Vinneren av gavekort på 100 $

Hei hei ♥

Da har jeg hatt denne giveaway-konkurransen i to uker, og takk til alle dere som deltok! Vinneren av konkurransen ble Sara, jeg kontakter deg på mail for mer informasjon. Jeg rakk desverre ikke å filme inn trekningen denne gangen, men jeg trakk helt tilfeldig forde. Jeg skal prøve på å ha en til konkurranse nå så snart som mulig igjen ♥

Hva syns dere om at hun vant? Hva vil dere ha i premie til neste konkurranse? 

 • Latest insta

  Hei hei ♥

  I dag har mesteparten av dagen min gått til å sitte på toget, og nå er jeg endelig hjemme igjen. Det var litt trist å reise fra snøen og det fine været, men jeg trøster meg med at jeg har mye bedre internett igjen nå. I og med at jeg har reist hele dagen så har jeg ikke tatt noen bilder, så her får dere heller se de nyeste bildene mine fra instagram. 

     For å se enda flere bilder så følg meg på instagram: Mithzzi ♥

  Hva syns dere om bildene? Hva heter dere på instagram? 

 • Rolig dag

  Hei hei ♥

  Etter langrennsturen i dag så har jeg bare fått slappet fullt ut. I kveld skal jeg lage litt dessert, slappe av enda mer og så pakke. Jeg skal også ta en lang, varm og deilig dusj, og komme meg ut av det rosa superundertøyet jeg har gått rundt i hele dagen. Her er noen randome bilder fra dagen.  Har dere hatt en fin dag? 

 • Langrennstur

  Hei hei ♥

  I dag har jeg vært på en langrennstur med Sofia, for i dag så var været kjempe fint! Jeg er også ganske stolt av meg selv siden jeg ikke trynte en eneste gang, og jeg kan virkelig ikke stå på langrenn. Jeg tok med meg kameraet på tur, så her er noen bilder.   Har dere stått på langrenn i det siste? Hva syns dere om bildene? 

 • s.e.l.f.i.e

  Hei hei ♥

  I dag har jeg først vært litt med Amelia, og senere så gikk jeg og Sofia opp en tur til Kaja for å grille. Det er helt snøstorm i dag, og det var vanskelig å se noe da jeg gikk hjem for litt siden siden jeg fikk så mye snø i øynene. Resten av kvelden skal jeg bare slappe av, og jeg tror jeg gir opp internettet helt her nå, det er så dårlig! Jeg skal heldigvis snart hjem, da blir det full fart med nyttårsaften og det blir deilig å få bra internett igjen, haha. Når jeg kommer hjem så har jeg også en hel uke igjen med ferie, jeg syns serriøst synd på dere som starter allerede den 2. januar.    Selfies, jeg har ikke tatt noen andre bilder i dag. Men selfie bilder er da bedre enn ingen bilder, eller hva?

  Hva syns dere om bildene? Har dere gjort noe gøy i dag? 

 • I feel pink and fresh

  Hei hei ♥

  I dag stod jeg opp ekstra tidlig i forhold til det jeg vanligvis gjør for å ordne alt til vi skulle på ski. Men det første jeg så da jeg stod opp var at det var helt snøstorm ute, det blåser helt sykt, så vi måtte droppe langrennsturen vår. Jeg som faktisk hadde gledet meg til langrenn for første gang i mitt liv. Det hadde vært så koselig! Men istedet så blir det nok mer innekos i dag, også tenkte vi å kanskje grille etterpå. 

  Nå er jeg hvertfall fullt påkledd i koseklærne, så deilig ♥ 

  Er dere like uheldige med været i dag som meg? Hva syns dere om bildene? 

 • Hyttekos

  Hei hei ♥

  I dag har jeg bare vært en tur på butikken, og ellers vært på hytta hele dagen. Kaja kom på besøk til meg og Sofia, så vi har slappet av og snakket masse. Det er alltid koselig med skikkelig jenteprat. Vi har også planlagt en langrennstur som vi skal på i morgen, så det blir nok deilig å få kommet seg litt ut. Her er noen bilder fra i løpet av dagen. 


