Weirdo girl

Heihei ♥

Kom nettopp på at det er fredag idag, men Sofia er syk så neste T.G.I.F episode kommer desverre ikke ut før neste uke. Sofia har nesten vært syk hele uka, også har jeg vært super opptatt med skolearbeid, så vi har ikke hatt noen annen tid til å filme. Men en bloggleser foreslo at jeg heller kunne legge ut en dansevideo, så kan se om jeg får til det. 
Bare noen helt, absolutt, totalt randome bilder. Har ikke gjort stort mye idag, untatt skole og nettopp spist grøt. Håper alle får en litt mer interessant helg enn det jeg får! 

Hva syns du om bildene? Hva skal du gjøre i helgen? 

 • Ukens Spørsmål #6

  Heihei ♥

  Nå er jeg ca. endelig ferdig med strikkeoppgaven, og nå har jeg så vondt i ryggen av å ha sittet og strikket så lenge! Nå skal jeg ta en deilig dusj og så skal jeg bare se på tv og sove. Savner senga mi. Her er ukens spørsmål, håper dere får bra nok svar! 

  Vet du om noen bra sider man kan se filmer på?:) thepiratebay.se, men der må man laste ned filmene

  Hvorfor er du og Sofia sa pene?? Utrolig misunnelig på dere <3 Vi var født sånn, daha.. Haha, tulla, men ja tusen takk hvertfall! 

  Hvilket redigeringsprogram bruker du/ anbefaler du? :) Jeg bruker og anbefaler Photoshop CS5. 

  Er det noe sånt at man får bedre poeng for kostymet? På dansinga, nei, det tells ingenting. Men det er bare vanlig å bruke dansedrakter når vi konkurrerer, akkurat som de på skal vi danse som bruker super-glitrende kjoler! Også kan man bruke mer "blinget" drakter jo bedre nivå man kommer i på dansinga.

  Kan du filme dansinga? Filmer ofte på konkurranser, men gidder aldri å sette sammen til en video. 

  HVor har du kjøpt den toppen/genseren????????? Den er Sofia sin, fra Bik Bok!   Du er så utrolig flink til dette å sette sammen bilder og sånne ting. Kunne du hatt en video på det? <3 Ja det kan jeg ha! Men må først laste ned et bedre program på macen til å filme mac-skjermen min. 

  Jeg går i 10. klasse nå, og lurte bare på hva snittet for å komme inn på D&H er (videregående) ? =) Det er ikke så høyt! Er ikke helt sikker hvor høyt det er, men på Glemmen tror jeg ikke det er mer enn 3, jeg tror også noen som gikk på linjen min i fjor kom inn med 2 komma ett eller annet. Men det kan være forskjellig fra skole til skole, jeg hadde hvertfall 4.5 ca på ungdomsskolen. 

  Er det gøy på design og håndverk? Jaa

  Hva skal du bli etter at du har gått der? Etter 3. året på vgs så vil jeg gå på designer skole i Danmark og så bli klesdesigner selvfølgelig ♥

  Anbefaler du folk å gå der? Ja, hvis du liker å jobbe med kreative ting, tegne, sy klær, strikke, fikse/klippe hår osv. 

  Forresten kan du/dere forklare hvordan man "deler" videoene på mac i IMovie? <3 Det skal jeg også lage en video på.

  Hvor er skjørtet og toppen fra? elsk! Skjørtet er fra Indiska og toppen er fra Bik Bok. 

  Bra nok svart? Lurer du på noe til neste gang? 

 • Fabulous

  Heihei ♥

  Nå er jeg hjemme og slapper av, dropper trening idag for jeg har en skoleoppgave som må gjøres ferdig, og det er den strikkeoppgaven jeg har holdt på med i en god stund nå! Skal vise dere slutt resultatet, lager nemlig gummistøvel strømper. Jeg rakk også å komme hjem før det ble mørkt idag, så da fikk jeg tatt noen bilder ute.

  Det er også helt sykt kaldt ute idag, så jeg orket nesten ikke å ta noen særlig bilder ute idag siden jeg nesten mistet følelsene i hendene mine. 

  Hva syns du om bildene? Hva gjør du idag? 

 • Slapper av med Ylvis

  Heihei ♥ 

  Nå sitter jeg og strikker og ser på i kveld med Ylvis. Er skikkelig sliten nå så skal snart legge meg, men må prøve å få strikket "ferdig" det jeg må ha ferdig til i morgen. I helgen skal jeg også prøve å få laget noen videoblogger til dere, så gled dere til det! Og ellers ha en fin kveld alle sammen ♥

  Ser du frem til helgen? 

 • Wildcat

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp kommet hjem, og så sent fordi jeg har vært på kurs idag istedet for skole! Jeg har vært på leder kurs siden jeg er daglig leder i ungdomsbedriften vår, og det var faktisk kjempe gøy. Vi hadde masse oppgaver som vi måtte snakke sammen og finne ut av sammen med de man var på gruppe med, og det var bare masse koselige folk der, så bablingen gikk i et sett, måtte bli hysjet til flere ganger fordi vi snakket for mye. Vi fikk også pizza til lunsj, og masse annet digg mens vi satt der inne og hørte på presentasjoner og gjorde oppgaver. Vi skal på et til kurs i februar med de samme folkene + 20 svensker, så det gleder jeg meg masse til! 

