2012 End of the World

Heihei ♥

Ved midnatt idag er det klart for et nytt år. Nytt år, nye muligheter. Vi skal bort til hytten til noen vi kjenner, og feire nyttår der. Blir sikkert kjempe koslig! Alle skal ta med litt mat hver, så det blir vel noe slags tapas, masse forskjellig mat hvertfall!Jeg har jo selv sett 2012 filmen, og selv blitt skremt av alt alle sier, det med at jorda kommer til å gå under i 2012. Men så har denne teorien kommet fram mange ganger, der jorda aldri har gått under! Jeg tror ikke jorda kommer til å gå under i 2012, altså som starter i natt! Selv om døds dagen skulle skje langt ute i 2012. Håper hvertfall ikke jorda går under da, for da dør jo alle sammen..

Fine tanker i slutten av 2011 du, haha! Så er det flere ting som jeg ser fram til i 2012 da! Som å bli 17 år, okei ser egentlig ikke så mye fram til det.. Men så er det masse filmer jeg gleder meg til at kommer ut på kino i 2012! Som The hunger games og den siste Twilight filmen! ♥

Tror du jorda vil gå under i 2012? GODT NYTTÅR!


 • Bloggene jeg leser

  Heihei ♥

  I spørsmålsrunden var det noen som lurte på hvilke blogger jeg leser, og i videoen nevnte jeg kanskje bare halvparten av bloggene jeg leser! Og jeg sa jeg kunne lage en liste, så her får dere den! Alle bloggene er jeg innom ofte, og jeg leser noen mer fast enn andre. 

  TRYKK PÅ BILDENE FOR Å KOMME TIL BLOGGENE. Jeg tror jeg fikk med alle bloggene jeg leser, er ikke sikker, i såfall så legger jeg inn flere hvis jeg kommer på noen fler.

  Leser du noen av de samme bloggene som meg?


 • T.G.I.F

  Heihei ♥

  Idag har jeg egentlig ikke gjort noen ting... Nei. Jeg har filmet inn resten av spørsmålsrunden, så nå blir det 4 deler! 3 til, for del 1 ligger jo under dette innlegget.

  Jeg satser på at morgendagen blir litt mer spennende, for da er det jo nyttårsaften! Jeg har tenkt til å stå på slalom først, enten det eller bli med i butikken, og på kvelden skal vi bort til noen andre vi kjenner og feire nyttår der! Gleder meg veldig til i morgen!  Nå skal jeg sette i gang med det nye gratis designet, og så redigere spm runde svar videoene! 

  Hva har du gjort idag?


 • Svar på spørsmålsrunden del 1

  Heihei ♥

  Her kommer del 1 av spørsmålsrunden! Jeg valgte å katigorisere spørsmålene denne gangen, så videoene ble litt mer "ryddigere". Temaene i del 1 er blogg og favoritt/yndlings/beste greier. 

  Amelia er den som stiller meg spørsmålene i videoen, og Sofia er den som sitter og fniser og hikker i bakgrunnen..  Jeg kommer til å lage et innlegg med en liste over alle bloggene jeg leser fast, og de jeg er innom ofte. Det er fler enn de jeg sa på videoen nemlig. 

  Hva syns du om videoen? Bra nok svart?


 • Skal lage gratis design, ideer til utseende?

  Heihei ♥

  Jeg tenkte å lage et nytt gratis design, som hvem som helst kan få! Har laget et par før, men det er en stund siden, så tenkte det var på tide med et nytt! :-D Derfor trenger jeg ideer fra dere om hvordan det skal se ut!


  Bare et veldig random bilde av meg da, fra bursdagen til Amalie♥

  Jeg får til det meste når det gjelder design, så kom med ideer om hvor stor den skal være, et spesielt tema, farger, ha meny til designet? Hva som helst! Så hvis du vil ha et nytt design nå, tenk deg at jeg lager designet kun for deg, hvordan vil du at det skal se ut?

  HAR DU NOEN IDEER TIL HVORDAN BLOGG DESIGNET SKAL SE UT?


 • Hyttekos

  Heihei ♥
  Bildene er fra i natt, da vi sov i telt inne, med Sofia og Amelia.

  Har kost meg idag, har stått på slalom og ellers bare slappet av på hytta! Sitter fortsatt i superundertøy, digg..

  Hva skal du gjøre i dag? Og hva har du gjort hittil idag?


 • Klar for slalombakken!

  Heihei ♥

  Jeg er så grusomt treig om morgenen, så nå er jeg endelig klar for å stå på slalom! Alle de andre har allerede dratt ut i bakken, hehe. Temperaturen er perfekt idag, og det ser ut som det er bra sikt og veldig bra i bakken, håper ikke det er masse is som det var i forrige gårs. 

  Klar for ski med det knæsj rosa superundertøyet mitt!
  Utsikten til bakken, fra rommet mitt som ligger i under etasjen.

  Skal du på ski idag? Hva syns du om bildene?