  Noen slitne jenter


  Selfieee, haha. Sånn går det når man ikke har med seg kamerastativet...

  Hva har dere gjort i dag? Skal dere på noen skiturer i ferien? 

 • Ukens Spørsmål #26

  Hei hei ♥

  Nå er jeg på hytta, og jeg har sittet i bil det meste av dagen. Det er helt sykt mye snø her så nå skal jeg få stått på ski! Jeg skal ikke være her så lenge da, jeg drar hjem igjen om noen dager. Jeg har tenkt til å bli flinkere på å svare på ukens spørsmål, og å svare på spørsmål hver uke. Så her er ukens spørsmål.   Dødsfin skjorte, hvor har du kjøpt den?
  Takk for det! Skjorten fikk jeg i julegave, men den er fra Monki. 

  Tjener du penger på bloggen? eller er det bare de som er på den andre topplisten der hvor aurora mohn er? Ja, jeg tjener noe penger innimellom. De på toppen av blogg.no lista får jo penger fra blogg.no, men hvem som helst kan tjene penger på sponsorer. Dette har da jeg tjent penger på, også tjener jeg penger på å selge bloggdesign. 

  Ønsker du å komme på topplista til hele norge? Jeg er der ofte, men jeg ønsker gjerne å komme høyere opp. Sist jeg sjekket den listen så lå jeg på 184. plass, haha. 

  Kan du Lage et innlegg om hvilke julefilmer du liker best? Jeg kan heller anbefale filmene jeg liker best å se i julen i dette innlegget. Jeg vet nemlig ikke om så mange filmer. 


  Filmene dere ser på bildene: Notting hill - ikke en julefilm men en film jeg alltid ser i juletider, Hjemme alene filmene og Love Actually. Andre julefilmer jeg vet om er tre nøtter til askepott, reisen til julestjernen, hjelp det er juleferie og polarekspressen. Det går egentlig utrolig mange julefilmer på tv nå, så det er bare å slå på en av kanalene. 

  Hvordan fant du ut at kjæresten din var utro? Jeg husker jeg så på videoene av dere og tenkte dere var så søte, så skjønte ikke virkelig ikke hvorfor det ble slutt! Hva sa han når du merket det? Eller sa han det selv? Han fortalte det selv til meg. 

  Går du på glemmen? Ja, det gjør jeg!

  Hvordan ble du sponset av Sheinside? Jeg bare sendte dem en mail i forbindelse med blogger programmet de har. Det er flere nettsider som har det, også er det faktisk en annen side som kontaktet meg da. 

   
  Overdeler fra SheInside

  Bra nok svart? Hva lurer dere på til neste gang? 

 • Pink, blue and some other colors

  Hei hei ♥

  I dag kjørte vi Steffen til toget, vi har hatt julelunsj og sett på en kjempefin film. De fleste på min alder er vel ute og fester i kveld, men 1. juledag går som vanlig til familietid for min del. Jeg liker å få slappet litt av nå som det først er ferie.   Slik ser jeg ut for øyeblikket, effekten jeg har brukt på bildene er en korn-tekstur. Jeg er litt daff i dag, og jeg har ikke sminket meg så mye heller. Men allikevel så tenkte jeg å filme inn julegavevideoen min nå om jeg får det til. Så da kan den kanskje komme ut i morgen. 

  Har dere hatt en fin 1. juledag? Hva syns dere om bildene? 

 • Koselig julefeiring

  Hei hei ♥

  I dag er det 1. juledag, og jeg har sovet kjempe lenge. De andre skal spise julelunsj nå, mens jeg nettopp har spist frokost. Jeg hadde en veldig koselig julefeiring i går, med god mat og dessert, gaveåpning, leker, og vi gikk til og med rundt juletreet for aller første gang. Jeg fikk mange fine gaver, både klær, treningstøy, rettetang, smykker, en bok, joggesko osv. Jeg har tenkt til å lage en julegave-video som jeg har laget hvert år. 


  Sofia og meg ♥♥


  Juletreet og koffert-gaven til Sara 
  Meg og Steffen, fetteren vår feiret jul hos oss så da ble vi en ekstra i år ♥

  Hva syns dere om bildene? Hadde dere en fin julefeiring i går? 

