my passion for ananas

Akkurat nå sitter jeg på skolen, spiser maten min som består av en stor posjon av bringebær, jordbær og banan, og egentlig bare venter på at alle andre skal bli ferdige. Idag er nemlig siste dag med strikking hvor produktet mitt er ananasgenseren jeg viste dere litt av i går. Vi skal se på produktene til hverandre og fremføre etterpå, men før det må alle bli helt ferdige med utstillingene sine. Dette innlegget ble altså forhåndsskrevet så dere leser dette litt etter at jeg har skrevet det. Men her får dere flere bilder fra den lille ananas-shooten min, jeg håper dere liker de. At jeg sier "ananas" istedet for "pineapple" på engelsk er forresten bevisst, elsker ordet og frukten. Jeg håper selvfølgelig på at jeg får laget eller skaffet flere ananasting i nærmeste fremtid, haha. 

Hva syns dere om bildene? 

 • rockin' these sunglasses

  Sola skinner igjen, og jeg har allerede vært en tur ute idag. Jeg har vært på butikken og ellers tittet litt i butikker, og jeg tenker meg ut en tur igjen nå. Jeg har bodd i denne byen i Danmark en liten stund nå, men jeg har ikke akkurat sett hele byen enda. Jeg pleier noen ganger å gå turer eller ta meg en joggetur rundt steder jeg ikke har vært, så det fikk jeg litt lyst til nå og. Jeg lengter etter å komme meg ut i naturen og skal sette kursen på sykkelen min mot noe skog. Å trene ute midt i byen er ikke det morsomste, så det hadde vært fint om jeg hadde funnet noen turstier i en skog hvor jeg kunne jogget noen turer.  Dette er dagens outfit, egentlig veldig avslappet. Selvom det er sol ute så er det ikke så varmt, så jeg tenker å kle på meg litt ekstra før jeg går ut. Ellers i kveld skal jeg bare jobbe med skolearbeid. Jeg fikk gjort masse i går kveld, og føler jeg jobber best om kvelden. 

  Hva er deres planer for idag? Hva syns dere om bildene? 

 • this is spring

  Været er noe merkelige greier, først er det sol og blå himmel, og plutselig begynner det å hagle så mye at det høres i hele leiligheten. Selvom det har vært mye uvær i det siste, blant annet lyn, torden og enda mer haggel i går, så har jeg vært så heldig og hatt noen dager med varme og sol. Jeg har fått nytet de dagene ute med en venninne i timesvis, og jeg håper været blir som det fremover for jeg lengter allerede etter varmen. 

  Denne uken var jeg og Marte forresten ute for å ta noen bilder til en skoleoppgave. Jeg har sydd et skjørt og har designet en kleskolleksjon, og da trengte vi noen bilder til den avsluttende salgsmappen som skal vises frem og vurderes. Jeg fikk mange fine, vårbilder med skjørtet jeg har sydd, og under ser dere en liten sneak peak. Jeg tenker å legge ut noen flere bilder senere. 

  Så denne skoleoppgaven det er snakk om er altså den jeg jobber med denne helgen. Jeg har forresten fått stor etterspørsel om å skrive litt om skolen jeg går på, hvordan det er og hva jeg gjør her, så jeg tenkte å poste det en av de neste dagene. Om dere lurer på noe om min fashion utdannelse så må dere gjerne spørre i kommentarfeltet så svarer jeg på alt i et innlegg. 

  Hva syns dere om bildene?

 • wants for the winter

  Det eneste positive jeg kan se ved å måtte bruke varme klær på vinteren er at da kan vi faktisk kle oss opp i mange forskjellige, kule vinterjakker. Jeg vurderer hvert år å kjøpe flere vinterjakker fordi jeg syns det fins så utrolige fine jakker man kan få kjøpt, men allikavel holder jeg meg til å bruke jakken fra i fjor. Jeg har klikket gjennom mange fine jakker på nettet nå, og i år har jeg virkelig en svakhet for pilotjakker og jakker med litt teddypels på. Jeg elsker spesielt den røde jakken på bildet under, jeg vurderer virkelig å bestille den hjem.   Dere kan finne alle jakkene HER og HER, eller trykk på bildene. 

  Syns dere jeg burde bestille den rød jakken? Hvilken er deres favoritt? 

  sponset innlegg

 • thanksgiving sale

  Høst og juletiden er en stor tid for shopping. Det fins mange høytider da, mange handler inn til julegaver og andre benytter seg godt av romjulssalget. Thanksgiving og black friday er ikke noe vi har i Norge, og jeg tror ikke de har det her i Danmark heller. Men selvom vi ikke får opplevd disse tidene som de i USA gjør så kan dere allikevel shoppe masse på nett! Choies har både Thanksgiving salg nå og black friday salg. Sjekk ut salgene ved å trykke på bildene under eller HER og HER.


  Tre favoritter hos meg, svart blondegenser HER, brun genser HER, skinnjakke HER. 

  Er ikke dere også glad i å shoppe rundt høst- og juletiden? 

  sponset innlegg

 • sweater weather

  Her i Danmark er det fortsatt høstvær, det er kaldt og luften er utrolig frisk, men det har ikke kommet noe snø enda. Noe av det beste med høsten må være å kunne ta frem de strikkede genserne dine som man aldri blir lei av å leve i gjennom hele høsten. Choies har et utvalg med mange strikkede produkter nå, og jeg har selv funnet meg noen favoritter jeg kunne tenkt meg. Man kan da aldri få for mange strikkede gensere! Trykk på bildet under eller HER for å komme til utvalget deres.  Mine favoritter blant de strikkede genserne de selger ble helt klart disse tre, rosa HER, hvit HER og blå HER♥

  Hva syns dere om plaggene? Fant dere noen favoritter? 

  sponset innlegg


 • high heels & golden details

  Hei hei ♥

  Jeg glemte visst å blogge i går, jeg skjønner ikke hvordan jeg klarte det for jeg var nemlig ute og tok en del bloggbilder. I går kveld kom Line og Marthe en tur til meg og vi hadde jentekveld der vi bare slappet av, pratet og spiste sjokoladefondant og masse annet digg. Midt på natten dro vi og vasket bilene de kjører, og etterpå så kjørte jeg og Marthe til byen. Vi ble faktisk kjent med nye folk i natt fordi vi kjørte folk hjem gratis (og de skulle egentlig bare 500m bortenfor der vi plukket dem opp), og jeg var ikke hjemme før 08-tiden i dag tidlig. Gjett om jeg er trøtt nå. 

  Slik ser jeg ut i dag. Til tross for at jeg har sovet omtrent ingenting og er overtrøtt så kom jeg meg opp istad, fikset meg og nå håper jeg egentlig å finne på noe bedre enn å sitte inne. 

  Hadde dere en morsom lørdag? Hva syns dere om bildene og antrekket? 

 • brandy melville

  Hei hei ♥

  Fooor noen siste dager det har vært, haha. På mandag kveld så bestemte jeg og Marthe for å cruise rundt, og vi kjørte til byen og til Sarpsborg med de gamle hits for kids cdene på "fullt". Vi så på fyrverkeri i byen, tittet på boder og kjøpte iskrem. Senere da vi kjørte med Jonas og Nicholai så oppdaget vi en stor brann i en bygning på vei inn til byen. Det ble en lang men også veldig morsom kveld. 

  I går var jeg i Oslo for en begravelse, og deretter dro jeg ut og spiste med familien. Jeg gikk også innom butikken Brandy melville som har utrolig mye fint på vei hjem. Jeg kjøpte med meg to plagg som dere ser på bildene under. 

  Topp/kjolen kostet 200 kr, og shortsen kostet 150 kr. Begge plaggene er i one size, de har ikke så veldig mange størrelser. Stoffene er utrolig myke og jeg kunne ønske jeg kunne bo i de for alltid, haha. 

  I går var jeg med Marthe og Jonas og det ble til at vi kjørte rundt igjen. Nå tenkte jeg å filme inn ukens spørsmål og i kveld skal jeg kanskje grille med Marthe.

  Har dere gjort mye gøy i det siste? Hva syns dere om plaggene?

 • varme dager

  Hei hei ♥

  I dag er den hetebølgen ute og går, og det er så utrolig deilig med ordentlig sommervarme. Jeg har allerede vært litt ute, og når jeg er inne må alle vinduene stå åpne, aah så deilig♥ Nå holder jeg på med enda en ny videoblogg, og denne tar litt lengre tid enn de andre jeg har laget. Jeg forstår nå at jeg helt klart burde ha stått opp tidligere i dag. Men jeg håper å få ut videoen i løpet av dagen, hvis ikke så kommer den ut i morgen. 

  Er det sommervarmt der dere er nå? Hva syns dere om bildene? 

 • peach and hat

  Hei hei ♥

  I dag var planene å komme meg ut av huset og dra og grille med noen venninner, men nå har vi utsatt det til i morgen istedet fordi det passet bedre da. I kveld kommer jeg derfor til å bare slappe av, jobbe, se film og spise taco. Vi var faktisk ute og spiste i går kveld med familien siden pappa hadde bursdag, og det var veldig koselig.   Noen bilder jeg tok istad ♥ Jeg tror jeg skal hive på meg et par joggebukser istedet nå siden planene ble endret. 

  Hva gjør dere i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • Clubmaster

  Hei hei ♥

  Rett før helgen fikk jeg en hyggelig pakke i posten, nemlig et par rayban solbriller fra SmartBuyGlasses♥ Jeg har alltid likt modellen rayban clubmaster, så da ble jeg overglad da jeg endelig fikk mitt eget par. Jeg gikk for de klassiske sorte slik at de matcher alle antrekkene mine. Jeg gleder meg allerede til å bruke solbrillene masse i sommer.   Modellen min kan dere finne HER. Det var utrolig rask leveringstid på disse brillene, jeg fikk de allerede etter en uke. SmartBuyGlasses holder også en konkurranse nå hvor du kan vinne en tur til enten Santorini, Hellas eller Milano. Om du deltar får du også rabattkode på briller, hvor digg hadde det ikke vært å vinne en ferietur og klikket hjem et par nydelige solbriller til ferien i samme slengen? Dere kan lese mer og delta i konkurransen HER.

  Hva syns dere om de nye solbrillene mine? 

  sponset produkt

 • litt nytt

  Hei hei ♥

  Nå er det helg! Og ikke bare det, men jeg har helg helt frem til neste fredag. Jeg har nemlig fri på mandag, tirsdag, onsdag og torsdag, så det er utrolig deilig. Jeg tror jeg blir trekt opp til min siste eksamen fredag den 13, og det lover hvertfall ikke godt. Jeg lovte dere å vise gavene mine fra Sofia i bedre bilder, også har jeg noen få innkjøp å vise dere.   Gave fra Sofia - genser fra Pull & Bear

  Gave fra Sofia - shorts fra Pimkie  Hatt fra ebay, link HER

  Fifty shades of grey bok nr. 2 (jeg måtte bare kjøpe bøkene, også leser jeg de på nytt) fra en bokhandel, rompynt fra Søstrene grene

  Slik så dekoren ut etter at jeg hadde satt den sammen slik jeg ville ha den. Jeg kan godt vise dere et bilde av hvordan den ser ut når jeg får hengt den opp på veggen min. 

  Hva syns dere om plaggene og tingene? 

 • Wool hat

  Hei hei ♥

  Nå er jeg i helt elendig form, dagen min vendte brått om og hele kroppen min lider av det. Jeg får mamma til å lage middag til meg nå, og deretter skal jeg legge meg i sengen med awkward på skjermen. Ellers i dag hadde jeg en veldig fin dag, vi hadde omtrent ikke noe skole fordi vi ikke har noe som helst å gjøre, og jeg dro til og med og trente på spenst. Jeg sitter i det minste igjen med en godfølelse etter at jeg har svettet meg gjennom en treningsøkt.   Slik ser jeg ut i dag. Shortsen er ny og den var en gave som Sofia tok med fra Spania, og hatten er også ny som jeg nettopp fikk i posten fra ebay♥

  Hvordan har dere det i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • new in

  Hei hei ♥

  Tidlig på dagen på lørdag så dro jeg en tur inn til byen for å kjøpe noen småting jeg trengte til eksamen, men jeg fikk også med meg to herlige plagg hjem♥ Jeg hadde sett på plaggene en stund, så denne gangen bare kjøpte jeg de før jeg fikk tenkt for mye eller angret meg. Det er nemlig så typisk meg, jeg bruker nesten aldri penger på klær, men mat derimot... Huff, jeg vil ikke tenke på den store summen engang. 

