19:19 Antrekk

Hei hei ♥

19:19 ønsk deg noe! Jeg ønsker meg ALLTID noe hvis jeg ser at tallene på klokkeslettet er like, og ønskene mine blir alltid oppfylt! Jeg ønsker meg ting på en spesiell måte da, kysser til høyre venstre, hendene og blåser ut ønsket. Har ønsket meg store ting før, og har fått det! Her kommer hvertfall dagens outfit, kanskje det var ditt 19:19 ønske? Tulla..


ÆSJ med store bokstaver.Outfit; Veldig enkelt idag, orket ikke masse accecorise! Genser/Bik Bok, Tights/Gina Tricot, Shorts/Sefa. 

Hva syns du om outfitet? Pleier du å ønske deg noe ved 19:19, 20:20 osv?


 • Bloggfri

  Hei hei ♥

  Tar bloggfri idag, for jeg må øve til en hersens naturfagsprøve som jeg skal ha i morgen, rett etter konferansetimen! Huff.. 
  Ønsk meg lykke til!
 • Dagens outfit 28.11.11

  Hei hei ♥

  Vært super opptatt idag! Med å nørde spill med søskene mine, haha. Skikkelig fritids! Har bare brukt denne dagen til å slappe av. Har heller ikke vært i så bra form idag, men var på skolen forde da. Men her får dere dagens outfit hvertfall;  Outfit; Genser/Carlings, Topp/Cubus, Bukse/Cubus, Earcuff/Glitter, Armebånd/Gucci, Ringer/Bik Bok og Glitter.

  Hva syns du om dagens outfit?


 • Ny genser

  Hei hei ♥

  Idag har jeg bare slappet av. Lest en bok og spilt minecraft med brusjan, haha. På fredag da jeg var i byen, kjøpte jeg meg en ny genser. Skal bruke den i morgen, syns den er så fin! Kjøpte den faktisk på salg på Carlings, det var 50 % på ALLE overdeler til jenter! Så da ble det bare 150 kr for genseren, istedet for 300♥  Har jo blitt helt dilla på strikk som alle andre, i det siste! Kjempe inn i høst! Så nå har jeg masse strikke gensere! ♥

  Hva syns du ?


 • Videoblogg - Dagen min!

  Hei hei ♥

  Istad, i kveld, bestemte jeg meg plutselig for å lage en liten videoblogg til dere! Hadde ikke så mye å snakke om, men syntes det var på tide med en videoblogg på bloggen forde! Jeg forteller om dagen idag, eller nå er det over midnatt, men dere skjønner hva jeg mener... ENJOY!

  Hva syns dere om videoen? Ideer til hva jeg kan videoblogge om neste gang??


 • Topp 10 tv serier for jenter

  Hei hei ♥

  Siden jeg ser så SINNSYKT MYE på tv serier på macen, som jeg selvfølgelig laster ned, orker ikke å følge med på tven. Så tenkte jeg da og vise dere mine topp 10 tv serier, som da egner seg mest for jenter! Men mange av de er for gutter og da selvfølgelig, men det er jo flest jenter som leser bloggen min uansett. Her er mine topp 10 tv serier!

  Tilfeldig rekkefølge forresten! Er faktisk ikke sikker på hvilken som er min yndlings serie, må vel bli en av de 3 første!

   
  1. Vampire Diaries - Handler om vampyrer, varulver og selvfølgelig mennesker. 


  2. Pretty Little Liars - Handler om de fire jentene, og en bestevenninne har dødd, og så skjer det masse etter det. Og de prøver å finne ut hvem som drepte venninnen, og så begynner noen/en person å kontrollere livene dems, og vet om alle hemmelighetene deres.


  3. Gossip Girl - Handler om en gjeng, to av dem er de over på bildet. Og de bor i New York. Mye mote, kjærlighet og ikke minst drama. Serien heter Gossip girl, fordi det er en person som da er gossip girl, som har sånn sladder side, og mye sladder om de kommer ut på nettet og blir sendt ut på mobilen til de i New York.


  4. The Lying Game - Handler om to tvillinger, som finner hverandre etter 16? år. Så tar hun ene tvillingen plassen til hun andre, mens hun leter etter moren dems. Mye drama og kjærlighet her også. 


  5. The Secret Circle - Handler om gjengen over, og alle er hekser. Og de er en sirkel, som må bestå av 6 hekser. Alle er på en måte knyttet til hverandre, altså foreldrene dems har også vært hekser, og var i en slik sirkel, men nesten alle foreldrene har dødd, mye drama.


  6. Teen Wolf - Handler om en gutt som plutselig blir varulv. Han blir bitt av en annen varulv. Så forelsker han seg i en jente, som da er datteren til en ulve jeger. 


  7. The secret life as the american teenager - Handler veldig mye om kjærlighet, litt drama og ungsoms ting. Hovedrollen, Amy, blir gravid som 15-16 åring.


  8. Hellcats - Har ikke kommet så langt i serien enda, men den handler ihvertfall mye om cheerleading. Også drama og kjærlighet selvfølgelig. 


  9. Make it or break it - Handler om en gjeng med ungdommer som er topp turnere. De driver med gymnastikk turn. 


  10. Awkward - Handler om en jente som er forelska i en gutt, og han er også forelsket i henne. Men han tør ikke å vise at de er sammen i offentligheten, så de holder det hemlig, selv om det ikke er det jenta ønsker.

  Anbefaler dere å se alle tv seriene! Ser du på noen av de fra før av? Hvilken tv serie er din favoritt?


 • Film maraton

  Hei hei ♥

  Nå har vi nettopp sett ferdig film nr. 3 for kvelden! Har sett på tre filmer i strekk, først Keepern til liverpool, så Day and Knight eller omvendt? Og til slutt wild Van freshmen year. Er ikke sikker på om jeg skrev titlene riktig da. Så da kan jeg vel kalle det film maraton! Er også kvalm nå etter å ha spist en haug med godteri. Men det var koslig, så på film med søsknene mine, Didrik og Sofia - som er tvillinger, og Enya. 
  Sofia og Enya! Også juleegg da, første gang jeg smakte det idag. Og det smaker IKKE det samme som påskeegg, innholdet til påskeegg smaker mye bedre! Ble bare kvalm av denne med en gang, selv om den var god da!
  Mongotryne.  Kjekkasen i den siste filmen, hehheheee♥

  Hva har du gjort i kveld? 


