ut med venner

Litt under en time igjen til jeg skal møte noen venner for å spise ute og deretter skal vi se filmen Mockingjay part 1, gleder meg sånn! Jeg er utrolig sulten da så jeg tenker å steke noe bacon før jeg stikker ut, haha meg og bacon. Det er så godt, man kan da aldri gå lei av bacon. Jeg har også brukt tiden fra da jeg kom hjem fra skolen effektivt for jeg har nemlig fått filmet en video og klipp til en annen video. Jeg er virkelig i filmhumør for tiden og jeg har så utrolig mange videoer jeg må lage og redigere ferdig. Slik ser jeg ut for kvelden. Må jo pynte meg litt mer enn orkan-hestehale- og koseklær looken. Haha! 

Har dere sett Mockingjay part 1 eller har tenkt til å se den? 

 • wants for the winter

  Det eneste positive jeg kan se ved å måtte bruke varme klær på vinteren er at da kan vi faktisk kle oss opp i mange forskjellige, kule vinterjakker. Jeg vurderer hvert år å kjøpe flere vinterjakker fordi jeg syns det fins så utrolige fine jakker man kan få kjøpt, men allikavel holder jeg meg til å bruke jakken fra i fjor. Jeg har klikket gjennom mange fine jakker på nettet nå, og i år har jeg virkelig en svakhet for pilotjakker og jakker med litt teddypels på. Jeg elsker spesielt den røde jakken på bildet under, jeg vurderer virkelig å bestille den hjem.   Dere kan finne alle jakkene HER og HER, eller trykk på bildene. 

  Syns dere jeg burde bestille den rød jakken? Hvilken er deres favoritt? 

  sponset innlegg

 • lørdag og vasking

  Nå er jeg godt i gang med vasking og rydding. Jeg har bombadert hele rommet med klær overalt så derfor må jeg rydde alt bort nå og jeg er i gang med å vaske klær og har feid hele gulvet i leiligheten, føler meg litt flink nå. Jeg har vært litt dårlig i det siste og mye trøtt så derfor har jeg de fleste dagene sovnet med en gang jeg kom hjem fra skolen. Jeg har tatt bilder og hatt ting å blogge om men så har dagen brått gått bort fra meg så det forklarer den dårlige oppdateringen.   Noen bilder jeg tok tidligere denne uken som jeg aldri fikk postet. Jeg jobber derimot mye med youtubekanalen min og idag skal jeg derfor først rydde ferdig og deretter har jeg mange videoer jeg må redigere. Jeg gleder meg til de blir ferdige, kanskje det kommer ut en ny video i kveld. Jeg håper dere alle får en fin lørdag!

  Hva syns dere om bildene? Hva skal dere gjøre i dag?

 • filmkveld

  Sola har nettopp gått ned, og jeg ligger godt innpakket i senga, klar for å se noen tv-serier. Vi hadde kort skoledag i dag så derfor stod jeg først opp tidlig for å filme en video, deretter syklet jeg til skolen, og nå er jeg hjemme og slapper av. Jeg skal til Kirstine med flere jenter i kveld for å se film. Vi skal nemlig se Mockingjay part 1 neste uke så derfor tenkte vi å se Catching fire idag og kose oss med masse godt. Det blir nok hyggelig! 

  Slik ser da jeg ut i dag. Jeg har allerede skiftet til koseklærne da for det er 100 ganger bedre til filmkvelder. Jeg elsker å ha på meg joggebukser, store gensere eller flanellskjorter.

  Hva skal dere gjøre i kveld? Hva syns dere om bildene? 

 • thanksgiving sale

  Høst og juletiden er en stor tid for shopping. Det fins mange høytider da, mange handler inn til julegaver og andre benytter seg godt av romjulssalget. Thanksgiving og black friday er ikke noe vi har i Norge, og jeg tror ikke de har det her i Danmark heller. Men selvom vi ikke får opplevd disse tidene som de i USA gjør så kan dere allikevel shoppe masse på nett! Choies har både Thanksgiving salg nå og black friday salg. Sjekk ut salgene ved å trykke på bildene under eller HER og HER.


  Tre favoritter hos meg, svart blondegenser HER, brun genser HER, skinnjakke HER. 

  Er ikke dere også glad i å shoppe rundt høst- og juletiden? 

  sponset innlegg

 • svar på spørsmål

  Det føltes ut som om denne mandagen skulle vare for evig, skoledagen gikk så tregt unna og det vi gjorde i dag var SÅ kjedelig. Det var faktisk så kjedelig at halvparten av elevene gikk etterhvert fra foredraget i auditoriet like etter lunsj. De gjentok det samme om igjen og til slutt innså nok lærerne at hele salen (hvertfall de gjenværende av oss) var helt umotiverte og de lot oss gå før vi sluttet, takk og lov. 

