Instarunden

Hei hei ♥

Jeg kom for ikke så lenge siden hjem fra skolen, siden vi i elevrådet overnattet på skolen fra i går til i dag. Det var veldig koselig, og vi hadde det så sykt gøy i natt! Vi la oss ikke før nærmere 07.00, også måtte vi opp tre timer senere igjen, så jeg er passe sliten nå. Jeg har sett på alle instagramprofilene dere la igjen i instarunden min, og nå har jeg plukket ut fire instagramprofiler som jeg syns fortjener mer oppmerksomhet. 


rebekkaskovly


kumbabonga


christinehss


miriamelgvin

De legger alle ut veldig fine bilder, og litt blanding av forskjellige bilder så det blir litt mer spennende. Klikk dere inn på profilene deres, for de fortjener virkelig en titt innom. Jeg tenker å kanskje ha flere instarunder framover hvis dette falt i smak for dere. 

Følger dere noen av de profilene fra før? Hva syns dere om bildene deres? 

 • Dagens Outfit

  Hei hei ♥

  I dag var jeg i byen med Sara etter skolen, og nå skal jeg dusje, fikse meg og så pakke, for å så dra til skolen igjen. Vi i elevrådet skal nemlig overnatte på skolen, så jeg håper det blir bra! Vi skal nok finne på mye gøy, og dette blir første gang jeg sover over på skolen, rart. Her er dagens outfit. 

  Dagens Outfit// Genser/Carlings tror jeg, Bukse/SheInside, Sko/Din Sko, Jakke/SheInside.

  Det gikk i veldig behagelige klær i dag siden vi så vidt var på skolen, men jeg skal skifte til noe annet etterpå. Jeg håper dere får en kjempe fin kveld, og jeg skal selvfølgelig oppdatere dere om jeg får mer tid i dag! Jeg skal nemlig ikke ha med macen på skolen. 

  Hva syns dere om dagens outfit? 

 • Funky frozen yogurt

  Hei hei ♥ 

  For en slæsk dag. Vi så på film i naturfagstimene, jobbet litt i historie og så skulle vi jobbe selvstendig med norsk fordypningsoppgaven i alle de siste timene da vi hadde norsk. Jeg og Sara satt på "grupperommet" vedsiden av klasserommet, der interiør har gjort om hele rommet til et skikkelig bestemor rom. Rommet består av deilige lenestoler, sofa, bord og stoler, og det var så deilig å sitte der og jobbe. I spisepausen så gikk jeg, Sara, Caroline og Henriette til byen for å sjekke ut Funky frozen yogurt som åpnet i dag. 

  Det var så godt, men helt sykelig dyrt. De har jo ikke så mange slike steder i Norge, men i USA derimot der det har fantes kjempe lenge, er det jo så billig i forhold til her. 

  Hva har dere gjort i dag? Så det ikke godt ut med yogurt is? 

 • Winter weather wear

  Hei hei ♥

  Det som er så rart med vinteren i år, er at det enda ikke har kommet snø hit til Fredrikstad. Dette må være en av de varmere vintrene på noen år, men jeg har på følelsen at snøen kommer rett rundt hjørnet. Derfor har jeg laget en collage med noen kjempe fine vinterplagg fra SheInside.   Jeg ELSKER disse jakkene her! ♥ De er så enkle og fine, og fins i enda flere farger enn disse. Mine favoritter er den røde og den gule, men jeg hadde ikke hatt noe imot å få alle sammen. Grønn HER, rosa HER, lilla HER, blå HER, gul HER og rød HER ♥


  Red geometric HER, bartegenser HER, super søt khaki mohair genser HER


  Og selv om det er vinter, så skal man få lov til å se awesome ut! Jeg digger genserne med printene på, og de ser jo super behagelige ut! Take me anywhere HER, batman HER og enjoy your life HER. 

  Det er bare å klikke seg innom linkene, prisene er utrolig lave i tillegg. Om dere går inn på en av linkene så kan dere også finne masse annet fint der, perfekte julegaver fins det også massevis av. 

  Hva syns du om plaggene? Har du en favoritt? 

 • Vinneren av en personlig almanakk

  Hei hei ♥

  I dag har jeg hatt heldagsprøve på skolen, og deretter dro jeg på trening. Jeg følte at det gikk fint på heldagsprøven som var i norsk, også fikk jeg sitte igjen med en ekstra god følelse da jeg hadde trent i tillegg. Nå har jeg også kåret vinneren av den personlige almanakken, og vinneren får dere vite i denne lille videosnutten:  

  Hva syns dere om at den personen vant? Vil dere ha flere konkurranser framover? 

 • Instarunde

  Hei hei ♥

  Nå tenkte jeg å sette i gang en instarunde, som istedet for en linkerunde der dere legger igjen navnet på bloggen deres, heller legger igjen navnet til instagram profilen deres. Jeg skal ta en titt innom alle sine profiler som melder seg på, og selvfølgelig like litt bilder! Hvis det er noen jeg får et veldig godt øye til, så kan det hende at jeg følger de også. Meld deg på, så kan det hende at jeg anbefaler din instagram her på bloggen. 

  Er du med? Hva heter du på instagram?

 • Freezing

  Hei hei ♥

  I dag har jeg faktisk vært i kirken i skoletiden, fordi vi har laget kostymer til de tre vise menn og måtte derfor sette opp alt i kirken i dag. Ellers så har jeg ikke gjort noe som helst, det er jo så kaldt ute så det er ikke så mye å gjøre da. Jeg har nettopp fyrt opp peisen, og nå skal jeg pakke meg inn i dynen min med en god bok. Jeg tenkte også å kåre vinneren fra konkurransen min etterpå, men dere har fortsatt mulighet til å delta i noen timer til. 