 • Smykker jeg bare må ha!

  Hei hei ♥

  Nå sitter jeg og tre andre inne i klasserommet til A klassen, og det er lunsj pause. Ingen får egentlig være inne her i pausen, siden lærerne ikke er her og vi har så mye ting her, folk kan jo stjele eller rote til tingene våre! Men vi fikk lov av en lærer å bli inne, så lenge vi ble inne på klasserommet. Deilig.

  Nå sitter jeg og sikler etter smykker jeg har skikkelig lyst på! Ingen av smykkene er så dyre, men hvis jeg skal kjøpe alt, så blir det jo en del allikavel, haha! Men jeg SKAL kjøpe minst en ring og et smykke hvertfall!


  Nr. 1

  2

  3

  4

  5

  6

  7
  Min favoritt! Den over altså.

  8

  9

  10

  11

  12

  13

  14

  Gadd ikke å sette bildene sammen til et bilde, siden jeg er på skole pcen, og jeg har bare photoshop 3 eller noe på denne, og jeg er vandt til nr. 5 egentlig...

  Hva syns du om tingene? Hvilket likte du best?

 • Ukens innkjøp

  Hei hei ♥

  På tirsdag var jeg i byen noen timer etter skolen, fordi jeg hadde noen rabatter som jeg måtte få brukt! F. eks 30 % på et helt kjøp på Bik Bok! Så da benyttet jeg den lappen, og kjøpte meg noe jeg trengte! Ellers har jeg bare kjøpt bly....  Genser, bukse og lusespenner fra Bik Bok, og trykkblyant blyet fra Ark. Genseren koster 399 kr, buksen 199, spennene 19 kr pr stk og blyet som sikkert ingen er interesserte i, 19 kr. Haha. Men med 30 % så ble det litt billigere! ♥

  Hva syns du om innkjøpet?


 • Dagens outfit

  Hei hei ♥

  Idag har jeg hatt bare teori på skolen, kjedelig! Men heldigvis så vi bare på noen videoklipp i de to siste timene, som var naturfag. Men vi så på klipp fra newton, der de filmet inni kroppen til en person. Så inni magesekken og tarmene, og det var rett og slett utrolig ekkelt! Men også merkelig at det er sånn det ser ut inni min kropp også! 

  Etter skolen gikk jeg litt rundt i byen, og fant bursdags gave til kjæresten min, som har bursdag så sent på året! Vanskelig å finne gaver til gutter, så jeg valgte å kjøpe noe typisk kjæreste greier, skal ikke røpe hva det er, siden han leser bloggen min innimellom nemlig! Men her får dere også dagens outfit! Nada accecorises idag! Orket ikke.

  Outfit; Genser/Bik Bok, ny faktisk, Bukse/H&M, Øredobber/ehhhhhhh.

  Hva syns du om outfitet?


 • Ukens blogg

  Hei hei ♥

  I forrige uke startet jeg med ukens blogg/ukens spørsmål, der du kunne bli det ved å svare på kun et spørsmål! Og så skulle jeg trekke ut en av bloggerne som hadde svart på spørsmålet mitt, og den heldige vinneren får da denne uken en blogg vurdering! Og den heldige vinneren er: 


  Katrine/awesomeeeee.blogg.no ! (Jeg brukte forresten random.org for å trekke vinneren hvis dere lurte, helt random). 

  Hennes svar på hvor hennes drømmereise gikk til, var USA, Hawaii og Fiji! Har lyst til å dra dit selv, ser så fint ut!

  Så her kommer da premien din, nemlig en bloggvurdering! 

  Header: Dette er jo en del av første inntrykket på en blogg når en besøker bloggen din for første gang. Headeren din var helt grei, du har jo ingen bilder på den, men den var heller ikke kjedelig! Jeg likte skriften på headeren, og den var faktisk litt kul!

  Design: Fint og enkelt design, veldig oversiktlig og ryddig! Dette er bra! Bloggen er også passe bred, og det er bra, for da har du plass til store nok bilder i innleggene dine. 

  Innhold: Jeg syns du skriver bra, og ikke meninsløst. Jeg syns også du legger litt humor og random setninger i innleggene dine, noe som bare er positivt, elsker å lese innlegg som får meg til å smile, og ikke sovne! Du skriver passe grei lengde. Ikke for langt, ikke for kort. Du har også bilder til alle innleggene dine, som er et super GIGA +! 
  Innlegg kan NESTEN aldri bli kjedelige når det er med bilder! Bildene er også bra nok størrrelse, og passer til det du skriver!

  Helhet: Headeren og designet passer bra sammen, men headeren er kanskje litt for enkel. Du skriver bra, og om noen interessante ting. Jeg ser du har blogget om muffins og godteri, som absolutt ikke gjør meg noe, elsker godteri og mat! Men det er kanskje kjedelig for andre, hvem vet? Fargene på bloggen din passer også supert sammen!

  Karakter: 5- ! (Minusen pga. jeg syns du kan ha en header med litt bilder i :)) 


  (TRYKK PÅ BILDET OG BESØK BLOGGEN TIL KATRINE!) 

  Hva syns du om bloggvurderingen, og ikke minst om ukens spm/blogg. Hva burde jeg spørre om neste gang?


   

 • Antrekk 21.11.11

  Hei hei ♥

  Jeg syns det er lenge siden jeg har lagt ut noen outfits nå! Skulle poste outfit i går, men så fikk jeg aldri tid! Stuck med redesign oppgaven. Så her kommer da gårsdagens outfit! 

  Outfit; Genser/Bik Bok, Bukse-tights/Cubus, Ringer/Glitter.

  Hva syns du om outfitet?