 • Christmas tree

  Hei hei ♥

  I dag har jeg vært en kjapp tur i byen med pappa, og nå er vi endelig ferdig med alle julegavene. I går kveld pyntet jeg og Sofia juletreet vårt, med både snøspray, lys og julekuler. Vi har som tradisjon å pynte treet hver lillejul, men vi gjorde det en dag tidligere i år. Vi skal hvertfall spise grøt i dag, den tradisjonen vil nok alltid bli der håper jeg. 

  Hva er deres tradisjoner på lillejulaften? Hva syns dere om bildene? 

 • Mr. Hai

  Hei hei ♥

  I dag har jeg vært en tur i Oslo med pappa, Didrik og Sofia, for å møte både farmor og Sara (storesøster). Vi dro først og spiste helt utrolig god, vietnamesisk mat på mr. Hai. Deretter fartet vi litt rundt i Oslo for å gjøre noen ærender, og møtte Sara for å ta med noen julegaver hjem. Nå holder jeg og Sofia på med å pynte juletreet, og det blir det fineste treet vi noen gang har hatt. Endelig har vi byttet ut juletrepynten vår, men ulempen med dette er at vi må tre på tråder til typ 100 kuler.. 


  Meg og Sofia ♥ 


  Didrik ♥

  Hva har dere gjort i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • Julemiddag

  Hei hei ♥

  I går handlet vi julegaver hele dagen, og på kvelden så dro vi bort på julemiddag til familien til Enya. Det var veldig koselig, men noen timer før vi dro bort så ble jeg skikkelig dårlig, så derfor orket jeg nesten ikke å gjøre noe som helst i går kveld. Vi koste oss hvertfall foran tv'en og så filmen "Kyss meg for faen i helvete". 


  Didrik og Enya ♥

  I dag skal jeg en liten tur til Oslo, og så er det allerede lillejulaften i morgen! Jeg håper at vi kan få pyntet juletreet vårt allerede i kveld, for jeg trenger mer julestemning i og med at det ikke er noe som helst snø her hjemme. 

  Hva syns dere om bildene? Har dere noe julestemning? 

 • Draw my life

  Hei hei ♥

  Da er jeg endelig ferdig med videoprosjektet jeg har holdt på med kjempe lenge, og det jeg har laget er Draw my life video! Det var gøy å lage det, men det tok mye lengre tid og krevde mye mer enn jeg trodde. Men jeg er veldig fornøyd med resultatet, og jeg håper dere liker videoen! Jeg har altså tegnet hele livet mitt, eller kort oppsummert kan man vel si. Enjoy! 

  Hva syns dere om videoen? 

 • Ukens Spørsmål #25

  Hei hei ♥

  I dag har vi stresset rundt og kjøpt julegaver, og vi skal handle mer i morgen. Jeg har også endelig gjort ferdig det hemmelige videoprosjektet mitt, jeg holdt på i hele går kveld til jeg sovnet, og så i dag tidlig. Nå lastes videoen opp og den kommer nok ut på bloggen i kveld! Her er svarene på "ukens" spørsmål. 

  Hvordan har du laget collagen på sidene? :-) Hvordan du fikk de sånn lagpålag osv, hvilket program/nettside brukte du? Jeg har laget collagen i photoshop cs5, så da bare klippet jeg ut bildene ikke så nøye, og deretter så la jeg på en hvit strek i overgangsalternativer. Dette tok helt sykt lang tid å gjøre! 

  Går du på glemmen? Ja, jeg går siste året på Glemmen nå! 

  Jeg har samme kamera som deg, 600d men jeg får ikke like skarpe bilder som deg. er det noe jeg gjør feil? Det kommer helt an på hvilken kameralinse du har. Jeg bruker 50 mm 1.4 linse som gjør at jeg får veldig fine bilder. 

  Så deillig den jakken så ut! har du kjøpt den, eller fikk du den sponset? :) Akkurat denne jakken bestile jeg hjem selv, men de andre klærne fra SheInside har jeg blitt sponset med. 


  Er den (jakken over) liten i str siden den er i onesize? hvilke str trur du den tilsvarer? Jeg fikk bestilt str. M rett før det ble onesize. Men på siden så står det hvilke mål onesize tilsvarer, jeg vil tro at de tilsvarer M best. 

