det, og hadde 0 motivasjon. Nå trener vi heller på treningssenter, så nå trener jeg mye oftere enn før. 

  Hvor kjøpte dere de pokalene og medaljene? Pokalene kjøpte vi på nille, og medaljene på en leketøysbutikk på Nordby.   Får Sofia lov av foreldrene deres å drikke? Og Didrik og for den saks skyld?  
  Det kommer an på.

  Liker du best øl eller rusbrus? Rusbrus ♥ 

  hvor lang tid tok det å kjøre til Svergie?:)) 40-60 min, er ikke helt sikker. Det kommer litt an på hvor i Fredrikstad man er i tillegg. 

  Er Sofia og Didrik tvillinger? Ja.


  Når skal du få tilbake det fine mørke håret ditt? Liker veldig godt lysere blondt også, som jeg har nå. Men jeg har tenkt til å ta mørkere striper snart, slik at jeg ikke får så hard ettervekst. For jeg kan ikke bare la håret vokse ut som det er nå, da blir det kjempe stygt. 

  Er de bøkene veldig erotiske? Haha, ja de er veldig erotiske! Men det er nok den første boken som er mest erotisk, og bok nr. 2 som jeg er på nå, er bare helt herlig. Masse mer kjærlighet som får hjertet mitt til og smelte, og øynene mine til å renne. Dype ord Emma, dype ord.   Tgif sesong 2?
  Jeg har spurt Sofia om hun vil være med og lage flere videoer, men det virker ikke som om hun har så lyst til det. Jeg kan jo alltids prøve å overtale henne i nærmeste framtid, hvis dere gir meg noen gode eksempler til hva vi kan snakke om.  

  hvor har du kjøpt buksa? Tightsen* er fra Pull & Bear, som jeg var innom i Frankrike. 


  Hva syns dere om svarene? Er det noe mer dere lurer på? 

 • Nytt gratisdesign

  Hei hei ♥

  Nå tenkte jeg å bare si ifra om at mitt nyeste gratisdesign er ute! Det er visst mange som har ventet på det veldig lenge nå, og jeg beklager for at det tok litt lengre tid enn forventet, før det kom ut. Jeg manglet bare den siste finishen, og nå er det da endelig ferdig. Dere finner gratisdesignet HER.

  Har dere tenkt til å titte innom for å se det nøyere?  Hva syns dere om det nye gratisdesignet? 

 • Herlig kveld

  Hei hei ♥

  I går hadde jeg en kjempe fin kveld med Sara, Sindre og Kristoffer ♥ Vi var hos Sara, og denne gangen stod vi jentene for matlagingen. Vi lagde taco og sjokoladefondant, som ble veldig bra. Ellers så bare pratet vi mye, hørte på musikk, danset litt, og tullet mye. Det var utrolig koselig, og vi lo så mye. Senere så dro vi på kino, og vi måtte løpe til bussen. Vi så på White house down, som var overraskende bra. Etter det så dro jeg hjem til Sara igjen, og sov over der til i dag. Vi har bare slappet av i dag, spist jordbær sorbet, vafler og sett på Fast and furious 6. 


  Kristoffer, Sindre, meg og Jack ♥


  Søte Jack ♥


  Sara og Kristoffer ♥


  De andre utfordret meg til å drikke av alle glassene mine på en gang - cider, rosevin og kalinka med juice, ikke så veldig godt blandet, haha. 

  Søndagskvelden skal bare gå til å slappe av og jobbe med bloggdesign. I morgen er det skole igjen, som jeg gruer meg til. Vi skal nemlig løpe 3 km i morgen, og jeg ser absolutt ikke fram til det, spesielt siden jeg er så forkjølet nå. Jeg kommer nok til å falle sammen.

  Hadde dere en fin lørdags kveld? Hva syns dere om bildene? 

 • Halloween party

  Hei hei ♥

  Jeg hadde en veldig koselig kveld i går på Halloweenfesten, og folk hadde kledd seg ut som masse skumle greier. Mot slutten av festen så var jeg så sliten, og det var skikkelig deilig å komme hjem til sengen igjen. Jeg tok en del bilder, så her er noen av de. 


  Sara og meg ♥


  Line - Sara


  Meg, Kine og Line ♥


  Meg og Kine!


  Martin, meg, Kine og Line - Rikke og meg


  Kristoffer og Sara ♥


  Andeli og Marcus, som vant beste kostyme!


  Marlene - meg


  Sindre, meg og Kristoffer ♥


  Sindre, Kristoffer og Sara ♥
  Kine og Sara ♥

  I dag skal jeg til Sara, og så skal Sindre og Kristoffer komme til oss. Vi skal først spise middag, og så dra på kino senere på kvelden. Det blir nok kost! 

  Hva syns dere om bildene og kostymene til alle sammen? 