 • Twilight breaking dawn og skolekonkurranse

  Hei hei ♥

  Unnskyld for at jeg ikke har blogget siden lørdag, men jeg har bokstavelig talt hvert helt opptatt siden fredag! Hadde en kjempe fin helg da, full med planer.

  På fredag var jeg på kino premieren av Twilight Breaking dawn, del 1, sammen med Line og Amalie! Søstra mi, Sofia, og kjæresten min Endre var også på kinoen, men de satt ikke sammen med oss. Endre var der med Sofia, og jeg skulle ha litt venninnetid. Filmen var fin! Men det var noen skikkelig teite scener i den, men jeg elsket bryllupet! 

  På lørdag var jeg på skolekonkurranse, altså dansekonkurranse kun for danseskolen min! Jeg var med i slow og i singel. Jeg er egentlig ikke noe særlig flink i slow, jeg danser det ikke fast men liker å gjøre det for moro skyld på skolekonkurranser. Det endte med 5. plass i singel og 6. plass i slow! Resten av lørdags kvelden og søndagen gikk for det meste ut på å være sammen med Endre og bare slappe av. Tok ingen bilder på fredag, men har masse fra lørdag.


  Det var noen få bilder av de flere hundre bildene jeg har. Tok 675 bilder den kvelden, men slettet over 200. 

  I går var jeg opptatt med skolearbeid, og å lese ferdig en bok, og idag har jeg startet på neste bok, fortsettelsen! Leser House of Night bøkene, er på nr. 8 nå! Kjempe bra bøker, og utrolig spennende! Men nå skal jeg lese litt til og så må jeg øve til en matteprøve!

  Har du sett Twilight breaking dawn del 1, hva syns du om den?


 • Ukens spørsmål - Svar og få en bloggvurdering

  Hei hei ♥

  Jeg tenkte å starte med noe nytt, som går til leserne mine! Siden dere alltid er så søte, og alltid kommer med så fine kommentarer, så vil jeg på en måte gi noe tilbake! Så da starter jeg med ukens spørsmål, der du kun trenger å svare på et spørsmål. Og av de som svarer på spørsmålet, trekker jeg en vinner, som vinner f. eks en bloggvurdering av meg!

  Premiene kan det hende jeg endrer på, det kan jo bli litt kjedelig etterhvert hvis det bare er masse bloggvurderinger!


  HER ER UKENS SPØRSMÅL - Hvor går din drømmeferie til? 

  Svar under på en kommentar, og vinn en bloggvurdering! Husk å ha med blogg adressen din! ♥

 • Hotmail konkurranse - Min drømmemail!

  Hei hei ♥

  Jeg er med i konkurransen til hotmail, der de deler ut som premie, 5 kameraer, PC og Windows phone! Så jeg deltar for morro skyld, vil vinne digital kamera, hehe! Så her kommer min drømmemail, og den er selvfølgelig fra ROBERT P!

  Dette hadde det da stått i min drømmemail, fra Robert Pattinson. Bare på engelsk da, for han snakker ikke norsk!:

  Kjære Emma♥

  Jeg har hørt at du er visst min aller største fan, og at du har sett alle Twilight filmene, og skal se på den nye filmen i kveld! Og at du også har sett Remember me og Water for the Elephants. Jeg er glad du liker filmene, og at du syns jeg er en dyktig skuespiller. 

  Jeg håper du har det bra i Norge, og en dag skal jeg komme og besøke ditt kjære land! Kos deg på premieren i kveld.

  Jeg sender også med to biletter til deg og en venn, slik at dere kan komme og besøke oss på settet mens vi filmer inn til Breaking Dawn part 2. 

  Jeg hilser også fra Taylor og Kristen. Hilsen Robert Pattinson.

     hotmailvinn
 • Stikkord:

  Fri og twilight premiere i morgen

  Hei hei ♥

  Jeg kunne egentlig ha dratt på Twiday idag allikavel, som er nå! Jeg gadd ikke siden jeg ville ikke være på kino hele natten, for da hadde jeg blitt for trøtt for skolen. Men så har jeg fri i morgen da! Det er elevsamtaler hele morgen, og 
  min er ikke før klokka 14.00! Så da kan jeg i det minste sove lenge. Men på kvelden skal jeg på nesten premieren til filmen da, det er jo premiere dagen! Gleder meg som en liten unge på julaften!


  Her har dere litt bilder fra kvelden. Jeg stod for matlagingen idag, lappe middag med iskrem!♥

  Skal du på Twilight i morgen?

 • Klipt meg - Før og etter bilder

  Hei hei ♥

  Nå har mamma nettopp fått klippe av alt det slitte håret mitt! Hadde så slitt hår, så det er lurt å få det vekk før enda mer hår blir slitt! Nå har håret mitt startet å bli helt tørt, og det begynner da og krølle se. Her får dere se før og etter bilder, og på det første, se hvor håret mitt går på til genseren, da er det enklere å se forskjellen!
  Litt kortere, og mye mindre slitt! Ja, dere ser sikkert helt klart det merkelige, halveis krøllete håret mitt.. Rart..

  Hvordan syns du det ble? Hvordan er ditt naturlig hår? Hårfarge, rett eller krøllete?


 • Dagens antrekk

  Hei hei♥

  Her kommer kjapt dagens antrekk, outfit, whatever. Skal snart på trening, så har ikke så god tid! Drar på trening om ca. 20 minutter, så må skifte nå! Skal ta det rolig på trening idag, siden jeg har trent styrke i gymmen i dag, egen trening igjen, med vekter og slikt, så jeg må ikke anstrenge kroppen alt for mye, slik at jeg blir alt for støl til lørdag, for da er det nemlig danse konkurranse! OG I MORGEN ER DET PREMIEREN AV TWILIGHT BREAKING DAWN DEL 1, WIIIIIIII♥

  Hva syns du om dagens antrekk?


 • The hunger games trailer!