 • Chill dag inne

  Heihei ♥

  Har jo bare vært inne idag, så jeg har da ikke gjort så alt for mye! Jeg skal nok ut på ski igjen i morgen, hvis det blir bra vær! 

   

  Nå skal vi snart spille kokkeli monke, et spill vi fikk av søstra vår til jul! Ganske gøy, så lenge ikke Didrik og Jens bare tuller...

  Ha en fin kveld alle sammen! Hva skal du gjøre i kveld?


 • Dagens outfit - 78

  Heihei ♥

  Nå har vi middags gjester på besøk! Vi "barna" har nettopp spist masse pizza, også spiser de voksne ekkel laks nå. I dag har jeg bare slappet av inne på hytta. Har laget pepperkaker og sett på noen filmer! 
  Outfit; Genser/Bik Bok, Bukse/H&M, Tøfler/Cubus. 

  Hva syns du om outfitet?


 • SPØRSMÅLSRUNDE!

  Heihei ♥

  Nå er det ca. 8 mnd siden jeg hadde en vanlig spørsmålsrunde, og det er jo ganske lenge siden! Jeg syns jeg har fått mange nye lesere i det siste, så kanskje det er noe dere lurer på om meg! Så derfor har jeg nå en spørsmålsrunde, og jeg får heller ikke blogget så mye i resten av juleferien, siden jeg er ganske opptatt hele dagen, er jo ute halvparten av dagen.  SPØR MEG OM HVA SOM HELST!? Du burde selv vite hvor grensen går..


 • Kvitfjell

  Heihei ♥

  Nå er jeg oppe på hytta, kom egentlig opp for flere timer siden, men å blogge så fort jeg kom inn døra falt meg bare ikke inn. Har spist pølser og spilt spill med de andre, og ellers bare slappet av foran macen med godteri! 
  Kunne nesten ikke sett dummere ut, haha! No makeup today, har jo bare sittet i bil, så hva var vitsen da?..

  Er du på fjellet nå? 


 • Christmas eve

  Heihei ♥

  Idag skal jeg bare pakke, kle på meg, og så dra til hytta på fjellet! Så får ikke blogget noe mer før jeg har kommet til fjellet, og kjøreturen dit kan ta opp til 5 timer! Så vet ikke om det blir noe mer blogging før i morgen da.

  Tenkte bare å legge ut noen bilder fra julaften, siden jeg enda ikke har gjort det. Også legger jeg ut bilder fra gårsdagen senere.  Hva syns du om bildene? Ha en fin dag alle sammen!


 • Julegaver - Videoblogg

  Heihei ♥

  I natt lagde jeg en video til dere, der jeg viser nesten alt jeg fikk til jul. Det der ikke ser på videoen hadde jeg enten innpakket i en papp eske, rotet bort i sengen og noe stod oppe på kjøkkenet, og jeg var for lat til å hente det. Men her er hvertfall mesteparten av det jeg fikk til jul i går! ENJOY!

   

  Hva syns du om videoen? Hva fikk du til jul?


   

 • Dagens outfit - 1. juledag

  Heihei ♥

  Nå laster jeg opp videoen med hva jeg fikk til jul, på youtube, så da legger jeg ut videoen når den er ferdig! Så lenge får dere dagens outfit. Har ikke pyntet meg noe idag, siden det er jo ikke nødvendig. Fikk genseren og ringen i gave forresten.


  Brukte selvutløser på de første bildene, så det ble ikke så bra kvalitet, i tillegg så er det så mørkt i gangen, så da fokuserte ikke kameraet..

  Outfit; Genser/Monki, Topp/Monki, Tights/Bik Bok, Ringer/Bik Bok og Glitter.

  Hva syns du om dagens outfit?


 • Gårsdagens juleantrekk

  Heihei ♥

  Hatt en kjempe koslig jule feiring i går med hele familien! Og når jeg sier hele familien, så mener jeg de aller nærmeste, mamma, pappa, de tre søsknene mine og hunden min, Spot! ♥

  Vi spiste masse julemat, ribbe, pølse og kjøttkaker, og til dessert spiste vi julekake, iskrem med bringebær og med masse sjokolade og dadler vedsiden av! 

  Jeg fikk masse fint i gaver! Mye som jeg ønsket meg, skal vise dere senere, har filmet inn alt på en video som jeg publiserer senere idag. 

  Her har dere gårsdagens outfit.  Outfit; Kjole/Aner ikke, Blazer/H&M, Sko/Sofia sine, Ringer/Glitter og H&M.

  Idag har vi besøk av onkelen + kjæresten hans, og vi har nettopp spist jule lunsj! Skal bare slappe av og pakke resten av dagen, for i morgen drar vi til hytta på fjellet!

  Hva syns du om juleantrekket?


 • Julemorgen

  Heihei ♥

  God jul alle sammen! Idag er det julaften, det jeg egentlig venter på nå er at timene bare skal gå, for jeg vil hoppe fram til i kveld når vi skal åpne gaver! Gleder meg skikkelig til i kveld. 