  Halvveis outfit, for idag. Nå er jeg nødt til å strikke resten av kvelden, og mens jeg gjør det har jeg tenkt til å se en rekke filmer, så det blir digg. 

  Har du gjort noe gøy idag? Hva syns du om bildene?

 • Twilight

  Heihei ♥

  Nå sitter jeg og slapper av foran tven med Twilight, den nest siste filmen, på skjermen. Idag har jeg bare slappet av og strikket litt til en skoleoppgave. Nå ser jeg virkelig fram til helgen når jeg er ferdig med alle skole oppgavene og fremføringene. 

  I morgen skal jeg på et ungdoms bedrift kurs siden jeg er daglig leder i bedriften vår, så da får jeg også sovet lengre siden kurset ikke starter like tidlig som skolen! 

  Hva har du gjort idag? 

 • Video fra Skolekonkurransen

  Heihei ♥

  Nå er jeg helt øm i hendene mine siden jeg har sittet og strikket i flere timer! Nå skal jeg ta en liten pause før jeg gjør enda mer skolearbeid. Det er mange av dere som har lyst til å se en dansevideo av meg og Sofia, og Annie filmet på skolekonkurransen så jeg er med noen ganger i den videoen. I det ene klippet så var det oppvarming, og da var det masse folk på gulvet! Så man ser at jeg stopper opp midt i singelen min, haha. ENJOY.

  Hva syns du om videoen? 

 • Back in time

  Heihei ♥

  Idag har jeg hatt lang skoledag, og da jeg kom hjem var det helt svart ute. Når jeg kom hjem spiste jeg grøt ♥ som jeg har hatt lyst på i over en uke nå! Nå skal jeg bare se på litt tv-serier og strikke, og etterpå skal jeg gjøre litt skolearbeid som har med gymmen å gjøre. Her er noen bilder jeg tok for noen dager siden, også som jeg har redigert litt. 

  Hva syns du om bildene? 

 • Rainy days

  Heihei ♥

  Her om dagen var jeg ute og testet å ta litt bilder UTEN autofokus, slik som alle ekte fotografer gjør. Det er ikke akkurat så veldig vanskelig, og nå kommer jeg mye tettere på ting også når jeg ikke bruker auto! Her er hvertfall noen test bilder som jeg tok, gleder meg til å ta flere bilder av naturen, men jeg venter nok til at snøen kommer før det blir noe mer fotografering.   Ikke så veldig proffesjonelt eller spennende bilder, men som sagt så bare prøvde jeg meg ut litt.

  Hva syns du om bildene? Er du flink til å fotografere?  

 • Skolekonkurransen

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp kommet inn fra en joggetur med hunden min, og siden vi løpte i skogen så ble vi skikkelig skitne siden det er så vått og gjørmete der. I resten av idag har jeg tenkt til å rydde rommet og hekle videre til en skoleoppgave som må leveres denne uken. I går var jeg på skolekonkurranse, og da fikk jeg 4. plass i singel og 6. plass i slow! Så nå er jeg meeester, altså et nivå høyere innenfor dansen.   Fikk bare tatt masse bilder, valgte å ikke filme noe. Men Annie filmet, så hvis hun legger ut en video så kan jeg dele den på bloggen.

  Hva syns du om bildene? Vil dere se flere dansebilder, fra når vi danset? 

 • Klar for dansekonkurranse

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp ordnet meg og spist, så nå er jeg klar for dansekonkurranse etterpå! Det er skolekonkurranse, altså bare for danseloftet der jeg danser. Jeg gruer meg litt også, noe jeg alltid gjør før en konkurranse. Jeg skal være med i slow og singel, har egentlig ikke noen ordentlig slow men jeg får vel improvisere litt. Danser jo mest for gøy, tar jo ikke akkurat dansing som en jobb! Skal også ha med meg kameraet mitt, så det blir nok litt bilder og kanskje en video.   Hva skal du gjøre i kveld? Ønsk meg lykke til? ♥

 • T.G.I.F Show - Episode 12

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp stått opp, det var utrolig deilig å sove lenge idag. Jeg skal kun slappe av hjemme før det er dansekonkurranse i kveld. Sofia er allerede i hallen der vi skal danse stakkars, siden hun ville være med på noen oppvisninger. Skjønner ikke at hun gidder, sitte i en hall i en hel dag. Her er T.G.I.F Show episode 12, så ENJOY! 


  Ta på 720p for HD kvalitet

  Vinneren av forrige ukes fullfør setningen ble PernilleFallng, så besøk bloggen hennes HER.

  Hva syns du om videoen? Fullfør neste ukas setning: Min favoritt film er ... Fordi ... ? 

 • Dagens Outfit

  Heihei ♥

  Hvis dere lurer på når T.G.I.F episoden kommer ut, så er den på en måte på vei ut nå. Den kommer ikke før om en time minst. Så om dere skal se den i kveld så får dere bare bli sent oppe i kveld! Eller sent og sent, det er kanskje sent for noen av dere, men ikke meg. Nå har Sofia, Enya og Jeanette også kommet hit, og for øyeblikket slapper vi bare av, og vi skal nok bare det eller se på en film resten av kvelden. Her er dagens outfit. 

