Godt nytt år!

Heihei ♥

Jeg vil bare si GODT NYTT ÅR til alle mine lesere og dere som titter innom nå! Satser på et like fint blogg år nå også, og jeg ser virkelig fram til et nytt år. Kos dere masse idag folkens, nå har vi kun noen timer igjen av 2012!!





GODT NYTT ÅR!

 • Mine Nyttårsforsetter

  Heihei ♥

  Idag er det nyttårsaften, som betyr et nytt år i natt! Som vanlig så har jeg noen nyttårsforsetter til 2013, jeg håper jeg klarer å oppfylle alle sammen. Her er mine nyttårsforsetter.

  1. Sløse bort mindre penger på mat på skolen. Jeg kjøper noe nesten hver dag, og det skal jeg slutte med. Det er jo bare mat, bortkastede penger når jeg har med meg mat allerede.

  2. Bli flinkere til å trene, og bli helt fornøyd med meg selv. Jeg har alltid tenkt at jeg må jogge mer, men jeg skal heller starte med mer styrketrening slik at jeg får mer muskler. 


  3. Klippe av meg håret mitt. Haha, denne er jeg veldig usikker på. Jeg har skikkelig lyst til å klippe håret mitt til skuldrene, men jeg er også så glad i det lange håret og vil ha enda lengre. Så jeg får se hva jeg bestemmer meg for etterhvert.

  4. Få gjort enda mer ut av livet mitt i år. Jeg blir jo også endelig 18 år om under to måneder, og da har jeg jo flere muligheter. 

  Jeg har ikke så mange nyttårsforsett, men det er bedre å ha få og klare alle, enn alt for mange som jeg ikke vil klare i det hele tatt.

  Tror du at jeg kan klare mine nyttårsforsett? Tror du at du vil nå dine?

 • Photoshoot

  Heihei ♥

  Idag har jeg og Kaja hatt en liten photoshoot ute, der Sofia var fotografen! Også bakte vi og lagde popcorn. Jeg klarte å svi bunnen på de siste bollene og det nederste popcornet, så det stinket visst brent i hele hytta istad. Her er noen av bildene fra photoshooten, det ble veldig mye tull, haha.
























  "SE, LYSET I BAKKEN!" Haha, herregud. Resten av bildene vil dere neppe se, og mange ble veldig skurrete også. 



  Hva syns du om bildene? 

 • I want this in my closet #2

  Heihei ♥

  Nå lager jeg, Sofia og Kaja boller, og vi har nettopp vært ute og hatt en mini photoshoot. Tidligere idag var jeg og Kaja en tur i butikken, fordi vi ville bake og trengte desperat brus. Bildene fra photoshooten kommer nok ut i kveld eller i morgen, så gled dere til det! 

  Enda et antrekk jeg vil ha i garderoben min! Har laget antrekket i polyvore.

  Hva syns du om antrekket? 

 • Lørdagskos

  Heihei ♥

  Idag har jeg vært sammen med Kaja og Sofia, og vi har spilt litt, snakket en del og sett på film. En skikkelig avslappet dag. Nå sitter alle på hytta med hver sin data, og bare slapper av. Nå er det kun to dager til nyttårsaften, og alt for kort tid til skolestart igjen. 





  Hva har du gjort idag?

 • T.G.I.F Show - Episode 16

  Heihei ♥

  Nå har vi nettopp spist grøt, og skal nå spille kort! Typisk hyttekos. Idag har vi vært i bakken og stått slalom, men det varte ikke lenge siden det er så sykt kaldt ute nå. Her får dere episode 16 av T.G.I.F Show, så ENJOY! 


  Ta på 720p for HD!!!

  Vinneren av forrige ukes fortsett setningen ble Tea, besøk bloggen hennes HER.

  Hva syns du om videoen? Fullfør setningen: Mitt nyttårsforsett til neste år er... ?

 • Ukens Spørsmål #8

  Heihei ♥

  Jeg har fått en del spørsmål i det siste, og nå har jeg samlet de opp for å svare på alle i et innlegg! Jeg kaller det ukens spørsmål, men jeg får ikke så mange spørsmål at det er nødvendig at jeg svarer hver eneste uke.

  kan du lage en video der du viser hvordna du lager design og sånnt ? :) Haha nei, orker ikke å filme meg selv lage blogg design i minst 5 timer! Hvis du vil lære deg å lage blogg design så bare foreslår jeg at du googler blogg html koder, også kan du bare kopiere og lime litt, prøve deg fram, det er sånn jeg har lært det. (Nå kan jeg selvfølgelig en del koder utenat da, trenger ikke å google alt jeg gjør).