 • Klar for Halloween fest

  Hei hei ♥

  Nå er jeg litt stresset, for i dag har jeg et veldig stramt tidsskjema! Istad var jeg, Caroline og Marlene og pyntet og gjorde i stand på lokalet der vi skal ha halloween festen vår i dag. Vi var også innom Østfoldhallen for å kjøpe de siste tingene vi trengte, og jeg kjøpte indianer-fjær. Jeg skal nemlig være en død indianer-høvding, skjellet i ansiktet og indianer antrekk. Jeg gleder meg masse til i kveld, det kommer nok til å bli så bra!   Nå skal jeg fjerne all sminken min, for å så sminke meg på nytt! Det er noen av dere som har spurt om tutorial for slik jeg skal sminke meg, men det har jeg hvertfall ikke tid til i dag, så jeg kan lage en video om det senere. Line og Marthe kommer også til meg for å forse, og så drar vi til byen i kveld. Ha en super kveld alle sammen! 

  Skal dere på noen fest i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • Fall & purple

  Hei hei ♥

  Nå sitter jeg nydusjet i pysjamasen, og er klar for senga. Jeg har prøvd ut sminken til i morgen som ble vellykket, og nå skal jeg legge meg og se på tv-serier. Jeg gleder meg skikkelig til i morgen. Denne helgen kommer til å bli så bra, først halloween fest, så kosekveld med herlige folk ♥  Noen bilder jeg tok i dag! Jeg skal også prøve å bruke kameraet mitt veldig mye denne helgen, ta en del bilder i morgen hvertfall. 

  Flere som er klare for helg? Hva syns dere om bildene? 

 • Capri-Sonne

  Hei hei ♥

  I dag har jeg hatt en alt for lang skoledag, og det var så deilig å endelig komme hjem. Jeg har nettopp sett på Pretty little liars halloween episoden, og det er så spennende! Nå starter også Ravenswood vedsiden av Pretty Little liars, og jeg skal se den første episoden etterpå. 

  Nam nam nam, Capri-Sonne ♥ Kjøpte selvfølgelig det når jeg var i Sverige i går! Nå aller først skal jeg teste ut sminken som jeg skal bruke i morgen på halloween festen, deretter skal jeg jobbe med blogg design, og så se på tv-serier. 

  Har dere sett Pretty little liars halloween episoden? Hva syns dere om bildene?

 • Harrytur til Sverige

  Hei hei ♥

  I dag har jeg vært på Harrytur!! til Sverige, med girlsa♥ Det var meg, Caroline, Marlene, Sara og Line, og det var så koselig. Vi hamstret masse drikke, godteri og litt pynt til halloweenfesten vi hoster på fredag. Caroline var også så flink og tok masse mobilbilder som jeg kunne legge ut på bloggen. Så her er Sverigeturen min beskrevet i bilder. 


  Vi måtte selvfølgelig innom mat og godteribtuikken for å hamstre, og så flink som jeg var så suste jeg rundt med handlevogna hele tiden


  Line, Sara, meg og Marlene ♥ Vi brukte oss god tid, og var overalt på hele Nordby senteret


  Så skulle vi gå og spise, men de andre ville på Mc. Donalds, men jeg er jo all in for EAT CLEAN ♥ Så derfor skilte vi vei ved Maccern


  Hahaha, neida jeg tuller selvfølgelig. Mc. Donalds in my heart ♥ Hva kan bli bedre enn junkfood på en slik jentetur? På det andre bildet ser dere Marlene stappe den lille bilen sin full med masse digg. 

  Har dere hatt en fin dag? Hva syns dere om bildene som beskriver dagen min? 

 • Autumn Outfits

  Hei hei ♥ 

  Jeg syns høsten er en typisk periode for avslappende stil, store gensere, skjorter og skjerf. I år har jeg virkelig dratt det langt, kjøpt mange behagelige, nye kosebukser som kan brukes mer til hverdagslig, og gått alt for mye i chille klær. Jeg føler at jeg har vært så "slækk" denne høsten, men det gjør ikke meg så mye. Det er rett og slett behagelig å gå med gode klær når det konstant regner. Her er altså alle outfitene mine siden skolen startet i høst. 


  1 ♥ 2 ♥ 3


  4 ♥ 5 ♥ 6


  7 ♥ 8 ♥ 9


  10 ♥ 11 ♥ 12


  13 ♥ 14 ♥ 15


  16 ♥ 17


  18 ♥ 19

  Hvilket outfit likte du best? 

 • Hva som gir meg treningsmotivasjon

  Hei hei ♥

  For kort stund siden så kom jeg hjem fra trening og couching. En personlig trener fra Spenst hjalp oss med treningsprorgram, og vi gikk rundt og prøvde ut alle apparatene. Han viste selvfølgelig hvordan vi skulle gjøre øvelsene først, og det gikk veldig greit! Jeg gleder meg til å bruke programmet framover, og håper å snart se resultater fra treningen. Jeg tenkte at siden jeg har kommet inn i denne treningsperioden, så kunne jeg komme med noen punkter til hva som gir meg treningsmotivasjon! 

  Melde seg inn i treningssenter, er så deilig å gå på Spenst, jeg kan trene når jeg vil - hva jeg vil. Jeg kan også bli med på masse forskjellige gruppetreninger som yoga osv. 

  Trene med flere. Jeg trener med Sofia og Enya, og da er det lettere å holde avtaler, pushe hverandre og muntre hverandre opp til trening.

  Se resultater. Jeg har jo nesten nettopp startet å trene, og jeg tror jeg må gjøre noe med kostholdet mitt. Jeg er nemlig et veldig matvrak, og jeg spiser alt for mye, haha. Men hvis jeg kutter ned på alt det unødvendige, så tror jeg at jeg vil se resultatene mye fortere.