  Hva syns dere om plaggene? 

 • swan lake

  Hei hei ♥

  De to siste ukene har jeg og Marlene jobbet med en skoleoppgave der vi skulle style rollefigurer. Vi valgte at vi skulle kle oss opp til ballettstykket Svanesjøen, og på mandag tok vi alle bildene i et studio på skolen. Her er noen av bildene fra shooten, vi ble veldig fornøyde med mange av bildene. 
  Hva syns dere om bildene?

 • innkjøp

  Hei hei ♥

  I dag var jeg en liten tur i byen og målet mitt var å få kjøpt litt mer undertøy, men jeg endte opp med noen ekstra, fine plagg i tillegg. På vei hjem handlet vi inn kesam, jordbær og frukt så det skal jeg kose meg med i kveld. Nå skal vi se litt på Dallas og bare ha en skikkelig rolig lørdagskveld. Her er mine nyeste innkjøp, jeg kjøpte alt i dag bortsett fra skoene.   Hva syns dere om innkjøpet? 

 • spring makeup

  Hei hei 

  Etter en forespørsel fra en leser så har jeg nå laget en sminkevideo. Jeg valgte å gå for en litt vårlig sminkelook, naturlig sminke og leppene i en søt vårfarge. På bildene under ser dere looken jeg skal vise dere hvordan jeg gjør. Jeg holder på å redigere videoen nå så den kommer ut så fort som mulig. 

  Hva syns dere om sminkelooken og bildene? 

 • loppemarkedet

  Hei hei ♥

  Nå har jeg startet en gruppeblogg med en del andre flinke bloggere ♥ Gruppebloggen er en slags salgsblogg, der ting som klær, sko og tilbehør blir lagt ut til salgs av alle oss bloggerne i denne gruppebloggen. Jeg skal også få lagt ut en del ting til salgs, så jeg håper denne gruppebloggen vil falle i smak hos dere. Besøk bloggen her: loppemarkedet.blogg.no ♥ Vi har nettopp startet, så derfor har ikke så mange ting blitt lagt ut enda. 

   

  Hva syns dere om ideen om en slik salgsblogg? 

 • flower kimono

  Hei hei ♥

  Til bursdagen min fikk jeg en utrolig fin kimono med blomstermønster som jeg hadde ønsket meg. Jeg har faktisk laget en "bursdagsgaver videoblogg" som skal komme ut på bloggen min, men jeg klarer å glemme å legge ut videoen hele tiden. Jeg elsker kimonoer og jeg satser på å få kjøpt noen flere mot sommeren, for det er så fint å gå med! Jeg gleder meg allerede masse til å bruke denne på varmere sommerdager, og det fins jo så mye kult jeg kan kombinere med den også♥

  Hva syns dere om kimonoer? Hva syns dere om bildene? 

 • light blue

  Hei hei ♥

  Da er det nesten helg igjen, nå gjenstår det kun en veldig kort skoledag før det braker løs med et konseptslipp på tigertiger (utested) i morgen kveld. Jeg fikk også russegenserne i dag så nå gleder jeg meg masse til å få brukt min. Jeg venter også på russebuksen min som jeg byttet fordi de hadde sendt feil, og den får jeg nok neste uke. Jeg er så gira for russetid nå! 

  Litt bilder jeg tok i går. Nå skal jeg jobbe med skolearbeid resten av hele kvelden, og det er virkelig ikke noe jeg ser frem til. Jeg håper dere får en mye morsommere eller mer avslappet kveld enn meg. 

  Gleder du deg til helg? Hva syns dere om bildene? 

 • Yellow fellow

  Hei hei ♥

  Nå har jeg kommet hjem fra Enya, og jeg har gjort klart masse tv-serier så nå blir det chilletid. Etterpå skal jeg jobbe litt også har jeg egentlig lyst til å ta meg en tur på byen i dag, men å ligge inne frister også veldig, haha. 


  My yellow fellow Bart ♥ Jeg bare digger gult, og den genseren er såå deilig å ha på seg, men den er egentlig pappa sin da. 

  Hva er deres planer for i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • Fancy pants

  Hei hei ♥

  Nå er jeg hos Enya, og for øyeblikket smelter vi sjokolade som vi skal ha til jordbær og banan. Vi skal bare slappe av i kveld og se på film, og koseklærne er selvfølgelig på. Her er noen flere bilder jeg tok ute i går. 

  Hva syns dere om bildene? 

 • Hamsa & infinity

  Hei hei ♥

  I går fikk jeg enda flere armbånd i posten, det er så gøy å få små pakker i posten. Armbåndene er fra ebay, og jeg bare elsker den siden! Jeg har funnet så mange fine skatter på den siden, så jeg har tenkt til å bestille mye mer derfra fremover. Nå kan jeg heller ikke vente til våren og sommeren når jeg kan få brukt alt dette. 


  Se så søte armbånd!

  Hva syns dere om armbåndene? 

 • Stilløse vintre

  Hei hei ♥

  Vinter. Kulde, snø, frost, slush, ullsokker og skjerf tvinnet flere ganger rundt hodet. Vinteren er dømt stilløs for min del. Dere som sitter og leser dette nå kan vel være ærlige og nikke med hodet der dere sitter, og være enige med meg at jeg ikke er den eneste som pakker meg inn i alt som fins av varme og helst vil ligge i dvale gjennom hele vinteren. Når det gjelder stilen min i løpet av vinteren så føler jeg at den er helt død, flat og ikke minst kjedelig. Jeg pakker meg inn i store jakker, skjerf, votter og lue, og går helst med joggebukser og pappas genser på skolen. Jeg syns Norge kan være så trist om vinteren, og jeg må virkelig gi creds til de folka som orker å kle seg ordentlig om vinteren. Hvordan klarer dere det? 

  Jeg får nesten vann i munnen når jeg ser disse bildene. Sommer og stil. Jeg blir helt forelsket i klærne de går med på bildene, og bildene minner meg på hvorfor jeg er så utrolig opptatt av mote og elsker alt som handler om klær. Alle bildene er tatt fra ungdommer som bor i Australia. Australia, tenk hvor deilig det hadde vært og bodd der akkurat nå som himmelen vår er grå og det er vått overalt siden den to-dagers snøen har smeltet. Det er helt utrolig hvor mye jeg gleder meg til sommeren, og mye av grunnen til det er alle planene om antrekkene jeg kan gå med. Vinteren er en venteperiode der du kan hente opp inspirasjon til neste sommersesong, men nå har jeg nok av inspirasjon og jeg vil bare ha sommer NÅ. 

  Alle bildene er tatt fra VOT. - følg dem på instagram HER ♥  Det er hvertfall ikke noe tvil om at jeg skal bestille et av de herlige plaggene de selger som dere ser igjen på alle bildene over. Jeg gleder meg så ufattelig mye til å gå med denimshorts, oversized gensere, fargerike klær og massevis av tilbehør. Så kjære vinter, vær så snill og gå fort. Jeg trenger å kunne slippe meg fri igjen, hvis ikke er jeg redd for at vinteren vil sluke hele klesstilen min for godt. 

  Hvordan er stilen din om vinteren? Noen som kjenner seg igjen i det jeg skriver? 

 • New bracelets

  Hei hei ♥

  Er det en ting jeg elsker så er det å sitte og klikke hjem masse fint fra nettsider som ebay. Jeg har faktisk bestilt hele 17 armbånd nå som jeg kan bruke sammen til sommeren, og hittil har jeg fått tre av armbåndene. Disse kom veldig fort selvom jeg nettopp har bestilt de. Jeg elsker å pynte opp antrekk med massevis av armbånd, det er så fint ♥  Hvis dere ønsker noen lignende armbånd så er det bare å besøke ebay og søke på f. eks: "hemp bracelet, hamsa, eye, colorful, hipster" osv. Jeg har betalt veldig lite for alle armbåndene mine, prisene ligger mest mellom 0,50-12 kr. 

  Hva syns dere om armbåndene? 

 • Vårnatt

  Hei hei ♥

  Nå er jeg på vei i seng, og jeg gleder meg til å legge meg under dyna med en varmeflaske, mmm ♥ Før jeg legger meg så tenkte jeg å legge ut noen flere bilder fra moteshowet. Det var noen fra media som også filmet, men jeg vet ikke når vi får den videoen. Når jeg får den videoen så kan jeg se om jeg får lov til å legge den ut på youtube og her. Temaet på moteshowet vårt var forresten vårnatt, så det var derfor vi gikk for blomsterkranser og en veldig naturlig og fin look. 


  Sara og Hao ♥ 


  Hao ♥ Sara og meg♥♥♥ 


  Meg og Sofia♥♥

  Vil dere se video fra moteshowet? Hva syns dere om bildene? 

 • Moteshowet på skolen

  Hei hei ♥

  I dag har jeg hatt en lang og slitsom dag på skolen, jeg er fortsatt så sliten etter moteshowet og all øvingen fra de siste dagene. Jeg snakket med jentene og noen andre som var med på moteshowet, og jeg var visst ikke den eneste som hadde vurdert å heller bli hjemme i dag. Men jeg presset meg på skolen, og nå skal jeg snart lage mat og så bare slappe av resten av kvelden. Vi tok jo massevis av bilder i går, så her får dere se de første bildene fra moteshowet. Det kommer noen flere senere. 
  Har dere vært med på moteshow før? Hva syns dere om bildene?

 • Through the phone

  Hei hei ♥

  Nå ligger jeg hjemme på soffaen og hviler føttene og rumpa mi, haha jeg er så sliten etter to kjempe lange dager med motevisninger og øving. Nå er vi da endelig ferdig, og jeg er veldig fornøyd med showet vårt. Jeg gleder meg til å legge meg etterpå, men før det må jeg vaske ut all hårsprayen fra håret mitt. I tillegg til bildene vi har fått tatt med kameraet så har jeg tatt litt bilder gjennom mobilen både i går og i dag.


  Sofia og meg ♥ 


  Jeg som prøver antrekkene jeg skulle gå med 


  Sofia, Hao og meg ♥ Utslitt etter hele moteshowet

  Hva syns dere om bildene? 

 • Moteshow på planen

  Hei hei ♥

  I dag er jeg på skolen hele dagen fordi det er åpen dag på Glemmen, og vi har allerede hatt en motevisning, og har to til på planen. Den første visningen gikk veldig fint bortsett fra at Hao uheldigvis klarte å snuble på scenen siden han ikke fikk på seg skoene sine ordentlig. Akkurat nå sitter vi hos frisør og fikser på håret og sminken. Vi har fått tatt en del bilder i dag så da har dere mange fine bilder å se frem til. 


  Sofia og Hao ♥


  Henriette og meg ♥


  Søte Sara ♥
  Hao og meg ♥


  Sofia ♥♥

  Er vi ikke blitt fine? Hva syns dere om bildene? 

 • New in

  Hei hei ♥

  I dag er timeplanen full for ting å gjøre. Nå skal jeg ta en dusj og deretter fikse meg, i kveld skal jeg nemlig til Enya og etterpå videre til Sara og så sover jeg der til i morgen. Jeg lader kameraet mitt for øyeblikket så jeg skal prøve å få tatt noen bilder i kveld. Jeg kjøpte en fin skjorte denne uken, og siden jeg nesten aldri har innkjøps innlegg lengre (fordi jeg sparer pengene mine) så tenkte jeg at jeg hvertfall måtte vise dere dette ene plagget.   Skjorte fra Gina Tricot, 199 kr. Skikkelig søt og sitter så fint på. De har den samme skjorten i mange andre fine farger også. 

  Hva syns dere om skjorten? 