  Hvem er de guttene i videoen? Det er broren min, Didrik, og kameratene hans Herman, Jørgen og Jens.

  er dere tvillinger? Jeg og Sofia er ikke tvillinger nei, men Sofia OG Didrik er tvillinger!



  favoritt blogg? Det må nok bli krisssy

  Koster det mye for redigeringsprogrammet? Hvis du betaler for det ja, da koster det masse. Du kan gå inn på adobe.com eller noe og sjekke ut prisene selv. 

  kan du ha julegave video? <3 / Kan du ha video om hva du fikk til jul? Ja, jeg skal lage det, men den kommer ikke ut før jeg kommer hjem, for her på hytta er nettet helt elendig.

  kan du legge ut bilde av hele TV`n?:) Det er jo bare en tv da, men javel


  Jeg så at du hadde lagd header til sophie så jeg lurte på om du ville lage en til meg? :) Jeg aner jo ikke hvem du er da, men du kan sende meg en mail på: em_cb95@hotmail.com - det er der jeg tar imot bestillinger, haha, men har en del andre bloggere på venteliste når det gjeldr både design og headere nå!

  Kjempe fin kjole, hvor kjøpte du den?<3 Tusen takk! Den har jeg sydd selv, så kan ikke kjøpes noen steder.

  hvorfor byttet dere kanal?? Sofia klarte å opprette en ny youtube kanal med et "uhell", men den nyeste episoden ligger nå på den vanlige kanalen vår, så vi har egentlig ikke byttet.

  Kan du ikke ha konkurasje på bloggen din snart! :) ? Jo jeg tenkte å ha en nå på nyåret.

  fin på håret! kan du vise hvordan du lager det? :) Kan godt lage en video til det!

  Svarene på spørsmålsrunden kommer også ut når jeg kommer hjem! Skal nemlig svare på dem på video. 

  Hva syns du om svarene? Noe du lurer på til neste gang?

 • Hyttekos

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra bakken, for idag har jeg nemlig stått på slalom hele dagen! Endelig har tåken forsvunnet, så idag har det vært bra vær, men det har vært veldig kaldt og blåst masse idag da. I går fikk jeg ikke internett på macen min, så da fikk jeg ikke blogget noe. Men nå tenkte jeg at jeg kunne lage noen innlegg på forskudd slik at jeg er sikker på at det kommer minst et blogg innlegg hver dag! 





















  De siste dagene har vi spilt masse Sims 3, siden nettet har vært så elendig. Vi var også sammen med Amelia i går, og idag stod vi på ski med Amelia, Kaja og Therese. Og i tillegg så har Christoffer, kjæresten til Sofia, kommet opp. 

  Hva har dere drevet med de siste dagene? 

 • 1. juledag

  Heihei ♥

  1. juledag er helt klart en offisiell "slæske-dag". Idag har jeg bare slappet av og vi har spist mer julemat fra i går. Det er også så tåkete i bakken nå, så derfor har jeg ikke stått på slalom idag. Jeg har heller sløst bort flere timer på Sims 3.







  I morgen kommer Christoffer, også skal vi nok stå på slalom hvis det er bra føre, noe jeg håper veldig på at det er! Har nemlig fått nye slalom bukser til jul også, så gleder meg til å bruke dem, og bare rett og slett stå på ski igjen. Skal også ta med kamera i bakken og filme når jeg har muligheten. 

  Hva har du gjort idag? Hva syns du om bildene? 

 • Julaften

  Heihei ♥

  I går hadde jeg en kjempe fin julefeiring, der dagen startet med tre nøtter til Askepott. Jeg slappet av nesten hele dagen, før jeg pyntet meg og så spiste vi masse god julemat. Så åpnet vi pakker, og jeg fikk mye fint som jeg har tenkt til å vise dere på en video. Jeg lagde jo en video om julegavene mine i fjor, og siden jeg fikk så mange positive tilbakemeldinger for det, så tenkte jeg å lage en video i år igjen. Etter gavene så spiste vi dessert, og så så vi på masse julefilmer resten av kvelden. 



