  Hei hei ♥

  OMG, OMG, OMG! Den offisielle traileren til The hunger games, ikke bare den korte, men en ordentlig lang en, har nettopp kommet ut! Jeg har lest alle tre bøkene til triologen til the hunger games, og bøkene var drit bra! Og det ser 
  ut til at filmen også blir bra! Håper det blir tre filmer, hittil vet jeg bare at enern kommer ut snart, i 2012! I mars tror jeg.

  Her er ihvertfall traileren, GLEDER MEG SINNSYKT!!! 

  Alt er ikke akkurat slik jeg hadde sett det for meg, landsbyen de bor i og The Capitol, men tror filmen blir bra forde!

  Har du lest bøkene? Noen andre som gleder seg til filmen kommer?


 • Innkjøp + Dagen

  Hei hei ♥

  Skolen idag var sykt chill! Første-tredje time: Syk lærer, så hun orket ikke å gjøre så mye, fjerde:Hun gav oss et ark som vi skulle fylle ut, og så skulle vi bare regne litt selv, femte-sjette:VIKAAAAR, brydde seg ikke om at vi var på face, stod og snakket mens vi gjorde litt hva vi ville. Utrolig avslappende dag, selv om det kun var teori dag!

  Søstra mi var også på hospitering på skolen min idag, så var sammen med henne i pausene, og etter skolen shoppet jeg litt! Her kommer de to tingene jeg kjøpte;

  Skjorte fra Bik Bok, 99 kr på salg.  Sammensatt ringer fra Gina tricot, bare 19 kr, på salg.


  Og her er flotte meg i det super bra fokuserte bildet, som er tatt med det ekstremt bra speilreflekskameraet..............

  Hva syns du om tingene? Har du hatt en chill dag?


 • Photoshoot - Hot lips

  Hei hei ♥

  Her kommer de andre bildene, fra den andre photoshooten som vi hadde innendørs idag! Og bare så dere vet det, så er vi iKKE nakne, vi har på oss klær, og tube bh, men det ser bedre ut at ikke noe av det syns, siden det skal være kun portrett bilder. Eller Enya har med klær, men ikke jeg og Sofia, vi har på oss tube bh.
  Her ser dere litt av tube bhen! 
  Ble veldig fornøyd med bildene! Og IKKE tro vi er nakne, for på noen av bildene over ser man litt av tube bhene våre, haha. 

  Hva syns du om bildene? ♥


 • Photoshoot - Bilder av Sofia og Enya

  Hei hei ♥

  Her kommer noen bilder fra den første photoshooten jeg var med på idag! Men da var jeg bare fotograf, så her får dere se noen bilder av Sofia og Enya som jeg tok av de. Vi tok bildene ut, og det var solnedgang, og det var litt rart lys. Jaja.
  Sofia


  Tullete Sofia!


  Enya
  Og hele to bilder av fotografen da!

  Hva syns du om bildene?


 • Redesign at the school

  Hei hei ♥

  På skolen idag så gjorde vi ikke annet enn å jobbe med redesign hele dagen! Jeg lagde ferdig toalettmappen min forrige gang, så denne gangen lagde jeg en brille etui til mamma sin lesebriller. Men jeg ble fort ferdig, så da hadde jeg ikke så mye å gjøre resten av dagen. Så da tok jeg bare bilder av Leo sin dressjakke, og jobbet med prosessmappe.


  Marie og Marcus!  Skulle få Leo til å smile med tennene, helt umulig, men fikk et bilde til slutt!

  Tingene jeg har laget, som er redesign.. Haha.

  Håper det gikk greit at jeg la ut bilder av dere(ja dere), nå er dere jo kjendiser, haha så morsom jeg er..

  Etter skolen idag hadde jeg to photoshooter med Sofia og Enya, den første var jeg bare fotograf på, og den andre var jeg også modell! Legger ut bildene fra photoshootene etterpå!

  Hva har du gjort idag?

 • Kveldskos

  Hei hei ♥

  Endelig har vi fyrt i peisen, både på kjøkkenet og i inner stuen! Vi fyrte ikke i midt stuen, siden den peis-ovnen er helt fucka, den er farlig nesten. Ødelagt eller noe. Men nå er det hvertfall varmt og godt her inne! Holdt på å fryse ihjel her
  inne tidligere idag.


  Deilig å sitte under teppet, vedsiden av peisen med en god bok og jordbær! Skikkelig kveldskos!

  Ellers idag, har jeg bare vært på skolen, der vi nesten bare så på film. Også har det vært tåkete og kaldt ute idag, så jeg har bare holdt meg inne idag!

  Hva liker du å gjøre når du vil slappe av og kose deg på kvelden?

 • Jentekveld

  Hei hei ♥

  Etter konkurransen i går, som kom Enya og Amalie hit! Så da ble det litt jentekveld stemning. Vi så på tv, snakket, spiste middag - reker og brød og noen fiskegreier. Og så så vi på film, Eclipse, den tredje Twilight filmen! Vi rigget
  kino inne på kontoret, vi lagde en slags sofa av masse puter, dyner og madrasser, og spiste godteri i tillegg.  Vi så på film på imacen til brusjan! Da filmen var ferdig, dro Amalie hjem. Og så bare sov Sofia, og jeg og Enya var på hver vår mac i en all evighet. Tror jeg la meg til å sove klokka 01.30? 

  Idag er det farsdag! Vi vekket pappa med noen gaver, blomster, kort og frokost. Skal ikke gjøre så mye idag jeg, må bare få gjort noen mattelekser, og ellers kan jeg bare slappe av!

  Har du vært på eller hatt noen jentekvelder i helgen? 

 • Dancerevolution 9

  Hei hei ♥

  Idag, holdt jeg nesten på å si, det er jo natt nå.. I går, lørdag, så var jeg på Dancerevolution 9! Som var i
  Sandbekk hallen. Jeg og Sofia var først med i dobbel og så i singel! Vi kom faktisk på 2. plass i dobbel, og
  begge vi kom på 3. plass i singel, i hver vår klasse! Er fornøyd! Pappa og farmor var med å se på denne gangen,
  så det var jo koslig!  Ble ikke så mange bilder, har videoer også, men de må jeg redigere først. Så da kommer videoer senere! Gleder
  meg allerede til neste helg, for da er det skolekonkurranse for tur! Altså bare konkurranse for danse skolen min! 