  Noen bilder for noen dager siden. Batteriene på selvutløseren min har blitt så dårlige nå, så jeg fikk ikke tatt noen bilder i dag. Jeg skal få kjøpt nye batterier i morgen. 

  Flere enn meg som syns det er så kjipt at det har blitt så kaldt nå? Hva syns dere om bildene? 

 • Monday boredom

  Hei hei ♥

  Hva har jeg egentlig gjort i dag? Jeg har hatt en skoledag som gikk kjempefort, og siden jeg kom hjem så har jeg bare slappet av med en god bok. Jeg hater å gjøre så mye ut av mandagene, det beste er å slappe av. Nå skal jeg redigere litt på en video, og så bare lese resten av kvelden.    Husk også konkurransen min HER ♥

  Har dere hatt en fin dag? Hva syns dere om bildene? 

 • Ukens Spørsmål #24

  Hei hei ♥

  I dag har jeg ikke gjort noe annet enn å slappe av og se på film. Jeg er så sliten og lat nå, så derfor har jeg ikke orket å gjøre noe nyttig. Nå tenkte jeg å svare på ukens spørsmål, og om det er noe mer dere lurer på så bare spør i kommentarfeltet til neste ukens spørsmål.   Oii så fin genser! Hvordan har du sydd/lagd den og hva slapp stoff osv brukte du? Kan du lage et innlegg om hvordan man kan gjøre om stygge gensere til kule og slik som å sy gensere osc.. ?
  Jeg sydde den på skolen, og da brukte jeg et mønster fra Burda som er et blad med masse mønster til forskjellige plagg, du kan kjøpe det i sybutikker. Jeg brukte jersey stoff tror jeg? Det er et stretchy stoff, som man har i hettegensere. Det vet jeg ikke helt, jeg orker hvertfall ikke å lage et innlegg om hvordan man syr en genser, for jeg har ikke alt utstyret til det hjemme, for jeg bruker noe som kalles en overlock og det har jeg bare på skolen. 

  seriøst, har du sydd den? Haha, ja serriøst. Jeg har gått design og tekstil, så derfor har jeg lært å sy masse forskjellig. 

  Kan du Lage et innlegg nermere jul om julegavetips elns? Ja, det kan jeg lage! 

  Hvordan tar du bilder av deg selv med selvutløser? Stiller du først inn innstillingene du skal bruke og fokuserer først eller hva? Jeg har en fjernkontroll og en "kloss" som jeg setter oppå kameraet, så skrur jeg på denne "klossen" - det er den som tar opp signalet fra fjernkontrollen, og så er det bare å ta bilder.   Nye øyenbryn? :) Nei, hvis du leser teksten så står det "arkiv bilder", som betyr gamle bilder. Så da blir det gamle øyebryn, jeg har ikke så mørke øyenbryn lengre. 

  Skal du se den nye hunger games filmen? Ja, det var den jeg så på fredag! 

  Jeg lurer bare på om du lager gratis headere til andre? :) Nei, det koster 50 kr. Kontakt meg på mail for å bestille: em_cb95@hotmail.com

  Hvilket kamera har du? Og hvilken linse? Jeg har canon eos 600 d og 50 mm 1.4 linse, det står til og med i profilbeskrivelsen min.. 

  Synes bildene dine blir så fine med den "skurrete bakgrunnen". Er linsen til å anbefale? :D Ja, anbefaler den sterkt! 

  Hvordan får du headeren din sånn stripete aktig (aner ikke hva jeg skal kalle det;D ) ? Jeg bruker et mønster på photoshop, og så gjør mønsteret hvitt og mer gjennomsiktelig.   Den var fin, fins den i andre farger? (jakken) 
  Ja, det fins noe lignende i svart hvertfall. 

  kan du komme med noen tips om hvordan ta bra bilder inne? Ha bra med lys, det er veldig viktig! Det beste er å få lys fra vinduet rett i ansiket og så stille kameraet mot deg, og ryggen til vinduet. Men om det er mørkt ute så pleier jeg å bruke 4 lamper. 

  Har du postet noen innlegg om noe du har syddselv på bloggen din foresten? Ja, det har jeg gjort. På bildene under så ser dere en kjole og en shorts jeg har sydd, men jeg vet ikke hvor alle innleggene ligger hen.   Ser du på topmodelnorge? Haha, nei. 

  når var du på din første fest? Alder liksom. (Fyllefest/drikkefest) Hmm, det var vel når jeg var 16 år. Men jeg drakk ikke alkohol før jeg ble 18 år, fordi jeg hadde en slags avtale med mamma, og det var uansett ikke så viktig for meg å drikke. Jeg smakte jo selvfølgelig litt, og til nå så har jeg jo drikket for det meste "med måte". 

  Har du slutta på dansing? Ja, jeg sluttet før sommeren. 

  Hvor får du posene dine fra? har du fått tips noe spesielt sted f.eks? :) Nei egentlig ikke, de bare kommer til meg naturlig. Noen ganger kan det hende at jeg ser kule poser i blader, på tv eller nettet, og at jeg da tester ut de posene. 

  Men blir du ikke kald i dongeryjakke bare? Haha, jo jeg var kald, men jeg nektet å gå med noen varmere jakke. Nå har jeg selvfølgelig startet å gå med en varmere jakke igjen, men jeg hater å ha på meg så mye klær!   Hva syns dere om svarene? Noe dere lurer på til neste gang? 