  Nå står Askepott og de tre nøttene på tven, hører på det i bakgrunnen. Ser på den filmen hvert eneste år, men jeg vet ikke om jeg klarer å se hele i år, har jo sett 15 ganger fra før gjennom livet mitt, 16. gangen idag!


  Godteri som jeg fikk i juleposten idag! Istedet for julesokk så har jeg julepost.

  Ser du alltid på Askepott på julemorgenen?


 • Outfit - Lillejulaften

  Heihei 

  Pynter meg aldri til lillejulaften, men gjør jo det selfølgelig på julaften da! Men siden det er så utrolig lenge siden jeg har lagt ut et outfit, så tenkte jeg det var på tide med et nå. Kommer til å legge ut i morgen også, for da skal jeg jo pynte meg litt mer også da.  Outfit; T-skjorte/Bik Bok, Skjorte/Bik Bok, Tights/Bik Bok - veldig bik bok idag ja, Tøfler/Cubus. 

  Hva syns du om outfitet?


 • Jule rydding

  Heihei ♥

  I dag har jeg ryddet ganske mye, siden det er julaften i morgen! Har støvsugd nesten hele underetasjen, og ryddet og støvsug på mitt rom selvfølgelig, det viktigste rommet av alle. Så nå er det ikke støvete lengre, og litt ryddigere, haha!

  Under ryddinga;
  Etter ryddinga;  Har snart ikke plass til flere pokaler, har 42 hittil, men vet virkelig ikke hvor jeg skal gjøre de av!

  Har du også ryddet til jul?

 • Juletreet vårt

  Heihei ♥

  Da er vi ferdig med å pynte juletreet! Ble skjeivt som vanlig. Er litt skjeve vi i familien, haha, tulla. Men siden toppen er litt skjev, så ser hele treet skjevt ut, men det er ikke så farlig. Syns det er fint jeg, treet vårt har sin egen personlighet!

   
  Søte Spot har fått sløyfe rundt halsen!
  Masse gaver! ligger rundt hele treet.
  Ååå så glad.

  Nå skal jeg snart spise grøt med mandel, håper jeg får mandelen, fikk den sist gang tror jeg det var. Dere får kose dere alle sammen i kveld på lille julaften!

  Skal du spise grøt i dag? Eller har du kanskje allerede gjort det?


 • Wildfox inspiration

  Heihei ♥

  Fant nettopp en blogg som heter ilovewildfox.com, og Wildfox er tydligvis et kles design, man kan hvertfall kjøpe klær hos Wildfox sin online shop! Men klærna er ganske dyre tror jeg. Uansett så fant jeg noen helt fantastiske bilder på den bloggen, som jeg bare elsker! Gir meg så mye inspirasjon, her er noen av bildene, klikk på linken for å se fler!  Elsk elsk elsk! ♥

  Skal forresten ikke bli med å kjøpe juletre, de andre dro uten meg, for de hadde ikke plass til meg og juletre i bilen! Så jeg er hjemme og skal liksom rydde, fillern.

  Hva syns du om bildene?


 • Snart ut og kjøpe juletre!

  Heihei ♥

  Nå skal jeg snart ut med pappa og broren min, tror jeg, og kjøpe juletre! Så senere idag skal vi da sette opp juletreet, pynte det og legge alle gavene under treet. Også kommer søstra mi, også skal vi spise grøt med mandel i kveld, som er vanlig tradisjon!


  Bilder tatt fra weheartit.

  Gleder meg masse til i kveld, og ikke minst til i morgen! Bare en dag igjen til julaften! Woho!

  Har du satt opp juletre enda?


 • Christmas wishlist

  Heihei ♥

  Om 15 minutter er det lillejulaften. Og så kommer julaften. Håper jeg får masse jeg har ønsket meg! Tror jeg får en del som jeg har ønsket meg hvertfall! Har egentlig ønsket meg veldig mye i år, men veldig mye av det er nødvendig da!


  Dette er noe av det som ligger på ønskelisten min! Smokey eyes øyenskygge fra Bodyshop, sko fra pieces, amerikanske gensere fra GT, ørepropper fra , uggs, lommebok fra cmyk.

  Hva ønsker du deg til jul?


 • Julegaver!!!

  Heihei ♥

  Nå har jeg snoket litt rundt i huset og tatt bilde av alle de innpakket gavene! Gleder meg nå skikkelig til å legge alle gavene under juletreet i morgen, da får jeg se hvor mange gaver det faktisk er! Blir sikkert noen flere innen i morgen kveld. 


  Noen av julegavene jeg fant rundt omkring i huset. Syns jeg har blitt grusomt flink til å bruke det redigerings programmet, føler jeg har det litt for gøy med meg selv og den redigeringen, haha! Skal prøve å ikke overdrive.

  Syns også jeg har vært veldig flink til å blogge idag! Dette er det 5. innlegget idag, og jeg har faktisk hatt ting å blogge om, enn å bare fortelle hva jeg har spist til middag.. Men når det er ferie har man mye bedre tid til ting som å blogge føler jeg! I dag har jeg jo bare vært på datan hele dagen uansett.. Nesten.