  Hvordan tar du bilder om kvelden når det er mørkt? Hvilke innstillinger? Jeg tar egentlig aldri bilder i mørket, det var bare den ene gangen. Da stilte jeg bare kameraet på blits, den helt vanlige innstillingen. Jeg hater egentlig å ta bilder når det er mørkt ute. 

  Hva heter programmet?? :) (som jeg har redigert noen videoer i) Det heter Final cut pro, men jeg redigerer for det meste videoene mine i imovie. 

  Hva heter skriften på det øverste bildet? Skriften heter noe med Edwardian.   ER du fornøyd med å være på 4 plass på topplista?
  Haha, vil ikke si jeg er misfornøyd akkurat heller! Men jeg kan godt smyge meg litt lengre opp. 

  Hvor kan du se Hannah Montana The Movie? :) Den fins jo på dvd, blue-ray, sikkert sider som viaplay, eller gratis sider der du kan se filmer. Jeg er ganske sikker på at man kan få lastet den ned fra piratebay også, men det vel ulovlig. 

  Hvor ser du på Ravenswood ? :)) På nettet. 

  Hvor mye kosta det? :) Det koster 25 kr pr. 100 gram på Funky frozen yogurt, jeg tror jeg betalte ca. 60 kr for den på bildet under. 

  Bra nok svart? Er det noe mer dere lurer på til neste gang?  • Juleavslutning med klassen

  Hei hei ♥

  Nå er det endelig juleferie, jippi! Det føles som om det var i går høstferien startet, og nå er det allerede snart et nytt år. Vi hadde juleavslutning med klassen i dag som var veldig koselig. Vi hadde forskjellige leker, konkurranser og quiz. Vi måtte også helt til slutt lage et juledikt, og jeg, Sara, Line og Eirik som jeg var på gruppe med lagde et tragisk dikt, haha. Gøy var det iallefall. 


  Søteste Sara og Line ♥ 
  Utrolig godt med boller og julebrus.

  Har dere hatt juleavslutning i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • Christmas wishlist

  Hei hei ♥

  Som alltid er jeg kjempe sent ute med å handle julegaver, så derfor er jeg også sent ute med ønskeliste til jul. Jeg lovet jo å poste ønskelisten min, så her er den. Det er ikke så mye jeg ønsker meg til jul i år, jeg ønsker meg heller noen få, dyrere ting i år. 


  1. Nike free run joggesko i en eller annen knæsj farge, 2. En helt vanlig gullklokke, 3. En svart eller brun, stor veske - den på bildet er fra H&M, 4. Sportsbh med innlegg fra H&M, 5. Joggebukser fra Gina Tricot, 6. Rettetang med 230 grader, 7. Hettegenser fra Gina Tricot. I tillegg til dette så ønsker jeg meg spotify premium, musikk er noe man aldri kan få nok av. 

  Hva ønsker du deg aller mest til jul? 

 • Klar for juleferie

  Hei hei ♥

  Nå er det bare en dag igjen av skolen før juleferien, og det skal bli så deilig med flere ukers ferie. Det er bare seks dager til julaften, og jeg er enda ikke ferdig med å kjøpe julegaver. Jeg gjør det alltid i siste liten vært år. I morgen skal vi kose oss litt som i en avslutning, og da blir det nok film og godteri som hvertfall er bedre enn vanlig undervisning. 

  Bildene tok jeg i går med Caroline og Sara, herlige jenter ♥ Nå skal jeg bare lage meg mat og så se på tv-serier, lenge leve latskapslivet ♥

  Hva skal dere gjøre i ferien, skal dere feire julen et spesielt sted? Hva syns dere om bildene? 

   

 • Giveaway, vinn gavekort på 100$

  Hei hei ♥

  Nå tenkte jeg å ha en giveaway på bloggen min, der en heldig leser vil vinne et gavekort fra jollychic på 100 $, som tilsvarer litt over 600 kr. De har massevis av fine klær på siden, og det er kjempe enkelt å bli med i konkurransen, les hvordan du kan bli med under bildet.   Dette må du gjøre:

  ♥ Registrere deg på Jollychic HER (dette må du gjøre slik at du kan bruke gavekortet på nettsiden om du vinner)

  ♥ Like Jollychic på Facebook ved å trykke her: 

  ♥ Besøk Jollychic HER, finn ditt favoritt plagg og lim det inn i kommentarfeltet. 