  Nå målene sine. Jeg har hatt som mål siden jeg startet på Spenst å trene minst 2 ganger i uka. Jeg blir veldig stolt alle gangene jeg klarer det, som har vært hver uke bortsett fra en uke, hehe. Og når jeg gjør det bedre enn målene mine, som å trene 3 ganger istedet for 2 ganger, så blir jeg bare enda gladere og mer positiv til treningen. 

  Tenk deg den herlige følelsen du vil få etter treningen, har du ikke lyst til å bare føle deg så sprek og flink? Og når du først kommer inn i skikkelig treningsvaner, så blir du etterhvert mye flinkere til å trene, og da blir man så glad og får masse ekstra energi!

  Hva syns dere om tipsene? Hva gir dere treningsmotivasjon? 

 • Treningsklar

  Hei hei ♥

  Nå er jeg på vei ut døra, for jeg skal dra på trening nå! Jeg og Sofia skal på couching i tillegg, vi får nok litt hjelp og tips om treningsplan osv. Jeg håper dere får en fin kveld, også oppdaterer jeg mer når jeg kommer hjem i kveld. 

  Trener dere i dag? 

 • Glede

  Hei hei ♥

  I dag har dagen gått i ett, takk og lov siden det er mandag! Skoledagen varte lenge, og etter skolen så var jeg litt med Daniel og Sara før jeg dro hjem. Jeg fikk hentet to bøker på biblioteket i dag, og det er ikke noen andre bøker enn herlighetene fra Fifty shades triologien ♥♥ Jeg har lest ferdig den første boken nå, og er godt i gang med bok nr. 2. Bøkene er så bra, de gir meg masse glede. 
  Love♥♥ Anbefaler dere virkelig til å lese disse bøkene! Men dere burde kanskje være 14+ om dere skal lese de, når det kommer til innholdet i boka.

  Har dere hatt en fin dag? Har dere lest bøkene, og hva syns dere om bildene? 

 • Portraits

  Hei hei ♥

  Forrige uke så var jeg jo med Sofia, Enya og Tina, for å ta bilder av Enya i studioet på skolen. Det ble masse bilder, men Enya har bare sendt meg noen som jeg skulle redigere. Jeg tenkte å vise dere noen få av bildene, for de ble så fine av henne ♥


  Modell: Enya, Fotograf: Tina og meg. Tina tok de fleste bildene, men jeg fikk ta bilder med de siste antrekkene til Enya.

  Hva syns dere om bildene? 

 • Passion

  Hei hei ♥

  I dag har jeg vært på kamp på Stjernehallen, og sett på Stjernen spille mot Stavanger. De tapte desverre, men det var fortsatt veldig gøy å se på, spesielt slosskampene! Jeg satt med Marlene og Henrik, og i den siste omgangen kom også Caroline og Thomas. Her kommer et lite bildedryss fra dansekonkurransen jeg var med og så på i går. Jeg redigerte alle bildene til svart/hvitt, slik at jeg kunne få fram lidenskapen i bildene.   Hva syns dere om bildene? 

 • Lørdag kveld

  Hei hei ♥

  I går gikk dagen min i ett, jeg hadde planer om å blogge, og visste hva jeg skulle blogge om til og med. Men så rant tiden plutselig bort fra meg, siden jeg skulle avgårde på dansekonkurranse for å se på Ingelin danse. Jeg og Sofia ble med for å se på, og etter det så dro vi til Daniel en tur med Kristoffer, Sara og andre folk. Senere når de dro videre ut på byen, så dro jeg og Sofia hjem. Da var vi nemlig så slitne, og det var så deilig når jeg endelig kom hjem til sengen min! 


  Sofia og meg ♥


  Anna, Ingelin og Sofia


  Anna, Ingelin og meg

  Her er noen bilder fra konkurransen i går, jeg tenker å legge ut flere dansebilder senere. Etterpå så tror jeg at jeg skal på kamp på stjernehallen, det spørs litt om det er noen flere som gidder å dra, har jo ikke lyst til å sitte alene på kampen! Det er nemlig gratiskamp i stjernehallen, så det er bare å komme! Det starter kl. 17.00.

  Hadde dere en fin lørdag kveld i går? Hva syns dere om bildene? 

 • Curly hair

  Hei hei ♥ 

  Nå har jeg holdt på med det nyeste videoprosjektet mitt en stund, jeg gleder meg sånn til å vise dere resultatet! Jeg håper det blir bra, haha. I dag var jeg som sagt i frisørsalongen der Sofia er praktikant, og hun vasket håret mitt, ga meg kur, fønet håret mitt og krøllet det til slutt. De hadde en helt ny krølltang der som var skikkelig bra og kul, jeg må nesten vise dere senere hvordan den så ut. Så derfor måtte vi også teste den ut.   Jeg får veldig kort hår med krøller da, dette er nok ikke en sveis jeg vil gå med hver dag. Nå har vi middagsgjester, og jeg håper maten snart er klar, for jeg dør bokstavelig talt snart av sult. 

  Hva har dere gjort i dag? Hva syns dere om bildene og frisyren? 