  Jeg har 4 poeng nå, og 38 pokaler! Og neste helg blir det da 40 pokaler og et poeng til håper jeg på! Gleder meg skikkelig!

  Danser du noen slags dansegren? Konkurrerer du?


 • Natta

  Hei hei ♥

  Nå skal jeg legge meg til å sove! Skal på dansekonkurranse i morgen! Jeg og Sofia skal først danse dobbel, og så singel. Og pappa og farmor skal se på oss! Så nå må jeg få vile ut til i morgen, og jeg som har så stølhets smerter!
  Hehe, jeg og Sofia sover sammen på kontoret i natt! Mye kosligere, og vi skal jo opp likt i morgen! Heldigvis ikke like tidlig som alle andre ganger det er konkurranse, siden konkurransen starter ikke før 13.00 i morgen for oss! 

  Natta! Noen andre som skal på noen type konkurranse eller kamp i morgen?


 • 11.11.11

  Hei hei ♥

  I dag har jeg vært i byen, og ikke kjøpt noe særlig. Bare en eyeliner tusj jeg trenger til konkurransen i morgen, og godteri ofc. Jeg var i byen med siss, også gikk vi rundt med noen venninner av Sofia, Enya, Marthe og Jeanette! 

  Vi ble plukket opp av pappa i byen, for han hadde kjørt broren min til Fredrikstad LAN, så vi dro i butikken og lagde
  middag da vi kom hjem. Wok med nudler. Og vi gikk også en liten tur med Spot før vi skulle spise. Etter det så jeg og Sofia på den nyeste episoden av The secret circle, og nå har jeg eget LAN, altså Vampire diaries tv og facebook + blogging! Skikkelig laning ass, haha neida.


  Skikkelig super ordentlig lan!...

  Hva har du gjort idag?

 • Outfit 11.11.11

  Hei hei ♥

  Idag er det den 11.11.11, one time in the life time! Haha. Skal til byen etterpå, så her er dagens outfit!  Outfit; T-skjorte/Brusjan, Blazer/H&M, Bukse/Cubus, ringer/Til venstre: Glitter, til høyre: Indiska.

  Har ikke så mye penger på meg idag, får ikke stipend før den 13 ca, så kommer neppe til å shoppe noe særlig!
  Drar bare til byen for å ha noe å gjøre idag, gidder ikke å sitte inne hele dagen!

  Hva syns du om outfitet?


 • 230 situps på en dag

  Hei hei ♥

  Fyttigrisen, nå verker det i hele kroppen! Og det kan jeg skylde på vektene og trenings apparatene på skolen for! For i dag har jeg nemlig hatt styrkeprogram i gymmen, som jeg har lagd selv. Og senere så var jeg på danse trening! Så nå blir jeg sikkert kjempe støl i morgen, kjenner det verker skikkelig i ryggen!

  På dansetreningen idag, hadde vi en trener som heter Helene, en annen enn vår faste trener. Og vi tøyde masse spagaten, vi tøyde masse rygg og øvde på backcatch, og hadde litt styrke og spenst i tillegg. Også danset vi singel, slow og dobbel som vanlig.


  Sofia, halvveis død

  Søte Fride

  Ja, sykt random bilde daa. Lå på gulvet, løftet opp kameraet og tok et bilde.

  Tok bare de tre bildene på treninga idag, men jeg filmet, eller Sanne filmet! Faktisk.. Men jeg legger ikke ut videoen nå.

  Forresten, overskriften: JA JEG HAR HATT 230 SITUPS IDAG! 210 i gymmen, 20 på treninga, haha! MAGEMUSKLER! 

  Har du trent idag? Hvilken kroppsdel har du mest muskler i? 


 • Hasta la vista panecakes

  Hei hei ♥

  Da har jeg nettopp trykt et par pannekaker ned i meg! Utrolig godt med pannekaker! Lagde både store og små. Skal snart på dansetrening.. Har allerede trent en gang idag, for vi holdt på med vårt eget styrkeprogram i gymmen! Så nå har jeg fått six pack!


  Okei da, jeg skal ikke overdrive, jeg har nok mer en 2-4 pack.

  Så da blir det snart en og en halv time med dansetrening. Skal på dansekonkurranse i helgen, noe jeg gleder meg masse til! Pappa skal være med oss denne gangen, og til og med farmor! Det er mamma som pleier å ta med oss de andre gangene, men så jobber hun da.. 


  Ser det ikke godt ut?

  Men NÅ skal jeg se litt på The secret life episoder, så skifte og dra på trening! Håper vi ikke ska ha hardtrening idag!

  Hva er planene dine for resten av kvelden? FORRESTEN! - GOD HELG! Jeg har faktisk fri i morgen!!


 • Lage styrke program

  Hei hei ♥

  Nå lager jeg styrke program som jeg skal ha klart til i gymmen i morgen! I gymsalen på skolen har vi eget styrke rom med masse bra apparater, vekter, løpemøller osv! Så dette skal nok bli bra gym! Men ulempen er at jeg må lage programmet selv da, at jeg må skrive ned alt i en rekkefølge og hvor lenge jeg skal gjøre hver øvelse! Så da er det bare å komme i gang da!


  Emmas desperate forsøk på å finne ut hva noen av apparatene heter..


  Og sååå normal


  Begynner å bli dritt lei av at jeg ikke har speilrelfkes kamera nå. Og jeg vet faktisk hvordan det er å ha det, det er himmelsk! Kjæresten min har et, og han bruker det nesten ikke til og med! Jeg fikk bruke det mye i sommer siden vi var mye sammen i sommerferien!

  HAR DU NOEN STYRKE TRENINGS ØVELSER SOM JEG KAN HA MED I PROGRAMMET MITT?