  ♥ Husk også navn og mail-adresse!

  Konkurransen varer fram til 31.desember, altså nyttårsaften! Slik at vinneren kan starte nyåret med noen nye og fine klær. Lykke til! ♥

 • Dagens Outfit

  Hei hei ♥

  Nå har jeg nettopp kommet hjem siden jeg har vært i byen og handlet noen få julegaver. I dag hadde vi siste dagen på tekstil før jul, så derfor koste vi oss litt ekstra med julegodt, julefilm, også ble jeg ferdig med å strikke skjerfet mitt som dere ser på bildene under. Så her er dagens outfit. 

  Dagens Outfit// Skjorte/Monki, Skjerf/strikket selv, Jeans/H&M, Jakke/Herfra, Boots/Din Sko, Klokke/merket: Rolex. 

  Det kommer forresten ut en stor giveaway konkurranse på bloggen min i kveld, så da er det bare å følge med! Ellers ha en fin kveld alle sammen ♥

  Hva syns dere om dagens outfit? 

 • Monday

  Hei hei ♥

  I dag har jeg hatt en superlang dag på skolen, nå er det heldigvis siste liten før juleferien. Jeg fikk tilbake en stor gymoppgave og mattetentamen i dag, og jeg er kjempe fornøyd! Det lønner seg virkelig å gjøre den siste, gode innsatsen mot slutten. Etter skolen dro jeg og trente med Enya, og nå skal jeg egentlig bare legge meg og se på tv-serier fordi jeg har et liv.
  Arkivbilder

  Hvordan har deres dag vært? Noen som gleder seg til juleferie? 

 • Julebord

  Hei hei ♥

  I dag har jeg fått gjort så mye, både skolearbeid, ryddet alt fra i går og laget middag til familien. Jeg har også fått slappet litt av, som var veldig deilig etter gårsdagen. Som sagt så hadde jeg julebord hos meg som var kjempe koselig. Vi tok masse bilder, men her er et lite utvalg av dem. 


  Meg og Kristoffer ♥


  Sara og meg ♥ Kristoffer og Sindre


  Sara, Caroline, meg, Marlene, Kristoffer og Sindre foran ♥ 


  Caroline og Sindre ♥ Sara og meg


  Meg, Sara og Sindre ♥


  Caroline, meg og Marlene ♥ Haha, jeg ler meg ihjel av disse hattebildene


  Meg og Marlene ♥ Sara, Caroline, meg, Marlene, Kristoffer og Sindre ♥

  Vi tullet masse, og omtrent alle bildene vi tok var tullebilder - så ikke ta de serriøst! Haha. De som var her er jo bare verdens herligste gjeng ♥♥

  Har dere vært på julebord i år? Hva syns dere om bildene? 

 • Herlig kveld

  Hei hei ♥

  I går hadde jeg en kjempe vellykket kveld med julebord hos meg. Vi var 12 stk. og det var så koselig og vi hadde det så gøy! Vi hadde mer enn nok av mat og dessert, og utover kvelden ble det mye tull og moro. Jeg har tatt en del bilder, men det er ikke alle som egner seg til bloggen, hehe. Jeg legger ut noen bilder etterpå i dag.   Disse bildene er fra fredag kveld da jeg dro ut på byen med mange venner, det var også kjempe kos! Nå skal jeg slappe av foran tv'en siden jeg ikke er i helt tipp, topp form, og deretter må jeg rydde. 

  Hadde dere en fin kveld i går? Hva syns dere om bildene? 