 • I wear short shorts

  Hei hei ♥

  Helg, endelig! I dag er min eneste slappe-av-kveld på en stund framover, så den skal jeg nyte fullt ut! Jeg skal lese de siste 10 sidene av Fifty shades, også har jeg kjøpt inn tingene jeg trenger til det ene videoprosjektet til bloggen nå, så derfor skal jeg også starte på det etterpå. Gled dere! Jeg fikk også endelig en pakke i posten i dag, en shorts fra Choies.com ♥ See så fin.

  Jeg elsker shortsen! Den er løs, men sitter perfekt på. Jeg elsker dipdyen, og den er bare elskbar ♥ I tillegg så fulgte beltet med til shortsen, link til shortsen HER. 

  Hva syns dere om bildene og den nye shortsen min?

 • Full rulle

  Hei hei ♥ 

  Det er så vanskelig å få blogget når jeg er borte nesten hele dagen. I dag har jeg vært på skolen, og deretter trent. Til bloggen så har jeg fortsatt to videoblogger jeg skal lage, men jeg får jo aldri tid til å lage de heller. Jeg får aldri tid i helgene heller, for nå er jeg "fullbooket" tre helger framover, haha. I morgen kveld er nok den eneste kvelden jeg har frikveld, så jeg skal prøve å få gjort unna litt bloggarbeid da. 


  Arkivbilder

  Jeg håper dere forstår dere på meg, men jeg skal prøve å lage flere forhåndsstilte innlegg til dere framover, som kan komme ut de dagene jeg har lang skoledag, og ikke er hjemme før 20.00. 

  Har dere mange planer og mye å gjøre for tiden? Hva syns dere om bildene? 

 • Birthday

  Hei hei ♥

  I dag hadde Marthe bursdag, så derfor hadde jeg laget kake til henne! Hun elsker blått av alt, så derfor lagde jeg en blå kake til henne ♥ I tillegg så pyntet jeg den med biler, siden hun har blitt 18 år, og kan ta lappen nå. Etter skolen så var jeg med Sofia, Enya og Tina for å ta bilder av Enya, og vi holdt på helt til kvelden. Nå er jeg endelig hjemme, og sitter og slapper av i morgenkåpen. 


  Herligste Marthe ♥♥

  Hva har dere gjort i dag? Hva syns dere om bursdagskaken jeg lagde til henne? 


 • Blogg anbefaling

  Hei hei ♥

  Akkurat nå er jeg på skolen med Sofia, Enya og Tina. Tina skal ta bilder av Enya på skolestudioet, og jeg og Sofia skal bare hjelpe til. Jeg har ikke med meg macen eller kameraet mitt, så derfor får jeg ikke blogget noe ordentlig før jeg kommer hjem i kveld. Men så lenge så tenkte jeg å anbefale dere bloggen til Marlene, en venninne. Hun har nemlig startet en negldesign blogg, der hun kommer med inspirasjon og viser hvordan hun fikser neglene sine.

  Hun fikset neglene mine, som dere ser på det øverste bildet helt til høyre. Hun er veldig flink, og jeg skal nok hjelpe henne framover med bloggen hennes i tillegg. Vi har også tenkt til å ha en liten photoshoot, der vi tar bilder til bloggen min, og bilder av neglene våre til bloggen til Marlene. Besøk bloggen hennes her: mlnegl.blogg.no ♥

  Har dere vært innom bloggen hennes før? Hva syns dere om den? 

 • Kongstendagen

  Hei hei ♥ 

  I dag hadde vi Kongstendagen på skolen, som er at hele skolen har idrettsdag på Kongstenhallen. Klassen vår deltok med et lag i volleyball og i innebandy. Jeg syns vi var skikkelig flinke, og gjorde det kjempe bra! Vi vant først tre kamper, og tapte en med bare ett mål. Så vant vi kvartfinalen vår, men så tapte vi i semifinalen. Innebandy guttene fikk bronse. I volleyball så er det også vanlig å kle seg ut, så derfor kledde vi oss ut som KISS.


  Nesten hele volleyball gjengen! Xona, Andeli, Ernestas, Marlene, Caroline og Line, meg, Kine, Sara, Rikke, Madelen og Marthe. 


  Caroline og Marlene


  Meg og Sara

  Har dere hatt noen lignende idrettsdag med skolen deres? Hva syns dere om kostymene våre? 

 • Rådhusplassen

  Hei hei ♥

  I Oslo på søndag så gikk vi også en liten tur over Rådhusplassen, mot Akerbrygge. Som sagt så var været helt herlig, så jeg tok noen bilder der også. Her er de siste bildene fra helgens Oslotur ♥


  Sofia, Didrik og Sara  Hva syns dere om bildene? 

 • Starbucks

  Hei hei ♥

  Nå har jeg nettopp kommet hjem, etter en lang dag med skole og trening. Jeg har nettopp hevet i meg litt mat, og nå skal jeg finne fram ting til i morgen. I morgen skal vi nemlig ha idrettsdag med hele skolen, og da skal vi også kle oss ut til volleyballen. Her kommer noen flere bilder fra gårsdagen i Oslo. Vi måtte selvfølgelig en tur innom Starbucks, siden jeg aldri har vært der før. 
  Didrik


  Sofia

  Har dere vært på Starbucks før? Hva syns dere om bildene? 