  Det blåste noe helt sykt, så alle bildene ble så stygge. Dagens Outfit; Genser/ Mamma sin, Bluse/ Cubus, Smykke/ Gina Tricot, Tights/ H&M.

  Hva syns du om outfitet? 

 • Emma Maraton

  Heihei ♥

  Nå sitter jeg og nyter det fantastiske maratonet mitt, Emma maraton! Har det så ofte, så hvorfor ikke lage et navn på det? Neida jeg bare tuller. Jeg sitter nemlig og ser på masse forskjellige tv-serier og filmer. Så nettopp på en gammel film med Hillary Duff som fikk meg til å gråte! Den var så trist og rørende. Nå ser jeg på Simpsons maratonet, som faktisk er et maraton på tven nå, og etter det skal jeg se Bring it on filmene ♥   Hva syns du om bildene? Hva gjør du i kveld? 

 • Pakke i posten

  Heihei ♥

  Sykt digg med helg nå, de eneste planene jeg har er dansekonkurranse, og ellers skal jeg nok bare slappe av. I går fikk jeg en pakke i posten, nemlig premien fra en liten konkurranse jeg var med i. Konkurransen var på >Rikke< sin blogg, og dette var det jeg fikk.   Neglefiler og lepomade, slike små ting som jeg virkelig har bruk for. Fikk også med et lite søtt brev vedsiden av. 

  Har du vunnet i noen konkurransen før? 

 • Dagens Outfit

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra dansetrening, og kroppen verker skikkelig. På lørdag er det skolekonkurranse (konkurranse for bare danseloftet), så derfor har vi øvd masse på singel og slow idag. Her får dere dagens outfit, det jeg postet tidligere idag var da gårsdagens outfit.   Dagens Outfit; Skjorte/ Monki, Tights/ Bik Bok, Sko/ Aner ikke, Skjerf/ Pieces.

  Hva syns du om dagens outfit? ♥

 • Military Outfit

  Heihei ♥

  Nå holder jeg på å rydde opp ting på macen min, må fjerne masse greier for det ligger så mye unødvendige ting her. Etterpå skal jeg på dansetrening, og ellers så skal jeg bare gjøre noen tegne lekser. Her er gårsdags outfit, det var så mørkt ute i går da jeg kom hjem, så derfor bestemte jeg meg for å ta bilde av det antrekket idag istedet. Dagens outfit kommer senere.  Gårsdagens outfit; Genser/ Gina Tricot, Topp/ Weekday, Bukse/ Cubus, Smykke/ Gina Tricot. 

  Hva syns du om outfitet? 

 • Svarene på spørsmålsrunden del 3

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp spist middag, og nå skal jeg øve til en prøve vi har i morgen. Vi skal ha en prøve om bomull faktisk, i et av design fagene, så da er det bare å lese masse! Her kommer siste del med svarene på spørsmålsrunden, så ENJOY.


  Ta på 720p for HD.

  Hva syns du om videoen og svarene? Noe du lurer på til ukens spørsmål? 

 • Nytt Youtube design

  Heihei ♥

  Nå har jeg fått nytt design på youtube kanalen min, et vinter design siden det er vinter nå. Det er >Kristoffer< som har laget det, og han lagde det forrige jeg hadde også. Jeg er jo veldig oppatt av å ha et fint og proft design på både bloggen min, og alle andre sider som jeg eier, så derfor har jeg et ordentlig design på youtube kanalen min også, noe nesten ingen har. Jeg er hvertfall veldig fornøyd med det!  For å se hele designet, gå inn på kanalen min HER

  Hva syns du om youtube designet? 

 • Ønskeliste til Jul

  Heihei ♥

  Jeg vil først og fremst si at jeg ikke gleder meg til jul, fordi da er det vinter, eneste grunnen til at jeg misliker det egentlig, haha. Men det blir koslig når man får julestemning, er med familien og får masse gaver da ♥ Jeg har egentlig ikke tenkt så mye på det jeg ønsker meg, men tenkte å vise dere en liten ønskeliste del 1, så kan det jo hende at jeg finner fler ting nærmere julen. 


  1. Genser fra Carlings, 2. Jeffrey Campbell sko, 3. Penger (for å kjøpe iphone 5), 4. Vest fra Monki, 5. Tryllestav/krølltang, 6. Skallhode armebånd, 7. Skjorte fra Carlings, 8. Sminkekoster fra Makeup mekka, ønsker meg de eller fra body shop, 9. Flere olabukser fra H&M, 10. Too faced pudder fra Makestyle.no, 11. MAC sminke. 

  Ønsker du deg noe av det samme? Hva syns du? 

 • Monday

  Heihei ♥

  For øyeblikket så slapper jeg kun av, og jeg har holdt på med masse hjemmeside og blogg-greier idag. Tiden har også gått altfor fort i kveld. Jeg har ærlig talt ikke noe å blogge om akkurat nå, hadde vært fint om dere kunne komme med litt blogg inspirasjon eller tips til meg!   Hva vil du at jeg skal ha mer av på bloggen? 