  Litt bilder fra gårsdagen! Idag er det jo 1. juledag, og vi har nettopp spist jule lunsj/middag, og nå skal jeg spille enda mer Sims! Jeg blir alltid kjempe avhengig av det spillet hver ferie, kanskje fordi jeg ikke har noe å bedre å gjøre? 

  Hadde du en fin julefeiring i går? Hva syns du om bildene? 

 • Lille juleaften

  Hiehei ♥

  I kveld har vi spist grøt, og jeg fikk den ene mandelen! Vi hadde to stk siden vi hadde to premier. Også har vi pyntet juletreet, og nå sitter alle de andre og ser på kjedelig jule programmer, haha. Jeg gleder meg til i morgen, men har fortsatt ikke noe særlig julestemning. Håper at jeg våkner opp med den beste julefølelsen i morgen tidlig! 

















  Har du jule følelse/jule stemning? 

 • Hytta

  Heihei ♥

  Nå sitter jeg på hytta, og her er det helt sinnsykt mye snø, og akkurat nå er det helt grått ute. Vi kom fram i går kveld, og da fikk vi inn all bagasjen, spiste og slappet av med en fin film. Internettet her oppe er kjempe dårlig, så det tar litt tid å blogge, så ikke forvent verdens beste blogging akkurat denne uken! 









  Det er jo også lille juleaften idag, men jeg har absolutt 0 julestemning! Den blir nok bedre når vi får inn juletre og får pyntet litt mer etterpå. Nå skal jeg ta en dusj og så skal jeg bare spille Sims 3 så lenge jeg gidder, tror det blir veldig mye Sims spilling denne ferien, haha. 

  Hvor er du i juleferien? Skal du gjøre noe spesielt med familien din idag? 

 • Mini lille juleaften

  Heihei ♥

  Nå sitter jeg nok mest sansynligvis i bilen på vei til fjellet, eller drar snart! Det er så kjekt å kunne bestemme når innleggene skal publiseres, for da kan jeg blogge selvom jeg ikke har muligheten! Nå er det kun to dager til juleaften, og jeg gleder meg skikkelig til det, spesielt gave åpningen! Jeg er skikkelig spent på hva jeg får, og jeg har faktisk tenkt til å lage en julegave video til bloggen, slik som jeg lagde i fjor.









  Bilder av meg og Sofia fra i går. Noen andre enn meg som gleder seg til å åpne gaver på juleaften? ♥

 • T.G.I.F Show - Episode 15

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp sett på en fin film som heter Love Actually, den har jeg sett kjempe mange ganger før, men det er en så fin film som man aldri kan gå lei! Nå skal jeg snart legge meg, men må jo selvfølgelig legge ut T.G.I.F Show først, episode 15! ENJOY!


  Ta på 1080p!!

  Vinneren av forrige ukes fullfør setningen ble idamag, sjekk ut bloggen hennes HER

  Hva syns du om videoen? Fullfør neste ukas setning: Hvis jorda hadde gått under i overimorgen, da ville jeg brukt morgen -dagen min på.... ?

 • Byen

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra byen med Sofia, vi har handlet de aller siste julegavene, som egentlig bare ble julegaver til hverandre. Vi kjøpte også noen ting vi skal ha til rommet vårt oppe på fjellet, vi må gjøre det litt mer koslig der. Nå skal vi filme inn T.G.I.F Show i en fykende fei, glemte selvfølgelig å filme i byen da!











  Vi var også en tur på verdensspeilet og slappet av, også en tur på biblioteket for å levere noen gamle bøker. Det var helt sinnsykt kaldt ute, så vi tok faktisk bussen bort til biblioteket, og til vanlig tar det bare 15 minutter å gå, haha latinger. 





  Hva har du gjort idag? Hva syns du om bildene? 

 • Jordas undergang

  Heihei ♥

  Ja da ble det vel ikke jordas undergang denne gangen heller da, eller kan det fortsatt skje iløpet av dagen? Husker første gangen jeg hørte om 2012, jeg ble faktisk litt redd, spesielt etter at jeg hadde sett filmen! Men herregud, Maya indianerne kunne da ikke skrive den kalenderen 1 million år framover, og bare fordi en kalender stoppet så betyr det ikke nødvendigvis at jorda skulle gå under heller.