 • Espresso house

  Hei hei ♥

  I går var jeg jo i Oslo, og som jeg skrev i går, så tok jeg en del bilder som jeg deler opp i flere innlegg. Så her kommer bildene fra Espresso house. Espresso house er en kjempe koselig cafe på Grünerløkka, med masse godt med drikke og å spise. Alt de hadde der så skikkelig fristende ut. 
  Sofia♥
  Didrik ♥

  Har dere vært på Espresso house før? Hva syns dere om bildene? 

 • Grünerløkka

  Hei hei ♥ 

  Nå har vi kommet hjem, noe vi egentlig gjorde for noen timer siden. Dagen i dag har gått veldig fort, hele helgen også i den grunn. Jeg har hatt en veldig fin helg i Oslo, med søsknene mine ♥ I dag dro vi først ned på Grünerløkka, tittet litt rundt, var innom et loppemarked, og etterpå satt vi oss ned på Espresso house og tok lunsj der. Etter det dro vi til Rådhusplassen, og så til Starbucks i bogstadveien før vi gikk opp i leiligheten. Siden jeg tok en del bilder, så har jeg delt dem opp. Så her kommer bildene fra da vi gikk rundt i Grünerløkka. 
  Sofia, Sara og meg ♥


  Didrik, Sofia og Sara ♥ Her var vi på vei nedover. 
  Loppemarked  Hva gjorde dere i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • Dagens Outfit - Rådhusplassen

  Hei hei ♥

  I dag har vi vært litt overalt, spist lunsj på cafe og nytet det herlige været. Jeg har tatt en del bilder som kommer ut senere i dag, men nå snart skal vi ta toget hjem fra Oslo. Her er dagens outfit, jeg gikk for et veldig enkelt antrekk i dag. 

  Dagens Outfit// Genser/Zara, Jeans/H&M, Jakke/Pull & Bear, Sko/Vans.

  Hva syns dere om dagens outfit? 

 • First day in Oslo

  Hei hei ♥ 

  Nå sitter vi gode og mette foran tv'en, og ser på Charterfeber, hva søren? Jeg syns programmet er helt tragisk, jeg tror vi egentlig venter på at en film skal starte. Jeg tok litt bilder når vi var ute og gikk i Oslo's gater i dag, så her er de. 


  Sofia ♥


  Et lite innblikk fra markedsdagen i Bogstadveien

  Har dere hatt en fin dag? Hva syns dere om bildene? 

 • Dagens Outfit - Oslo

  Hei hei ♥

  I dag tidlig dro jeg inn til Oslo med Didrik og Sofia, for å besøke søsteren vår (Sara). Vi har gått rundt i bogstadveien siden det var markedsdag i dag, så dro vi på waynes og slappet av, og deretter gikk vi til leiligheten, og handlet mat på veien. Vi har nettopp spist god middag, og sitter og prater og slapper av nå, kos ♥ Her er dagens outfit. 

  Dagens Outfit// Genser/Bik Bok, Jakke/Pull & Bear, Tights/Pull & Bear, Sko/Vans.

  Hva syns dere om dagens outfit? 

 • Jeg lever

  Hei hei ♥ 

  Jeg skulle bare oppdatere fort, for å si at jeg lever! Haha, jeg vet jeg har vært lite flink på bloggfronten de siste dagene, men jeg har hatt så mye å gjøre. Det har vært masse prøver og oppgaver på skolen jeg måtte jobbe med denne uken, og nå som det endelig er helg så har jeg masse planer, og lurer på hvordan jeg skal få tid til å blogge. Akkurat nå er jeg hos Sara, og etterpå skal vi til Sindre med Kristoffer, og bare ha en kosekveld ♥ 


  Søte Sara! Jeg har ikke med meg kameraet, så det forklarer den supre bildekvaliteten. 

  Har dere noen planer for i kveld? 

 • Fun facts om meg og bloggen

  Hei hei ♥

  Nå er jeg endelig hjemme fra skolen, og så må jeg bruke resten av dagen på skolearbeid, skikkelig nedtur. Jeg tenkte hvertfall å lage et innlegg med noen fun facts om meg og bloggen, i og med at jeg syns det er veldig gøy å lese slike ting på andres blogger. Noen faktaer er mer relatert til bloggen, mens andre er mer om meg. 

  ♥ Når jeg skal ut for å kun ta noen portrettbilder av meg selv til bloggen, så ser jeg så dum ut. Jeg går alltid rundt i joggebukse hjemme, og tar på meg noen tilfeldige sko med sokker i, men dere får jo aldri se hele antrekket mitt når jeg kun tar nærbilder. Haha, det er så latterlig, og jeg er glad for at aldri noen ser meg når jeg lusker rundt og tar disse bildene. 


  Nyyydelig antrekk altså.

  ♥ Jeg er en person som alltid gjør alt i siste liten, og jeg må nesten jobbe under tidspress når det gjelder skoleinnleveringer. 

  ♥ Jeg har ikke den klossen som skal sitte på toppen av kamerastativet inn i kameraet, så derfor har jeg teipet på en kurv på toppen av stativet istedet. Det ser så dumt ut.

  ♥ Jeg er skikkelig høylytt, jeg kan ikke noe for det. Jeg hører bare dårlig, og liker å snakke. 