 • Kjoleklar

  Hei hei ♥

  Nå har ballkjolene til meg og venninna mi kommet, wiii! Kjolen min er så fin og sitter veldig fint på, takk og lov for det. Nå gleder jeg meg skikkelig til russeballet, men det er enda to uker til ballet. I dag har jeg hatt matteprøve, vært innom storeskolen (er på en annen avdeling av skolen min på fredager som er en veldig liten avdeling i forhold til skolen) for å bli intervjuet, og deretter trent. I dag skal jeg slappe av, og i morgen skal jeg på fest og så kanskje videre til Sara senere på kvelden.   ♥♥ Den svarte jeg holder er Sara sin ♥♥ Skal selvfølgelig legge ut bedre bilder på balldagen. 

  Har dere vært på skoleball? Hva syns dere om kjolene?

 • fancy lady.

  Hei hei ♥

  I dag har jeg en del ting å gjøre på dagens 2do-list. Jeg skal prøve å få laget ferdig et nytt design, gjøre skolearbeid som handler om moteshowet vi skal ha og i kveld skal jeg også på et møte. Så siden jeg har en del å gjøre så skal jeg sette i gang nå med en gang og jobbe på. Her får dere se bilder av den siste genseren jeg fikk i pakken fra Jollychic ♥ Denne genseren ga jeg da til søsteren min, men hun er ikke hjemme så jeg måtte ta bilder av den på meg, hehe. 

  Fancy lady genser HER

  Hva syns dere om genseren og bildene? 

 • New clothes from Jollychic

  Hei hei ♥

  For noen dager siden fikk jeg en pakke fra Jollychic ♥ Jeg har fått sponset noen veldig fine gensere, og de er også behagelige å gå med og sitter veldig fint på. I tillegg til disse tre genserne på bildene under så fikk jeg en genser som jeg ga til Sofia, søstra mi. Men den er på vask så jeg tenkte å vise den i morgen kanskje.  

  Rainbow genser HER

  Florida kattegenser HER  Fashionist genser HER

  Hva syns dere om genserne? 

 • Pakke i posten

  Heihei ♥

  Idag fikk jeg pakke i posten, og den inneholdt smykker fra Oliver.n! Smykkene er utrolig fine, og jeg kommer nok til å bruke de masse framover. De har et stort utvalg av kjempe fine smykker på siden dems, som dere kan besøke her: olivern.no  I tillegg til hvor fine de er, så er de også ganske billige, så jeg anbefaler dere alle til å ta en titt innom nettbutikken dems.   Smykkene som jeg har kan dere få kjøpt her: Armebånd HER (199,-), Rose øredobber HER (69,-), Swarovski øredobber HER (119,-).

  Så du noe du likte på nettubutikken deres? Hva syns du om smykkene? 

 • Vil du bli ukens blogg?

  Heihei ♥

  Ble nettopp ukens blogg på DENNE bloggen, veldig hyggelig! ♥ Så derfor tenkte jeg også å ha ukens blogg på min egen blogg,
  og jeg kårer vinneren i morgen. Er også med i en konkurranse på libresse, så alt dere må gjøre for å bli ukens blogg, er å 
  like looken min!  

  Dere kan stemme ved å trykke på bildet, som jeg har lagt til som en link, eller trykk HER, HER, HER ELLER HER!!

  Når du har likt bildet mitt, så kan dere bare skrive gjort i kommentarfeltet, så er du med i trekningen av ukens blogg, som 
  kommer i eget innlegg i morgen ♥ 

 • Sminken min

  Heihei ♥ 

  Nå har jeg nettopp sett på mange episoder av The Secret life of the american teenager. Den serien er egentlig ikke noe spennende
  i det hele tatt, for det skjer jo ikke akkurat så mye da, untatt at alle blir gravide, de gifter seg som ungdommer, får kjærester osv osv.
  Men når man først starter å se på en tv serie, så må man bare se alle episodene, haha. Uansett, jeg tenkte å vise dere min daglige
  sminke! 

  ♥ Toalettmappen har jeg laget selv, haha

  ♥ Isadora solpudder fra Cubus, sminkekost fra The body shop. Sminkekosten er bare verdens beste, kjempe myk og behagelig!

  ♥ Mamma sin krem, bruker den i ansiktet når jeg har tørr hud, spesielt ved nesa faktisk! Den gjør slik at huden min blir helt glatt, og
  den lukter kjempe godt! Aner ikke hvor den er fra da.

  ♥ Maxfactor mascara, veldig bra, for den legger seg gjevnt ut på alle øyevippene, og den lager fin lengde. Men jeg tror ikke den
  er vann fast da. Øyenbryns blyant fra H&M, den fra Vita er MYE bedre enn den fra H&M, skal kjøpe den fra vita igjen når jeg har
  brukt opp denne. Men kan hvertfall ikke leve uten øyenbrynsblyant!

  ♥ Når jeg vil freshe opp antrekket litt mer, så bruker jeg knsæje leppestifter, knall rosa og knall rød. Merket isadora, og den røde
  er ganske gammel så vet ikke hvor den er fra. Begge er veldig bra hvertfall, og gir en suveren farge!

  ♥ Blyantspisser til øyenbryns blyanten min, må alltid spisse den helt spiss, hvis ikke så blir øyenbryna mine helt fucka, og pinsett
  må man jo bare ha da, må jo nappe øyenbryna!

  Det var da sminken min. Nå skal jeg se på enda mer tv-serier, er på siste episode i sesong 4 nå faktisk.

  Bruker du noe av den samme sminken som meg?  

 • Inspirasjon #2

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp stått opp, utrolig tidlig til å være ferie, men det er fordi jeg skal på jobb.. Gleder meg så sykt til jeg er ferdig med
  all sommerjobbinga for i år! Her kommer litt mer inspirasjon til dere, jeg blir inspirert av så mye, så da tenkte jeg å inspirere dere
  videre.

   Men nå drar jeg, skal prøve å lage videoblogg med svarene på spørsmålsrunden del 3 når jeg kommer hjem. Ha en fin dag alle
  sammen, så lenge!

  Hva syns du om inspirasjonen? 

 • DIY: Cross-out tee

  Heihei ♥

  I går lagde jeg meg min egen cross-out tee, og resultatet ble kjempe bra! Her er noen bilder fra når jeg lagde den, og en slags
  oppskrift på hvordan du også kan gjøre det.

  Det du trenger er en t-skjorte, litt papp, en hvit blyant eller kritt, og en saks.

  For å lage mønsteret, er det lurt å klippe ut en firkant i papp, som er perfekt størrelse for firkant hullene, så denne plasserer du da
  på hele t-skjorten, og lager et kors mønster, også bare tegner du rundt firkanten.

  Slik ser da mønsteret ut når det er ferdig tegnet. Så gjenstår det bare å klippe ut alle firkantene, tar ganske lang tid. 

   Og voila! Resultatet! 

  Hva syns du? Har du tenkt, eller har du prøvd det ut før?

 • Innkjøp

  Heihei ♥

  I går kveld var Amalie vært hos meg, og vi badet og så på filmen A cinderella story once upan a song, har sett den mange ganger
  før, og den er bra! Har blitt helt dilla på sangene fra filmen nå selvfølgelig. Var i byen tidligere idag, kjøpte to ting, som jeg virkelig
  har bruk for. Skoene - for jeg må tydligvis ha litt lettere sko siden det er sommer, og mamma syns jeg går med for varme sko (:P)
  Også solbriller for alle de andre er ødelagte, haha.

  Det var faktisk salg på tingene da, Solbriller/Cubus, ord. pris: 79, men det var halv pris, Sko/Din Sko, 149kr,-

  Nå skal jeg faktisk på jobb, inni Oslo, vi skal starte å sette opp på Norway Cup nå, masse som må settes opp før det starter. Så 
  det er derfor jeg blogger så tidlig idag. Blogges igjen når jeg kommer hjem fra jobb senere idag, så alle får ha en super dag idag
  da!

  Hva syns du om innkjøpene? 

 • Innkjøp fra Sverige

  Heihei ♥

  Idag er det skikkelig fint vær ute, så jeg har allerede vært på brygga og badet med Amalie! Det var sykt kaldt i vannet da, så vi
  badet ikke mye. Etterpå skal jeg til byen, men før det så må jeg fikse meg for jeg har nettopp dusjet. Her er innkjøpene fra Sverige,
  kjøpte ikke så mye, men er veldig fornøyd med det jeg kjøpte.   Shorts fra en av butikkene i Smögen, husker ikke hva butikken het. 299 SEK,-

  Topp fra en butikk som het Malibu, på Smögen, 299 SEK,-  Genser fra en butikk på Smögen, er jo vero moda merket, men antar at butikken hadde kjøpt inn ulike butikk klær, 230 SEK,-  Skjerf fra en butikk på Smögen, 199 SEK,- tror jeg

  Kjole fra New Yorker, 79 SEK,- bare, salg ♥

  Hva syns du om innkjøpene?

 • Tips for your lips - Glasur lepper

  Heihei ♥

  Tenkte å komme med et lite tips for your lips, altså hvordan man kan få glasur lepper. Utrolig enkelt, og det ser jo skikkelig ut
  som glasur når man er ferdig! Så her er en liten guide på hvordan man gjør det.

  Det du trenger er ♥ En leppestift, helst en knæsj en, ikke for mørk heller, jeg syns rosa er fint ♥ Vaselin ♥ Dopapir

  ♥ Det første du gjør, er å påføre leppestiften på leppene dine

  ♥ Ta godt på, og jeg tar alltid leppestiften litt lengre ut enn leppene mine er, for jeg vil ha større lepper ♥ Så presser du dopapiret
  mellom leppene, så du får vekk masse leppestift, og fargen blir ikke så knæsj lengre.

  ♥ Så skal du påføre vaselin oppå leppestiften. Ta vaselin på en finger, og gni det godt på leppene, så leppene mister litt farge, 
  men også blir skikkelig skinnende, som glasur!


  ♥ Og TADA! Resultatet! Pleier også å holde lenge, hvertfall på meg. Håper dere likte tipset mitt, og prøv det gjerne ut selv.

  Ja, og jeg ser ut som et troll på håret nå, siden det har blåst så mye idag, så blir det ganske så bustete.

  Hva syns du om tipset? Skal du prøve det ut?

 • Korsett

  Heihei ♥

  Nå begynner det endelig å bli varmere ute igjen, woho! Jeg ble faktisk ganske så varm da jeg gikk med bukser idag, så jeg håper
  jeg kan bruke shorts igjen neste uke! Og nå som det blir sommerferie så er det så mye klær jeg gleder meg til å bruke, for eksempel
  korsett! Kjøpte mitt for et år siden, noen syns det er teit å gå med det, andre syns det er kult, jeg syns det er dødskult!    Jeg syns korsett er veldig fint med high waist skjørt og shorts! Som på bildene. Men uansett, jeg lurer på hva dere syns om korsett!

  Hva syns du om Korsett? LIKE or DISLIKE? 

 • New In

  Heihei ♥

  I dag har jeg hatt lang skoledag, og etter skolen så var det rett på trening! Vi dro inn litt før siden det var masse salg i byen idag. 
  Det var blant annet 50% på alle varer hos Bik Bok, så jeg fikk meg et fint nytt skjørt idag, et slikt langt et, har ingen fra før, så dette
  passet bra! Gleder meg til å bruke det masse i sommer, og skal også bruke det i bursdag på lørdag.   Skjørt fra Bik Bok, ordinær pris: 349, 175 kr på salg.

  Hva syns du om skjørtet? Er du "fan" av lange skjørt? 

 • New in

  Heihei ♥

  Lovte dere jo å vise dere den nye blusen jeg har fått, fikk den av mamma da vi var på Bryn senteret på lørdag, etter danse-
  konkurransen. Jeg syns den er skikkelig nydelig, den er selvfølgelig finere på da, det er en slik bluse som er åpen på skuldrene.  299 kr fra Bik Bok

  Hva syns du om blusen? 

   

 • Innkjøp fra Oslo

  Heihei ♥

  Jeg har ikke gjort så mye idag, siden det har ikke vært så fint vær, men Amalie har vært her da, og vi så på en fin film som het "We 
  bought a zoo", føler at jeg ser veldig mye på filmer i det siste. Også spiste vi masse iskrem og vannmelon, veldig godt!

  Her er innkjøpene fra forrige uke, da jeg var i Oslo på klassetur. Kjøpte ikke så mye, bare disse plaggene + 2 topper til søstra mi. 
  Topp 1 / Zara, 179 kr, Topp 2 / Monki 150 kr (det var 2 for 1, den andre fikk Sofia), Shorts / H&M, 199 kr.