  Nok om en kjedelig mandag, hvor ofte skjer det egentlig at en mandag er bra? Jeg hadde en askrunde på kanalen min hvor folk sendte inn spørsmål fra alle kanter, så nå har jeg svart på noen spørsmål. Det kommer minst tre deler til fordi jeg fikk så utrolig mange spørsmål. Jeg la også til noen av videoene jeg har laget under bloggpausen min, jeg håper dere vil sjekke de ut om dere ikke allerede har sett de! 

  Hvordan har deres mandag vært? 

 • min hverdagssminke

  Hei hei ♥

  For en stund siden fikk jeg forespørsler om å lage en ny sminkevideo, så derfor bestemte jeg meg for å lage en video med min hverdagssminke. Jeg har laget utrolig mange videoer i det siste og hatt så mye å redigere, så derfor ble sminkevideoen ferdig først nå. Men jeg håper hvertfall at dere liker videoen min og husk og abonner på kanalen min♥

  Hva syns dere om sminkevideoen? 

 • sweater weather

  Her i Danmark er det fortsatt høstvær, det er kaldt og luften er utrolig frisk, men det har ikke kommet noe snø enda. Noe av det beste med høsten må være å kunne ta frem de strikkede genserne dine som man aldri blir lei av å leve i gjennom hele høsten. Choies har et utvalg med mange strikkede produkter nå, og jeg har selv funnet meg noen favoritter jeg kunne tenkt meg. Man kan da aldri få for mange strikkede gensere! Trykk på bildet under eller HER for å komme til utvalget deres.  Mine favoritter blant de strikkede genserne de selger ble helt klart disse tre, rosa HER, hvit HER og blå HER♥

  Hva syns dere om plaggene? Fant dere noen favoritter? 

  sponset innlegg


 • helg

  Endelig helg. Så deilig! Jeg har virkelig vært sliten og ikke minst supertrøtt denne uken, jeg har nok fått alt for lite søvn. Denne helgen skal jeg sove lenge og slappe av, og etterpå skal jeg på cafe med flere andre for å feire Marte som har bursdag i dag. Det blir nok koselig. Jeg håper hvertfall at dere alle får en super helg, nyt den!

  Bildet er fra forrige helg da jeg var ute med mange fra klassen. Meg, Marte, Kent, Heidi, Kirstine og Albert. 

  Hva skal dere gjøre i helgen? 

 • all black outfit

  Hei hei ♥

  Nå sitter jeg inne og varmer meg med god mat og The Originals på skjermen. Det har virkelig vært dårlig vær i det siste og jeg syns det er så kjølig ute så jeg liker å holde meg inne. Jeg har følt at det er onsdag i hele dag og da jeg nettopp så på datoen på macen for 2 sekunder siden så ble jeg så glad da jeg så det var torsdag, haha! Ikke lenge igjen til helg. Her er gårsdagens outfit. 


  Topp Weekday Cardigan H&M Jakke SheInside Bukse SheInside Klokke CMYK Sko Dinsko Smykke Ebay

  Hva syns dere om outfitet? 

 • hjem til jul, sponset video

  36 dager til juleferie. 42 dager til julaften. Om jeg gleder meg til å komme hjem til jul! Nå er det altså snart tid for mange studerende å reise hjem til sine kjære, og jeg gleder meg utrolig mye til å komme hjem og se både familie og venner igjen. Jula er jo en tid hvor utrolig mange reiser, både hjem og på ferie. SAS har satt fokus på de reisende i sine nyeste reklamefilmer, og i videoen under kan dere se behind the scenes med Tiril som er profesjonell freeskier og fremstår som en av de reisende i SAS sine nye reklamevideoer. Tiril er en av veldig mange som reiser ofte, det er viktig at passasjerer som også meg har det bra på sine reiser så derfor setter SAS godt fokus på nettopp de reisende i disse videoene.

  Jeg gleder meg ekstremt mye til å sette meg på flyet og ta kursen hjem til Norge. Jeg er også så utrolig glad for at veien i luften ikke er så lang, knapp en time og så er jeg tilbake i kjære Norge♥

  Noen flere enn meg som er reisende i julen? 

  Sponset innlegg

 • rainy day

  Hei hei ♥

  I dag har jeg ikke gjort annet enn å være på skolen og skyndet meg til butikken fordi det har regnet så mye i dag. Nå sitter jeg inne med tøflene på, og jeg må nok lage litt mer mat snart. Jeg er virkelig alltid sulten. Jeg lagde hvertfall litt deilig "etter skolen snacks" istad som dere ser på bildene under, det er egentlig det samme som jeg lagde i går bare i en mindre porsjon.   Bortsett fra småting jeg må få gjort i dag så vet jeg ikke helt hva jeg skal bruke dagen min på. Jeg ender nok innpakket i dynen for å se på the originals litt senere, haha. 