 • Dreamroom

  Hei hei ♥ Drømmerommet mitt.. Det må bli et stort rom med eget walking closet! Og enten fargene; rosa,
  blå/turkis, grønn, lysegul eller beige/brun! Elsker rom med knæsje eller lyse farger og store dobbeltsenger! 


  Elskbart!♥♥

  Hvordan ser ditt drømmerom ut? Hva syns du om kombinasjonen min?


 • Standard dager

  Hei hei ♥

  Stå opp, dra på skolen, dra hjem fra skolen, se på tv serier, sove. Om og om igjen, og selvfølgelig spise og sånne ting imellom. Men sånn serriøst, så standard dager har jeg. Har jo ingen lekser å gjøre heller! Så da kan jeg bruke tiden på alt annet, men hva er alt annet? Henge med venner? For i min situsasjon så har ikke vennene mine tid, eller ihvertfall ikke Amalie som går på allmenn og har masse lekser og prøver hele tiden. Sykt glad jeg vakgte design og håndverk!


  Søsknene mine spiller og chatter og jeg ser på tv serier. Skikkelig sosial famile altså! Haha!

  Føler du også at du gjør det samme hver dag om og om igjen?


 • Miss summer

  Hei hei ♥

  Sitter og ser på bilder fra sommeren nå, herregud som jeg savner sommeren! Gleder meg til neste sommer! Ble ikke noe brun i sommer, fordi jeg ikke orket å sole meg så mye, også var det heller ikke noe bra vær. Her er noen bilder fra sommeren, som jeg har postet på bloggen før, men ahh blir så glad av å se på bildene igjen, MISS SUMMER!!  Bleiking!

  Fine Enya, som alltid er mye brunere enn meg :'-(

  Det var noen minnebilder fra sommeren! Ser veldig fram til en ny sommer! Har allerede blitt lei av vinteren, og snøen har ikke engang kommet..

  Savner du sommeren? 


 • 5 topp øredobber

  Hei hei ♥

  Har ikke så utrolig mye å blogge om for tiden, standard dager - stå opp, gå på skolen, dra hjem fra skolen, slappe av og sove.. Så derfor kan det hende det blir litt moteinspirerte innlegg for tiden! Så idag, her er mine 5 topp øredobber.  Nr 1: Fra H&M

  Nr 2: Fra har ikke peiling  Nr 3: Fra Accecorize  Nr 4: Fra Glitter  Nr 5: Fra Bik Bok

  Hvilke øredobber likte du best? Hva syns du om de?


 • Håret mitt lukter popcorn

  Hei hei ♥

  Nå har jeg kommet hjem fra skolen, lang skoledag. Den har jo gått fort unna da, teorien gikk hvertfall fort unna! I matten hadde vi nonstop matte, altså vi brukte nonstop til å dele og regne prosent, også fikk vi spise de etterpå. Og i engelsken så vi på film, og da løpte jeg, Sara og Leo til butikken før filmen startet, og kjøpte popcorn til klassen! 

  Etter skolen gikk jeg til eplehuset og hentet den nye laderen min, den andre gikk i stykker, så jeg har endelig fått en ny nå!


  Tihi, kjennetegn på laderen er smart når søsknene mine også har mac!

  Nå skal jeg se litt på tv serien Hellcats, syns jeg ser veldig mye på tv serier for tiden. Også får jeg sniffe håret mitt da, popcorn lukt, nam.. Håper lukten går ut innen en time!

  Har du sett eller ser på serien hellcats?  • Innkjøp fra Sandvika

  Hei hei ♥

  Nå koser jeg meg med episoder av hellcats, en tv serie! Skal snart legge meg, men før det vil jeg vise dere de små innkjøpene mine fra lørdag, da jeg handlet litt på Sandvika storsenter!


  Hånd til å ha ringer på, fra Glitter, 199kr
  Sparebørse-boks. Kan bare åpnes en gang, akkurat som en blikkboks, jaa dere skjønner. Litt genialt, for nå kan jeg faktisk klare å spare litt penger! Fra Søstrene grene, husker ikke pris? 


  Ear Cuff, fra Glitter 29,50kr.

  Kjøpte noe mer også, men det var noen gave greier, som jeg ikke skal legge ut på bloggen enda, for da kan den som skal få det se det, heh. 

  Hva syns du om tingene?


 • Home sweet home

  Hei hei♥

  Unnskyld for at jeg ikke har blogget på 3? dager, altså ikke noe i helgen, men det er rett og slett fordi jeg har vært hos kjæresten min hele helgen, og jeg tok ikke med meg macen min denne gangen, fordi jeg ville tilbringe mer tid sammen med Endre, enn å bare sitte å blogge 24/7. Så jeg syns jeg har hatt en mer avslappet helg, siden jeg ikke trengte å tenke på bloggen!

  Jeg satt på med noen venninner inn til Oslo på fredag, og så ble jeg hentet av moren til Endre i Oslo City. På fredag kveld slappet vi bare av, spiste god mat og vi lagde milkshake! Bare koste oss. På lørdag dro vi til Sandvika storsenter, og på kvelden var vi barnevakt i 9 og en halv time! Også tok jeg toget hjem idag, var hjemme 17.30 ca. 
  Ingredienser; Vaniljeis med sjokoladebiter, smeltet melkesjokolade, sjokoladepulver og melk. Anbefales!  Fjortis bilde da lissssm.. 


  Ikke så bra kvalitet. Bildene er fra fredagen og lørdagen! Skal vise dere hva jeg har kjøpt i et annet innlegg! 

  Nu skal jeg gjøre ferdig en mattelekse! Er så grundig lei av øknings prosent tullball nå! Ikke så grusomt vanskelig, men utrolig kjedelig. 

  Har du gjort noe spesielt i helgen? 


 • Ringene mine

  Hei hei ♥

  Nå skal jeg snart av gårde på danse trening! Kom hjem for ikke så lenge siden, har hatt lang skoledag idag! Også hadde vi bare gym i de første timene og tre arbeid resten av dagen.. Ble ganske sliten og lei av alt trearbeidet, så 
  da vi endelig hadde pause, stakk jeg, Leo og Sara til butikken for å kjøpe godteri! Litt ekstra energi i hvertfall!