  Hva syns du om innkjøpet?  

 • Innkjøp

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp tatt en lang, varm dusj, for jeg har nemlig vært på joggetur! Følte jeg måtte prøve å forbrenne bort de muffinsene
  jeg spiste i går og idag, spiste jo nesten 10 muffins tilsammen, tihi. Så er ikke jeg den flinkeste til å være sunn heller da, men nå skal
  jeg skjerpe meg skikkelig, skal prøve å være sunn resten av måneden hvertfall, untatt 17. mai da, for det er jo kake og iskrem dagen!

  Som jeg skrev istad, så var jeg i byen idag med Sofia, og da kjøpte jeg noen ting jeg "trengte veldig". Bikini er jo lurt å ha nå som
  det blir sommer, og vesken hadde jeg så lyst på, siden jeg har den i rosa fra før av, også var den brune på salg nå da!

  Bikini overdel / Cubus, 179kr, Veske / Gina Tricot, på salg: 150 kr. 

  HVA SYNS DU OM INNKJØPET?

 • Krage med blonder

  Heihei ♥

  Det var mange som gjettet riktig på hva jeg lagde istad, nemlig en krage! Kun en enkel krage med blonder på. Må si det var litt 
  vanskelig å sy i blonder da, men resultatet ble bra! Også skulle jeg ønske at jeg tok med meg litt mer rosa stoff hjem, for jeg kunne
  godt tenkt meg å ha dobbelt lag, så den ble litt tynn, men det funker!  


  Også poserer jeg da i helt naturally look idag, ingen sminke eller retting av håret. 

  Hva syns du om kragen og bildene? 

 • My passion is fashion

  Heihei ♥

  Jeg har jo tenkt til å bli klesdesigner, for jeg elsker mote og jeg går på Design og Håndverk på vidregående nå. Så da 
  overrasker det vel ikke dere om jeg sier at jeg sitter og syr nå? Jeg lager nemlig noe jeg kan bruke nå, men hva det er får
  dere vente med å finne ut!

   Dere ser kanskje hva det er? Gleder meg til det er ferdig, håper det blir bra! Skal vise dere resultatet når jeg er ferdig, som 
  forhåpentligvis er etterpå.

  Hva tror du det er jeg lager?  

 • Dagens I want

  Heihei ♥

  Nå er jeg så lei av å lese til gymprøven, selvom jeg har lest nesten ingenting, for jeg sovnet nemlig mens jeg leste.. Så nå har jeg 
  sittet og tittet en liten stund på nastygal istedet, og de har sååå mye fint som jeg har lyst på! Det kan hende at jeg får kjøpt meg
  speilrefleks denne uka, og uka etter 17. mai skal klassen på Oslo tur, så da blir det sikkert masse shopping! Men hvis jeg har noen
  penger igjen etter det, så vurderer jeg kanskje å bestille noe fra nastygal! Her er noe av det jeg bare elsket!

  Sko /HERFRA/, Kjole 1 /HERFRA/, Kjole 2 /HERFRA/.

  Cardigan /HERFRA/, Topp 1 /HERFRA/, Topp 2 /HERFRA/.   Shorts 1 /HERFRA/, Shorts 2 /HERFRA/, Blazer /HERFRA/.

  Hva syns dere? Hva likte du best?

 • New in

  Heihei ♥

  I byen på fredag så kjøpte jeg meg en ny topp som jeg har sett på nettet, og som jeg da hadde veldig lyst på! Og da jeg så at den
  hadde kommet ut i butikken, så måtte jeg bare kjøpe den, for andre ganger når jeg venter så blir det plutselig utsolgt.. 

  Toppen er fra Bik Bok, kostet bare 79 kr! Jeg elsker mønstrene på toppen, og den blir helt suveren til å bruke til et par jeans,
  shorts og til og med til et svart skjørt! Kommer sikkert til å bruke den masse i sommer.

  Det neste jeg skal kjøpe er jo speilrefleks kamera, men jeg skal få pappa til å kjøpe det for meg i Oslo, for da blir det billigere, men
  og da må jo han få tid til å gjøre det også da!

  Hva syns du om innkjøpet? 

 • Fashion Against Aids

  Heihei ♥

  Nå skal jeg ut på terassen og sole meg, har nettopp kommet hjem fra stranda. Var skikkelig deilig der, kunne ha sovnet der vi
  lå. Utrolig stille og deilig. Veldig avslappende! Det er virkelig skikkelig deilig at vi har  denne dagen, 1. mai - Fridagen for alle!

  De fleste har vel kanskje nå hørt om og sett H&M kolleksjonen Fashion against aids? Jeg bare elsker denne kolleksjonen i vår,
  og i tillegg så går det jo til noe bra! Jeg har tenkt til å kjøpe shortsen, skjørtet og armebåndet. Selv om det sikkert kommer til å
  være veldig mange andre som kommer til å ha de samme tingene, så vil jeg ha de. Elsker jo den stilen!


   Her ser dere et lite utvalg av kolleksjonen.

  Hva syns du om kolleksjonen? 

 • Things I hate

  Heihei ♥

  Har nesten ikke vært hjemme idag, har hatt lang skoledag, trent og vært i byen, så jeg har ikke fått tid til å blogge. Har ikke så mye
  å blogge om heller, så her kommer en "Things I hate".

  ♠ Tv programmer som har fake publikum latter i bakgrunnen.

  Fake personer.

  Når det er noe på skolen jeg prøver og prøver på, men aldri får til.

  Folk som tror de er mye bedre enn meg, sånn helt uten videre.

  Når jeg er skikkelig sulten på skolen, og ser skikkelig fram til lunsjen. Og når jeg da skal spise, finner jeg ut at alt jeg har med
  meg, er EN tørr brødskive..

  Når jeg ikke klarer å nå målene mine innenfor trening, da blir jeg litt sur..

  Hele den fuckings perioden jentene er forbannet med.

  Når tv seriene mine har sesong slutt, eller har en "liten ferie".

  At jeg må vente 1 år mellom hver Twilight film, og ikke minst, et år før Catching fire kommer ut (The Hunger Games 2) 

  Hva hater du?
  Syns du jeg skal ha slike innlegg oftere?
   

 • Things that make me smile

  Heihei ♥

  Littlereasonstosmile bilder er bare så utrolig nydelige, og disse bildene har jeg fått inspirasjon fra mange andre bloggere til å legge ut.
  Jeg ser det ofte på andre blogger, så derfor tenkte jeg å legge ut noen favoritter selv. Dette er ting som får meg til å smile.

  Love ♥ Elsker bare den siden! Men nå skal jeg gå og legge meg. Skal stå opp tidlig i morgen for å jogge, og derette tøye spagaten,
  trene litt spenst og styrke. Så må jeg fikse meg fort før Endre kommer!

  Hva får deg til å smile?

 • Håret mitt - Før og etter

  Heihei ♥

  I går rett før jeg trente var jeg hos frisøren, og jeg ville klippe bort ALT det slitte håret. Så da klipte jeg bort hele 10 cm av lengden på håret mitt! Angrer ikke, selv om jeg liker å ha langt hår, men er veldig fornøyd med resultatet. Nå har jeg et fint og sunt hår, og det kjennes mye mer deilig ut nå.  Hva syns du?

 • Dagens I want

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra dansetrening, var superbra trening, siste før påskeferien! Vi hadde team match og det var veldig gøy! Skal gå i dusjen nå, så slenger ut en liten Dagens I want!

   


  /Fra Carlings og Bik Bok/

  Hva syns du om Dagens I want? 

 • New in #2

  Heihei ♥

  Nå lager jeg og Sofia oss mat, og skal snart sette oss ned og se på film! Er jo veldig fint vær ute idag, men er så utrolig sliten, så jeg trenger å få slappet av! 

  Her er noen innkjøp fra uka, eller har ikke kjøpt skoene selv da, fikk dem av pappa. 

  Solbriller/ Bik Bok, 40 kr (ordinær pris: 79, men var halv pris akkurat denne uken!), Sko/ Merke: Vans.

  Hva syns du om tingene?

 • New in

  Heihei ♥

  I helgen var jeg hos Endre, og da var jeg i Sandvika to ganger på en dag. Da jeg og Endre nettopp hadde kommet hjem etter første tur, så banket Martin på, og da måtte vi bli med han til Sandvika for å bytte noe. Men utrolig nok så kjøpte JEG bare en ting, nemlig en kul topp jeg har hatt lyst på en liten stund. 

  Jeg kjøpte også en genser idag, fordi den så så sykt digg ut! Kjøpte den i to for store størrelser, fordi jeg vil ha den stor!   Topp/ Urban, 129 kr, Genser/Cubus, 149 kr.

  Hva syns du om innkjøpene?

 • Mac bakgrunnene mine

  Heihei ♥

  Har hatt bakgrunnene mine på macen nå en liten stund, 1 mnd ca? Elsker å lage egne bakgrunner, med rare og søte bilder, og de mest randomme sitatene jeg klarer å finne på. Så jeg tenkte å vise dere bakgrunnene jeg har på macen nå for øyeblikket. Jeg har jo lion på macen min, så det betyr at jeg kan ha så mange skjermer jeg vil, så da har jeg flere enn en bakgrunn på den.

  Hva syns du om bakgrunnene?
  Hvilken likte du best?
   

 • Inspiration

  Heihei ♥

  Det jeg drømmer om å jobbe med, er som en klesdesigner, og jeg har helt klart lyst til å få mitt eget merke, være med på fashion weeks, reise rundt og oppleve masse elskbar mote! Og her om dagen så så jeg på tv, og da var det litt om en mann med navn Kristian Aadnevik, som er norsk og jobber i England for øyeblikket, og han har sitt eget merke, hvertfall egne show osv. Og de kjolene jeg så på tv, var bare helt utrolige! Håper jeg kan lage noe av det samme når jeg blir større!

  Så her er noen forskjellige bilder fra de kolleksjonene hans, de fleste er fra de jeg så på tv. Bare elsker kjolene spesielt! 
  Jeg bare digger det han lager!  - Bildene er tatt fra hjemmesiden hans, Kristianaadnevik.com

  Hva syns du om klærne/inspirasjonen? 

   

 • Gårsdagens innkjøp

  Heihei ♥

  Det suger virkelig å være forkjøla, spesielt siden jeg skal ha bursdag + skal i en annen bursdag nå til helgen! Så vil helst bare bli frisk! Lever på halspastiller for øyeblikket, må si slike bokser fort blir tomme.

  Tenkte å vise dere hva jeg kjøpte i går, jeg fant jo blant annet en nydelig kjole som jeg skal bruke til helgen!


  Kjøpte i tillegg til det til meg selv, noen gaver til søstra mi, som hun da fikk i går!


  Dette er da kjolen jeg skal bruke i bursdagen min! Jeg syns den er så nydeliiig, og den er veldig fin på!


  I tillegg så kjøpte jeg vanlige strømpebukser, ark jeg lagde kort til Sara med og stoff, siden vi lager masse greier på skolen nå!

  Hva syns du om innkjøpet? Spesielt om kjolen?

   

 • Følg meg på weheartit!

  Heihei ♥

  Har hatt en weheartit konto ganske lenge nå, men har aldri fått til den "heart" greia, slik at jeg hjerter andre bilder. Men nå har jeg endelig forstått det, og klart det! Og giddet rett og slett. Men nå kan dere følge meg på weheartit!  FØLG MEG PÅ WEHEARTIT! TRYKK ET STED PÅ DENNE SETNINGEN SÅ KOMMER DU TIL MIN WEHEARTIT PROFIL ♥

  Jeg heter Mithzzi på weheartit, så følg meg da vel! Og legg gjerne igjen en kommentar hvis du har bruker, så kan jeg følge deg! Følger bare 1 hittil, haha!

  Følger du meg på weheartit?
  Har du weheartit?
   

 • Inspirasjon

  Heihei ♥

  Inspirasjon. Et ord som skaper så mye! Jeg elsker å titte gjennom på weheartit, for der finner jeg alltid så utrolig mye inspirasjon! Også er alle bildene der så fine, og de gjør meg alltid glad!


  Love ♥ De fleste bildene er tatt fra Weheartit, ikke alle.