 • Min personlige almanakk

  Hei hei ♥

  Tidligere denne uken fikk jeg den personlige almanakken min i posten, og den er så fin! Den er jo også utrolig kjekk å ha, jeg kan jo skrive ned lekser, planer, når jeg skal trene ovs. i den. Dere kan bestille deres egen personlige almanakk HER ♥  Jeg har bilder av meg og venner foran, og inspirasjon og digge kjendiser på baksiden ♥ Jeg måtte jo bare ha masse bilder av Olsen tvillingene siden de er forbilder for meg, og Jamie Campbell Bower fordi jeg digger han, og har møtt han ♥♥  Nå skal jeg rydde ferdig huset, starte å fikse meg og så lage mat. Jeg skal nemlig ha julebord i kveld med mange venner, så det kommer til å bli kjempe koselig håper jeg. 

  Hva syns dere om almanakken min? 

 • Dagens Outfit

  Hei hei ♥

  Nå er jeg på vei ut døren, for jeg skal ut på byen med jentene, det blir så koselig! Ha en super fin kveld alle sammen, her er også dagens outfit ♥

  Dagens Outfit// Genser/Zara, Jakke/SheInside, Klokke/Merket: Rolex, Jeans/H&M, Boots/Din Sko.

  Hva syns dere om dagens outfit? 

 • Fur jacket

  Hei hei ♥

  I dag har jeg hatt kort skoledag som jeg har alle fredager, vært og trent og fått tatt en del bloggbilder til flere innlegg. I dag har jeg rett og slett vært produktiv! Etterpå skal jeg på vors hos Marthe, og deretter drar vi ut på byen på russekickoff som skolen min arrangerer. Det blir nok bra! Her kommer forresten litt bedre bilder av den nye jakken som jeg fikk i posten i går.   Den er supermyk, og så fin! Inni jakken så er det verdens mykeste teddystoff som dere ser litt av på ermene. Jakken finner dere HER ♥

  Er ikke jakken min nydelig? Hva slags vinterjakke har dere? 

 • It's so fluffy

  Hei hei ♥

  Nå er det bare en dag igjen før det er helg, og det er så digg! I helgen skal jeg ut på byen og ha julebord med masse venner, så det blir sikkert en kjempe koselig helg. I dag kom postmannen med den nye jakken min på døra, og jeg var ikke der en gang (hjertet mitt er offisielt knust). Men jakken er hvertfall kjempe fin, skikkelig fluffy og sååå myk! Det blir jo svart ute så tidlig så jeg fikk bare tatt noen bilder i mørket, men jeg skal prøve å få lagt ut bedre bilder i morgen. 

  Noen flere som gleder seg til helg? Hva syns dere om den nye jakken min? 

 • Pepperkakebaking

  Hei hei ♥

  Nå sitter jeg og nynner til julemusikk mens det tredje brettet med pepperkaker er i ovnen. Jeg krevde å skulle få lage pepperkaker i dag, så nå har jeg fått ønsket oppfylt selv om ingen ville lage de sammen med meg.. De blir veldig fine, bare at det første brettet ble nesten svart, det neste alt for myke, så nå gjenstår det å se om det tredje brettet blir perfekt.   Har dere bakt pepperkaker enda? Hva syns dere om bildene? 

 • Dagens Outfit

  Hei hei ♥

  I dag har jeg og de andre jentene fra tekstil + Henrik vært på en barneskole for å hjelpe til med juleverkstedet deres. Det var så koselig og avslappende, og elevene er jo så søte! Jeg skal bruke resten av dagen på å slappe av og få gjort ferdig en del ting jeg må bli ferdig med nå. Her er dagens outfit. 

  Dagens Outfit// Genser/H&M, Skjorte/Bik Bok, Jeans/H&M, Sko/Din Sko.

  Hva syns dere om dagens outfit? 

 • Movember, where did you go?

  Hei hei ♥

  Tiden flyr så fort avgårde for tiden, og nå er det allerede nesten juleferie! Det var akkurat som om det var i går at alle guttene og lærerne på skolen hadde movember bart, men nå er vi brått midt ut i desember. Som dere ser på bildet under så er jeg nok litt sent ute med den barten. Ellers i dag så har jeg ikke gjort så mye, jeg skal prøve å bli ferdig med en del videoblogger denne uken så jeg får lagt ut de. 