  Nå skal jeg til byen med Sofia, så fikk bare tatt noen raske photobooth bilder! Vi skal filme litt til T.G.I.F Show inne i byen, så da kommer episoden ut i kveld får vi håpe på.

  Trodde du på at jorda skulle gå under? 

 • Endelig juleferie

  Heihei ♥

  Nå er det endelig juleferie, og det er så herlig! Jeg skulle gjerne ha kommet hjem og dumpet rett ned på soffaen, men jeg har selvfølgelig en oppgave, den aller siste i år, som jeg må levere på fronter innen 7 timer! I morgen skal jeg pakke og kanskje ta en tur til byen med Sofia, for å se om jeg skal kjøpe noen flere gaver. På lørdag drar jeg på fjellet, og jeg gruer meg litt til kulden, for hvis det er kjempe kaldt her, så må det jo være kjempe mega super kaldt der oppe!







  Har du juleferie nå? 

 • Julegave shopping

  Heihei ♥

  Idag har dagen gått veldig fort egentlig, vi hadde lang skoledag der vi bare skulle jobbe med oppgaver som skal være ferdig før jul, også var jeg i butikken idag og handlet inn masse digg til klassen for alle pante pengene våre! Etter skolen så var jeg i byen med Sofia og Enya, og jeg kjøpte ferdig venninne gavene og tittet litt på andre gaver. Skal handle ferdig i morgen. 



  Kjolen jeg har laget



  Marie og Marcus, og Marcus har på seg den kule skjorten han har laget selv!

  Marthe



  Operasjon "Bamse", haha de kommer til å være mega store når vi kommer på skolen i morgen!



























  Nå må jeg bare jobbe på med skolearbeid, holder på med den nest siste oppgaven nå. Det er heldigvis ferie i morgen, gleder meg sykt til det, det blir så digg å slappe av helt til neste år!

  Er du ferdig med julegave shoppingen? Hva syns du om bildene? 

 • I want this in my closet #1

  Heihei ♥

  Idag har jeg kun sett på Gossip girl og gjort skolearbeid, selvom det var kjempe vanskelig å konsentrere seg. Kunne vært ferdig for flere timer siden, men jeg "måtte bare" lese 100 blogger og twitre litt innimellom, pluss ta en dusj og spise litt digg mat. Nå har jeg heller ikke så mye blogg inspirasjon, jeg har planer om en del videoblogger som skal komme framover, men er tomt for ideer når det gjelder skriftlige innlegg, så derfor starter jeg med noe nytt, "I want this in my closet", da poster jeg antrekk som jeg elsker og har satt sammen selv, legger det ut minst en gang i uka. 

  Hadde vært frelst om jeg hadde hatt dette i klesskapet mitt! 

  Har du noen tips til hva jeg kan blogge om? Hva syns du om looken? 

 • Siste episode

  Heihei ♥

  Nå skal jeg og Sofia sette oss ned og se på den siste episoden av Gossip girl! Det er helt sykt at det er siste episode, og kjempe trist selvfølgelig. Nå får jeg også vite hvem som er Gossip girl, så det er jeg kjempe spent på. Senere idag skal jeg bare jobbe med skolearbeid, siste innspurt nå før juleferien. 





  Vet du hvem Gossip girl er? Hva syns du om bildene? 

 • Spørsmålsrunde!

  Heihei ♥

  Nå tenkte jeg å starte med en ny spørsmålsrunde, siden jeg har fått en del nye lesere på bloggen min. Så hvis dere lurer på noe så bare spør i vei! Jeg svarer selvfølgelig på video, og da har jeg noe å gjøre i bilen og i juleferien, nemlig redigere videoene.



  Jeg svarer som alltid så åpent og ærlig som mulig på spørsmålene, og det hadde vært gøy med litt morsomme spørsmål også, så bare spør i vei! 

  Hva lurer du på? 

 • 3 Antrekk

  Heihei ♥

  Nå har jeg kommet hjem fra skolen, og jeg skal starte med en gang nå og sy ferdig kjolen min. Siden jeg har dårlig med tid, pluss at det er helt bek mørkt ute, så får jeg ikke tatt noen spennende blogg bilder akkurat nå, så derfor tenkte jeg å legge ut tre kule antrekk jeg lagde fort i polyvore. Elsker alle tre antrekkene, og skulle ønske jeg hadde alt! 