  Hva syns du om inspirasjons bildet?
  Hvor får du inspirasjon fra?
   

 • Innkjøp fra Oslo

  Heihei ♥

  Det var egentlig ikke meningen at jeg skulle kjøpe noe som helst i Oslo idag, men så fant jeg noen fine overdeler jeg måtte kjøpe! Haha! Så her får dere dagens innkjøp, det jeg kjøpte i Oslo istad.

  Blå genser/Bik Bok - 99kr, Hettejakke/Bik Bok, 99kr, Grønn genser/Zara, 129 kr. 

  Nå er jeg hos Endre, og vi skal i butikken nå hvis den fortsatt er åpen! Og senere i kveld skal vi være med broren til Endre, og to andre jenter, skal kanskje se på film.

  Hva syns du om innkjøpet?
  Hvilken overdel likte du best? 

 • Ukas tips 1

  Heihei ♥

  Da har jeg startet med noe nytt, som jeg kaller for ukas tips! Fordi det skal være tips til dere, noe som jeg legger ut en gang i uka. Første ukas tips er hvordan man lager slangeflette! Utrolig kul flette egentlig, og veldig enkel å lage! Se på videoen for å lære den. 

  ENJOY - UKAS TIPS NR 1! 

  Det har også vært en som lurte på hvor jeg lærte fletten. Det er en stund siden jeg lærte den, men jeg lærte det på en side med masse forskjellige hårtips, også var det noen bilder jeg så på for hvordan jeg kunne lage denne fletten. 

  Hvis dere har noen ideer til hva jeg kan ha på de neste ukas tips framover, så kommenter under! Har tenkt til å vise dere 2 forskjellige måter å rense sminkekoster på, på neste ukas tips!

  Hva syns du om videoen?
  Ideer til de framtidige ukas tipsene?
   

 • Innkjøp

  Heihei ♥

  Har hatt en ganske så avslappende dag idag, som de fleste dagene mine er! Gikk og tittet i litt butikker etter skolen, før jeg tok bussen hjem, og da fant jeg noen ting jeg bare ikke kunne motstå å kjøpe! Jeg som liksom skal spare pengene mine.

  Topp/ 199 kr, High waist shorts/ 299 kr, Lusespenner/ 2 for 19 kr. Alt fra Bik Bok.

  Nå venter jeg bare på Frustrerte fruer på tven! Dere får alle ha en fin kveld, og kose dere! ♥

  Hva syns du om innkjøpene?

   

 • New stuff

  Heihei ♥

  Det er så sinnsykt mye salg for tiden, inne i Torvbyen! I absolutt alle butikker! Så da har jeg brukt muligheten til å kjøpe noe nytt. Har ikke kjøpt meg så mye, for jeg har nesten ikke noe penger nå, men får snart flere penger igjen! Elsker stipend, selv om det ikke er såå mye ♥

  /Bluse fra Carlings/
  /Cardigan fra H&M/

  Hva syns du ? Hvilket plagg likte du best?

 • Dagens I want

  Heihei ♥

  Så er det søndag nok en gang, har sovet lenge idag, og skal spise frokost nå! Idag skal jeg bare slappe av og gjøre noen skolegreier, må skrive skriftlig del til design av tallerkenen min, som vi lager i produksjon på skolen for tiden. 

  Har ikke så mye å blogge om, så dere får nøye dere med en liten "Dagens I want".  / Topp HERFRA, / Skjorte HERFRA / Veske HERFRA /

  Elsker!♥ vesken, den er bare så søt og liten men samtidig stilig, elsker ting med engelsk og amerikanske flagg på. Men den lille vesken der er jo ganske dyr, koster sikkert opp mot 1000 kr? Tror det er Jeffrey Campbell merke.

  Hva syns du?

 • Dagens I want

  Heihei ♥

  Ble bare helt forelsket med en gang jeg så disse skoene! Har lyst på de, i alle fargene! De er fra nelly.com ♥

   
  Syns de er så drit kule! Spesielt med de naglene og diamantene bak.

  Hva syns du om skoene? Like or dislike?

 • Wildfox inspiration

  Heihei ♥

  Fant nettopp en blogg som heter ilovewildfox.com, og Wildfox er tydligvis et kles design, man kan hvertfall kjøpe klær hos Wildfox sin online shop! Men klærna er ganske dyre tror jeg. Uansett så fant jeg noen helt fantastiske bilder på den bloggen, som jeg bare elsker! Gir meg så mye inspirasjon, her er noen av bildene, klikk på linken for å se fler!  Elsk elsk elsk! ♥

  Skal forresten ikke bli med å kjøpe juletre, de andre dro uten meg, for de hadde ikke plass til meg og juletre i bilen! Så jeg er hjemme og skal liksom rydde, fillern.

  Hva syns du om bildene?


 • Christmas wishlist

  Heihei ♥

  Om 15 minutter er det lillejulaften. Og så kommer julaften. Håper jeg får masse jeg har ønsket meg! Tror jeg får en del som jeg har ønsket meg hvertfall! Har egentlig ønsket meg veldig mye i år, men veldig mye av det er nødvendig da!


  Dette er noe av det som ligger på ønskelisten min! Smokey eyes øyenskygge fra Bodyshop, sko fra pieces, amerikanske gensere fra GT, ørepropper fra , uggs, lommebok fra cmyk.

  Hva ønsker du deg til jul?


 • Drømmefanger

  Heihei ♥

  På skolen for noen uker siden, holdt vi på med forskjellige håndverks teknikker. Og den siste teknikken vi holdt på med var flette teknikker! Og da skulle vi lage et produkt med fletter i, og da lagde jeg en drømmefanger! En rosa en faktisk som passer perfekt til rommet mitt!

  Så istad hengte jeg den opp rett over sengen min. Håper den vil fange alle de vonde drømmene mine, hater mareritt!

  Hva syns du om drømmefangeren min?


 • Style'ishe bildeeffekter

  Heihei ♥

  >Sofia< viste meg en side der jeg kan lett redigere bilder, med litt sånne style'ishe effekter! Jeg syns det blir skikkelig fint, og drit kult! Ser at det allerede er veldig mange av topp bloggerne i Norge som bruker denne siden til å redigere bilder! Sjekk ut siden HER, og se bildene under, som jeg da har prøvd meg på!
  Ser litt brun/solbrent ut der, ah-ha!
  Hva syns du om bildene? Bruker du den siden til å redigere slike bilder?


 • Ny mascara

  Hei hei ♥

  På fredag fikk jeg endelig kjøpt meg en ny mascara, siden jeg har tømt alle de andre jeg har! Også var det salg på alle l'oreal mascaraene, alle til 79,50, så da kjøpte jeg helt klart en slik en! Tror den jeg kjøpte kostet egentlig 180 kr eller noe lignende? Men  jeg er ihvertfall kjempe fornøyd! Den fyller virkelig ut vippene, og de ser mye lengre ut.

  Resultat; FØR

  ETTER

  Og det er denne mascaraen: L'oreal paris, double extension mascara:


  Hvilken mascara har du? Har du prøvd denne?


 • Ny genser

  Hei hei ♥

  Idag har jeg bare slappet av. Lest en bok og spilt minecraft med brusjan, haha. På fredag da jeg var i byen, kjøpte jeg meg en ny genser. Skal bruke den i morgen, syns den er så fin! Kjøpte den faktisk på salg på Carlings, det var 50 % på ALLE overdeler til jenter! Så da ble det bare 150 kr for genseren, istedet for 300♥  Har jo blitt helt dilla på strikk som alle andre, i det siste! Kjempe inn i høst! Så nå har jeg masse strikke gensere! ♥

  Hva syns du ?


 • Smykker jeg bare må ha!

  Hei hei ♥

  Nå sitter jeg og tre andre inne i klasserommet til A klassen, og det er lunsj pause. Ingen får egentlig være inne her i pausen, siden lærerne ikke er her og vi har så mye ting her, folk kan jo stjele eller rote til tingene våre! Men vi fikk lov av en lærer å bli inne, så lenge vi ble inne på klasserommet. Deilig.

  Nå sitter jeg og sikler etter smykker jeg har skikkelig lyst på! Ingen av smykkene er så dyre, men hvis jeg skal kjøpe alt, så blir det jo en del allikavel, haha! Men jeg SKAL kjøpe minst en ring og et smykke hvertfall!


  Nr. 1

  2

  3

  4

  5

  6

  7
  Min favoritt! Den over altså.

  8

  9

  10

  11

  12

  13

  14

  Gadd ikke å sette bildene sammen til et bilde, siden jeg er på skole pcen, og jeg har bare photoshop 3 eller noe på denne, og jeg er vandt til nr. 5 egentlig...

  Hva syns du om tingene? Hvilket likte du best?

 • Ukens innkjøp

  Hei hei ♥

  På tirsdag var jeg i byen noen timer etter skolen, fordi jeg hadde noen rabatter som jeg måtte få brukt! F. eks 30 % på et helt kjøp på Bik Bok! Så da benyttet jeg den lappen, og kjøpte meg noe jeg trengte! Ellers har jeg bare kjøpt bly....  Genser, bukse og lusespenner fra Bik Bok, og trykkblyant blyet fra Ark. Genseren koster 399 kr, buksen 199, spennene 19 kr pr stk og blyet som sikkert ingen er interesserte i, 19 kr. Haha. Men med 30 % så ble det litt billigere! ♥

  Hva syns du om innkjøpet?


 • Klipt meg - Før og etter bilder

  Hei hei ♥

  Nå har mamma nettopp fått klippe av alt det slitte håret mitt! Hadde så slitt hår, så det er lurt å få det vekk før enda mer hår blir slitt! Nå har håret mitt startet å bli helt tørt, og det begynner da og krølle se. Her får dere se før og etter bilder, og på det første, se hvor håret mitt går på til genseren, da er det enklere å se forskjellen!
  Litt kortere, og mye mindre slitt! Ja, dere ser sikkert helt klart det merkelige, halveis krøllete håret mitt.. Rart..

  Hvordan syns du det ble? Hvordan er ditt naturlig hår? Hårfarge, rett eller krøllete?


 • Innkjøp + Dagen

  Hei hei ♥

  Skolen idag var sykt chill! Første-tredje time: Syk lærer, så hun orket ikke å gjøre så mye, fjerde:Hun gav oss et ark som vi skulle fylle ut, og så skulle vi bare regne litt selv, femte-sjette:VIKAAAAR, brydde seg ikke om at vi var på face, stod og snakket mens vi gjorde litt hva vi ville. Utrolig avslappende dag, selv om det kun var teori dag!

  Søstra mi var også på hospitering på skolen min idag, så var sammen med henne i pausene, og etter skolen shoppet jeg litt! Her kommer de to tingene jeg kjøpte;

  Skjorte fra Bik Bok, 99 kr på salg.  Sammensatt ringer fra Gina tricot, bare 19 kr, på salg.


  Og her er flotte meg i det super bra fokuserte bildet, som er tatt med det ekstremt bra speilreflekskameraet..............

  Hva syns du om tingene? Har du hatt en chill dag?


 • Dreamroom

  Hei hei ♥ Drømmerommet mitt.. Det må bli et stort rom med eget walking closet! Og enten fargene; rosa,
  blå/turkis, grønn, lysegul eller beige/brun! Elsker rom med knæsje eller lyse farger og store dobbeltsenger! 


  Elskbart!♥♥

  Hvordan ser ditt drømmerom ut? Hva syns du om kombinasjonen min?


 • 5 topp øredobber

  Hei hei ♥

  Har ikke så utrolig mye å blogge om for tiden, standard dager - stå opp, gå på skolen, dra hjem fra skolen, slappe av og sove.. Så derfor kan det hende det blir litt moteinspirerte innlegg for tiden! Så idag, her er mine 5 topp øredobber.  Nr 1: Fra H&M

  Nr 2: Fra har ikke peiling  Nr 3: Fra Accecorize  Nr 4: Fra Glitter  Nr 5: Fra Bik Bok

  Hvilke øredobber likte du best? Hva syns du om de?


 • Innkjøp fra Sandvika

  Hei hei ♥

  Nå koser jeg meg med episoder av hellcats, en tv serie! Skal snart legge meg, men før det vil jeg vise dere de små innkjøpene mine fra lørdag, da jeg handlet litt på Sandvika storsenter!