  ♥ Jeg har skikkelig lyst på en jeep, helst i militærgrønn. De fleste jeg har fortalt det til syns de bilene er dritstygge, men jeg syns de er skikkelig kule, haha. 

  ♥ Jeg har aldri vurdert å slette bloggen min før

  ♥ Jeg vurderer å fjerne bloggen min fra google, for det kommer opp så mange kleine bilder når man googler meg

  ♥ På dette outfitsbildet redigerte jeg bort en hel bil og garasjen  Hva syns dere om faktaene? Har dere noe tilfelles med meg? 

 • Knitted

  Hei hei ♥

  Hittil i kveld så har jeg gått en tur med hunden min, spist herlig middag, og nå skal jeg sette meg ned og kose meg med en god bok. Jeg har startet å lese Fifty shades of Grey, og jeg skjønner godt hvorfor alle elsker bøkene! Jeg har ikke fått lest så mange sider i den første boken enda, men herregud den er allerede så bra, og jeg elsker alt jeg leser. Hvis dere heller ikke har lest bøkene, så sett i gang å les dem nå, dere kommer nok ikke til å angre. 

  Noen selvportretter som jeg tok av meg selv istad. Ha en fin kveld alle sammen! ♥

  Hva gjør dere i kveld? Hva syns dere om bildene? 

 • Dagens Outfit

  Hei hei ♥

  I dag hadde jeg en ganske kort skoledag, timene gikk hvertfall kjempefort, og jeg har hatt en veldig fin dag. I historietimene så sitter vi nemlig bare og lager plakat og tegner, så det var så deilig å bare holde på med det i de tre første timene. Etter skolen så møtte jeg Therese en liten stund i byen, og så dro jeg hjem. Her er dagens outfit.   Dagens Outfit// Genser/Vero Moda, Jakke/Zara, Bukse/H&M, Sko/Vans, Skjerf/Monki.

  Hva syns dere om dagens outfit? 

 • Øverst på ønskelista

  Hei hei ♥

  Nå er jeg midt i en film, og jeg har bare brukt hele kvelden på å slappe av. I dag hadde jeg lang skoledag, og så dro jeg og trente etterpå. På treningen så merket jeg at jeg var helt fysisk utslitt. Jeg fikk vondt i beina av å jogge rolig på tredemøllen, og ble kjempefort sliten. Jeg har i tillegg fått veldig lite søvn i det siste, så i dag skal jeg legge meg tidlig i håp om å sove lengre. 

  Men over til noe annet. Jeg har tittet på litt klær jeg har lyst på fra SheInside, og de har jo så utrolig mye fint der! Jeg skulle ønske at jeg var kjemperik og kunne klikke alt hjem, haha. Nå som det er mye kaldere ute så fant jeg fram noen fine gensere og jakker, så jeg tenkte å vise dere mine wants ♥ 

  Popcorn genser HER, Fluffy genser HER - den ser jo ut som verdens diggeste genser, legend genser HER - jeg elsker fargen! 

  Kjempefin kåpe HER, skjorte HER, kåpe HER. Jeg har kjempelyst på begge kåpene, så jeg tror jeg skal skaffe meg begge to ♥♥

  Hva syns dere om plaggene? Har du en favoritt? 

 • Høst must

  Hei hei ♥

  Nå er høsten her, og vinteren begynner å smyge seg på. Når det kommer til høsten så er ikke kakao og varme gensere det eneste mustet, for det er også viktig å ta vare på kroppen og huden sin. Derfor skal jeg skrive om noen produkter som er et must for høsten, og produktene er fra en side som heter Fleurdesante, og dere kan gå inn på siden ved å trykke HER. 


  På høsten er det vanlig at man sitter mye inne, og slapper mye av. Kremen til venstre er en ansiktsmaske, og hvor avslappende er det vel ikke å sitte inne med en kopp kakao, og ha ansiktet smørt inn i den fine kremen? Ansiktsmasken er med roser, aprikos og salvie. Den til høyre er faktisk en yoghurt beroligende dusjkrem med bringebær, og personlig så elsker jeg alt med bringebær, spesielt å smøre meg inn med såper og kremer som lukter det. Det frister utrolig mye å klikke denne hjem, tenk så herlig å ha den når du har tenkt deg en lang, varm dusj på en kald høstdag.

  En typisk ting når vinteren er på vei, er tørr hud. Jeg hater å ha tørr hud, og det er så beroligende å smøre seg inn med gode kremer. Her har jeg plukket ut noen forskjellige kremer, som man kan bruke både dag og natt, og en krem som virker mot tørr hud, og en som matter ned blank hud. 

  Jeg har ikke prøvd ut noen av produktene selv, men som sagt så frister det veldig å klikke hjem noen kremer. Prisen på produktene er også veldig bra, ikke noe spesielt dyrt. Og jeg vil gjerne høre om dere har prøvd produktene før, og hva dere syns om de. 

  Ser du noe som frister? Har du prøvd ut noen av disse produktene før? 

 • Dagens Outfit

  Hei hei ♥

  I dag tok vi klassebilde på skolen, og det ble ikke akkurat verdens fineste bilde heller. Men det er koselig å ta klassebilde med den fine gjengen, og det er jo faktisk siste året på vgs. Kvelden min i dag skal gå til historieprøve pugging. Jeg har prøve i morgen, og jeg hater virkelig å lese til prøver. Men lese må jeg gjøre uansett, hvis jeg ikke vil stryke, haha. Her er dagens outfit.   Dagens Outfit// Genser/SheInside, Bukse/H&M, Sko/Vans, Jakke/Pull&Bear, Skjerf/Monki , Neglelakk/BK nail polish. 