 • Koselig lørdag

  Hei hei ♥

  Beklager så mye for at jeg ikke oppdaterte i går i det hele tatt, men dagen gikk rett og slett i et sett. Først i går så dro jeg, mamma, pappa og en kamerat av pappa og sønnen hans, på en kunst utstilling. De kjente noen av de som var der, og han ene kunstneren, så vi var der i noen timer. Etter det dro vi hjem og jeg måtte kaste på meg noen nye klær før jeg dro videre til Stine. Hun hadde en liten bursdagsfeiring/jentekveld, som var veldig koselig. Vi var egentlig fire jenter, men hun ene venninnen dro tidlig så da var det bare meg, Stine og Sara ♥


  Meg og mamma på kunst utstillingen ♥


  Se så fint det var rett utenfor huset mitt i går på vei til utstillingen! Vi måtte stoppe midt i veien på vei ut fra huset mitt, slik at pappa fikk snappet dette bildet. 


  Meg og Sara ♥


  Sara og Stine ♥


  Vi spiste god mat, og etterpå lagde vi sjokolade fondu, nam ♥

  Jeg var også på kino med Sara og Line på fredag og så Catching fire, som var veldig bra! Anbefaler dere helt klart å se filmen.

  Hva gjorde dere i går? Hva syns dere om bildene? 

 • Konkurranse: Vinn personlig almanakk

  Hei hei ♥

  Da skal jeg sette i gang en konkurranse, der dere kan vinne en personlig almanakk HERFRA ♥ Jeg har alltid hatt lyst på min personlige almanakk, for de er så fine og sykt kjekke å ha med seg overalt! Min almanakk kan dere se på bildet under, og jeg satt bare sammen massevis av bilder med meg og venner fra dette året, den ble så fin ♥ Personlig almanakk er helt genialt, og dere kan følge dem på facebook HER, og på instagram HER


  personligalmanakk.com/NO/ så kan dere lage deres helt egen, med eget design både på utsiden og innsiden. Dere kan også velge mellom flere forskjellige størrelser på almanakkene.

  For å bli med i konkurransen om å vinne en personlig almanakk så er det eneste dere trenger å gjøre, er å skrive navnet og e-mailen deres i kommentarfeltet. LYKKE TIL ♥ Jeg trekker en tilfeldig vinner innen 5 dager! 

  #personligalmanakk

 • Stressa

  Hei hei ♥

  Nå skriver jeg i hui og hast, for jeg er litt stressa nå! Jeg kom for litt siden inn døra, og jeg har trent og må også få dusjet nå. Jeg skal nemlig på kinodate med Sara og Line etterpå, så da må jeg få fikset meg til det ♥ Det kommer også en konkurranse ut på bloggen min etterpå, så følg med! 
  //Arkivbilder - jeg savner sommeren så mye!

  Hva skal dere gjør i kveld? Hva syns dere om bildene? 

 • Working

  Hei hei ♥

  Jeg tenkte bare å stikke innom for å oppdatere dere, jeg jobber fortsatt med prosjektet mitt og skal nok jobbe med det helt til jeg legger meg. I morgen er det allerede helg igjen, og det blir så digg! Jeg tror jeg skal på kino med noen venninner og i bursdag, så det blir sikkert en fin helg. Men nå må jeg jobbe videre, hvis ikke blir jeg aldri ferdig!  Ser dere frem til helgen? Hva syns dere om bildene?

 • Dagens Outfit

  Hei hei ♥

  Brrr... Det er sykt kaldt i dag! Jeg har nettopp kommet hjem fra skolen, og gjett om jeg har isolert meg inne på skolen i dag med grøt og greier. Nå skal jeg få gjort helt ferdig videoprosjektet mitt, altså det tar flere timer å filme, så jeg har fortsatt redigering igjen etter det. Jeg har ikke noen andre prioriteringer i dag, så det er deilig. Her er dagens outfit.   Dagens Outfit// Skjorte/ Vero Moda, Jeans/ H&M, Jakke/ SheInside, Skjerf/ Kappahl, Boots/ Din Sko.

  Hva syns dere om dagens outfit? 

 • Batgirl

  Hei hei ♥

  Nå ligger jeg i senga og er klar for å se på tv-serier og kose meg med bøker. Jeg er så glad for at denne dagen er over, for vi hadde nemlig historieprøve i dag, men jeg tror det faktisk gikk greit, bedre enn jeg trodde at det skulle gå! Jeg har gått med boyfriend jeans og batman genseren min i dag, og det er så digg ♥ Batman genseren er bare verdens deiligste genser å gå med, og jeg har faktisk sydd den selv. 

  Hva har dere gjort i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • Tuesday

  Hei hei ♥

  Nå sitter jeg hjemme og øver til en historieprøve vi skal ha i morgen, så kjedelig. Jeg hater å øve til prøver, og jeg gjør alltid alt i siste liten. Det er rett og slett en dårlig vane vi fleste lever med. Vi var ikke ferdig før nærmere 17.00 på skolen i dag, men vi fikk hvertfall gjort en del. Her er noen bilder fra dagen.   Snik-titt på kostymene vi syr. Dukken i midten ligner serriøst på hufsa, han er så skummel! Jeg og Henriette hadde også en liten mini photoshoot i midttimen i dag, siden Henriette har fått blogg! Så jeg lager designet for henne, og da trengte vi noen headerbilder også. Jeg skal linke bloggen hennes når den er klar ♥

  Hva har dere gjort i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • Dagens Outfit

  Hei hei ♥

  I skrivende stund sitter jeg på skolen, og vi skal være her en stund til for å sy kostymer til kirken. Vi lager nemlig de tre vise menn. Dagen har gått veldig fort, og jeg ser faktisk ikke fram til å komme hjem, for da er jeg nødt til å øve til prøve, grøsser! Her er dagens outfit.   Dagens Outfit// Genser/H&M, Jakke/SheInside, Strømpebukser/H&M, Sko/Din Sko. (jeg har på shorts under genseren altså).