  Hvilket antrekk likte du best? 

 • Lørdag kveld

  Heihei ♥

  I går var jeg på julegave shopping og på kvelden dro vi på middag til noen vi kjenner, som bor rett ved oss. Vi spiste god mat og dessert, og alle oss "barna" lekte masse leker som vi fort gikk lei. Rundt 00 tiden så gikk jeg, Sofia, Daniel og Frida bort til oss og spilte nintendo spill og bare satt og pratet. 





  Idag har jeg jobbet med skolearbeid og blogg design, noe som blir skikkelig kjedelig i lengden. Men jeg får bare holde ut, det er heldigvis bare en uke igjen til juleferien!

  Hva gjorde du i går? 

 • Kalendergaver

  Heihei ♥

  Idag har jeg vært og kjøpt litt julegaver, og nå skal jeg da fikse noe med noen av venninne-gavene, og etterpå skal vi bort på middag til noen vi kjenner, også må jeg jobbe litt med blogg design. Nå er det bare litt over en uke igjen til jul, og jeg gleder meg til å få gavene! Jeg har også pakkekalender i år, og her er noen av kalendergavene jeg har fått. Jeg har også fått masse godteri, men får nok mer ting framover. 












  Til å fjerne hår og bøss fra klær, veldig smart faktisk








  Har pakkekalender og sjokoladekalender. 

  Hva har du fått i din julekalender hittil? 

 • T.G.I.F Show - Episode 14

  Heihei ♥

  I hele dag har jeg, Sofia og Didrik jobbet, der vi har pakket esker med masse mat i, som skal være julegaver fra firmaer. Når vi kom hjem så skyndte vi oss med å filme inn siste del av T.G.I.F show, og her er da episode 14, som er dansespesial! Dere har jo også mast lenge på en dansevideo nå, så håper dere liker den ENJOY!  


  Ta på 720p!!

  Vinneren av forrige ukes fullfør setningen ble b0rge, så gå innom bloggen hennes HER.

  Hva syns du om videoen? Fullfør neste ukes setning: På vinteren liker jeg å ... ? 

 • Grøtfest

  Heihei ♥

  Nå er jeg hjemme igjen fra danse avslutningen. Vi hadde leker og stafett, der laget mitt vant! Også spiste vi godteri og grøt, og bare koste oss! Jeg tok også med meg kameraet mitt, så vi "store jentene" gikk opp i dansesalen igjen når de andre var nede, også tok vi litt tullebilder. 











  Fride, Annie, Sanne, Ingelin og Sofia


  Ja, vi "tryner"

  Det var veldig gøy, en fin avslutning før juleferien. I morgen skal jeg inn til Oslo og jobbe, også skal jeg handle julegaver på lørdag. Resten av tiden jeg har igjen denne langhelgen, skal jeg bruke på skolearbeid uheldigvis, og lage noen blogg design og headere, har mange på venteliste for det akkurat nå! 

  Hva syns du om bildene? 

 • Juleavslutning

  Heihei 

  Nå skal jeg ogSofia på juleavslutning til dansinga, det er den siste treningen før jul, og vi skal nok bare ha en "gøy-trening" og ikke vanlig trening, og etter det så er det grøtfest! Det er også den siste treningen med vår kjære trener Karine, så etter jul får vi en ny trener. Blir skikkelig trist for jeg elsker å ha henne som trener, og hun vi skal ha etter jul er mye strengere. 









  Det blir sikkert koslig i kveld hvertfall, håper alle dere andre også får en fin kveld! 

  Hva skal du i kveld? 

 • 12.12.12

  Heihei ♥

  Gjett hvilken dato det er idag da, haha. Jeg så på nyhetene istad, og det var sinnsykt mange som hadde giftet seg idag! Jeg skjønner ikke hvorfor det er så stort, det er bare noen tall. I dag har jeg slappet av og redigert noen videoblogger, den ene er T.G.I.F episoden, så denne gangen skal den ikke bli forsinket! Nå skal jeg bare se på tv, og i morgen kan jeg sove lenge siden jeg allerede har helg ♥







  Standard at jeg bruker morgenkåpe nå, elsker morgenkåpen min, kunne aldri levd uten den!