  Nå skal jeg faktisk til og med legge meg, jeg gidder bare ikke å være oppe lengre. I morgen så skal vi på en barneskole og hjelpe dem med juleverkstedet, så det blir nok så koselig i forhold til vanlig skole. Jeg håper dere ellers får en fin kveld! 

  Noen flere enn meg som syns tiden flyr fort avgårde? Hva syns dere om bildene? 

 • Twitter

  Hei hei ♥

  Er det et spesielt sted jeg liker å skrive ned tankene mine, hva jeg føler, hva slags situasjoner jeg er i, eller kun et sted der jeg kan skrive masse random, så er det twitter♥ Twitter er helt genialt, og det er bedre å pøse ut alt der enn på facebook og å lage meningsløse blogginnlegg. Så følg meg gjerne, jeg heter banankid ♥ Trykk på navnet mitt eller bildet under for å komme til profilen min. 

  Noen profiler jeg følger som jeg også vil anbefale dere å følge er: Sarcastic Minions, Jeg er faren din, Hagle, Sofie og Hao. 

  Jeg trenger flere profiler å følge, så kommenter hva dere heter! HVA HETER DU PÅ TWITTER? 

 • Julestemning

  Hei hei ♥

  I dag våknet jeg til snø! Endelig har det kommet snø til Fredrikstad også, jeg vil egentlig ikke ha snø, men så er det jo ganske koselig å se på. Jeg gruer meg bare til å gå ut for å dra på skolen i morgen. I går så var jeg så og si i byen hele dagen med Enya. Vi tittet litt rundt, kjøpte is på Funky frozen yogurt og etterpå satt vi lenge på Waynes og slappet av. Jeg fikk overraskende nok også tatt noen bilder.   Det er sååå koselig med julelys, og jeg elsker å ta bokeh bilder. De setter opp dette digre, hvite treet med lys hvert år, så derfor tenkte jeg det var en fin anledning til å ta med hjerte "linsen" min. 

  Har dere fått julestemning nå med snø og julelys? Hva syns dere om bildene? 

 • Escape plan

  Hei hei ♥

  Nå sitter jeg foran peisen og varmer meg, mens maten gjøres klart. I dag har jeg vært i byen nesten hele dagen, og i går så var jeg på kino med Sara og Line. Vi så på Escape plan som var både spennende og morsom, anbefales! Jeg tok også litt bilder fra kinoen, så her er de. 


  Sara og meg ♥


  Sara og Line ♥


  Meg og Line ♥


  Haha, søte ♥ 


  Godteri måtte vi selvfølgelig ha!
  Se så fint det har blitt med julelys i gatene i Fredrikstad!

  Har dere sett Escape plan? Hva syns dere om bildene? 

 • Kinodate

  Hei hei ♥

  Etterlengtet helg, takk og lov! Nå er jeg ferdig med mattetentamen, og sikkert alt av prøver og fremføringer for i år. Så utrolig deilig. Nå drar jeg snart avgårde til kinoen for å se Escape Plan med Sara og Line ♥ Alltid så koselig med kinodate! I dag har jeg også vært og klipt håret mitt en del kortere, og farget det. Jeg liker så godt kort hår, og nå har jeg skrånet det litt i tillegg. Fargingen jeg holder på med er en slik gradvis farging som skal gjøre at etter en liten stund så kommer jeg tilbake til mitt naturlige hår. Håret mitt er litt mørkere nå og går mer i ett med etterveksten, men det er litt vanskelig å se det på bildene under siden lyset er så rart. 

  Jeg ble veldig fornøyd, og jeg kan ta bedre bilder ute siden da blir det et mer naturlig lys på håret mitt. Jeg har forresten litt blå lepper siden jeg har spist blåbær syltetøy, haha så typisk meg at jeg glemmer å sjekke meg selv i speilet før jeg knipser bilder til bloggen. 

  Noen flere som skal på kino i kveld? Ser dere at håret mitt er litt forandret? ♥

 • Bart pattern

  Hei hei ♥

  Da er nesten denne dagen snart ferdig, denne dagen som jeg gruet meg til skikkelig. Jeg hadde nemlig norsk fremføring i dag, men jeg tror det gikk bra. Jeg er også nødt til å øve til mattetentamen resten av kvelden, og når mattetentamen er levert i morgen så blir det endelig en velfortjent helg! Da skal jeg gå og farge og klippe håret, og resten av helgen skal jeg nok slappe av. Jeg tok litt bilder i stad med den kule bart-skjorten min, den er så rå.   Alltid gøy å ta litt "annerledes" bilder innimellom. Skjorten finner dere forresten HER ♥

  Ser dere fram til helgen nå? Hva syns dere om bildene? 