  Hva syns dere om dagens outfit?

 • Bare chillern da

  Hei hei ♥

  Nå har jeg nettopp jobbet litt, og nå skal jeg ta meg en liten pause. Og gjett hva jeg skal gjøre nå? Starte å se på en ny tv-serie! Dere må tro at jeg ikke har et liv i det hele tatt, men det er utrolig hvor mye jeg klarer å få gjort samtidig som jeg ser tv-serier innimellom. Jeg skal også lage meg en skål med kesam og bringebær, og etterpå skal jeg stupe ut i skolearbeidet. 


  "Bare står her og chillern"


  Dette er serien jeg skal se på, The tomorrow people. Jeg skal starte på første episode, så jeg håper på at den er bra! 

  Ser dere mye på tv-serier? Hva syns dere om traileren og bildene? 

 • Black outside

  Hei hei ♥

  Nå har jeg nettopp kommet inn døra, og det var allerede mørkt ute når jeg var på skolen. Nå kan jeg ikke se noen ting ut av noen av vinduene, jeg hater dette med lyset på vinteren! Det er så kjipt og ikke minst trist. I kveld skal jeg bare lage meg litt grøt, gjøre skolearbeid og jobbe litt. En vanlig, kjedelig mandagskveld. 

  Har dere gjort noe spennende i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • Topp 25 tv-serier

  Hei hei ♥

  Da har jeg laget en tv-guide til dere med mine topp 25 tv-serier! Det tok litt tid å lage hele guiden, og huske alle tv-seriene jeg følger med på, eller har fulgt med på. Så her får dere en guide med masse forskjellige tv-serier, så trenger dere ikke å kjede dere på kalde høstdager. Håper dere liker den ♥  1. The Carrie Diaries
  handler om Carries liv før Sex and the city. Hun går på high school, og har også et internship hos et magasin i New York. Denne serien er en perfekt jenteserie, det handler om situasjoner hun kommer i, vennskap og kjærlighet. 

  2. The Vampire diaries handler i hovedsak mest om Elena, Damon og Stefan. Dette er en tv-serie om vampyrer, varulver og hekser, og det er en av mine favoritter, sykt spennende med masse kjærlighet. 

  3. The Originals dette er en serie som hører til Vampire diaries. Serien handler om de aller første vampyrene, som dere også kan se i Vampire diaries. 

  4. Pretty Little Liars handler om at venninnen til fire venninner dør, og etterpå får de masse trussel meldinger på mobilen, og de havner i mange vanskelige situasjoner. Dette er en serie du fort blir forelsket i, masse kjærlighet, drama og sykt spennende! 

  5. Ravenswood denne serien hører til Pretty little liars. Ravenswood er byen vedsiden av der alle de i PLL bor, og det starter med at kjæresten til hun ene fra PLL blir igjen i byen for å hjelpe en annen jente. Ravenswood er en mystisk by, med masse død over seg. Veldig spennende!   6. Awkward
  er en helt genial serie, haha hovedrollen Jenna havner i så mange pinlige situasjoner, og situasjoner de fleste kan kjenne seg igjen i. Romantikk finner du også massevis av i denne serien.

  7. Revenge handler om en jente som vil ta hevn for faren sin som er død, og faren ble beskyldt for masse greier han ikke stod bak for. Litt vanskelig å forklare, men veldig spennende! Selvfølgelig kjærlighet her også! 

  8. Gossip girl .. ahh ♥ Hvem vet vel ikke hva det er? Verdens beste tv-serie, som desverre er slutt nå. Det handler om ungdommene fra Upper east side, mote, det rike liv, situasjoner de kommer opp i, og herlig kjærlighetsliv. Hvis dere ikke har sett denne serien har dere virkelig gått glipp av noe, og spesielt Chuck Bass, ah drømmefyren! 

  9. The Lying game er om to jenter som er tvillinger, og de finner ikke hverandre før mange år etter de ble adoptert. Masse drama og kjærlighet, og de bytter plass og må spille hverandre.

  10. The secret circle en spennende serie om hekser! Sesongene stoppet plutselig, men av det som fins så er det veldig bra, spenning, kjærlighet og skumle greier.   11. Jane by design
  handler om Jane som jobber i et mote selskap. Hun lever et dobbeltliv med jobb og skole, og får oppleve masse kult ++ endel kjærlighet. 

  12. Degrassi the next generation.. Har helt sykt mange sesonger! Jeg ser på sesong 13 nå, og jeg har bare sett på de siste sesongene, fordi det er nye folk med i serien hele tiden. Det handler nemlig om mange forskjellige folk som går på en skole, og så fort noen går ut av skolen er de ute av serien. Drama, kjærlighet, og det vanlige ungdomslivet.

  13. The secret life of the american teenager handler om en jente som blir ung mor. Det er masse man kan kjenne seg igjen i fra et ungdomsliv, og selvfølgelig masse kjærlighet. Jeg elsker serier med kjærlighet. 

  14. Desperate housewives - eller som på norsk, frustrerte fruer. Hvem har vel ikke sett denne serien? Hovedrollene er noen damer som bor i Wisteria Lane, stedet der det skjer sykt mye rart. Drama, kjærlighet og familielivet. 