 • Photoshoot - Del 2

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp kommet hjem, og jeg må ærlig si at det er dritt å dra på skolen når det er bek mørkt ute, og dra hjem fra skolen når det er bek mørkt ute. Det er en av de mange negative tingene om vinteren! Nå skal jeg bare spise og slappe av, også gjøre litt skolearbeid. Tenkte å dele "resten" av photoshoot bildene med dere, legger jo selvfølgelig ikke ut de utydelig og mislykket bildene da.  Hva syns du om bildene? ♥

 • Svarene på spørsmålsrunden del 2

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp spist middag, og Sofia sitter og gjør en matteprøve jeg har laget for henne nå. Hun har nemlig prøve i morgen, og da er jeg så snill og hjelper henne litt. Her kommer endelig del 2 på svarene av spørsmålsrunden, det skulle egentlig bare bli 2 deler, men så ble videoen så lang så jeg måtte dele den opp også. Så del 3 kommer senere denne uken. ENJOY. 


  Ta på 720p for best kvalitet!

  Hva syns du om videoen og svarene?

 • Photoshoot - Del 1

  Heihei ♥

  Idag har jeg slappet av med tv-serier, hatt photoshoot med Sofia og redigert ferdig del 2 av svarene på spørsmålsrunden. Siden videoen ble så lang (30 min, blir mindre når jeg klipper), så blir det en del 3 også som kommer senere denne uken. Del 2 kommer ut etterpå mest sansynlig. Her får dere se del 1 av photoshooten, jeg hadde på meg to forskjellige antrekk, men Sofia orket ikke det, så de andre bildene av meg kommer senere. 


  Bloggen til Sofia finner dere HER

  Hva syns du om bildene? 

 • Et bra forbilde

  Heihei ♥

  Når noen snakker om et bra forbilde, så ser man kanskje for seg en person som er vellykket, har et fint utseende og en fin kropp. Men å være et bra forbilde betyr ikke nødvendigvis å være perfekt, men kanskje å gjøre de riktige valgene. Et forbilde er noen man burde kunne se opp til, men personen burde få lov til å feile i blandt, for ingen er perfekte. Jeg hadde lyst til å skrive et litt "viktigere" innlegg, så derfor valgte jeg å skrive om det å være et forbilde, fordi det faktisk har vært personer som har sendt meg melding på blogg og sagt at jeg er forbilde dems!

  Når man først får vite at man er forbilde for noen, så kan det virke veldig gøy, men senere litt skremmende. Du begynner kanskje å tenke over hva du gjør og blogger om, og prøver å være ekstra forsiktig med det du skriver og mener. Men jeg syns man skal fortsette å være seg selv, for hvis du først er et bra forbilde, ja da betyr det at du kanskje gjør de riktige valgene. Jeg har hørt og mener selv at det fins mange topp bloggere som ikke passer til et bra forbilde for yngre jenter. F. eks mange mener at det burde være fler yngre jenter på topplisten, for de drikker og fester ikke, så derfor vil de være et bedre forbilde. Men å vise verden den du egentlig er, er det å være et dårlig forbilde? Nei, det syns ikke jeg. Men man burde heller ikke dele alt for mye på bloggen, for yngre jenter kan da få oppmuntring til å prøve ut ting selv som de enda ikke burde.   Hva syns du, enig? Hvem er ditt forbilde? 

 • T.G.I.F Show Episode 11

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Twilight premieren med Amalie, og filmen var dødsbra! Jeg begynte å gråte på slutten av filmen siden det var så rørende, mer enn det skal jeg ikke røpe, dere må bare se filmen alle sammen, anbefales skikkelig! Den første og den siste filmen er helt klart de beste Twilight filmene. Men her får dere T.G.I.F Show episode 11, så ENJOY! 

  Vinneren av forrige ukes fullfør setningen ble Cecilie, men det ser ikke ut som om hun har noen blogg. Nå skal jeg legge meg og se på Vampire diaries før jeg sovner.

  Hva syns du om videoen? Fullfør setningen: Hvis jeg kunne hatt EN superkraft så ville det vært... 

 • Cinema

  Heihei ♥

  Nå er jeg helt klar for kino etterpå, jeg og Amalie skal nemlig se den siste Twilight filmen, Twilight breaking dawn part 2. Jeg gleder meg så mye, og håper den er skikkelig bra! Jeg og Amalie har vært på absolutt alle Twilight filmene sammen, og det er litt trist at dette er den siste filmen. Jeg og Sofia har også filmet inn T.G.I.F episoden for i kveld, og Sofia redigerer videoen nå. Hun må ta seg av all opplastningen og slikt, siden jeg skal på kino.  Noen raske bilder før jeg drar. Nå må jeg bare finne fram veske og money money, og ikke minst billetten, typisk hvis jeg klarer å glemme den, så er jeg helt klar til å dra! Håper alle får en koslig kveld ♥

  Har du sett eller skal se den siste Twilight filmen? 

 • Redbird state

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra trening, og jeg var bokstavelig talt helt død i kroppen, klarte absolutt ikke å gi alt. Men nå skal jeg ta en lang, varm dusj, og så skal jeg og Sofia se på Degrassi og finne fram noe godt til det. Har blitt helt hekta på Degrassi nå, har sikkert sett 30 episoder på 2 uker. Jeg tok noen bilder ute istad, jeg fant ut at mens det er lyst ute, så kan jeg bare ta litt forskjellige bilder til bloggen slik at jeg alltid har noe å dele med dere! Smart eller hva? 