  Tror du at du får mange julegaver i år? Gir du bort mange julegaver i år?


 • Bittelille julaften

  Hei hei ♥

  Tenk at det er lille julaften i morgen, og julaften på lørdag! Utrolig hvor fort tiden kan gå, spesielt i juletiden! Gleder meg skikkelig til lørdag. Gleder meg mest til å åpne gavene mine, hihi! Lurer spesielt på hva jeg får av Endre, for den ligger i gangen, og den er stoooor, aner ikke hva det er. Har prøvd å gjette hele tiden, men Endre gir meg ikke et lite hint engang. 

  I hele dag har jeg bare slappet av, og ryddet rommet halvveis. Rydder ferdig i morgen, er så slitsomt og ikke minst kjedelig å rydde, orker ikke å gjøre alt på en dag!
  Elsker o-matic siden med de digge effektene♥

  Nå har jeg nettopp hjulpet pappa med å laste inn alle julegavene som han hadde i bilen inn i huset. Må si det blir mange julegaver i år! Gangen vår er nesten helt fullt med julegaver, og halvparten av gavene står ikke der engang!

  Hvordan har du feiret bittelille julaften?


 • Drømmefanger

  Heihei ♥

  På skolen for noen uker siden, holdt vi på med forskjellige håndverks teknikker. Og den siste teknikken vi holdt på med var flette teknikker! Og da skulle vi lage et produkt med fletter i, og da lagde jeg en drømmefanger! En rosa en faktisk som passer perfekt til rommet mitt!

  Så istad hengte jeg den opp rett over sengen min. Håper den vil fange alle de vonde drømmene mine, hater mareritt!

  Hva syns du om drømmefangeren min?


 • Endelig har årboken kommet

  Heihei ♥

  Endeligendeligendelig har skole årboken kommet! Har ventet på den skikkelig lenge nå, tar tydligvis alltid lang tid før den kommer. Men nå har jeg den!
  Meg i den rosa blazeren, på bildet helt øvert til venstre.   Klokka er snart 17, og jeg har enda ikke dusjet! Har sittet foran macen i hele dag, herregud. Så nå sier jeg over og ut, så skal jeg gå og gjøre det jeg hadde planlagt for dagen!

  Har du fått skole årbok, hvis du skal ha det dette skoleåret?


 • Hade snø, hallo drittvær

  Heihei ♥

  Trenger jeg å si noe mer?... I GÅR:  ...IDAG:
  Grått og vått vær idag, noe jeg ikke liker. Liker ikke snø heller, for det er så kaldt når det er snø. Men jeg vil heller ha snø nå enn det der, og snø er uansett veldig koslig når vi ikke tenker på kulden.

  SÅ idag skal jeg bare bli inne hele dagen. Spise ferdig frokosten min, så dusje, og senere idag må jeg lage julekort og kanskje rydde litt på rommet mitt, har begynt å samles støv inne på rommet mitt igjen, noe jeg blir helt gal av!


  Går det an å få en sunnere frokost?

  Hva skal du gjøre idag?


 • Style'ishe bildeeffekter

  Heihei ♥

  >Sofia< viste meg en side der jeg kan lett redigere bilder, med litt sånne style'ishe effekter! Jeg syns det blir skikkelig fint, og drit kult! Ser at det allerede er veldig mange av topp bloggerne i Norge som bruker denne siden til å redigere bilder! Sjekk ut siden HER, og se bildene under, som jeg da har prøvd meg på!
  Ser litt brun/solbrent ut der, ah-ha!
  Hva syns du om bildene? Bruker du den siden til å redigere slike bilder?


 • Ny header, igjen

  Heihei ♥

  Vet ikke om jeg kommer til å ta noen nye bilder i løpet av juleferien, som kan gå til headeren. Så jeg valgte heller å lage en nye med ganske like bilder som på det forrige. Bare på denne headeren har jeg litt kulere "effekter", og som dere kanskje ser, så er kvaliteten på headeren mye tydligere. På den forrige var den mer utydelig. 


  Også måtte jeg jo selvfølgelig bytte farge på bakgrunnen når jeg bytter header. Kan jo ikke ha baby blå bakgrunn da..

  Hva syns du om den nye headeren?


 • Koslig kveld hos trener'n

  Heihei ♥

  I går kveld var nesten alle dansejentene samlet hos treneren vår, hjemme hos henne! Det var alle jentene som konkurrerer i freestyle på dansinga mi som var invitert, også skal ikke treneren vår være treneren vår lengre etter jul :( Gruer meg til å få en ny... Håper det ikke blir en alt for streng en hvertfall!

  Uansett så koste vi oss masse! Vi spiste pizza som Anne Sofie, treneren vår, hadde laget! Og masse masse godteri! Også så vi på film, Girls just want to have fun, og hadde en danse Quiz som jeg og Sofia lagde!


  Rakel og meg♥ Aner ikke hva som skjer med øyet mitt!