  Men jeg tenkte å vise dere mine topp 3 ringer, men siden jeg ikke klarer å bestemme meg hvilke som er mine tre
  favoritter, så viser jeg like så godt alle ringene mine! Har ikke så mange, bare 20 + 2, en er ødelagt og en er under "oppussing".


  1: Bik Bok, 2: Accecorize, 3:Glitter.


  4:Bik Bok, 5:Glitter, 6:Gina Tricot.


  7:Pieces, 8:en gave, 9:Pieces.


  10:Accecorize, 11:Indiska, 12:Glitter.


  13-20:H&M  Hvilken ring likte du best? Er du også glad i å bruke masse ringer?


 • 99 spørsmål!

   Hei hei ♥

  Nå sitter jeg på skolen, er i kantina.. Har ikke så mye å blogge om nå, så her har dere 99 spm med svar!!

  1. Siste du drakk: Melk

  2. Siste telefonsamtale: Endre

  3. Siste mottatte sms: Endre

  4. Siste sangen du hørte på: One direction - what makes you beautiful                                                            

  5. Sist du gråt: For noen dager siden, da jeg så på en tv serie, trist!

   JA ELLER NEI:

  6. ville du hatt en med samme kjønn som kjæreste: Nei.

  7. har du noen gang vært utro: Nei.

  8. har du tatt noe fra dine foreldre uten at de vet det: Jaa, neei husker ikke. Det har jeg sikkert.

  9. har du spist noe som er giftig: Tror ikke det, men jeg har spist smørblomster og ostepop med malingsvann..

  ENTEN ELLER:
  10. Dansing eller synging: Dansing!

  11. Cola eller Pepsi Max: Pepsi max!

  12. Jordbær eller bringebær: Jordbær

  13. Facebook eller nettby: Facebook!

  14. Svart eller hvit: Hvit kanskje, eller litt begge deler.

  DETTE ÅRET:
  15. Har du fått nye venner i år:  Japp!

  16. Sluttet å være forelsket: Nei, absolutt ikke!

  17. Ledd til du har begynt å gråte: Haha, ja!

  AKKURATT NÅ:

  18. Møtt noen som har forandret deg: Ja?

  19. Funnet ut hvem dine virkelige venner er: Ja!

  20. Funnet ut at noen har snakket om deg bak din rygg: Nei?

  21. Kysset noen fra din top friends liste: Ja as, Endre vel! Han er jo ikke bare kjæreste, men bf også!

  SANNHET:

  23. Hvor mange barn vil du ha: Tre! Tvilling jenter og en gutt, lol. 

  24. Har du kjæledyr: Ja, en hund, Spot!

  25. Vil du forandre navnet ditt: Nope

  26. Hvordan feiret du din siste bursdag: Feiret på en måte litt på fjellet siden jeg hadde bursdag, og så bursdagsfest med venner, og i sommer hadde vi familie bursdag, der vi feiret alle "barna" i familien"

  27. Når våknet du i dag: halv 3, 04 og 05.00..Har sovet dårlig

  28. Hva gjorde du midnatt i går: Sov!

  29. Nevn noe du IKKE kan vente på: Skolekonkurransen, PREMIEREN AV TWILIGHT BREAKING DAWN DEL 1!!!!! Og at Endre blir 18, og får førerkortet og bil!

  30. Sist gang du så pappan din: I går kveld.

  31. Hva ville du forandra i livet ditt: At jeg hadde hvert mer utadvendt når jeg var mindre, altså jeg var ikke sjenert eller noe, men hvis jeg hadde hvert skikkelig utadvendt da, og fortsatt hadde vært det nå, hadde jeg sikkert hatt flere venner.. Ikke at jeg ikke har noen venner, men jo flere jo bedre!?

  32. Hva hører du på akkurat nå: Anders og noen andre fyrer snakke. Sitter i kantina, er jo egentlig mange som snakker..

  33. Har du noensinne pratet med en person som heter Victoria: Ja, mange ganger.

  34. Hva går deg på nervene akkurat nå: At jeg har stemmeskifte stemme hele tiden.

  36. Hva er ditt virkelige navn: Emma Christine Bråthen, visste du det? Alltid hvert veldig anonym. 

  37. Sivilstatus: I et forhold

  38. Stjernetegn: Fiskene

  39. Gutt eller jente:  Jente

  40. Alder: 16

  41. Ungdomskole: Gaustad u. skole

  42. Videregående: Glemmen vgs

  43. Hår farge: Lys blondt, eller kanskje litt mørk blondt?

  43. Langt eller kort hår: Langt.

  45. Høyde: 164-165.

  46. Er du betatt av noen: Ja, gjett om!

  48. Piercinger: Har ikke det, men har lyst på i navlen, men ikke nå. Kanskje når jeg blir 18. Orker ikke slikt nå, får ikke lov uansett..

  49. Tattovering: Nei

  50. Høyre- eller venstrehendt: Høyre 

  VILLE DU:

  51. Kysset kjæresten til din bestevenninne: Nei, nei, nei!

  52. Sovet alene med åpenhimmel: Aldri alene! 

  53. Dumpet en venn framfor kjæresten: Spørs situasjonen. 

  54. Ha sprunget naken på en fotballbane bare for å komme på tven: JA OFC! Neida.

  55. Brukt en hel dag på shopping: JAAA♥ Elsker å shoppe!

  56. Kysset en av samme kjønn: Hadde ikke hatt noe imot det, en kjapp en altså. Men helst ikke?

  57. Tatt på puppene/brystet til en av samme kjønn: Nei..

  58. Blottet deg for en du er glad i på web: Nei æsj.

  59. Ha oppkaldt barnet ditt etter deg: Hahaha, nei!

  60. Springet 1mil bare for å se noen du er glad i: Nei er lat, eller hvis jeg ikke hadde sett personen på lenge så ja.

  AKKURAT NÅ:

  61. Spiser: Ingenting.

  62. Drikker: Ikke noe

  63. Nå skal jeg: snaart gå til klasserommet.

  64. Venter på: Å bli ferdig med dette innlegget..

  65. Hører på: Støy i kantina. 

  FRAMTIDEN DIN:

  66. Lyst på barn: Ja

  67. Lyst til å gifte deg: Ja

  HVA ER BEST MED DET MOTSATTE KJØNN?