  Hånd til å ha ringer på, fra Glitter, 199kr
  Sparebørse-boks. Kan bare åpnes en gang, akkurat som en blikkboks, jaa dere skjønner. Litt genialt, for nå kan jeg faktisk klare å spare litt penger! Fra Søstrene grene, husker ikke pris? 


  Ear Cuff, fra Glitter 29,50kr.

  Kjøpte noe mer også, men det var noen gave greier, som jeg ikke skal legge ut på bloggen enda, for da kan den som skal få det se det, heh. 

  Hva syns du om tingene?


 • Ringene mine

  Hei hei ♥

  Nå skal jeg snart av gårde på danse trening! Kom hjem for ikke så lenge siden, har hatt lang skoledag idag! Også hadde vi bare gym i de første timene og tre arbeid resten av dagen.. Ble ganske sliten og lei av alt trearbeidet, så 
  da vi endelig hadde pause, stakk jeg, Leo og Sara til butikken for å kjøpe godteri! Litt ekstra energi i hvertfall!

  Men jeg tenkte å vise dere mine topp 3 ringer, men siden jeg ikke klarer å bestemme meg hvilke som er mine tre
  favoritter, så viser jeg like så godt alle ringene mine! Har ikke så mange, bare 20 + 2, en er ødelagt og en er under "oppussing".


  1: Bik Bok, 2: Accecorize, 3:Glitter.


  4:Bik Bok, 5:Glitter, 6:Gina Tricot.


  7:Pieces, 8:en gave, 9:Pieces.


  10:Accecorize, 11:Indiska, 12:Glitter.


  13-20:H&M  Hvilken ring likte du best? Er du også glad i å bruke masse ringer?


 • Wants!

  Hei hei ♥

  Nå for tiden er det ELLEVILLE DAGER på Torvbyen! Mye salg og rabatter, så nå har jeg sjansen til å gjøre noen kupp! 
  Også i Høstferien var jeg i Oslo, og da fant jeg masse fint jeg har lyst på! Men jeg kjøpte ikke alt jeg ville ha, for vil ikke svi av alle pengene med engang. Haha, jeg suger til å spare penger! Jeg har nok med penger nå, men vet ikke hvor lenge jeg kommer til å ha de! Men så jeg photoshopet litt og lagde en "liste" over ting jeg har skikkelig lyst på nå!

  Ting fra H&M, Bik Bok, Monki og Gina Tricot! Monki fins ikke her i Fredrikstad da, så da skal jeg kjøpe det jeg bare MÅ ha neste gang jeg er i Oslo, som sikkert ikke er så lenge til;) 

  Hva syns du om tingene? Noe spesielt du har skikkelig lyst på nå?


 • Shopping med bestejenta og innkjøpene!

  Hei hei ♥

  I dag har jeg vært i byen med verdens beste jente, Amalie! Vi tok bussen til Torvbyen, også shoppet vi der. Fikk kjøpt ting jeg trengte, og ting som gledet meg. Haha. Jeg bare elsker shopping, og jeg elsker å ha penger!♥ Vet det har vært mye innkjøp innlegg i det siste, siden jeg har handla mye ting i det siste da. Men må bare legge ut dagens også!
  Sminkekost fra Body Shop, 169 kr


  Isadora solpudder fra Cubus, 179 kr


  Solpudder fra Body Shop, 169 kr


  Ear cuff fra Glitter, 29,50 kr 


  Lue fra Glitter, 129 kr
  Rosa kulepenner fra Clas Ohlson, 19 kr, KJØPTE DE FOR Å STØTTE BRYSTKREFT FORENINGEN!
  Topp fra Bik Bok, 149 kr
  Tube bh fra Bik Bok, 129 kr

  Neglelakk som jeg fikk med på kjøpet, fra Bik Bok

  Nå skal jeg spise ferdig, tar lang tid for vi må steke opp mange pizzaer siden Sofia har to venninner her, og Didrik har to kamerater, så vi er da 7 ungdommer.. Men jeg skal bort til Amalie etterpå! Kos dere i kveld!

  Hva syns du om innkjøpene? Har du shoppet idag?


 • Dagens innkjøp 14.10.11

  Hei hei ♥

  Så shoppet jeg i dag igjen da! Så det ble to par bukser i går, og to overdeler idag! Rakk akkurat ikke 14.40 bussen idag, så måtte ta 15.40 bussen istdet. Så da gikk jeg rundt for meg selv og tittet og fant to fine bluser på salg! Love!


  Begge blusene er fra Bik bok! Kjøpte to like, bare i forskjellige farger! De er litt lysere i virkeligheten, men det ble mørkere på bildene da jeg brukte blits! Det var 50% avslag, så en kostet 98 kr, så det ble bare 199 kr for begge!

  Hva syns du om det lille innkjøpet?

  Skal på shopping i morgen igjen med verdens beste jente! Men nå skal jeg se på den nyeste Vampire diaries, skal kose meg med serien min! KOS DEG DU OG!

 • Bykse shopping

  Hei hei ♥

  Nu har jäg kjøpt byksor! ... Ja, idag har jeg endelig kjøpt meg noen flere olabukser! Trengte virkelig noen til, har ikke så utrolig mange bukser. Hvertfall ikke olabukser! Også har jeg trent idag, slitsom trening, men helt klart verdt det! Jeg vil jo bli bedre og få bedre kondis! Så jeg prøvde å gi alt på oppvarmingen ihvertfall, som varte i minst 30 min..


  Bukser fra H&M, den mørke - 99 kr, den lyse - 399 kr. Litt pris forskjell kanskje? 

  Men nå har jeg tenkt til å køye! Hvis dere enda ikke har fått det med dere, så blir jeg sinnsykt sliten midt i uka, siden jeg står opp litt før 06.00, og for meg er det ganske tidlig! Så hvis jeg legger meg forsent blir jeg dødsliten på skolen, dislike!

  Har du vært på noe som helst shopping idag?


 • Innkjøpt fra Torvbyen - idag, og fra Oslo!

  Hei hei ♥

  Siden Enya er her nå, og skal overnatte her, og hun har jo speilrefleks kamera, så da fikk jeg tatt bilder av innkjøpene mine fra Osloturen med klassen på torsdag, og av det jeg kjøpte idag! Kjøpte nesten bare gaver til mamma idag, men fant noen småsaker til meg selv også!


  Ring fra Gina Tricot, 79,50,-


  Topp fra H&M, 99,-, men fikk 50 kr i rabatt fra etter et annet kjøp da!


  Ring fra Bik Bok, 79,50,- tror jeg.


  Topp fra Zara, 129,-


  Skjerf fra Zara, 129,-


  Noen av gavene til mamma! 


  Skjorte fra bik bok, 299,-


  Dressjakke/blazer fra H&M, 299,-
  Topp fra Monki, 80,-

  Har vel brukt minst 1000 kr på shopping til meg selv, uten gavene altså, siden torsdag! Shoppesporten♥♥

  Hva syns du om innkjøpene?


 • Videoblogg på vei!

  Hei hei ♥

  Nå har jeg nettopp kledd på meg, fikset håret og sminket meg. Og da tenkte jeg at jeg bare kunne filme meg
  selv mens jeg sminket meg! Så da kommer det snart en sminkevideo, med min daglige sminke! Gled dere!
  Ferdig sminka og ferdig fikset på håret. 

  Har du laget egen sminkevideo før?

 • Stem på mine nelly kjoler

  Hei hei ♥

  Prøvde meg på å lage noen kjoler i den nelly kjole konkurransen jeg! Så stem på mine kjoler om du vil!

   nr. 1


  Hjælp mig med at vinde, Stem på min kjole her!

  Er du også med i konkurransen? Hvilke av mine kjoler likte du best?


 • Ola skjørt

  Hei hei ♥

  På skolen har vi laget ola skjørt. Altså, jeg bruker ALDRI ola skjørt, og vet ikke om jeg akkurat
  kommer til å bruke det jeg har laget! Men skjørtet ble ikke så ille da! Skal levere det i morgen,
  og så får jeg vel karakter på det. Jeg skal også levere bilen med logg i morgen.

  Hva syns du om skjørtet? 

 • It's showtime

  Hei hei ♥

  Hva syns du om bildene?


 • Hvor man kan få kjøpt treningsklær på nett

  Hei hei ♥

  Jeg har fått en forespørsel om å lage et innlegg som handler om hvor man kan kjøpe trenings
  tøy på nett. Spesielt sports bh og hotpants treningshorts. Untatt H&M og Sefa. Ja, skal bli det!

  Hotpants/ treningshortser: (TRYKK PÅ BILDENE FOR Å KOMME TIL SIDEN DER DEN SELGES)

   

  Craft Cool Bike Boxer fra ellos.no, kr 399

     

  Nike Slam Short, KR 399. Fra ellos.no

  (fins i svart og rosa)  

  Puma Sweat Short, kr 299, fra ellos.no

  Craft Cool Boxer With Mesh, kr 299, fra ellos.no

  Det fins flere på: www.ellos.no Men jeg likte de over best! 

  Trenings bher:


  Swegmark sportsbh, kr 389, fra ellos.no

  Swegmarks sports-bh, kr 289, fra ellos.no

  

   Alle de sports bhene fins i mange forskjellige farger. Gå inn på ellos for
  å finne flere.

  Det var litt om treningsklær for idag! Jeg holdt meg til ellos, for det er en nettside du
  kan stole på for å kjøpe klær fra. Jeg har kjøpt klær fra ellos før selv.

  Hva syns du om trenings klærne?

 • Vil ha ny header!

  Hei hei ♥

  Nå syns jeg at jeg har hatt den headeren jeg har nå, lenge nok! Jeg vil ha ny header, men jeg 
  aner ikke hvordan headeren skal bli, farger, effekter, tema osv. Også vet jeg ikke hva slags
  bilder jeg skal ha. Kan jo bare ta noen nye bilder, men har ikke noe bra kamera nå!

  Så jeg lurer på om DU har noen ideer for hvordan den nye headeren min skal se ut? Dere
  kan godt linke til blogger der jeg kan få inspirasjon til en bra header! Takk på forhånd!

  Jeg har jo selvfølgelig mange bilder jeg kunne brukt til en ny header, men er usikker på hva
  jeg burde bruke.


  Noen av disse bildene jeg kunne eventuelt brukt? Hva syns du?

  KOM MED IDEER TIL NY HEADER, PLIS! ♥

 • New York

  Hei hei ♥

  Idag er været skikkelig opp og ned, som det har vært de siste dagene! Først skikkelig sol og
  varmt, og plutselig, er det overskyet og det blåser skikkelig! Været er en merkelig ting, sant?

  I dag har jeg vært på butikken og handla mat, og gått tur med hunden min. Jeg har ikke noen
  spesielle planer for resten av dagen, heller ikke for resten av helgen! Håper ikke at jeg kommer
  til å kjede meg for mye!

   


  Ja, jeg kjeder meg skikkelig! Og ja, jeg har allerede blitt glad i New York capsen min fra cubus!

  Hva skal du gjøre idag?

 • Gaver på en vanlig tirsdag

  Hei hei ♥

  Nå verker hodet mitt, jeg klarer ikke å gjøre mer matte nå! Så jeg ser på Frustrerte
  fruer, ofc! Beste serien! ♥ Vedsiden av Gossip girl og pretty little liars..Elsker seriene!

  Men i dag var klassen til Sofia og Didrik, søsknene mine, på Oslo tur. Mamma var med
  klassen, siden assistent læreren ikke kunne bli med, så en foreldre måtte stille opp.

  De var og shoppet litt og da, og så da de kom hjem hadde de med noe til meg! Ntaw,
  de er så snille! Sofia hadde kjøpt noen kjempe søte ørepropper til meg, og mamma
  hadde kjøpt en søt kjole til meg! ♥ Og en sånn søt ting man kan putte mobilen oppi!


  Ørepropper med rosa roser!  Og det er kjolen. Jeg syns den satt perfekt! En enkel og søt kjole ♥


  Mobilbeholder

  Ja ogaå EDIT: brukte så lang tid på å skrive innlegget.. Nå er frustrerte fruer ferdig og jeg skal
  se på medium på tv2 nå! Og legge meg etter det, så natt folkens! Siste innlegget for idag!