  Tatt med 50 mm 1.4 linsen, og har tatt bildene selv selvfølgelig, nå som jeg endelig har fått byttet selvutløser kontrollen min ♥

  Har du trent noe idag? Hva syns du om bildene? 

 • Dagens Outfit

  Heihei ♥

  Nå holder jeg på lage meg noe pizza, og etterpå må jeg skifte og så skal jeg på dansetrening. I morgen er det nok en gang helg, og jeg gleder meg masse til i morgen kveld for da skal jeg på kino med Amalie og se den siste Twilight filmen ♥ Jeg har også fått byttet kamera kontrollen min idag, så nå kan jeg endelig ta bilder av meg selv igjen!   Dagens Outfit; Kåpe/Bik Bok, Genser/Lindex, Skjorte/Cubus, Tights/New Yorker, Smykke/Gina Tricot, Sko/øko eller dna? 

  Hva syns du om dagens outfit? 

 • Good Night

  Heihei ♥

  Dette har vært en lang og slitsom dag. Ikke slitsom som i at jeg har hatt masse å gjøre, for det har jeg ikke. Etter skolen har jeg bare sittet foran tven og strikket masse til en skoleoppgave som jeg må få ferdig. Men jeg er bare så utrolig sliten uansett, og jeg gleder meg masse til helgen, spesielt fredag siden da skal jeg på premieren av den siste Twilight filmen!! Det er trist at det er den siste filmen, men jeg gleder meg masse forde. 

  Men nå legger jeg meg til å sove! I morgen så er det heldigvis kort skoledag, men så er det jo trening etter skolen. Det blir hvertfall deilig med en lang, god søvn nå, så god natt!

  Noen andre enn meg som er veldig slitne for øyeblikket? 

 • Klassebilde

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp kommet hjem, og jeg er helt utslitt. Vi har hatt ungdomsskole elever på besøk hos oss idag, også har vi tatt klassebilde. Nå skal jeg bare slappe av med litt tv-serier før jeg gjør noe som helst mer. 

  Haha, er vi ikke en søt gjeng? Vi tok også noen bilder til ungdomssbedrift -hjemmesiden vår. 

  Hva syns du om bildene? Hva har du gjort idag? 

 • Jeg vil lese din blogg!

  Heihei ♥

  Har hatt en så lat dag, har sikkert sett på 10 tv-serie episoder, + en film, og nå sitter jeg og strikker til skolen i tillegg. Jeg kjeder meg skikkelig nå, så da tenkte jeg å lese litt blogger! Det er noen blogger jeg leser fast, men jeg vil gjerne bli fast leser av enda flere blogger. Så skriv blogg adressen din i kommentarfeltet, så skal jeg ta en titt innom bloggen din, og kanskje jeg anbefaler noen blogger hvis jeg syns de er veldig bra.   Så hva er bloggen din? Og kanskje du vil anbefale noen andre blogger også? 

 • New In

  Heihei ♥

  Idag har jeg også bare slappet av, siden jeg fortsatt har fri! Nå sitter jeg og ser på The Amazing Spiderman med Didrik, Sofia og Christoffer, og jeg kommer nok ikke til å gjøre noe mer interessant idag siden det er skikkelig dårlig vær ute. Tenkte å bare vise dere noen innkjøp fra forrige uke, som jeg enda ikke har lagt ut på bloggen.   Kjole fra H&M, 149kr, Skjørt fra Bik Bok, 399kr (betalte 200 siden det var 50% på hele butikken).

  Hva syns du om innkjøpene? 

 • Digg med langhelg

  Heihei ♥

  Som kanskje ikke alle dere vet, så har jeg faktisk fortsatt helg! For jeg har hatt fri fra skolen idag, og har fri i morgen også. Det er utrolig deilig å ha langhelg, og idag har jeg fått slappet av masse hele dagen. Jeg har sett alt for mye på tv-serier, gjort litt skolearbeid som tok meg 10 min maks, også fikk jeg sove lenge idag. Jeg var også ute for å ta noen bilder, men så merket jeg at selvutløser kontrollen min var ødelagt, så da må jeg bytte den, og fikk heller ikke tatt de bildene jeg skulle ta. Klarte bare å ta to veldig nær bilder. 


  Frokost, heheee. Smør er jo bare det beste pålegget da!

  Nå skal jeg gjøre litt frivillig skolearbeid, har nemlig noen lekser til senere i uken, så det er jo like så greit å bare bli ferdig med dem tidlig. 

  Hva har du gjort idag? Hva syns du om bildene?

 • Bursdagen til Amalie

  Heihei ♥

  På lørdag så var jeg i bursdag/jentekveld hos kjæreste Amalie ♥ Vi var ca 12 jenter der, og det var kjempe koselig. Vi spiste god mat og dessert, også snakket og danset vi masse. Det var også veldig hyggelig å bli kjent med noen nye jenter som var der. Her er noen av bildene jeg tok den kvelden. 