  Hvem ellers enn den søte søstra mi? >Sofia<


  Noen av de mindre dansejentene, meg, Fride, Marlene og super normale Annie! Haha


  Meg, Marlene, Fride og Annie


  Sofia og Ingelin


  "Kinosalen"


  Rakel, Sofia, meg og Fride!  Hva syns du om bildene?


 • Juleferie!

  Heihei ♥

  Det er skikkelig deilig med juleferie! Ferien min startet i går, hadde siste skoledag da. Man kunne dra i kirken idag hvis man ville, men jeg er ikke noen "kirke-person". Er heller ikke kristen. Mange syns det er koslig å gå i kirken, jeg syns det er skikkelig kjedelig. 

  Vi gjorde ferdig strikke oppgaven og så spiste frukt, pepperkaker og drakk gløgg på skolen i går. Så fikk vi gå klokka. 11.30! Etter skolen dro vi til byen, og jeg fikk kjøpt de siste julegavene, er jeg ganske sikker på nå hvertfall! Og så dro vi til treneren vår, som jeg blogger mer om senere, og da jeg kom hjem var Endre her, og hadde tatt med en stooor gave til meg! Lurer skikkelig på hva det er! 

  Idag har det kommet snø nok en gang, så det sier jo seg selv når jeg sier at der er sykt kaldt ute. 
  Snøø.... 

  Nå må jeg bytte sokker, for jeg var så smart og gikk i sokkelessen ute i snøen.. Heh..

  Har du juleferie nå?


 • Look I have a mustache

  Heihei ♥

  Sorry for dårlig oppdatering, men har vært for opptatt til å blogge for tiden. På fredag dro jeg og Sofia til Endre, som bor i Bærum. Vi toget dit, og da vi kom fram til Sandvika, gikk vi rundt i Sandvika storsenter og tittet til Endre kom og hentet oss. På vei hjem handlet vi, og bestilte pizza fra peppes da vi kom hjem til han.

  På lørdag var vi på Årets danser på Sandbekk hallen, rett ved Lillestøm. Vi danset dobbel og singel. Kom på 1. plass i dobbel og jeg kom på 4. plass i singel. På lørdags kvelden dro vi til Sandvika og shoppet julegaver.

  På søndag dro jeg og Sofia med toget til Oslo, fra Sandvika. Vi gikk av på nathionalteatret og gikk derfra ned til togstasjonen, og shoppet på veien nedover. Gikk innom en del butikker. Fikk kjøpt flere julegaver!

  Så tok vi toget hjem, og idag har vi sett på film, spist grøt og hatt julekos, og avsluttet skoledagen med matte prøve. 


  Veldig random bilde. Satt og lagde julekort, og så fant jeg ut at det utklipte hjertet mitt ble en fin bart..

  Har forresten nesten ikke tatt noen bilder i helgen, fordi vi hadde ikke med kamera, og Endre fant ikke laderen sin til speilrefleksen.

  I morgen skal vi bare strikke og lage julepynt, altså bare kosedag. Og så er det ferie! Slipper å dra på skolen på onsdag, for da er det bare kirken, og jeg skal ikke i kirken for å si det sånn.. 

  Hvordan har helgen din vært? Hva har du gjort?


 • På toget til Bærum

  Heihei ♥

  Nå sitter jeg og >Sofia< på toget på vei inn til Oslo! Og så skal vi ta et til tog til Sandvika/Bærum. Vi skal nemlig på Årets danser, dansekonkurranse, i morgen, så derfor skal Endre kjøre oss, så da sover vi like så godt over hos han. 

  Når vi kommer fra i Sandvika skal vi shoppe litt på Sandvika storsenter, og i morgen er det konkurransen og slappe av resten av dagen, og på søndag skal vi shoppe i Oslo og dra hjem etter det. Det er juleåpent i Bogstadveien!

  Hva er planene dine for helgen?


 • Daff dag

  Heihei ♥

  Har hatt skikkelig daff dag idag. Vi skulle ha kanonball i gymmen, også se på film og finne kongler i produksjons timene. Men så spydde jeg da, på skolen, rett før gymtimen startet. Så jeg orket ikke å ha gym, så jeg måtte gjøre oppgaver oppe i gymrommet istedet. 

  Så måtte vi skrive "kransens historie", jeg og Marie lagde sammen, og etter det så gikk vi opp i parken for å finne blant annet kongler som vi skulle ha til kransene vi skulle lage. Etter det så vi på Arn 2, vi så på Arn, den første filmen, for ikke så lenge siden, så da måtte vi jo se 2'ern også!

  Har ingen bilder fra idag, tar aldri bilder på skolen. Så nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden! Har ikke noe lekser eller noe som helst som må gjøres! I morgen drar jeg og Sofia til Oslo, skal shoppe julegaver, også skal vi sove hos Endre, og han skal kjøre oss til årets danser på lørdag! Dansekonkurranse altså. Gleder meg!
  Har du vært dårlig idag? Har du hatt en daff dag?

 • Ferdig!