  15. Grey's anatomy en serie om leger. Det handler om flere leger som jobber på et sykehus, der det hele tiden skjer noe. I tillegg til alle de forskjellige pasientene som er innom, så er det mye drama og kjærlighet.   16. Teen wolf
  en veldig bra tv-serie som handler først og fremst om varulver. Det fins også andre rare vesener og varulvjegere. En veldig spennende og bra serie, med forelskelse og kjærlighetsliv. 

  17. The client list handler om en dame med to barn, og der mannen hennes går fra dem helt plutselig. For å tjene penger starter hun å jobbe på et massasjested som gir litt mer enn vanlig massasje til pasientene. Spennende og litt kjærlighet her også.

  18. Suburgatory handler om en jente og faren som flytter fra New York til Suburgatory. Masse nye og rare folk bor på dette stedet. Serien handler om vennskap, familie og kjærlighet.

  19. Hannah Montana haha jeg måtte bare ha med denne serien for gamle dagers skyld. Miley lever et dobbeltliv, superstjerne Hannah, og vanlige, ikke så populære Miley. Den siste sesongen var jo så fin, og disney channel var helt klart best da Hannah Montana gikk på tv. 

  20. Make it or break it handler om noen jenter som er toppturnere. Turningen er alt for dem, og de er også veldig gode! Men innimellom treningen og konkurransene er det også drama og kjærlighet.  21. Criminal minds handler om FBI - superstyrke som alltid løser "mysteriene sine". Jeg syns serien er så spennende, så derfor liker jeg å se på den. Alltid masse syke seriemordere vær gang som de klarer å fange.

  22. Game of Thrones er en serie jeg egentlig bare ser med broren min. Folkene lever i en annen verden, en verden som ligner mer på gamledager da det var krig og de sloss med sverd og spyd. Ganske spennende serie. 

  23. Twisted handler om en gutt og to jenter. Gutten Danny drepte tanten sin da han var liten, og etter flere år i fengsel så kommer han ut igjen, og alt er forandret blant disse vennene. Det skjer en del mystiske ting, og serien er veldig spennende. 

  24. Under the dome handler om en hel by som er fanget inni en "dome", altså en halvsirkel. Ingen kommer seg ut, og ingen inn. Det er en del drama blant folket i byen, samtidig som de prøver å finne ut hvem som lagde domen, og hvordan de skal komme seg ut. 

  25. Dallas er vel en serie de fleste foreldre så på for mange år siden. Nå handler altså serien mest om barna til hovedrollene tilbake i årene, og det er forstatt familie krangler, drama og kjærlighet i byen Dallas. 

  Ser dere på noen av de samme seriene som meg? Hvilken er din favoritt? 

 • Cozy sunday

  Hei hei ♥

  Nå sitter jeg godt innpakket i koseklærne, og jeg har så lite lyst til å gjøre noe annet enn å se på tv-serier for øyeblikket. Jeg ser på The Originals, som er en serie som hører til The Vampire diaries, og jeg har faktisk ikke startet å se på den serien før denne helgen. Jeg føler jeg ligger litt langt bak. Jeg følger vel sikkert med på over 20 forskjellige tv-serier, så det er litt vanskelig å følge med på alt! Jeg tenkte jeg kunne lage en tv-serie guide til dere, kanskje den kommer ut i kveld. 


  Koooseklær ♥♥

  Noen flere enn meg som tar livet med ro i koseklær i dag? 

 • I went into the woods

  Hei hei ♥

  I dag startet jeg dagen min med en 4 km lang joggetur, og det var så deilig å jogge ute. Fint vær, frisk luft og lukten av høst er så herlig. Jeg var også en tur ute i går bare for å ta bloggbilder, og det ble en del bilder som jeg tok i skogen. Her er noen flere bilder, og resten av bildene kan jeg bruke senere til andre innlegg.   Det er alltid deilig å komme seg ut litt. Da får jeg tømt hjernen min med belastninger, og tenkt klarere. I dag skal jeg jobbe litt med bloggdesign og nå SKAL jeg gjøre ferdig det ene videoprosjektet mitt. Jeg har ikke fått jobbet så mye jeg ville med det i det siste, men nå må jeg gjøre det ferdig. 

  Hva skal dere gjøre i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • Dagens Outfit

  Hei hei ♥

  I dag har jeg slappet av det meste av dagen, sett på tv-serier og lest masse blogger. Skikkelig deilig å ha en rolig lørdagskveld. Jeg syklet også en tur inn i skogen i dag, kun for å ta noen bloggbilder. Så her får dere dagens outfit. 


  Dagens Outfit// Genser/Zara, Jakke/SheInside, Jeans/H&M, Sko/Din Sko, Smykke/Gina Tricot.

  Nå sitter jeg og koser meg med dessert, og jeg har funnet masse tv-serier jeg kan se i kveld. Det beste jeg vet for å slappe av er å se på tv-serier, så det er derfor jeg ser på så sykt mange forskjellige serier. Det er litt vanskelig å holde styr på alle jeg følger med på i blandt, men det er så gøy å følge med på alle seriene. Ha en fin lørdagskveld ♥

  Hva syns dere om dagens outfit? 

 • New jacket

  Hei hei ♥

  I går fikk jeg en nydelig høstjakke i posten fra SheInside ♥ Den er utrolig deilig å ha på seg, og den er til og med like varm som den store kåpen jeg har brukt de siste dagene, så perfekt for høstdager som dette! Direktelink til jakken HER ♥  Se så fin! Jeg skal nok få brukt den mye framover, helt til det blir for kaldt for kåper og jeg må starte å gå med vinterjakker istedet. 

  Hva syns dere om bildene og jakken? 