  Hva syns dere om dagens outfit? 

 • Ukens Spørsmål #22

  Hei hei ♥ 

  Da skal jeg svare på ukens spørsmål, om det er noe mer dere lurer på så bare spør i kommentarfeltet. Ellers så skal jeg bruke resten av dagen på å pugge til en prøve og gjøre skolearbeid, så jeg blir nok ikke så veldig flink på bloggfronten akkurat i dag. 

  Hvor er det "lampene"/ greiene du har bak deg fra? De er kjøpt på Panduro.  Hvordan får du sånne "striper" i bakgrunnen?
  Slik som på headeren min: det gjør jeg i photoshop. Jeg bare markerer bakgrunnen, lager et nytt lag, trykker på rediger og fyll inn, og så velger jeg et stripete mønster som jeg har lastet ned.  

  Hva heter fonten på headeren din og hvem redigeringsprogram har du brukt? Skriftfonten heter Dawning of a New Day, og jeg redigerer alltid alt i photoshop cs5. 

  Hva heter du på insta? Jeg heter Mithzzi, og det er bare å følge meg!

  Vilken fin tröja! Får man fråga vart du köpt den? Den er kjøpt på Bik Bok. 

  Jeg har den samme selvutløseren som deg, men min er tom for batteri, vet du hvor man kan kjøpe nytt batteri? :) Ja, du kan kjøpe det på Clas Ohlson. 

  Hvor får du kjøpt den knappen som du tar bilder med? Selvutløser kontrollen har jeg kjøpt på Japan Photo.

  Hvor kjøpte du veska di? Den er fra Gina Tricot. 


  Forresten hvor høy er du? Jeg er ca. 166 cm høy.

  Om du kan skrive litt om hvordan det er å gå på påbygg? Det er veldig bra, og jeg tror jeg har det så fint takket være de bra lærerne jeg har, og den fine klassen. I uken så har vi hele 10 timer norsk, som er skikkelig mye. Men vi gjør veldig mye varierende ting, så timene går egentlig kjempe fort, og jeg lærer fortere også. Andre fag jeg har er: matte, historie, gym, naturfag og scenografi og kostyme. Det siste faget er valgfag, og man kan velge mellom det eller psykologi, internasjonal engelsk og kultur og kommunikasjon. Men siden jeg gikk tekstil i fjor, så går jeg scenografi og kostyme nå. Elektro guttene tar fysikk og vanskeligere matte i valgfag. Det er veldig kjekt å gå påbygg, siden man får generell studiekompetanse, og det er det man trenger for å komme inn på forskjellige høyskoler. Om du lurer på mer, så kontakt meg på mail: em_cb95@hotmail.com

  Kan du lage en video der du viser hvordan du tar sånn helt oppe der det står om meg kontankt osv... ? Nei, det orker jeg ikke. Dere kan bare google: lage meny under header blogg, så finner dere nok det ut. 

  Hvor og hvordan redigerte du dem? Tror du du kunne laget video eller tutorial elrns? I photoshop, og link til video tutorial får dere HER. 

  Bra nok svart? Er det noe mer dere lurer på til neste gang? 

 • Fototips video

  Hei hei ♥

  Nå har jeg laget en video til dere, med fototips. Jeg forteller dere om innstillinger, plassering og redigering. Det var nemlig noen av dere som ville at jeg skulle vise dere hvordan jeg får til så fine og skarpe bilder på bloggen, så jeg håper dere liker videoen, og at den hjelper dere. 

  Link til beskrivelse av hvordan du stiller inn blender, lukkertid osv. på manuell: HER.

  Hva syns dere om videoen og fototipsene? 

 • Pretty blue

  Hei hei ♥

  I dag har jeg vært ute for å filme inn en videoblogg til dere, og nå gjenstår det bare to videoer til på "videoblogger jeg må lage" listen min. Jeg skal sette i gang med de andre videoene neste uke, og jeg gleder meg skikkelig til å lage den ene videoen, som jeg fortsatt holder hemmelig for dere, hehe. Skolen starter også igjen på mandag, og jeg har to prøver neste uke, så derfor skal jeg også lese litt i dag. 

  Slik ser jeg da ut i dag! Videoen jeg holder på med nå er forresten fototips om hvordan jeg får så fine og skarpe bilder på bloggen min. Videoen kommer ut etterpå, hvis alt går som det skal. 

  Noen som gleder seg til videoblogger? Hva syns dere om bildene? 

 • On cold autumn days

  Hei hei ♥ 

  Nå sitter jeg og varmer meg med en kopp kakao. Det er så sinnsykt kaldt ute nå, og det regner hele tiden. Jeg skulle filme en video til dere ute istad, men så måtte jeg stoppe siden det begynte å regne, og kameraet mitt ble helt vått. Så jeg har heller ikke gjort så mye annet i dag enn å slappe av og se på Vampire diaries (endelig ny episode), og The Internship (veldig bra film, anbefales). 