  Heihei ♥

  Da er jeg ferdig med "design en t-skjorte" skole-oppgaven! Eller ble egentlig ferdig for noen timer siden, men har bare slappet av etter jeg ble ferdig med det! Har dusjet, sett på Teen Boss og laget ønskeliste til jul! Det er faktisk ikke så mange ting jeg ønsker meg til jul, mye av det er faktisk litt nødvendig. Ønsker meg f. eks superundertøy og sokker! Haha. Har slitt ut nesten alle sokkene mine, og vokst ut av superundertøyet jeg har. Så hvis jeg ikke får dette til jul, får jeg ikke stått noe særlig på slalom i juleferien!


  Ja, også litt pepperkake spising midt inne i skolearbeidet. 


  Syns det er skikkelig deilig å være ferdig med denne oppgaven! Nå er det bare å levere strikke oppgaven på tirsdag, også er det matteprøve på mandag, så er det ferie! Det blir så digg!

  I morgen skal vi ha julemoro i gymmen, se på film, Arn 2, og lage julekrans så da må vi opp i parken og finne kongler! Haha. Blir koslig, også skal jeg bare gå med daffe klær hele dagen!

  Er du klar for juleferie nå? 


 • Design av t-skjorte

  Heihei ♥

  Nå sitter jeg og gjør ferdig en skoleoppgave, der jeg skal designe en t-skjorte. Men t-skjorten har blitt til en genser da. Er nesten ferdig, det eneste som gjenstår er å klippe ut alt, og så lime det på svart papp. Bare det kjedelige igjen.

  Når jeg blir ferdig med dette, skal jeg bare såå slappe av! Og dusje en lang, varm og deilig dusj! Norsk prøven idag gikk forresten bra, tror jeg. Og vi sluttet tidligere idag, naturfags læreren vår kom ikke, så vi slapp de to siste timene idag!

  Hva skal du gjøre i kveld?


 • Opptatt med pugging resten av dagen

  Heihei♥

  I resten av i dag må jeg øve til en teit norsk prøve.. Må fordype meg i noen noveller, og lese om skjønnlitteratur tror jeg. I tillegg finne ut hvordan jeg analyserer noveller, slik at jeg er bra forberedt til i morgen når vi da skal skrive en stil om en av novellene.. Lite interessant og kjedelig. Men vil ha bra karakter, minst 4, så får bare starte puggingen! 


  Interessant... 

  Så det blir antageligvis ikke noe mer blogging fra meg idag! Kos dere i kveld, har du noen prøver i morgen?


 • Natta

  Heihei ♥

  Nå går jeg og legger meg! Legger meg egentlig ganske tidlig hver dag, rundt 22.00. Men får ikke sove før 23-00.. Noe som er veldig irriterende, for da blir jeg bare ekstra trøtt på skolen!

  I morgen skal jeg bare strikke hele skoledagen! For på tirsdager har jeg fordypning hele dagen, og vi gjør rett og slett ikke noe annet enn å strikke på tekstil -fordypnings gruppen nå for tiden.

   Sier natta med denne sangen, som jeg har fått på hjernen nå! City boy av Donkeboy:  Natta ♥


 • Kontakt

  Heihei ♥

  Hvis du må kontakte meg, kan du enten skrive under på en kommentar, så svarer jeg så fort jeg ser kommentaren. Hvis ikke kan du kontakte meg på mail; em_cb95@hotmail.com, eller >PÅ FACEBOOK<. Trykk for å komme til facebook siden min. Der kan du bare skrive på veggen, så svarer jeg så fort som mulig! Er mest inne på facebook, så det er best å spørre om ting der. 

  Hvis det gjelder om jeg kan lage header eller blogg design til deg, så må du kontakte meg på hotmail. 

  Ikke vær redd for å spørre om noe!

 • Jul i Bærum

  Heihei ♥

  Fra lørdag til søndag i helgen var jeg hos kjæresten min! Som bor i Bærum. Han var så snill og hentet meg i byen, altså Fredrikstad, etter at jeg hadde vært hos Ingelin på lørdag. Så kjørte vi innom meg for at jeg skulle få pakke og dusje, og så dro vi til han. Vi kjørte foreldrene hans til Drammen, var på butikken, så to filmer og spiste pizza og godteri. 

  På søndag dro vi på et jule marked i Bærums verk, var veldig koslig der. Inni den ene butikken der hadde de mange fine smykker, men de var ganske dyre, så kjøpte ingenting. Så dro vi til Sandvika storsenter, og jeg fikk kjøpt noen gave greier, julepapir osv. Etter det kjørte vi til Endre, hentet tingene mine og så kjørte han meg hjem.


  Jeg skulle egentlig ta bilder til ny header, men kameraet døde med engang, for Endre lader aldri kameraet sitt...  Barskingen selv jo.
  Bare de fire første bildene er tatt med speilrefleks, resten er tatt med mobilen. Hadde det litt gøy med mobilen da jeg fant ut at den tar skikkelig bra "svosj" bilder som dere ser over!

  Jeg må si jeg fikk mye mer julestemning da jeg var i Bærum, for der var det masse snø, og det snødde og det var masse julepynt overalt, i forhold til da jeg kom hjem til bare dritt vær og masse regn!