  69. Lepper eller øyne: Øyne. Lepper. Begge. Øyne = fine å se på, lepper = sykt digge å kysse med!

  70. Kyss eller klem: Kyss fra kjæresten, klem fra andre.

  71. Høyere eller lavere: Høyere!

  72. Eldre eller yngre: Eldre

  73. Romantisk eller spontan: Litt av begge

  74. Fin mage eller fine armer: Fin mage! -> http://guyswithabs.tumblr.com/ JENTER TRYKK DER

  75. Tattovering eller piercing: Tattovering, men ikke en stor, helst ingen av delene.

  76. Voldsom eller forsiktig: Litt av begge deler.

  77. Forhold eller bare lek: Forhold.

  78. Bråkmaker eller tilbakeholden: Begge. 

  HAR DU NOENSINNE:

  79. Kysset en fremmed: Nei.

  80. Drukket sterk alkohol: Ja, eller bare smakt!

  81. Mista brillene/linsene: Nei, bruker jo ingen av delene da.

  82. Sex på første date: Jaja! ... Nei. 

  83. Knust noens hjerte: Vet ikke? Håper da ikke det? Ikke som jeg kan huske..

  84. Fått ditt eget hjerte knust: Ja..

  85. Blitt arrestert: Nei

  86. Takket nei til en invitasjon til date: Neiiii, fordi ingen har spurt meg, unntatt Endre da..

  87. Grått når noen har dødd: Ja, huff

  88. Likt en venn som er gutt: Ja!

  TROR DU PÅ: 

  89. Deg selv: J-A.

  90. Mirakler: Kanskje? Spørs hvordan mirakler, mirakler pga gud, så absolutt totalt nei, er ikke kristen.

  91. Engler: Nei, tror bare på djevler jeg.

  92. Himmelen: Nei, tror man bare er borte-borte når man er død, ingen himmel. Men skulle skikkelig ønske at det var sånn himmel som i bøkene engle akademi bøkene, det hadde hvert dritkult å dødd i så fall!

  93. Nissen: Nei, sluttet å tro på han da jeg var 4? år, fordi jeg ferska pappa skifte til nisse kostyme..

  94. Kyssing på første date: Ja.

  95. Kjærlighet ved førtse blikk: Ja.

  SVAR HELT ÆRLIG:

  96. Er det en person du har lyst til å være sammen med akkurat nå:  Jaaaa

  97. Hatt mer enn en kjæreste av gangen: Nei.

  98. Tror du det er mulig og være trofast for alltid: Ja! Besteforeldre mine var sammen siden de var 12 år, og nå er bestemoren min gammel og grå. Men om jeg klarer det, vet jeg ikke, men tror at det er mulig, absolutt.

  99. Hva er den ene tingen du ikke kan leve uten: Familien, venner, kjæresten. 

   

 • Chillin' in my crib

  Hei hei ♥

  Nå skal jeg legge meg, tenkte jeg. Gjør jo ikke annet enn å chatte med venner på face uansett, også er det skole i morgen!


  Mehe, nesten det eneste jeg har gjort idag. Sett på tv serier og spist kake og sjokolade! Belønnelse for 5 og 6'ere på skulen!

  Natta! Sov godt, hatt en fin dag folkens?


 • Snart skole!

  Hei hei ♥

  Skikkelig digg å sove lenge idag! Skal være på skolen klokka 10.00 idag, og bussen kommer om 20 minutter! Så god morgen alle sammen, og ha en fin dag alle sammen! Skal prøve å kose meg idag på skolen, selv om det er dritt vær.


  Spot var ihvertfall veldig glad for å se meg idag! Han er så søt, lille bissevoven min♥

  Hva skal du gjøre idag? HA EN FIN DAG♥


 • Natta

  Hei hei ♥

  Skal ikke på skolen i morgen før 10.00, som betyr at jeg kan sove lenge! Men er så sliten og trøtt så legger meg nå uansett. Så da sier jeg bare god natt og sov godt alle sammen! Sov søtt kjære blogglesere! Så hade, stikker til senga nå jeg!
  Nuss fra meg! (Brosjan som spiller i bakgrunnen)

  Sov godt! Når legger du deg på en hverdag?


 • Outfit - 01.11.11

  Hei hei ♥

  Idag på skolen hadde vi fordypning hele dagen, og da holdt vi på med redesign! Jeg lager en toalettmappe av noen gamle klær, håper det blir bra! Så jeg har tilbringt mesteparten av tiden min idag på verkstedet, også var jeg, Leo, Sara og Stine på McDonalds i spisetimen. Jeg bare elsker de lange pausene på vidregående! Har enten 45 eller 1 time hver dag. 

  Men over til mote, her kommer dagens outfit! Nå har jeg byttet til pysjamas bukser da, siden jeg dusjet etter joggeturen istad, også er det diggere med pysjbukser.


  Litt fucka hår da. Pga fuktigheten ute..

  Outfit; Genser/Zara, Bukse/Cubus, Ringer/ Fra venstre; en gave, Pieces og pieces.

  Hva syns du om outfitet?
 • Ut å jogge i øs pøs!

  Hei hei ♥

  Nå skal JEG ut å jogge en liten tur, også tar jeg med Spot, for da får han lufta seg samtidig! Det er kanskje ikke øs pøs, eller regn nå, men det er skikkelig tåkete ute, og grått! Og det blåser og det begynner å bli mørkt. Så må ut før det blir mørkt!  Skal du trene idag? Eller på joggetur? • Les mer i arkivet » November 2015 » Juli 2015 » Juni 2015

  Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

  instagram
  annonse
  hits