  Litt hverdagslig, høst inspirasjon. Dette er det beste med kalde høstdager. Store, behagelige, strikkede gensere, peisen er tent, kakao og store skjerf ♥♥

  Hva har dere gjort i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • Texture

  Hei hei ♥

  Nå skal jeg se en film med Sofia, Enya og Tina. Vi har også laget brownies, og jeg har kjøpt kesam og bringebær, så godt ♥ Jeg har ikke gjort så mye i dag, og jeg skulle egentlig filme to videoblogger i dag. Men så var det så dårlig vær ute, det var alt for mørkt og grått, og i tillegg så var det kjempe kaldt. Så jeg satser på å få filmet det jeg skulle i morgen istedet.   På bildene så har jeg brukt en tekstur som heter korn, det er alltid litt gøy å "pynte" opp bildene litt mer når de er så kjedelige fra før av. Og jeg har forresten bare brukt kameraet på macen, så bildene er ikke i så god kvalitet fra før av, haha. Jeg er så lat i dag, så jeg har ikke giddet å dra opp kameraet en eneste gang. 

  Hva gjør dere i kveld? Hva syns dere om effektene på bildene? 

 • Linkerunden

  Hei hei ♥

  Da har jeg valgt ut tre blogger fra linkerunden. Jeg fikk et veldig bra første inntrykk av alle bloggene som meldte seg på, så derfor gikk jeg etter innhold og helhet. Dette er de tre bloggene som jeg valgte ut, trykk på bloggadressene for å komme til bloggene deres. 

  Stinesoe.blogg.no - Stine står bak denne fine bloggen. Hun er utrolig pen, tar fine bilder, og skriver veldig bra. Hun har også et fint, ryddig og oversiktelig design. 

  Stinebj.blogg.no - Enda en Stine står bak denne bloggen. Hun tar veldig fine bilder, har varierende innlegg, og virker som den søte jenta! Hun har også et veldig enkelt og fint design. 

  Cape.blogg.no - Caroline står bak denne bloggen. Hun tar fine bilder, og har mye, varierende innlegg. Hun virker som en veldig søt jente, og har et fint design. 

  Hva syns du om bloggene som ble valgt ut? Har du lest noen av disse bloggene før? 

 • Cute nails

  Hei hei ♥

  I dag har jeg vært hos Ingelin, og vi satt og pratet, spiste pizza og så på film. Vi så "a boy girl thing", jeg har sett den flere ganger før, og den er så fin og morsom! Den anbefales helt klart, hovedgutten er så kjekk, og jenta er så pen. Også er det en film med en typisk, søt og perfekt avslutning, altså en skikkelig jentefilm ♥♥ 


  HE-HE, det siste bildet er IKKE ment til dere ♥

  Jeg tok litt bilder i går av neglene mine, dette var de neglene som Marlene fikset på meg på mandag, da vi hadde jentekveld. Jeg klarte ikke å ha de sånn så veldig lenge da, jeg satt jo bare og pilte av all pynten hele tiden. Marlene skal nemlig lage en egen blogg om negler, så da tok jeg litt bilder for henne. Jeg skal tipse dere bloggen hennes når hun har startet, men først må jeg lage ferdig designet hennes i tillegg, hehe. 

  Hva syns dere om bildene og neglene? 

 • Linkerunde

  Hei hei ♥

  Jeg bare setter i gang en linkerunde nå, siden jeg skal bort til en venninne, og får da sikkert ikke blogget igjen før i kveld. Så jeg linker noen blogger enten i dag eller i morgen, så meld dere på! Det eneste dere trenger å gjøre for å bli med, er å legge igjen bloggadressen deres i kommentarfeltet ♥

  Er du med? 

 • På vei ut

  Hei hei ♥

  Nå er jeg nettopp ferdig med å fikse meg til i kveld, jeg brukte så sykt lang tid siden jeg ikke klarte å finne noe å ha på meg. Til slutt bare tok jeg noe random og satt det sammen til et antrekk. Så nå må jeg bare finne fram en veske, og så går bussen snart inn til byen. 

  Jeg håper dere får en kjempe fin kveld, kos dere med hva enn dere gjør for noe! 

  Hva gjør dere i kveld? Hva syns dere om bildene? 

 • Jentekveld

  Hei hei ♥

  Jeg kom hjem fra Line for noen timer siden, for jeg sov nemlig over hos henne fra i går kveld! Vi hadde jentekveld med meg, Line, Marlene og Caroline, og det var veldig koselig. Det ble en skikkelig typisk jentekveld, der vi pratet masse, spiste digg, hørte på musikk, Marlene fikset neglene våre, også fikk jeg lov til å sminke og bølge håret til Marlene. Vi tok også masse tullebilder, men jeg legger ut de mest "serriøse" bildene på bloggen, haha. 


  Marlene fikser neglene mine!
  Meg og Lulu, det er hunden til Line ♥


  Marlene og Caroline - Marlene og meg ♥ 
  Vakringene! ♥ 

  I kveld skal jeg på fest, så nå skal jeg finne litt mer mat å spise, og så må jeg kanskje fikse meg litt. 

  Har dere hatt en skikkelig typisk jentekveld i det siste? Hva syns dere om bildene? 

 • Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014

  Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

  instagram
  annonse
  hits