 • Fredags kvelden

  Hei hei ♥

  Nå sitter jeg og griner av nok en tv-serie, degrassi denne gangen. Jeg lever meg helt inn i seriene, og når noen dør så er det så trist! Jeg skal se masse mer på tv-serier resten av kvelden, lage meg god dessert og rett og slett bare kose meg ♥

  Jeg fikk forresten en ny pakke i posten i dag, wii! Dere ser en liten sneak peak av jakken jeg fikk på det siste bildet, jeg skal legge ut bedre bilder i morgen. Ellers så ønsker jeg dere en fin fredags kveld ♥

  Hva har dere gjort i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • My day thru the phone

  Hei hei ♥

  Nå sitter jeg og slapper av foran tv'en, og skal snart sette på Vampire diaries. Dagen i dag har gått i et sett, og jeg har til og med tatt noen få mobilbilder fra dagen min. Jeg gleder meg til jeg får iphone, for den kvaliteten som mobilen min har nå er helt elendig. 


  ♥ Trent på spenst, jeg hadde så vondt i beina og ryggen i dag og det var så sykt irriterende. Håper det går fort over, for det ødelegger for treningen min. 


  ♥ Sara driver og tegner meg nå, og hun er helt sykt flink! Dette er bare en liten sneak peak av tegningene, jeg skal nok få lagt ut resultatene senere. 


  ♥ Fikk 6 på matteprøva, hoho nerd. ♥ Spiser god lunsj nummer 2.

  GOD HELG forresten! Har dere noen planer for helgen? Hva syns dere om slike hverdagsbilder fra mobilen? 

 • Konkurranse, vinn photoshoot i DET NYE

  Hei hei ♥

  Jeg er med i en konkurranse, der premien er at man kan få være med i en photoshoot som kommer med i DET NYE bladet ♥ Jeg hadde virkelig satt pris på om dere ville stemme på meg, det tar kun noen få sekunder av livet deres. Dere kan stemme på meg ved å gå inn HER ♥

  Hvis dere stemmer på meg, så legg gjerne igjen en kommentar under så jeg kan gå inn på bloggen deres og kommentere som en takk! Stem på meg HER HER HER ♥♥♥

  Har du stemt på meg i konkurransen? Er det noen flere av dere som kanskje også er med? 

 • Lazy day

  Hei hei ♥

  Og good torsdags kveld! En bitte liten skoledag igjen, og så er det helg. Ukene går så sinnsykt fort, dagene bare fyker avgårde! Jeg har ikke gjort noe annet enn å være på skolen i dag, det er jo ikke så rart at jeg ikke har fått gjort så mye ellers når jeg slutter rundt 16 på skolen, og er ikke hjemme med bussen før 17.15.. Nå skal jeg først ta en matbit, og så skal jeg gjøre ferdig videoprosjektet mitt som jeg gleder meg sånn til å vise dere. 

  Har nettopp fått meg vine, så jeg har selvfølgelig allerede tilbringt litt tid der. Følg meg gjerne: Emma Braathen. Jeg får ikke lagt ut noen videoer selv enda, fordi jeg ikke har iphone. Men når jeg får iphone så skal jeg vine'e som en gal, jeg lover. 

  Har dere gjort noe gøy i dag? 

 • Deep is my middle name

  Hei hei ♥

  Nå kjeder jeg meg skikkelig, har nada å gjøre siden jeg har gått helt tom for tv-serier. Derfor begynte jeg å finne sitater rundt omkring på nettet, og så satt jeg sammen noen av de jeg fant til et innlegg. Jeg håper dere liker de ♥  Hva syns dere om bildene og sitatene? 

 • In motion

  Hei hei ♥

  Nå har jeg nettopp kommet inn døra, jeg har hatt lang skoledag og så trent etter skolen. Jeg er så sliten, så nå skal jeg kose meg foran tv'en med tv-serier og grøt, nam ♥ Her er noen bilder jeg tok i helgen. Jeg prøvde på litt bilder i bevegelse, men de i mest bevegelse så helt mongo ut så jeg droppet de, haha.   Hva syns dere om bildene? 

 • Flying on pink clouds

  Hei hei ♥

  Nå har jeg nettopp våknet fra en aldri så liten powernap. Jeg var så utslitt så jeg sovnet mens jeg så på noen videoer, og jeg tror jeg bare går og legger meg igjen nå, så får jeg ekstra energi til i morgen. Jeg tenkte bare at jeg skulle være en flink blogger, og blogge før jeg tok kvelden ♥  Og ja, jeg sovnet naken, og så tenkte jeg det var kjekt å ta bilder da jeg våknet... Hehee, neida. Bildene tok jeg i går, og ja jeg har på meg klær. Skulle ønske sovetrynet mitt så slik ut, men det gjør det nok desverre ikke.

  Noen flere enn meg som er utslitte? Hva syns dere om bildene? 

 • Tid for skole

  Hei hei ♥

  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra skolen, og nå skal jeg så absolutt legge meg til rette et sted og slappe av med en tv-serie eller en film. Jeg er så sliten, og lat, så derfor orker jeg ikke å gjøre noe mer enn det nå. Selvom jeg gjerne vil være lat hele dagen, så må jeg fortsatt sette unna litt tid til å jobbe i kveld, men jeg fortjener en pause først. Jeg tok faktisk med meg kameraet på skolen i dag, mest for å ta underveis bilder til oppgaven, men her får dere hvertfall et mini innblikk av skoledagen min. 


  Meg og Marthe ♥


  Marthe og Caroline ♥


  Dette er faktisk en mann med falske øyenvipper. 


  Marlene ♥


  Sara ♥

  Har dere hatt en fin skole/jobbdag? Hva syns dere om bildene? 