  Amalie og Elise


  Line, Gina, Kornelia, Michelle, Iselin og Martine 


  Helmine, Nora og Elise

  Hva syns du om bildene? Hva gjorde du i helgen? 

 • T.G.I.F Show - Episode 10

  Heihei ♥

  Som mange av dere har merket, så var det noen problemer med T.G.I.F episoden som ble lagt ut i går tidlig, og jeg har funnet ut av problemet, og måtte redigere og laste opp videoen på nytt. Jeg var også borte i hele går, og hadde i tillegg problemer med nettet, men nå skal videoen endelig funke igjen. Så igjen, ENJOY!


  Ta på 720p for HD kvalitet! Veldig viktig!!

  Vinnerne av forrige ukes fortsett setningen er: bintakc og annasvdo, trykk på navnene for å komme til bloggen dems.

  Hva syns du om videoen? Fortsett setningen: Når jeg skal i bursdag liker jeg å.... 

 • DR 9 Black and White

  Heihei ♥

  Unnskyld for det med T.G.I.F episoden, men det er bokstavelig talt ikke min feil. Først så funket ikke videoen pga. en sang i videoen, så videoen kunne bare bli sett i Sudan (hva søren?), så jeg måtte redigere og laste opp hele episoden på nytt. Men så har jeg også hatt problemer med nettet hele helgen, så nettet krasjet under 2. gang av opplastningen. Så krasjet det igjen og igjen, og nå laster jeg opp videoen for 5. gang på youtube.. Men så jeg håper videoen funker helt normalt etterpå når den er ferdig, og hvis den gjør det så betyr det at dere kan se episoden i kveld! 

  I går var jeg jo på dansekonkurranse, Black and white. Da kunne vi ikke danse i drakter, men i bare vanlig svart/hvitt treningstøy. Jeg og Sofia var bare med i singel, og jeg kom på 5. plass og hun kom på 2. plass!!! Kjempe fornøyde. Med en gang jeg kom hjem fra konkurransen så var jeg i bursdag, og bilder fra kvelden kommer senere. 

  Hva syns du om bildene? 

 • Miss summer

  Heihei ♥

  Herregud som jeg begynner å savne sommeren nå som det er sykt kaldt ute, bek mørkt på morgenen og kvelden, og det blir bare kaldere og kaldere, og snøen har ikke kommet engang. Jeg syns det er ganske deilig med høst, for da er det "perfekt" temperatur ute, men jeg hater kuldegrader, det er bare helt meningsløst. Håper vinteren går fort, jeg ser virkelig fram til sommeren igjen!  Diverse bilder fra sommeren. Jeg savner varmen, det fine været, båtturene, muligheten til å bade i sjøen, jobbe på Norway cup, dra forskjellige steder og bare slappe av og nyte livet! 

  Savner du sommeren, eller liker du kanskje vinteren bedre? 

 • T.G.I.F Show - Episode 10 EDIT: Jeg vet videoen ikke funker, videoen er på vei ut på nytt

  Heihei ♥

  Nettet mitt er fortsatt helt klikk, men jeg fikk lastet opp videoen over natten, det funket akkurat. Nå skal jeg snart på dansekonkurranse, men jeg har laget et innlegg som kommer automatisk ut etterpå på bloggen. Men hittil så får dere bare kose dere med T.G.I.F episoden mens jeg er og danser, så ENJOY!

  Vinnerne av forrige ukes fortsett setningen er: bintakc og annasvdo, trykk på navnene for å komme til bloggen dems.

  Hva syns du om videoen? Fortsett setningen: Når jeg skal i bursdag liker jeg å.... 

 • Fredag kveld

  Heihei ♥

  Nå sitter jeg og redigerer ferdig T.G.I.F episoden for i kveld, så den kommer nok om 1-2 timer håper jeg på. Det er noe galt med nettet her hjemme nå, så håper ikke noe krasjer når jeg skal laste opp videoen!   Marthe og Sofia har dratt i bursdag nå, så da har de overlatt hele redigerings jobben til meg! Slitsomt liv altså, haha. Men jeg prøver å være så rask som mulig med redigeringen, så gled dere til videoen!

  Hva gjør du i kveld?

 • A different me

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra dansetrening, og vi fikk masse ut av treningen idag. Jeg kommer sikkert til å bli døds støl i morgen. Nå ser håret mitt virkelig ikke ut, må helt klart ta meg en lang, varm dusj nå. I morgen har vi bare design timer og ungdomssbedrift, så dagen kommer nok til å gå fort, det blir skikkelig deilig med helg nå. Har litt planer for lang-helgenen, så da blir det nok mye bra blogging i tillegg!

  Morro å photoshope seg selv, haha. Hadde jeg kledd brune øyne eller? 

 • Rock me

  Heihei ♥

  Nå har jeg redigert mer av spørsmålsrunde videoen, og ellers bare slappet av som vanlig. Skal snart på trening, og så er det helg i morgen! Det blir sykt digg med helg, spesielt siden jeg har helg fra fredag til og med tirsdag! Planene mine for helgen er bursdag, dansekonkurranse og gjøre litt skolearbeid og eller bare slappe av, noe jeg er veldig flink til, haha. 