  Hva har du gjort idag? Syns du 12.12.12 er spesielt? 

 • xoxo

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp sett den nyeste Gossip girl episoden, som kom ut i dag og var på tv i USA i går kveld. Fy søren, jeg skal ikke røpe noe siden det er sikkert mange som ser på Gossip girl og følger med på serien i Norge, men herregud jeg dør nesten. Siste episode av Gossip girl er visst neste uke, og jeg kommer sikkert til å gråte meg gjennom episoden fordi det er så trist at det ikke blir flere episoder! Jeg elsker gossip girl, og jeg hater at det er siste sesong nå. Jeg sier bare g-l-e-d dere til de siste episodene, det er så spennende!


  Til dere som kommenterer at jeg sperrer opp øynene så mye hele tiden, på bilde nederst til høyre(som er tull), der ser man sperring opp med øyne, og det øverst til venstre er vanlig, jeg anstrenger ikke øynene mine i det hele tatt, jeg har bare store øyne, så vet dere det! :) 

  Nå skal jeg legge meg, og i morgen er det skole der vi skal sy hele dagen antar jeg, og så er det langhelg! God natt! ♥

  Følger du med på Gossip girl? 

 • Den store tv-jakten

  Heihei ♥

  Nå er jeg endelig hjemme, legg merke til trykket i ENDELIG! Jeg, pappa og Didrik har vært på tv-jakt nå i flere timer, der vi har kjørt fram og tilbake fra lefdal til elkjøp og expert, om og om igjen. Til slutt klarte vi å bestemme oss, og da fikk endelig sultne jeg dra hjem. Resten av kvelden skal jeg bare slappe helt av og se på tv, haha. Blir sykt digg med ny tv, den forrige sa pang den nemlig.











  Håper alle får en fin kveld! Og i morgen starter helgen min allerede faktisk, for vi har fri på torsdag og fredag, så det blir sykt digg!

  Har du gjort noe spennende idag? 

 • Winter Wonderland

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp kommet hjem, jeg og mamma har nemlig vært i byen og kjøpt ferdig kalendergavene til søsknene mine, siden jeg lager julekalender til de to. Så nå skal jeg pakke inn gavene, så spise og gjøre ferdig designet til Sophie, og dere kan se designet som er nesten ferdig på bloggen hennes HER. Jeg ser også at jeg har fått en del mail angående å lage design til noen, og det skal jeg svare på og lage eget innlegg til litt senere.

















  Bilder og outfit fra i går. Den første snøen kom hit faktisk i forrige uke tror jeg, og nå har det virkelig blitt så kaldt ute! Gleder meg sykt til sommeren igjen.

  Hva syns du om bildene? 

 • Pretty in pink

  Heihei ♥

  Nå sitter jeg på kjøkkenet med en kopp kakao, og vi har fyret opp i ovnen. I dag har jeg sittet og laget blogg design og vært ute og tatt litt bilder. Det var så kaldt ute, at jeg mistet følelsene i hendene mine! Nå skal jeg snart ta en liten pause fra macen og alt blogg styret, og så sy ferdig noe til skolen. 











  Føler meg bitte-litt brun nå, siden jeg er dynket i selvbruning fra dansinga. Neste konkurranse, som blir etter jul, da skal jeg bruke mye mer selvbruning slik at jeg blir super tan! Noe jeg aldri er, fordi jeg hater å sole meg, haha. 

  Hva har du gjort idag? Hva syns du om bildene? 

 • Årets danser 2012

  Heihei ♥

  I dag har jeg vært på Årets danser, siste dansekonkurransen i år! Og det var faktisk også den første konkurransen min som mester ♥ Det er helt klart høyere nivå der, men nå skal jeg bare starte å tøye mye mer og få enda bedre kondis, så er jeg nok sikker på at jeg kommer meg til et helt eget nivå med meg selv! Jeg og Sofia var bare med i singel, og Sofia kom på 3. plass!!! og jeg kom på 8. plass, wehey. Det var også superfinale for alle mester vinnerne, også var det Årets danser, de aller beste danserne av alle  danset mot hverandre, også vant en person tittelen årets danser og en mega stor pokal. 




  Sofia kjøpte også ny singel drakt idag, jeg syns den er dritkul! Jeg skal kjøpe singel drakt etter jul, gleder meg til det. 