 • A good night's sleep

  Hei hei ♥

  Nå skal jeg legge meg og se på en film, før jeg legger meg til å sove. Jeg er så lite klar for en ny skoleuke, en enda lengre langhelg høres ikke så dumt ut nå. Jeg ønsker dere alle sammen en god natt, og jeg håper dere har fått en fin start på uken.   Har dere noen spesielle planer for denne uken? ♥ God natt ♥

 • Innkjøp

  Hei hei ♥

  Jeg tenkte å vise dere mine nyeste innkjøp, jeg har faktisk ikke kjøpt mye i det siste i det hele tatt. Jeg kjøpte meg et par nye boots i dag, også fikk jeg en del ting av mamma for litt over en uke siden da jeg var i byen med henne. Så her får dere se alle innkjøpene. 


  Boots fra Din sko, 499 kr
  Kjole og boyfriend jeans, 199 kr og 399 kr


  Solpudder og blush fra The body shop, husker ikke pris.

  I tillegg til dette, så fikk jeg med noen skikkelig søte englevinger som jeg skulle ha til kostymet mitt, men de knakk desverre på Halloweenfesten. Jeg tror jeg skal kjøpe meg et par nye som jeg kan henge opp på veggen min. 

  Hva syns dere om innkjøpene? 

 • Langhelg

  Hei hei ♥

  I dag har jeg vært en super rask tur i byen, for å gjøre noen ærender. Jeg møtte også på Amalie i byen, og hun ble med meg for å kjøpe nye sko. Jeg skal lage et innlegg med de nyeste innkjøpene mine senere. Jeg har forresten fri fra skolen i dag, så da ble det langhelg. Så utrolig deilig! Slik ser jeg ut i dag. 

  Hva gjør dere i dag? Hva syns dere om "dagens antrekk" ? 

 • This is how we do it

  Hei hei ♥

  Nå sitter jeg og slapper av, med musikk av Katy Perry på ørene. Det nye albumet hennes PRISM er helt elskbart, jeg anbefaler dere å høre på alle sangene! Det er så deilig å ha en rolig helg, har gjort noe alle helgene fram til nå, og innimellom må man bare ta seg tid til å slappe av også. Jeg har fri i morgen i tillegg, siden lærerne er på kurs, så da skal jeg hvertfall bruke litt av dagen på å gjøre ferdig det ene videoprosjektet mitt. Jeg gleder meg til å se resultatet!   Har dere hatt en rolig helg? Hva syns dere om bildene? 

 • Dagens Antrekk

  Hei hei ♥

  Dagen min startet med å vekke pappa med frokost og gaver, siden det er farsdag i dag. Deretter la jeg meg i sengen igjen og så på filmen Footloose. Vær gang jeg ser på slike dansefilmer, får jeg alltid skikkelig lyst til å danse! Men istedet for å danse, så brukte jeg energien min på å fikse meg og gå ut og ta masse bloggbilder. Så her får dere dagens antrekk.   Dagens antrekk// Topp/Malibu (butikk i Smögen), Skjorte/Bik Bok, Jakke/Pull&Bear, Boyfriend jeans/H&M, Sko/Vans, Lue/Merke: Sweet? fra en sportsbutikk på Nordby, Ringer/H&M og Gina Tricot. 

  Hva syns dere om dagens antrekk? 

 • Filmkos

  Hei hei ♥

  Nå ligger jeg foran tv'en med Sofia, og vi skal sette på en film nå som heter Paranoia. Hovedrollen i filmen er Liam Hemsworth ♥♥ Ah, kan det bli noe bedre? Jeg skal også lage litt dessert nå til oss, selvom jeg er stappmett fra før av.   I dag stod vi nemlig opp, og så lagde vi vafler til frokost. Jeg har spist så mye mat denne helgen, og det er rart at jeg fortsatt ikke ruller. Jeg er alltid veldig flink til å ta bilder av maten vi lager, så her har dere noen bilder av det, haha. 
  Frokost ♥
  Gårsdagens middag ♥

  Hva gjør dere i kveld? Har dere sett Paranoia? 

 • To stykk slitne jenter

  Hei hei ♥

  For øyeblikket ligger jeg og Sara rett ut i senga, og vi er passe slitne fra i går. I går fant nemlig Kristoffer og Sindre brått ut at de kunne komme til oss allikevel, så da gikk planen vår om en rolig jentekveld rett i dass. Så vi måtte stresse og lage ferdig maten, men det ble veldig koselig. Vi så på film, tullet mye og lagde brownies. De dro hjem i går kveld, og i dag stod ikke jeg og Sara opp før rundt halv ett.
  Bilder av meg fra i går, kan legge ut bilder fra kvelden senere

  Nå har vi nettopp spist frokost, som bestod av kjempe gode vafler. Og nå skal vi se på Kick-ass 2, og bare slappe av fullt ut.

  Noen flere som er slitne i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • Girlsnight

  Hei hei ♥

  Nå sitter jeg med Sara, og slapper av til musikk. I dag skal vi bare ha en jentekveld, med masse digg og filmkos. Vi skulle egentlig ha middag med Kristoffer og Sindre i dag også, men vi måtte utsette det til senere siden ikke alle kunne. Det blir nok veldig kos forde, og vi har allerede planlagt flere filmer vi må se.   Søteste Sara ♥

  Hva skal dere gjøre i dag? Hva syns dere om bildene?