  Hva syns du om tingene?

 • Følg meg på Twitter!

  Hei hei ♥

  Visste du at jeg har fått meg twitter? Jeg fikk det for ca. en uke siden! Twitter er helt greit,
  og det er litt gøy og twitre, og følge andres twittere! Spesielt Robert Pattinson sin twitter!

  Har du lyst til å følge meg på twitter? Trykk her: http://twitter.com/#!/Emcb95   ♥   ♥   ♥   ♥


  Eller trykk på bildet! 


  Har du twitter? Link til din twitter, så kan jeg følge din twitter! 

 • Mine yndlings plagg

  Hei hei ♥

  På spørsmålsrunden min var det en som lurte på om jeg kunne vise mine 5 favoritt
  overdeler, underdeler, sko, accessorise, outfit og ja. Og det gadd jeg ikke å ta med
  i videoen, så jeg viser dere heller her i dette innlegget!

  Og da jeg tok bilder, så kom jeg så godt i gang, så jeg tok med 5 yndlings kjoler og,
  i tilfelle noen spør om det og..

  FORRESTEN, KLÆRNA SER IKKE SÅ BRA UT NÅR DE HENGER PÅ KLESHENGER.   

  5 overdeler:

   
  Fra Gina Tricot


  Har arvet den


  Fra Gina Tricot


  Fra Only


  Fra Bik Bok?

  5 underdeler:


  Fra Cubus


  Fra Bik Bok


  Fra Urban


  Fra Indiska


  Fra Bik Bok

  5 acessorise:


  Fra H&M


  Fra glitter


  Fra Bik bok


  Fra Acessorize


  Fra Gucci

  5 par sko:


  Fra Økonomi sko (Litt slitte nå)


  Fra Monki


  Fra Dna


  Fra Økonomi sko


  Fra Økonomi sko

  5 kjoler:  Fra Bik Bok


  Fra Gina Tricot


  Fra wow


  Fra Kreta (okei, ja den ser utrolig rar ut der den henger:P)  Fra B young tror jeg (Digger ryggen!)

  Ja, jeg vet ikke nøyaktig om dette da er mine favoritter, men sånn ca. Har utrolig mye klær,
  så det var litt vanskelig å finne plagg. Og yndlings outfit, nei det aner jeg virkelig ikke!

  Hva syns du om plaggene og acessorisene? Hva likte du best?

 • Vår inspirasjon

  Hei hei ♥

  Nå som sesongen endelig vender seg mot vår, så er det jo litt kjekt å ha litt vår inspirasjon! 

  Jeg finner alltid masse inspirasjon på lookbook.nu ♥ Og ja, her er litt vår inspirasjon til dere:


  Jeg bare elsker den toppen og det smykket!


  Nå bare gleder jeg meg skikkelig til jeg kan legge ut sommer inspirasjon! elsker sommern!

  Hva syns du om inspirasjonen?

 • I fell in love with a new store

  dHei hei ♥

  Jeg er hos kjæresten min denne helgen, så jeg får ikke særlig tid til å blogge! Men jeg kan fortelle
  kort hva vi har gjort idag da!

  Vi har vært på Sandvika storsenter, og shoppa litt, og sett på kino. Amors baller. Skikkelig bra og
  kul film. Anbefales! Senere dro vi hjem igjen, og her er vi nå. Vi skal snart se på film, Black Swan.
  Den har nettopp kommet på kino i Norge, eller noe sånt, men jeg har lasta den ned fra nettet jeg.

  Også kjøpte jeg noen fine greier på shopping senteret her i Sandvika idag da. Siden Sandvika
  Storsenter er Skandinavias største kjøpesenter, så har de jo veldig mange butikker der! Så de har
  veldig mye interessant der!


  Kjøpte tre søte bokser, fra en eller annen butikk der. Skal ha sminke i den nederste, hårting i 
  den midterste og smykker som øredobber da, i den øverste. 


  Det var mange forskjellige mønstre og farger der, men jeg likte dette mønsteret best!
  Også kjøpte jeg denne buksa her: 
  

  
   (Og til Sofia, altså vi sparer til drakter nemlig:) -fortvil ikke! jeg har ikke brukt så mange penger;))

  Hva syns du om innkjøpene?


 • Min sommer - ønskeliste

   Hei hei ♥

  Nå sitter jeg på skolen, men hysj, ikke si det til noen da!.. Og vi har norsk/naturfag nå, og gjør
  ingenting. Men vi har bare halvveis en lærer nå.

  Men jeg sitter og ser på klær og accesorise, og jeg har funnet masse fint, og ting jeg ønsker meg
  å få tak i til sommern! Mot sommers så MÅ jeg jo kjøpe mer sommertøy, og sikkert kaste noe gammelt.

  Her er noe av det jeg ønsker meg til sommern starter. Og forresten, der er visst ikke vår enda, for nå
  snør det! ...

  (Men jeg er så kul at jeg bare tenker på sommeren uansett. Jeg er best. Jeg kommer til å kjøpe
  verden en gang. Så skal jeg eien den. Mohahaha Jeg er best. Kødda. Klem fra Amalie !! Emmas
  bestevenninne <3)   
  Emma bukse faktisk. 

  

  


  


  
  


  
  


  Jeg ønsker meg også et sånt skjørt der, i bare mørkeblå, og fra en annen butikk da. 

  Klærna og acessorisene er fra Ellos, Monki, Bik Bok og Converse. 

  Hva syns du om tingene?


  

 • Vår inpsirasjon

  Hei hei ♥

  Nå er det meningen at det skal vende seg mot å bli vår, men det snør jo søren meg bare mer 
  og mer hele tiden! Men det har jo kanskje blitt litt varmere ute nå da. Så her er litt vår insperasjon;

  Kan legge ut mer inspirasjon senere når jeg finner mer LOVE! ♥ Bildene er fra lookbook.nu

  Hva syns du om vår inspirasjonen?


 • H&M KONKURRANSE!

  Hei hei ♥

  Det er sikkert mange som har fått med seg at de skal åpne den største H&M butikken i Bogstadveien
  den 10. mars? Det blir den største H&M butikken i Norge, det blir hele 5 etasjer!! ♥ Der skal jeg dra
  vær månede ♥ For jeg er ganske ofte i Oslo.

  Så det er sånn stilikon konkurranse, så hadde vært kjempe hyggelig om du gikk inn her:
  http://hmlovesoslo.no/index.php?id=1690 Og kun trykker liker på mitt bidrag! Takk på forhånd! ♥

  Trykk på linken, og så liker ♥ Er du med i konken?
 • Gossip girl - Se alle de nye episodene på nett

  Hei hei ♥ God vinterferie alle sammen, som har det! ♥ Nå sitter jeg og koser
  meg med brownies, sjokolade, melk og Gossip girl! Ah, deilig!

  Fra og med i dag til den 28. februar er det vinterferie for meg! Og sikkert for mange
  andre også. Jeg skal dra på hytta i morgen. I tilegg har jeg bursdag den 27 februar!

  Men til deg som er Gossip girl fan. Jeg har ikke fått med meg de nyeste episodene
  på tv, fordi jeg aldri rekker det. Jeg vet heller ikke hvor langt de har kommet på tv. Men
  du kan se alle de nye episodene på nettet, bare >TRYKK HER<. Hvis du trykker på
  linken, kommer du rett til den episoden jeg er på da. Jeg ser på megavideo.com,
  funker bra når du skal se på serier, men ikke så bra når du skal se filmer. Da er det
  bedre å bruke icefilms! Så jeg anbefaler dere å bruke megavideo til å se alle episodene!

  Jeg elsker gossip girl! Syns det er skikkelig spennende jeg, og hadde jeg hatt et ønske,
  hadde det vært å få hele garderoben til de i Gossip girl! ♥

  Hihi, har rosa tema på Firefoxen min, ofc♥

  SER DU PÅ GOSSIP GIRL?


 • EM O TE E

  Hei hei ¢¾ Her har dere mer inspirasjon for meg, fra lookbook.nu. Dette inspirerer meg;


  1

  2


  3  4


  5

  Hva syns du? Hvilken likte du best? ¢¾


 • Fashion Passion

  Hei hei ♥ Å, elsker mote! ♥ Her kan dere få litt mote inspirasjon fra forskjellige kilder;
  Dette bilde er inspirasjonen min til våren/sommeren ♥


  HVA SYNS DU?


 • Lookbook

  Hei hei ♥

  Nå er jeg nettopp ferdig med å lese Marlena Evensen, Hot i syden. Det er altså
  bok nr 2. Bøkene er basert på en ekte jente, og et ekte liv, anbefales til jenter!

  Ellers idag har jeg bare vært på skolen, spist, sett på tv og vært på macen ja...

  Men var innom lookbook.nu. Jeg finner masse inspirasjon der! Bare se hva jeg
  fant;

  ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   

  Hva syns du ?


 • 82 DAGER TIL JEG BLIR 16 ÅR!

  Hei hei ♥

  Vet dere hvilken dag det er idag? Dette er den dagen det er 82 dager 
  til bursdagen min, (og i morgen er den dagen det er 81 dager til bursdagen min..)

  Men hallo! Jeg blir 16 år! Jeg gleder meg skikkelig. Hoho. Jeg elsker å ha bursdag,
  1 år nærmere døden liksom, hohoooo! :-)

  Og så kul og kreativ som jeg er, så har jeg laget en kalender, som jeg skal krysse
  av for for vær dag! Så nedtellingen har startet folkens!


  Bare 82 dager til ♥

  Hva syns du om kalenderen min?

  Er du 16 år? Hvis ikke, gleder du deg til du blir det??
 • Inspirasjon

  Hei hei ♥

  Jeg, som jente, har selvfølgelig inspirasjonen min fra et sted!

  Jeg har forbilder, og får mye inspirasjon fra forskjellige kjendiser.

  Mine topp kjendiser er; Taylor Momsen, Blake Lively, Miley Cyrus
  og Selena Gomez. Jeg digger stilene dems. De har utrolig kule klær,
  og jeg liker spesielt de klærna de bruker i Gossip Girl når de er i Paris!

  Åå, det er en av mine største drømmer (i tillegg til å møte Robert Pattinson),
  å ha garderoben til Gossip girl ♥

  Men her er litt inspirasjon jeg har fra noen av de kjendisene daa:


  Veldig mye Gossip girl jaa. Lagde inspoen selv.

  Hva syns du om inspirasjonen?

  Hvem er ditt stil ikon/forbilde ?? Hvor får du inspirasjonen din fra?
 • Innkjøp fra idag

  Hei hei ♥

  Idag har jeg vært på skolen, vært hjemme, spist, øvd til matte prøva, og vært i byen og
  fått shoppet litt! Tenkte å kjøpe litt sånne høst-acessorise, men så fant jeg ikke så veldig
  mange sånne ting da så.. Så jeg kjøpte heller to gensere, en topp og to bh´er. ^^
  Men jeg fikk kjøpt meg en strikket genser da! Fornøyd! Den er stor og deilig, og den er svart.

  Her er dagens innkjøp i bilder:


  Topp fra H&M, haha, bildene ble litt rare, siden jeg tok jo ikke bildet rett ovenfra, så det ble litt rart.
  Men den er svart og hvit stripete.


  Strikket genser - H&M


  Genser - Gina Tricot


  <3<3<3

  Nå skal jeg inn i stuen og spise jorbær og is, og se på tv! Hva syns du om dagens innkjøp? • Skoleløypa

  Hei hei ♥

  Akkurat nå er det overskyet ute, og inne er det kaldt!

  Idag har jeg som vanlig vært på skolen. I gym timen løpte vi skoleløypa, jeg
  hater skoleløypa! Det er ca. 2 og en halv km, og det verste er mye av løypen er 
  på assfalten. Det verste man kan gjøre er å løpe på assfalten, det er ikke bra for
  føttene dine, og ihverfall ikke for mine! For jeg har nemlig nesten helt platfot, så
  det jeg får skikkelig vondt i føttene mine etter jeg har løpt. Jeg løpte på en helt grei tid,
  jeg gikk halvparten dah, hehe, orket ikke å jogge og løpe hele tiden dah! Men det var ikke
  noe gøy, siden jeg fikk også skikkelig vondt i magen halvveis i skoleløpya, men det gikk
  over etter at jeg hadde fått pustet ut da jeg kom i mål!