  Jeg og Sofia må også få filmet inn T.G.I.F episoden før i morgen kveld, men så skal Sofia i en bursdag så da har vi super dårlig tid på oss. Men nå må jeg stikke og skifte, ha en fin kveld alle sammen ♥

  Hva har du gjort idag? 

 • Kompani Karlsen

  Heihei ♥

  Nå sitter jeg og ser på Kompani Karlsen med de andre, og ellers bare chillern. Har filmet inn resten av svarene på spørsmålsrunden, og redigert litt, skal prøve å få lagt ut videoen før uken er over. 

  Det er så sykt kaldt for tiden, så nå går jeg og subber rundt i tøfler og morgenkåpe dagen lang hjemme. Håper alle får en fin kveld!

  Hva gjør du for øyeblikket? Pleier du å se på Kompani Karlsen? 

 • Yrkesmessen

  Heihei ♥

  Idag har jeg og klassen, + mange flere vgs klasser hvert med på yrkesmessen i Kongstenhallen. Det kom masse 10. klassinger for å få informasjon om de forskjellige yrkes linjene. Jeg stod på standen, gikk moteshow og var konfreansier! Herregud det var skikkelig nervepirrende å måtte snakke inn i en mikrofonen oppe på scenen, der jeg sa noen ord før moteshowet. Og jeg stod på scenen og snakket foran hele publikumet helt alene! Jeg fikk tatt noen bilder idag, og Leo filmet litt av moteshowet, men noe ble selvfølgelig helt utydelig, jeg sa jo at han måtte fokusere først, haha. 

  Nå skal jeg slappe av litt med noen episoder av Degrassi, og så skal jeg filme inn resten av svarene på spørsmålsrunden, så gled dere!

  Hva syns du om bildene? 

  dw12dt
 • Stikkord:

  Ukas Tips 6 - Sminkevideo

  Heihei ♥

  Nå er videoen endelig ferdig, og mens jeg har ventet på at den skulle bli ferdig lastet så har jeg bare slappet av og sett på tv. Nå skal jeg snart legge meg, for nå er jeg utrolig trøtt. I morgen skal vi være på yrkesmessen hele dagen, og da skal jeg stå på standen for linjen min og gå moteshow. Tenkte å ha med kameraet mitt, så da får jeg nok tatt litt bilder. Her er ukas tips 6, Sminkevideo. Jeg valgte å starte med ukas tips igjen siden det er flere som har etterspurt det.  

  Hva syns du om videoen? Tips til hva jeg kan ha på neste video? 

 • I'm a dreamer

  Heihei ♥

  Skulle bare si ifra om at jeg lever! Nå skal jeg ta en rask dusj før jeg redigerer en videoblogg til dere! Jeg skal også prøve å få filmet inn resten av svarene på spørsmålsrunden i morgen, hadde helt glemt det. Men da kommer det hvertfall mest sansynligvis en video ut til dere i kveld ♥


  //Herlig bilde fra weheartit

  Noen som gleder seg til videoblogg? Noen som klarer å gjette på hva det er? 

 • At the moment

  Heihei ♥

  Akkurat nå sitter jeg og gjør kjedelige skolegreier og ser halvveis på Awkward. Jeg må nok jobbe med skolegreier resten av dagen, noe som virkelig suger. Håper alle får en bedre kveld enn meg idag da hvertfall! Gleder meg sykt til helgen nå, for jeg har masse planer til helgen, også har vi fri på mandag og tirsdag så da blir det lang helg, woho. 

  Awkward photobooth bilder, men orket ikke å drasse fram speilrefleksen min nå, må jo gjøre skolearbeid! Viktig viktig. 

  Hva gjør du akkurat nå? 

 • Photoshoot Inspirasjon

  Heihei ♥

  Nå har jeg skikkelig lyst til å ha en photoshoot nå snart igjen, helst så fort som mulig! Elsker å fikse meg og ta på meg noe spesielt, og ta bilder av andre i tillegg. Skal prøve å få med meg Sofia hvertfall på en photoshoot nå snart, men hun orker nesten aldri. Men her er hvertfall litt inspirasjon jeg fant på weheartit, inspirasjon til photoshoot ♥ 

  Hva syns du om inspirasjonen? Elsker du også å ha photoshooter? 

 • Ukas Tips?

  Heihei ♥

  Idag har jeg kun slappet av, og jeg har sittet og sett på Degrassi Maraton på Mtv. Mtv har så sinnsykt mye reklame, jeg kan sikkert hele reklamen dems utenat nå! Men over til overskriften. Jeg tenkte å starte med ukas tips igjen, som jeg hadde før hver uke. Her er de tidligere ukas tips videoene, jeg har alltid ukas tips på video. 

  Hvis jeg skal starte med det igjen, så trenger jeg noen tips til hva jeg kan ha på ukas tips! Så da spør jeg dere, Hva vil du at jeg skal ha på neste ukas tips? 

 • T.G.I.F Show - Episode 9

  Heihei ♥

  Jeg stod opp for 2 timer siden ca, og hittil har jeg bare sett på mange Degrassi episoder på Mtv. Følger ikke med på den tv-serien, men vurderer å starte å gjøre det! T.g.i.f episode 9 har som sagt blitt litt forsinket, og Sofia startet å laste opp episoden i natt, men så avbrøt broren vår den.. Også skulle han laste den opp på nytt for oss i dag tidlig, men han lastet opp feil video, så derfor tok det lang tid før vi fikk ut episoden, men her er den endelig!