  Hva syns du om bildene? Har du vært i Bærum i helgen?


 • Pepperkakebaking

  Heihei♥

  I går aka dagen før istad egentlig aka på fredag var jeg hos Ingelin! Jeg sov over hos henne fra fredag til lørdag. Hun har nettopp flyttet i høstferien ca, så nå fikk jeg se leiligheten dems for første gang! Vi så på to filmer, var på butikken, lagde pepperkaker, og slappet av med godteri og data. Ble ganske mange pepperkaker, jeg tok med meg halvparten hjem som jeg skal nyte når jeg kommer hjem fra Endre! La dem igjen hjemme, og håper ingen småmus i familien spiser de opp. 
  Skikkelig Nonstop resultat.

  Har du bakt pepperkaker eller annen julebakst enda i år?


 • All I want for christmas is you

  Hei ♥

  En sang som går repeat hos meg OM og OM og OM IGJEN! Er "All I want for christmas is you, av Justin Bieber feat. Mariah Carey! Jeg bare elsker den sangen! Det er min favoritt julesang i år. Blir aldri lei av den, og den gir meg så mye glede og mer julestemning! Hører på den hjemme hele dagen, i bilen, på skolen, på bussen og synger den i dusjen til og med! Også er Justin Bieber bare såå søt i videoen da! Sjekk den ut her selv.   Ah, jeg bare elsker den sangen! Men nå skal jeg se på Community, en tv serie tror jeg? Med kjæresten min! Er hos han nå, blir sikkert lenge oppe i natt, for han må ut og kjøre etterpå, mens jeg kan bare sove så mye jeg vil! 

  Hva syns du om sangen? ♥


 • Nytt design - Vinterdesign

  Hei ♥

  Da har jeg endelig fikset et vinterdesign på bloggen! Ikke noen snø greier, men jeg syns lyse blått og hvitt henger sammen med vinteren! Vinter farger nemlig. Headeren er bare midlertidlig, skal lage en ordentlig en snart. Kanskje jeg får tatt noen bilder i helgen. 

  FØR:  ETTER:

  Som sagt, så er headeren BARE midlertidlig. Får kanskje en ny header i løpet av helgen som kommer nå! Også ser dere at jeg har sidestilt teksten nå enn midtstilt. Hatet midtstillen før, mye finere med sidestilt etter min mening!

  Hva syns du om det nye designet? Noen ideer til hva jeg kan endre på eller legge til?


 • Forandret meg litt kanskje?

  HAHAHHAHAHA!

  Sjekk ut "kontakt" knappen! Har ikke oppdatert den knappen på 2 år, altså jeg har brukt det samme kontakt innlegget hele tiden. Dør av det bildet. Ser så liten og merkelig ut! Bildet er tatt for minst 2 år siden, altså da jeg var 14 år! Må si jeg har forandret meg litt på to år..


  HAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA♥ "Call me", HAHAHAHHAHAHHA!

  Nå skal jeg sette inn det nye designet mitt på bloggen, ikke så forskjell fra det jeg har, bare litt mer vinterlig. Og jeg orker IKKE å ha julemotiv.. Herregud så harry, meg i nisselue? Tror ikke det. Kanskje jeg gjør det en annen gang, hvertfall ikke idag. Så da blir bloggen litt rotete i maks 10 minutter, er så rask jeg da vet dere! 

  Syns du jeg har forandret meg på de 2 årene som har gått?


 • Da er engelsk presentasjonen og gymprøva overstått!

  Hei hei ♥

  Hatt en hektisk uke, så det er derfor jeg ikke har fått blogget noe særlig! Så unnskyld for det! I går hadde jeg engelsk presentasjon, den jeg holdt på med å lage + blogget om i forrige innlegg, og det gikk faktisk veldig bra! Husket alt jeg skulle si, og utalte nesten alt riktig slik som jeg skulle. Ble overraska da læreren min sa at jeg fikk 5/6 i karakter! Skikkelig glad for det! Syns jeg får så mye bedre karakterer nå enn på ungdomsskolen, kanskje fordi jeg er mer motivert nå.

  Også hadde jeg gymprøve idag. Var enklere enn jeg trodde, men aner ikke hvordan det gikk. Får den tilbake om en uke, så er veldig spent på hva jeg får! Resten av uka har bare gått til masse skolegreier, men idag kan jeg bare slappe av, skal heller ikke på trening, fordi søstra mi er for syk til å trene, og jeg er så utslitt, så jeg gidder ikke.

  Har nettopp spist og sett på tv. Må si jeg blir grusomt sulten når jeg har så lange skoledager, som det varer til halv fire!