 • Peppes med klassen

  Hei hei ♥

  I dag sluttet vi ekstra tidlig på skolen, så derfor dro vi på Peppes og spiste pizza rett etter skolen med hele klassen. Det var så godt med pizza, også var det så koselig å være med hele klassen ♥ Jeg tok noen bilder, så her er de. 

  Vi satt sammen og koste oss skikkelig...
  Alle bortsett fra Marcin, han fikk ikke sitte sammen med oss. Derfor måtte han lone på et eget bord langt bort fra oss.   Nå skal jeg grave meg ned i skolearbeid, og jobbe med det resten av dagen. Det høres kanskje dødsens kjedelig ut, og det er det faktisk også.. Men jeg får bare sette i gang og bli ferdig med det. 

  Er det lenge siden dere var ute og spiste pizza med venner? Hva syns dere om bildene? 

 • December

  Hei hei ♥

  Dette har vært en skikkelig slitsom dag, i og med at jeg har hatt en verkende og sliten kropp i hele dag. Vaksinen vi tok i går har virkelig slitt meg ut. Så fort jeg kom hjem i dag så sovnet jeg på den første sengen jeg fant, og deretter gikk jeg ut for å prøve å ta litt bokeh bilder. Jeg turte ikke å smyge meg helt inn på nabohusene med julelysene, men det ble da noen greie førstegangs bilder.  Har dere prøvd å ta bokeh bilder før? Hva syns dere om bildene? 

 • Bilder fra overnattingen med elevrådet

  Hei hei ♥

  Jeg har nettopp kommet hjem fra skolen, og gud så sliten jeg er. Planene mine etter at jeg kom hjem var at jeg skulle legge meg med en gang, men nå har jeg funnet en del andre ting jeg er nødt til å gjøre. Jeg har ikke fått tid til å legge ut bilder fra helgen, da jeg var på overnatting på skolen med elevrådet, så her er noen bilder. 


  Malin og Camilla


  Andreas og Kim


  Malin, Camilla og Bettina
  Mini, Kim og Malin.

  Vi så blant annet på film, gamet, hadde spiritisme, spilte bordtennis og var oppe helt til kl. 07.00 om morgenen. Det var veldig gøy, selv om ikke engang halvparten fra elevrådet på skolen kom. 

  Har dere vært på overnatting på skolen før? Hva syns dere om bildene? 

 • Kjempe koselig kveld

  Hei hei ♥

  I går hadde jeg en kjempe koselig kveld hos Sara med mange venner. Det var meg, Sara, Marlene, Line, Sindre, Kristoffer, Jarl, Daniel og så kom Benjamin, broren til Sara, også. Vi spiste god mat og dessert, hadde en lek og pratet og tullet masse. Jeg og Line var igjen helt til slutt, og vi dro hjem da jeg sovnet. Jeg var nemlig helt utslitt etter at jeg nesten ikke hadde sovet noe natten før. Her er litt bilder fra gårsdagen.   Kristoffer, Daniel, meg og Marlene ♥


  Meg og Jarl - Daniel og meg ♥


  Sara, Jarl, Sindre, Kristoffer, Marlene, Line og Daniel ♥


  Jarl, Sindre og Kristoffer ♥


  Marlene og Line som gjemmer seg for kameraet, haha så søte, og Daniel og meg ♥


  Kristoffer og Marlene som leker modeller ♥

  Det ble en helt klart vellykket kveld, og i dag så har jeg endelig fått slappet av litt. Jeg stod opp kjempe sent, og jeg har egentlig ikke kledd på meg enda. Mitt eneste gjøremål for kvelden er å gjøre noe skolearbeid. 

  Har dere hatt en fin helg? Hva syns dere om bildene? 

 • Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014

  Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

  instagram
  annonse
  hits