 • VII november

  Hei hei ♥

  Denne dagen har gått ganske fort, og nå er det allerede nesten helg. I dag var det så sinnsykt kaldt ute, det begynner virkelig å bli vinter nå, uheldigvis. Det verste med vinteren er at det alltid er mørkt ute når jeg kommer hjem fra skolen, så framover så blir nok en del bilder tatt inne. 
  Har dere gjort noe gøy i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • Favoritt youtube-kanal

  Hei hei ♥

  Enda en sykedag. I dag har jeg nok en gang sovet mesteparten av dagen, sett tv-serier og drukket kakao. Siden jeg ikke har noe spesielt å ta bilder av eller blogge om, så tenkte jeg at jeg kunne anbefale dere favoritt youtube-kanalen min. Det er Jacksgap, jeg har nok delt noen videoer derfra før, men dere kan uansett finne videoene HER ♥


  Jack Harries, og broren Finn, er så sinnsykt kjekke! Jeg elsker å se videoene de lager, og de er med på så utrolig mange kule opplevelser. Så hvis dere ikke har sett noen av youtubevideoene deres før, så er det på tide å sjekke dem ut nå. 

  Hva syns dere om youtube-kanalen? Hvilken youtube-kanal er din favoritt?

 • Pink morning

  Hei hei ♥

  I dag er jeg syk, så derfor har jeg holdt meg hjemme. Jeg har sovet det meste av dagen, og nå skal jeg krølle meg sammen på soffaen og se en film. Jeg er forkjølet og har vondt i brystet når jeg hoster, og dette kan være symptomer til lungebetennelse, noe jeg ikke vil ha! Så derfor må jeg passe på at jeg bare ligger i ro hele dagen, får i meg masse væske og holder meg varm. Jeg startet dagen med en kopp kakao, også startet jeg å lese i en bok som jeg skal bruke til en skoleoppgave.   Meg i min rosa pysj hadde passet fint inn her nå, men jeg droppet det siden jeg er syk og ser ikke ut. Jeg håper dere får en litt mer spennende dag enn meg i dag, det er kanskje deilig å bare ligge inne hele dagen, men jeg syns også det er litt kjedelig å være syk. 

  Noen flere enn meg som er syke i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • Throwback Summer 2013

  Hei hei ♥

  Nå som det er nesten vinter, så må jeg virkelig si at jeg lengter tilbake til sommeren. Sommeren er helt klart min favoritt årstid. Da er det varmt, jeg trenger ikke å gå med store jakker, det er lyst ute nesten hele dagen, og da får man tatt så mange finere bilder. Jeg har satt sammen en liten collage med throwback fra sommerferien 2013.   Ellers i dag så har jeg trent etter skolen, så jeg kom så sent hjem i dag. Nå skal jeg jobbe, og så nyte den nyeste episoden av Revenge før jeg legger meg. 

  Noen flere enn meg som savner sommeren? Hva syns dere om bildene? 

 • Bursdag og Halloween feiring

  Hei hei ♥

  I går var jeg først og spiste og hadde vors hos Amalie, som en feiring av bursdagen hennes. Vi var fem jenter hos Amalie, og etterpå dro vi ut på byen. Vi dro på Primadonna og Pinata's Halloween fest, og vi kom oss akkurat inn før dørene ble stengt. Lokalet var da blitt helt fullt, og det var sykt mange som ikke kom inn i det hele tatt. To venninner, Sara og Anja, kom ikke inn, men jeg møtte dem ute forde. Jeg hadde en herlig kveld, og jeg hadde det så gøy! 


  Meg, Mille, Amalie, Marte og Ingelin ♥


  Meg, Mille, Marte og Ingelin ♥


  Meg og Ingelin ♥


  Amalie (bursdagsbarnet), Marte og Mille ♥


  Meg og Ingelin ♥♥

  Jeg var utkledd som engel, men vingene mine brakk utover kvelden, siden det var så sykt mange folk som dyttet inn i meg hele tiden på dansegulvet. Men kvelden var uansett kjempe vellykket! Denne dagen går uheldigvis til skolearbeid, som er en skikkelig nedtur. Jeg har to store oppgaver å levere i dag, så nå er det bare å jobbe på. 

  Hadde dere en fin kveld i går? Hva syns dere om bildene? 

 • Festklare

  Hei hei ♥

  I dag har jeg vært i byen med mamma for å finne kostyme til i kveld, og jeg fikk også med meg noe ekstra fint hjem ♥ Skal vise dere innkjøpene i morgen! Etterpå skal jeg først i bursdagen til Amalie, og så skal vi ut på byen på Halloweenfesten til to av russebussene i byen. Jeg skal være utkledd som engel.   Jeg har nettopp fikset meg med Enya og Sofia, for de skal på en eller annen Halloweenfest i kveld. Jeg håper dere får en kjempefin lørdagskveld ♥

  Skal dere på noen fest i kveld? 

 • Retro

  Hei hei ♥

  Nå har jeg nettopp sett de to nyeste episodene av Vampire diaries, og sitter for øyeblikket og leser i Fifty shades. Dette ble en veldig vellykket avslappende kveld. I morgen blir det i full sving igjen, og på søndag skal jeg jobbe og gjøre skolearbeid, jeg gruer meg til søndagen. Her er noen bilder jeg tok istad, jeg syns de ble litt retro på grunn av mønstrene på plaggene mine.   Har dere hatt en fin kveld? Hva syns dere om bildene? 

 • Helg

  Hei hei ♥

  I dag har jeg en skikkelig avslappende fredag, jeg skal kun slappe litt av nå, og så jobbe litt i kveld. Jeg trente etter skolen i dag, og det var så forfriskende. Det er deilig å ha en rolig kveld, før jeg skal i bursdag og ut på byen igjen i morgen. 


  Hva er planene deres for helgen? Hva syns dere om bildene? 

 • Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » Mai 2015

  Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

  instagram
  annonse
  hits