  Vinneren av forrige ukes fortsett setningen ble >Alekshp<, så ta en titt på bloggen hennes! 

  Hva syns du om videoen? Fullfør setningen: Jeg syns ..... fortjener 1. plass på blogg topplisten. 

 • Thank god its Saturday

  Heihei ♥

  Nå sitter jeg og Sofia og redigerer T.G.I.F episoden som kommer ut etterpå, og ja den er forsinket for dere som ikke fikk med dere det. Den kommer ut til slutt altså. Må ærlig innrømme at jeg og Sofia bare må være verdens raskeste søstre i hele verden til å få ting unnagjort!.. Vi har også laget sjokoladefondant og  skal nå lage grøt også mens vi redigerer, så ja dere får bare være tålmodige.

  Hva har du gjort idag? Noen som gleder seg til T.G.I.F show etterpå? 

 • Insta Fun  Følg meg på Instagram: Mithzzi 

  Hva er din Instagram? ♥ 

 • Bilderedigering

  Heihei ♥ 

  Nå har jeg nettopp spist middag, lest litt i en bok og bare lest en del blogger. Er så sliten nå, også er jeg sykt støl i magen idag, pga. styrke treningen på dansinga i går. Klarer ikke å strekke ordentlig på magen engang. Siden jeg ikke har hatt så mye å gjøre nå den siste timen så tenkte jeg å vise dere noen bilder som er redigert i bare photoshop. Med redigering så blir bildene så mye finere og klarere, og mer til live. Mange bruker å redigere bildene sine, til og med proffe fotografer. Her er noen bilder jeg redigerte, uten redigering til venstre, og med til høyre. 

  Det eneste jeg justerer på er kvaliteten av bildet, kontrast, lyshet og kurver! Jeg elsker å etter-redigere bildene mine, det blir alltid så fint da.

  Hva syns du om bildene? Liker du det best når det er redigert eller uredigert? 

 • Fredags latskap

  Heihei ♥

  Idag etter skolen har jeg slappet av og sett på film med de andre. Vi har fått flere tv-kanal bokser i huset nå, så nå kan vi se på tv nede på kontoret også. Det var skikkelig digg å kunne se på tv nede, jeg la meg godt under dyna på en madrass på kontoret, og så på Abraham Lincoln Vampire Hunter. Det er sånn at man kan leie filmer på boksen, så da "leide" vi den for 0 kr, haha. Resten av kvelden skal jeg bare slappe av enda mer og nyte helgen skikkelig. Er utrolig sliten, og sovnet på slutten av filmen istad.   Håret og sminken min er litt sånn utgnidd og bustete siden jeg har ligget å sovet, veldig lekkert altså! Jeg har også tenkt på en ting, jeg har lyst til å skrive flere slike "viktige og serriøse" innlegg igjen her på bloggen. Jeg har ikke skrevet mange før, men to jeg har skrevet var om sex & kroppspress, og om utroskap. Jeg syns det er fint å få skrevet noen slike innlegg i blandt, så kan dere få vite mine meninger om ting og saker. Så kom gjerne med forslag om ting dere vil at jeg skal skrive om!

  Hva skal du gjøre i helgen? Vet du om noe tema jeg kan skrive om på bloggen, som et viktig tema med mine meninger? 

 • Operasjon Dagsverk

  Heihei ♥

  Da er Operasjon Dagsverk ferdig for i år, ble egentlig ferdig for flere timer siden, men jeg har slappet av etter at jeg kom hjem. Jeg solgte kaker for over 600 kr på 30 min idag, så det er jeg helt klart fornøyd med! Da jeg kom hjem lagde jeg meg litt rett i koppen spaghetti og så på The Amazing spiderman. Den var veldig bra, og jeg som vanlig, begynte å gråte da onkelen døde i filmen.. Og jeg visste jo på forhånd at han skulle dø, har jo sett de andre Spiderman filmene.   Etterpå skal jeg på trening, men før det, og sikkert etter trening idag også, så må jeg få gjort ferdig en logo oppgave til i morgen. 

  Har du hatt en fin dag? Hva syns du om bildene? 

 • Tommel opp for OD-dagen!

  Heihei ♥

  Jeg stod opp for litt over en time siden, og jeg har bare ordnet med alt til OD-dagen hittil. Jeg skal snart ta bussen bort til ungdomsskolen der jeg skal selge kaker, muffins og boller. Det tok lang tid å bake alt sammen i går, og det ser hvertfall bra ut, håper det smaker godt også. Enya og Didrik var litt prøvekaniner for meg når det gjaldt smaking i går, og de likte det i hvertfall.
  Alle kake greiene jeg må bære bort til skolen

  Nå skal jeg bare slappe av fram til bussen går, også blogger jeg nok når jeg kommer tilbake senere idag. Har vurdert å ta med kameraet bort, men jeg vet ikke enda, jeg får se. Må jo nesten ta bilde av mesterverket mitt!

  Har dere OD-dag eller noe lignende idag? 

 • Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » Mai 2015

  Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

  instagram
  annonse
  hits