jeg trenger tid.

Jeg har ikke blogget på 11 dager. Det vet jeg godt. Men jeg har rett og slett ikke orket, ikke hatt motivasjonen der. Vinteren er på vei og jeg har heller ingen kamerastativ. Hvorfor jeg har denne bloggen i utgangspunktet er for å få ut det jeg vil dele med verden av min hverdag, tanker, men ikke minst å få vist min lidenskap for mote og klesstil gjennom bloggen. Det er utrolig vanskelig å få til alt når jeg nå bor i Danmark, bor alene, ikke har det riktige utstyret og jeg bruker den meste energien min på studiene. Når jeg endelig kommer hjem fra skolen, syklende og utslitt, frister det de fleste dagene å bare lage mat og så krype under dyna. 

Jeg har alltid hatt bloggen oppe og gå. Jeg har faktisk aldri tatt en ordentlig pause. Men nå tenker jeg kun at jeg trenger tid. Jeg trenger mer motivasjon og energi, og akkurat nå ligger den lille motivasjonen jeg har alle andre steder. Jeg skal klare meg gjennom skolen, jeg vil lære meg dansk, jeg vil bli kjent med nye folk og feste og ha det gøy så mye som mulig, og ikke minst så vil jeg fortsette å drive med youtubekanalen min. Jeg må ærlig innrømme at blogging er sinnsykt kjedelig nå, og det å lage youtubevideoer er utrolig gøy. På youtube er jeg nemlig ikke like avhengig av å poste noe hver dag, det går fint å legge ut en video hver 1-2. uke. Følgerne mine er der fortsatt, og jeg har dessuten mange flere følgere der enn på bloggen. Jeg er nok kanskje litt lei av blogging etter å ha hatt bloggen min siden 2009.

Jeg tror det kommer noen flere innlegg fra meg denne uken. Noen mer tenkende innlegg og så har jeg (selvfølgelig) noen flere videoer jeg gjerne vil dele med dere. Dere må gjerne følge kanalen min på youtube om dere ikke allerede gjør det ♥HER♥ Jeg skal også få tenkt på om jeg vil ta meg en ordentlig pause fra bloggingen, og flere oppdateringer om det kommer nok til uka. Ellers så håper jeg alle har en fin høst. Dette er den siste dagen i min høstferie og jeg har vært hjemme i kjære Norge. Det var utrolig godt og komme hjem og være med familien. 

Noen som kjenner seg igjen i å miste motivasjonen til noe? 

 • nytt på youtubefronten

  Hei hei ♥

  Jeg har glemt å oppdatere dere om de to nyeste videoene mine på youtube- collabkanalen jeg er med i. Jeg har laget en video hvor jeg snakker om hva tv-serier har lært meg og en video hvor jeg tester ut dansk godteri (ikke mye godt for å si det slik). Jeg håper dere liker videoene!  

  Hva syns dere om videoene? Hva gjør dere i dag? 

 • avslappet

  Hei hei ♥

  Denne helgen har jeg bare vært utrolig sliten, og jeg føler at jeg bare har daffet rundt. Jeg har nok sett litt for mange disneyfilmer, men også gjort noen nødvendige ting som å lage videoer til youtubekanalen min (yey) og jobbet (designjobbing, $$). Dette er heldigvis den siste uka før jeg har høstferie, og det gleder jeg meg masse til for da skal jeg nemlig hjem til Norge♥♥ Det blir så sykt deilig å se familien igjen, ha tilgang til verdens beste kebabpizza og ikke minst sørlandschips og french fries, aah heaven.

  Noen bilder av meg fra gårsdagen. Dette var bare et veldig avslappet og ikke minst random butikkantrekk, haha jeg måtte absolutt gå til butikken for jeg hadde så lyst på pizza og krokan appelsinsjokolade. Rare meg. 

  Noe dere gleder dere til? Hva syns dere om bildene? 

 • klassetur

  Hei hei ♥

  Lenge siden sist! Jeg glemte å fortelle dere at jeg dro på klassetur, så derfor fikk jeg ikke blogget de tre dagene jeg var der. Jeg var så utrolig sliten da jeg kom hjem i går, jeg gikk raskt og handlet inn mat, stekte en pizza og så la jeg meg kl. 17.30, haha. Rundt 23.00 tiden våknet jeg igjen og så på Letters to juliet, den filmen er så utrolig fin. Deretter la jeg meg igjen og nå sitter jeg fortsatt utrolig sliten i morgenkåpen min.

  Klasseturen var hvertfall utrolig gøy! Jeg bodde i en hytte med åtte andre fra klassen, og vi lagde god mat, jeg lagde pannekaker til frokost, også koste vi oss masse. På onsdag endte det også opp med at det ble fest i hytten vår, brått var det minst 30-40 personer hos oss. Vi hadde masse aktiviteter som gummibåt basketball, zumba, rapellering, 3D-laser, stjerneløp og en kreativ oppgave som gikk ut på at vi skulle lage et antrekk til moteshowet på torsdag. Da var det nemlig felles middag for alle med masse god mat, moteshow og deretter festing og masse dansing. Vi fikk også slappet av en god del på torsdag og jeg og flere fra klassen gikk og badet på badeland. 


  Klar for middagen på torsdag - Mye av maten og godiset jeg hadde med meg

  Frokost a la Emma - meg som rapellerer for første gang! Det var litt skummelt, men også veldig gøy

  God stemning!

  Torsdag kveld, jeg måtte skifte til litt mer behagelige klær - antrekket jeg gikk med for gruppen vår, vi fikk forresten Finland som tema. 

  Har dere hatt en bra uke? Hva syns dere om bildene? 

 • Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014

  Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

  instagram
  annonse
  hits