  Hva syns dere om bildene? Hva gjør dere i dag? 

 • outfit with a little hint of sporty

  Hei hei ♥

  Jeg var ute istad for å filme noen klipp til en video, og da tok jeg samtidig noen outfitsbilder. Jeg måtte finne et sted med fin bakgrunn til videoen, og da ble det en parkeringsplass/park rett bort i gata. Jeg hater å ta bilder og filme på offentlige steder hvor andre sitter og følger med på hva jeg gjør og syklende dansker stirrer på meg. Jeg bestemte meg allikevel bare for å ignorere det og jeg holdt på en stund der. Dette er dagens outfit.   Topp Cubus Bukse H&M Kåpe Bik Bok Sko Nike Smykke Gina Tricot Hatt Ebay

  Hva syns dere om dagens outfit? 

 • en bedre livsstil

  Hei hei ♥

  "Jeg skal starte og trene og bli sunn". Hvor mange av dere i likhet med meg har vel ikke sagt det litt vel mange ganger uten at det egentlig har skjedd noe? Jeg går ofte rundt og irriterer meg over at jeg ikke klarer å ta tak i meg selv og gjøre om på livsstilen min. Jeg kommer aldri til å nå målene mine om jeg faktisk ikke gjør noe med måten jeg lever hverdagen min på og alt jeg putter inn i munn. Så fra og med i dag skal jeg prøve, prøve og gjøre om på mine dårlige vaner med små skritt om gangen. 

  I dag startet jeg faktisk dagen min med en liten joggetur i det fine været, endelig er det sol igjen. Etterpå tok jeg en kjempelang dusj og deretter lagde jeg noe nytt til lunsj. Det var like godt som det ser ut som på bildene under, og jeg spiser faktisk av den enda for jeg lagde en veldig stor porsjon, hehe.   Jeg fikk inspirasjon fra pinterest til å lage denne godsaken, og dette er helt klart noe jeg kommer til å spise mer av og bytte ut med sjokolade. Jeg har planer om å lage en "lunsj-ide" video til kanalen min så da tar jeg med oppskriften på denne, så da kan dere se frem til det. 

  Har dere en sunn livsstil? Så det ikke godt ut? 

 • by night time

  Det er så koselig når vi trer inn i november og desember månede, julelys blir hengt opp i gatene og man merker den gode stemningen blant folkene rundt i byen. Til tross for at det er mørketid nå så er julelysene og den gode stemningen noe som faktisk lyser opp dagen min litt ekstra. I går "falt sneen" som betyr at juleølen har kommet, og da dro jeg ut med en hel gjeng fra klassen og møtte flere jeg kjenner utover kvelden. Det var skikkelig bra stemning og SÅ mange folk ute. Jeg hadde det veldig gøy og var ikke hjemme før litt etter 05 i natt. Jeg avsluttet natten med en tur på McDonalds med Cecilie, og det var utrolig deilig å komme hjem etter en runde med nattmat. Jeg sovnet på sekundet uten å engang ha husket å fjerne sminke eller pusse tennene.  Jeg tenkte jeg skulle ta bilde av den fine stemningen og lysene i gågaten istad, men så var ikke julelysene tent. Nedtur. Nå skal jeg spise takeaway mat og se filmen "If I stay", har gledet meg så lenge til å se den fordi jeg også har lest den rørende boka. 

  Har dere hatt det gøy så langt denne helgen? Hva syns dere om bildene?

 • emma + blogg ?

  Hallo! Wow, for en utrolig rar følelse det er å skrive og ikke minst blogge igjen! Nå har jeg hatt en ganske lang pause som har vært utrolig deilig, avslappende og jeg har hatt masse tid til youtubekanalen min, ikke minst. Jeg følte at det kanskje var på tide å komme tilbake nå siden jeg har utrolig nok fått spørsmål fra så mange om "Emma, hva skjer med bloggen din?" Haha, det var vel litt uvant at jeg tok en pause siden jeg har holdt på med blogg så utrolig lenge.

  Nå har jeg hvertfall tenkt til å prøve å starte litt igjen, og så får vi bare se hvordan det går. Jeg har hvertfall tatt noen bilder og laget mange nye videoer i det siste, så jeg har litt å dele med dere i første omgangen.  Frokost a la Emma ♥ Kunne ikke startet dagen bedre med denne gode frokokosten! Nå er det også endelig helg og takk og lov hvor takknemlig jeg er for det. Har sittet og telt ned minuttene til vi slutter de siste dagene, jeg er så utrolig lei av teori på skolen nå. Hendene mine klør etter å lage noe, sy klær og være kreativ. Dette starter vi ikke med før etter jul og jeg er alt for utålmodig nå, huff!

  Hva syns dere om at jeg starter å blogge igjen? Hva syns dere om bildene? 

 • Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014

  Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

  instagram
  annonse
  hits