  Superfinalistene i mester, hun helt til venstre vant i min og Sofia sin klasse, og Anna og Elisabeth som står vedsiden av, går også på danseloftet, og Anna ble årets danser i mester, hun er sykt flink! 

  Ingelin og mange andre som fikk diplom for bestått eksamen innenfor å være trenere på dansinga. 




  Pokalene vi også fikk var kjempe store og kule, og vi har filmet en del klipp, men de får dere ikke se før om en uke, sier ikke noe mer om det nå.

  Hva syns du om bildene? Hva har du gjort idag? 

 • T.G.I.F Show - Episode 13 Julespesial

  Heihei ♥

  Jeg orket ikke å legge ut videoen på bloggen i går kveld siden jeg var så trøtt, så jeg så på The Vampire diaries og sovnet rett etter det. Men her er da episode 13 av T.G.I.F Show, så ENJOY!  

  Vinneren av forrige ukens fortsett setningen ble Emmamagnor, så sjekk ut bloggen hennes HER

  Hva syns du om videoen? Fullfør neste ukes setning: Til jul ønsker jeg meg ... ? 

 • Ukens Spørsmål #7

  Heihei ♥

  Idag har jeg vært på skolen og så mørkekjøring. Siden mørkekjøringen var i byen så bare ble jeg igjen i byen etter skolen, så jeg har vært i byen nesten hele dagen. Nå er jeg skikkelig sliten og vil egentlig bare sove, men jeg må sy noe til skolen i morgen og ta en dusj først. Her kommer svarene på ukens spørsmål! 

  Hvilket program bruker du og hvordan fikk du tak i det ? :) Jeg bruker Photoshop CS5, og broren min fikset det for meg, så aner ikke. 

  Hvordan får man sånne ikoner til docken? Du kan enten laste ned Candybar, google det. Den kan du bruke til å endre alle dock iconene på macen. Hvis ikke kan du kopiere dock icons bilder, og ta på f. eks en mappe eller program - høyreklikk - vis info - også trykker du på det lille ikonet som programmet/mappen har fra før, og så tar du cmd + v, altså lim inn. For selve iconene så kan du bare google dock icons for mac eller noe lignende, og laste ned de iconene du syns er fine. "Bildene" av iconene må ha en gjennomsiktig bakgrunn for at iconene ikke skal få en firkanet ramme rundt seg, også hvis du skal kopiere bildet og lime inn i info, så må du åpne bilde i preview og markere hele bildet + cmd + c. 


  Et eksempel på dock icons, det er ikke fra min mac

  Hvordan filmer du skjermen på macen? Jeg bruker et program som heter Screen recorder pro-lite, kan lastes ned gratis på app store, men dette er bare prøveversjonen, så du kan ikke filme mer enn 3? minutter. Hvis du vil ha et bedre program, det skal jeg helt klart fikse, så får du bare søke på youtube hvordan man laster ned screen recorder gratis. 

  Hvor kjøpte du den boblejakka? :) Den er fra jobben til pappa tror jeg, skjønner meg ikke noe på hjemmesiden dems hvor jeg finner boblejakker, men link til siden er HER.



  Kan du linke utro-innlegget med Endre? Innlegget ligger HER

  Hva syns du om svarene? Er det noe du lurer på til neste gang? 

 • Waynes Coffee

  Heihei ♥

  Nå sitter jeg og loner helt på Waynes Coffee... Herregud, det er så kjedelig å være i byen! Jeg skal nemlig på pers trafikk skole i forbindelse med bilkjøring etterpå, men det er ikke før 16.30, så da må jeg være her i hele to timer til. Jeg aner ikke hva annet jeg skal gjøre, jeg får vel bare sose litt rundt omkring, og håpe på at tiden skal gå fort!

  Lagde en liten waynes coffee kollasj jeg, det hadde jo vært kjempe kleint å tatt bilde av meg selv på macen nå. Se for dere alle som går forbi, og alle veggene er vinduer. Også sitter det en jente inne på waynes og poser for photobooth, haha. 

  Hva gjør dere idag? 

 • It really sucks

  Heihei ♥

  Nå sitter jeg og jobber med samfunnsfag presentasjon for harde livet! Vi skal ha fremføring i morgen, og jeg vi skal snakke om domstolene. Gleder meg så sykt til at denne uken er ferdig, det har vært så mange prøver, fremføringer og innleveringer denne uken! 