  Grøt laget av meg. Vanlig risengrynsgrøt, men tok i litt for mye melk kan du si.   Men den var god forde da. Jada, random deluxe x1000 ♥

  Nå skal jeg lage ferdig blogg designet mitt! Blir spennende å se hvordan det blir! Hva har du gjort idag? • Engelsk presentasjon om Frihetsgudinnen

  Hei hei ♥

  Jeg syns det er mye å gjøres nå før jul. Må ha ferdig noen strikke skisser til i morgen, har engelsk presentasjon om Frihetsgudinnen på onsdag, som jeg nå da skal lage, gymprøve - teori på torsdag, med 50 spm, og de andre ukene før jul har jeg en norsk prøve og en termin prøve i matte! Høres kanskje ikke så veldig mye ut, men det er en del å øve på.


  Mac bilder da, har ikke noe tilgjengelig kamera akkurat nå. Pappa sitt kamera ligger tydligvis i bilen, orker ikke å gå ut og møte kulden bare for å ta et par bilder til bloggen. Sorry for latskapen folkens! Gi meg et speilrefleks kamera, så skal jeg blogge minst 3 ganger om dagen med masse bilder!

  Nå må jeg fortsette på presentasjonen! Har så vidt startet, også skal den vare i hele 6 minutter, på ENGELSK! Omg.

  Har du mye du må gjøre før jul?


  OBS OBS OBS! BTW! Lager nytt design til bloggen for tiden, det eneste som gjenstår er å ta bilder til header, og lage en header da selvfølgelig. Så nå kommer jeg snart til å få et litt mer jule inspirert blogg design! Gleder meg!

 • Bursdags outfit

  Hei hei ♥

  I går var jeg i bursdagen til bestevenninna mi, Amalie! Det var kjempe koslig, og jentene som var der var også kjempe hyggelige! Det var meg, Amalie, Elise fra gamle klassen min, Johanna som er tysk utveklings student og bor hos en familie som jeg kjenner, og fire andre jenter som går i klassen til Amalie. De var kjempe søte alle sammen, og det var koslig å bli kjent med de! Vi tok et par bilder med kameraet til Amalie, så jeg må få de bildene senere, så har ingen bilder fra kvelden nå. Men dere kan få se hva jeg hadde på meg hvertfall;
  Litt utydelig, hadde dårlig tid så, ja..
  Outfit; Kjole/Cubus, Blazer/H&M, Sko/Aner ikke, de er søstra mi sine, og det er egentlig kjolen og.. Selv om jeg elsker kjolen.. Ringer/Glitter og H&M♥

  Hva syns du om bursdags outfitet?


 • Ny mascara

  Hei hei ♥

  På fredag fikk jeg endelig kjøpt meg en ny mascara, siden jeg har tømt alle de andre jeg har! Også var det salg på alle l'oreal mascaraene, alle til 79,50, så da kjøpte jeg helt klart en slik en! Tror den jeg kjøpte kostet egentlig 180 kr eller noe lignende? Men  jeg er ihvertfall kjempe fornøyd! Den fyller virkelig ut vippene, og de ser mye lengre ut.

  Resultat; FØR

  ETTER

  Og det er denne mascaraen: L'oreal paris, double extension mascara:


  Hvilken mascara har du? Har du prøvd denne?


 • Julestemning?

  Hei hei ♥

  I går så var det den 1. desember! Snart jul, desember er jo jule måneden! Men i går, 1. desember hadde også kjæresten min bursdag! ♥ Så nå har han blitt 18 år, og han tok lappen i går på bursdagen sin til og med! Også har
  han bil, så nå kan han begynne å kjøre og hente meg istedet for at jeg tar tog, mohaha! Men jeg var ikke sammen
  med han i går da, siden jeg hadde kjempe lang skoledag, og så var det trening etter skolen.

  I dag har jeg vært på skolen, gjort ferdig smykke emballasjen... Og kommet hjem, slappet av og spist masse grøt♥


  Sjokoladekalenderen min! 


  Grøt♥

  Har ikke særlig julestemning da, selv om det er LITT julepynt i huset, har spist grøt og har startet med kalender. Også går jul i blåfjell på tv akkurat nå! Men nei. Det snør ikke engang, men jeg vil ikke ha snø før på selve julaften! 

  Har du fått noe særlig julestemning enda?


 • 1. desember outfit

  Hei hei ♥

  I går var det den 1. desember! Jahh.. Og det har ikke kommet noe snø enda, og det er jeg glad for, vil ikke ha snø!
  For da blir det så sykt kaldt. Men hvis berit kan trylle fram snø og 25 + grader samtidig så er det strålende greit for
  meg altså! Må si jeg har vill fantasi. Jaja, her får dere hvertfall outfitet fra i går, som jeg aldri fikk tid til å legge ut;


  Tok bilder opp på sengen til Sofia, haha. Ble ikke så mange bilder heller, hadde dårlig tid. Fra da jeg tok bildene, hadde jeg bare 15 min på meg før jeg skulle avgårde med bussen til dansetrening!

  Outfit; Topp/H&M, Skjorte/H&M, Tights/Bik Bok, Diverse armebånd/Fra syden, glitter og en støtte aksjon o.l ?

  Hva syns du om outfitet?


 • Les mer i arkivet » November 2015 » Juli 2015 » Juni 2015

  Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

  instagram
  annonse
  hits