BLOGGPAUSE

Hallo! 

WOAW, LONG TIME NO SEE. Jeg tror jeg offisielt sier ifra om at jeg tar en bloggpause på ubestemt tid. Jeg har ikke blogget på 100 år, og ærligtalt så er det ikke så gøy å sitte og skrive om seg selv hver eneste dag. Nå er jeg også en youtuber med nesten 2000 abonnenter, og her på bloggen pleier jeg å ha rundt 200 når jeg blogger. Jeg merker stor forskjell fra blogg til youtube, på youtube blir jeg sett, folk kommenterer og gidder faktisk å se på videoene mine. Det er noe annet med blogg. De som faktisk leser innleggene mine orker ikke å kommentere og da aner jeg ikke hva dere tenker om det jeg viser dere eller skriver, og når først noen kommenterer så er det gjerne "fint bilde" som bare skriker "JEG HAR IKKE LEST INNLEGGET, JEG VIL BARE HA DEG TIL Å SJEKKE UT MIN BLOGG". Ganske egoistisk mener nå jeg. Jeg leser alltid hele innlegget til de jeg kommenterer hos. Men så fins det selvfølgelig noen lesere som leser innleggene, kommenterer fine ting og gir meg tilbakemelding, og dere har jeg satt utrolig stor pris på. Men så fra nå av så har jeg en bloggpause. Kanskje jeg starter mot våren og sommeren igjen, for det er først da det er gøy å blogge og ta masse bilder ute. Nå er det iskaldt og mørkt hele tiden, så da ligger ikke helt motivasjonen der. Jeg elsker virkelig å skrive, men å skrive at jeg er på skolen, drar og handler, spiser og ser tv-serier omtrent hver dag er jo sinnsykt kjedelig å lese om. 

Om dere vil følge meg videre så kan dere følge youtubekanalen min HER hvor jeg legger ut videoer hele tiden, eller på instagram: emmabrathen og twitter: banankid. Husk og trykk ABONNER når dere er innom youtubekanalen min så blir dere oppdatert hver gang jeg legger noe ut, og det betyr også mye for meg♥ Ellers håper jeg alle får en fin jul videre og får et godt nyttår.

 • Giveaway

  Hallo og god desember alle sammen! Jeg vet jeg nesten ikke blogger, jeg har egentlig tatt masse bilder til bloggen men jeg har virkelig ikke energi til bloggen akkurat nå. Men jeg har en GIVEAWAY på youtubekanalen min nå, og jeg har også min egen julekalender hvor det kommer en ny video fra meg hver dag fra 1-24. desember. Jeg tenkte hvertfall at jeg kunne ha giveawayen på bloggen også slik at de som ikke har en youtubekonto også kan melde seg på. Se videoen under for mer info, men også les reglene under videoene fordi det er en liten endring for konkurransen på bloggen min. 

  For å delta må du:
  1. Abonnere på kanalen min (om du har youtubekonto) eller dele dette innlegget på Facebook
  2. Sjekke ut hjemmesiden til Personligalmanakk HER 
  3. Skrive navn + mail i kommentarfeltet + hva du har gjort: delt innlegget eller abonnert på meg. Dette blir sjekket opp.  

  LYKKE TIL! 

 • Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014

  Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

  instagram
  annonse
  hits