  Fake a smiiile

  Gleder du deg til denne uken er ferdig? Hvorfor? 

 • Photoshop tips # 1

  Heihei ♥

  Jeg har tenkt å legge ut photoshop tips og andre tips til f. eks annen redigering på bilder eller i imovie framover! Så her er første photoshop tips, hvordan du kan redigere portrett bilder. Jeg har nettopp lært meg den effekten med øynene, det blir faktisk skikkelig fint! Men jeg tok litt for mye lys på det bilde i videoen. ENJOY!


  Ta på 720p

  Neste tips blir enten noe mer photoshop tips, eller hvordan man redigerer videoer i imovie siden det er etterspurt. 

  Hva syns du om at jeg starter med å legge ut slike tips? Hva syns du om videoen?

 • Endelig over

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp kommet hjem, og det er helt sykt deilig å komme inn for det er så kaldt ute! På skolen idag har jeg levert gym oppgaven min, hatt gymprøve og hatt engelsk presentasjon. Det gikk heldigvis bra, det er det jeg føler i det minste. Og tusen takk til alle dere som ønsket meg lykke til, det gjorde meg helt klart mer positiv til arbeidet! 









  Nå skal jeg bare nyte resten av dagen med null skolearbeid, også kommer nok Amalie bort en tur etterpå for jeg må hjelpe henne med å redigere en film! 

  Har du hatt noen prøver/fremføringer idag? Hva syns du om bildene? 

 • Kitty

  Heihei ♥

  Nå sitter jeg og drukner i skolearbeid, helt serriøst. Til i morgen så har jeg et gym prosjekt å gjøre ferdig, en engelsk presentasjon, noen enkle norsk oppgaver og øve til gym prøve! I tillegg så må jeg øve til den engelsk presentasjonen, skal få til å kunne alt utenat, jeg satser nemlig veldig på skole selvom jeg er helt sykt lei allerede. Ellers idag har jeg hatt lang skoledag der jeg har sydd videre på kjolen min, og siden det var lang dag, så kom jeg jo sent hjem, og det betyr enda kortere tid til leksene/puggingen. 






  Den dødsfine Hello Kitty tatoveringen min 








  Arbeidsplassen! Blir alltid så gult lys når jeg tar bilde der..

  Nå må jeg fortsette med det fantastiske morsomme skolearbeidet! ♥ ♥ ♥ ...........

  Hva syns du om bildene? Ønsk meg lykke til med fremføringen og prøven? 

 • Vinter Inspirasjon

  Heihei ♥

  Idag har jeg hatt frustrerte fruer maraton med Sofia og gjort litt skolearbeid, en veldig uinteressant dag. Så her får dere litt herlig vinter inspirasjon istedet! 

  Hva syns du om inspirasjonen? 

 • Bring it on

  Heihei ♥

  Nå slapper jeg av foran tven med Sofia, og vi skal se på Bring it On Fight to the finish nå. Senere i kveld kommer Amalie, og vi skal spise pizza og sikkert masse annet digg. Det blir sikkert en til film da også. 







  Naturlig hår idag! Orket ikke å rette det, også er det så kaldt, så nå er jeg godt innpakket i tepper, tøfler og strikkegenser ♥

  Hva skal du gjøre i kveld? 

 • 1. desember

  Heihei ♥

  Og god morgen! Nå begynner julen virkelig å nærme seg, og jeg burde snart starte å tenke på julegave handel, jeg er alltid så sent ute. Idag skal jeg nok bare slappe av, jeg tror ikke at jeg har noen planer. Jeg våknet også til julekalender idag, en som jeg har laget selv, en sjokoladekalender og en gave fra mamma ♥ Jeg har også laget pakkekalender til søsknene mine i år, så snill som jeg er. 





  Denne søte muffinsen fikk jeg av mamma, også dropset fikk jeg av meg selv, haha. Det er så kjedelig å lage kalender til seg selv, så jeg har nok ikke akkurat tenkt til å kjøpe flere gaver til meg selv heller. 

  Hva syns du om bildene? Hva slags kalender har du i år? 

 • Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » Mai 2015

  Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

  instagram
  annonse
  hits