  Jeg har ikke akkurat noe annet så "spennende" ting. Samfunnsfag timen var vel den kjedligste,
  for lærern vår pratet HELE timen, for han skulle forklare oss hele historien ved den kalde krigen,
  og vi skjønner ingenting! Bokstavelig talt, INGENTING! Jaja, hvis vi skal ha prøve i det får
  jeg vel bare lese sidene 1000 000 ganger dah...

  Da jeg kom hjem fra skolen så jeg på tv, BOMBE! Ooog nå er jeg litt på macen, og
  jeg skal nok gjør litt lekser nå! Jeg har nemlig også rle prøve i overimorgen! Grøss!

  Men vet dere hva folkens? Det er bare fire skole dager igjen til helgen, woho! ^^ 

  Jeg skal nok holde ut! 

  Forresten, jeg tok jo klassebilde sist torsdag? Og klassebilde har ikke kommet enda da
  på nettsiden, men det har enmannsbilde, så vidt. Vet ikke hvordan jeg kan se det i stort,
  men jeg bare zoomet på macen, så fikk jeg se det litt større!


  Syns bilde ble helt greit ;) 

  Har du tatt klassebilde enda? Skal du ta det? 

  Nå må jeg nok gjøre litt lekser!
 • Dagens inspirasjon

  Hei hei ♥

  Jeg har egentlig ikke gjort så mye idag, så jeg har ikke så mye å blogge
  om idag! Jeg har bare vært på skolen, vært hjemme, gjort lekser, vasket håret
  og renset huden min.. For i morgen skal vi ta klassebilde! :D 10. klasse bilde nå
  folkens! Det bilde vi tar i morgen kommer kanskje til å henge på den nye skolen
  i over 50 år! 

  Men det er veldig lenge siden jeg har hatt dagens inspirasjon! Så her kommer
  litt inspirasjon fra meg til dere lesere!


  golden

  Hva syns du om dagens inspirasjon??   

   

   

 • STREKK!

  Hei hei ♥

  I dag er det fint vær, faktisk! I går var det jo full storm og masse masse regn!

  Men idag ble det bra vær, og det er jo braaa!

  Jeg har vært på skolen idag, som vanlig! Og i gymmen idag løpte vi
  60 og 100 meteren! Dudududdum! (Det er en negativ/spennede slags lydxD) 
  Jeg løpte 60 meteren tre ganger, og 100 meteren to ganger. Men etter at jeg hadde
  løpt 100 meteren en gang sa jeg tydlig og klart til lærern: Må jeg løpe en gang til? Jeg orker
  ikke! For jeg som var så støl og hadde vondt i ryggen! Men han sa, ja det måtte jeg!
  Så da løpte jeg 100 meteren en gang til, og rett før målstreken kjent jeg smerten i høyre benet mitt!
  Jeg løpte forbi målstreken, og der kom et: AU! Så gikk jeg og la meg ned med smerte i benet,
  jeg hadde fått strekk! Dudududuuum! Så da gjorde det skikkelig vondt å bøye benet!
  Og det er ikke særlig behagelig å gå nå...

  Så hadde vi tema time i siste time. Vi skal starte med tema timer nå på skolen, så det er helt
  nytt. Vi kan velge selv hva vi vil være med på. Jeg vil helst være med på sy gruppen, for jeg
  skal jo utdanne meg som kles/mote designer! Så jeg elsker å lage klær ;) 

  Etter skolen dro jeg og Amalie inn til byen, for hun skulle til øyelegen. Vi gikk først på
  nille, så på mcdonalds for å kjøpe en McFlurry med daim <3 Så gikk vi til øyelegen, og etter
  det gikk vi litt rundt i shoppingsenteret! Jeg kjøpte ingenting, men Amalie kjøpte noe dah.

  Så dro vi hjem. Og hjemme har jeg ikke gjort så mye annet enn å være på macen...

  Men jeg tok noen bilder da:
  Syns du det originale eller det redigerte var finest? ;)

  Men nå har jeg litt å gjøre! Skal fikse garderoben min og gjøre litt lekser ;)

  Hva har du gjort idag? • Krøller fra topp til tå

  Hei hei ♥

  Nå har nettopp søstra mi og kjæresten hennes dratt. De kom i går
  og var her til i dag. Vi har hatt det kjempe koslig! I går kveld så vi på film,
  og vi har lekt mimeleken og fortalt spøkelseshistorier. Men det var ikke akkurat noen
  av oss som hadde noen spøkelseshistorier og fortelle da. 

  Mamma og pappa er på vei hjem nå, snart hjemme, de har da vært i selskap. 

  Det er fortsatt fin fint vær ute, og dagensk outfit er en tynn sommertopp og korte tights!
  Det er visst ikke høst enda allikavel folkens!

  I hele dag har Spot vært mye og fartet. Han har vært helt super vilter, og istad kasta 
  han opp! Æsj. Jeg måtte vaske det vekk, og jeg skal love dere det at det stinka DRITT!
  Jeg holdte på å spy selv pga. stanken! :/ 

  I morgen er det skole igjen, utrolig kjedelig! Liker ferier og helgene best ;)
  Men vi er nødt til å fortsette med å bygge bibliotek da, så kanskje vi slipper noen timer!

  Jeg har også dusjet idag, selvfølgelig, og jeg har ikke gjort noe med håret mitt, så nå
  ligner jeg på en liten krøll dott! Neida, joda. Men jeg har sykt mye krøller!

  Da jeg gikk i 7? klasse, hadde jeg jo nesten ikke krøller i det hele tatt! Da hadde jeg ganske
  rett hår, men så i 8? fikk jeg plutselig masse krøller. Tror det skjedde etter at jeg klippet meg.

  Just look here:

  Jeg syns det er veldig fint da, så jeg skal ikke klage! :) 

  :/ Web cam! Dårlig lys ... 

  Nå skal jeg gå ut en tur! Orker ikke å sitte inne HELE tiden! Og Spot trenger ikke akkurat å bli
  passet på nå, siden han sover jo! Men uansett sitter broren min her inne og redigerer film da..

  Hva slags hår liker du best? Krøller, rett, bølgete eller kreppet?

 • Emma er DILLA på LILLA!

  Hei hei ♥

  Nei, jeg er nok ikke dilla på lilla, men det er noe annet jeg har blitt
  litt "dilla" på! ^^ Jeg vil ha sånn leopard mønstret klær! 

  Syns klær med sånt mønster er skikkelig kult. Så nå har jeg lyst på grrrr
  leopard klær! Eller hvilket enn dyr det nå er ! Så jeg har en liten must liste
  akkurat nå da! 

  1.
  Leopard pc/mac bag. Den heter Doris laptop bag 15.
  /Bik bok, 149 kr/

  2.  Leopard bluse. Den heter Angelique blouse.
  /Gina Tricot, 249 kr/

  Ønsker meg bare de to tingene for øyeblikket. Men laptop bagen er
  ikke særlig dyr til å være laptop bag da! De fleste koster jo 499 kr!
  Men denne er jo fra Bik Bok! Jeg kommer sikkert til å kjøpe den ;) 

  Hva syns du om det to tingene?
  Hvilken ting likte du best?
  Leopard klær
  , hot or not?


  HUSK SPØRSMÅLSRUNDEN:
  http://emmasinblogg.blogg.no/1282229383_sprsmlsrunde.html


 • Stem på min sko!

  Hei hei?

  Stem på min sko på nelly.com!


  Mina designade sko på NELLY.COM

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

   

   


 • Stikkord:

  Fjortizz

  Hei hei ♥

  Akkurat nå snakker jeg med en venn på msn, Endre, han jeg
  snakket med så mye på Kreta. Og han var der i to uker, bare en 
  uke mer enn meg, og han ble superbrun! Så istad testet jeg om jeg ble brunere
  enn han hvis jeg brukte brun krem, og da så jeg ut som en ugly fjortizz! Æsj!

  Sånn her ble resultatet:


  Før, bollis ;)

  Etter:

  UGLY! Jeg ser ut som en bæsj..

  Hva syns du? Ugly or ugly?

  Men jeg var fremdeles blekere enn han! hmm... 

 • Stikkord:

  Svart hvitt VS farger

  Hei hei ♥

  Her om dagen tok jeg noen bilder, og så redigerte
  jeg et bilde til svart hvitt. Syns det ble ganske fint, men hva syns
  egentlig du ?   eller?  hva syns du ser best ut, svart eller hvit? • Stikkord:

  HOT or NOT? - Nerdebriller

  Hei hei ♥

  Jeg lurer på en ting. Før var nerdebriller VELDIG inn!
  Jeg vet ikke om det er så veldig inn nå jeg. Men hva syns du 
  egentlig om nerdebriller? HOT or NOT?


  Jeg syns hot!

  HOT OR NOT? • Stikkord:

  Sommer inspirasjon - Pink

  Hei hei ♥

  Her kommer enda mer sommer inspirasjon! Og jeg er fortsatt i Kreta <3


  pinkFashion Trends & Styles - Polyvore


  Hva syns du om sommer inspirasjonen? • Stikkord:

  Sommer inspirasjon - Greek

  Hei hei ♥

  Jeg tenkte siden jeg er i Kreta, så er det vel litt kult
  å ha litt gresk inspirasjon her!

  Her kommer dagens sommer inspirasjon:


  greekFashion Trends & Styles - Polyvore
  By the way, jeg lager alle inspirasjonene selv! På polyvore;)

  Hva syns du om dagens sommer inspirasjon?

 • Stikkord:

  Sommer inspirajson - butterfly

  Hei hei ?

  Her har dere litt sommer inspirasjon fra meg! Nå er jeg nok
  i Kreta og koser meg, men Ingelin hjelper meg med bloggen, og publiserer
  innlegg for meg!


  butterflyFashion Trends & Styles - Polyvore

  Hva syns du om sommer inspirasjonen?   
 • Stikkord:

  RARE SKO! Hot or not?

  Hei hei ♥

  Det er fortsatt dårlig vær... Så da tar vi en hot or not!


  Stygge sko, HOT or NOT? 

  Jeg søkte faktisk bare på google, stygge sko, også fant jeg dem XD • Stikkord:

  piZap

  Hei hei ♥

  Jeg har nettopp funnet en side der du kan pimpe og fikse på bilder!
  Haha, masse rare greier der. Så jeg testet ut et bilde, tok et bilde av meg og la 
  til masse animasjoner, alt for mye! Men det er gøy å fikse på bilder, men det
  må ikke bli så mye som jeg gjorde det til da!:


  piZap.com free online photo editor, fun photo effects
  Nettsiden heter www.piZap.com

  Du finner mye rart innpå der!


  Har ikke så veldig mye mer å si. De andre sitter i stuen og ser på tv, Spot sover
  på sofaen :) 

  Har du prøvd å lage et bilde på den nettsiden før?

 • Stikkord:

  Krøllete + kreppet hår!

  Hei hei ♥

  I dag har jeg både krøllete og kreppet hår!

  Hadde faktisk tenkt til å ha krøllet, kreppet og rett hår i dag, 
  men så gadd jeg ikke å rette luggen så jeg kreppet den istedet!

  Jeg har nemlig naturlige krøller, love it, selv om det kan være litt plagsomt noen ganger.

  Men jeg tenkte å gjøre det litt annerledes med håret i dag, så jeg kreppet alt det øverste håret,
  alt håret som er oppe på toppen av hodet mitt, og så lagde jeg en sånn fluffy dott liksom..
  Festet med en klype, og håret ned er krøllete, og luggen er kreppet, tvint og satt fast med en 
  blomster spenne!
  Men nå kom Ingelin, så snakkes :)

  Hva syns du om håret mitt idag? • Stikkord:

  Shopping<3

  Hei hei ♥

  I dag har jeg og mamma vært i byen, og jeg shoppa, som vanlig..
  Æææ, jeg er shopoholiker! Maybe :P Men jeg som bestemte meg for å ikke kjøpe
  noe idag, men så gjorde jeg det allikavel!

  Men det jeg kjøpte var bare elsk da! ♥

  Dette kjøpte jeg:


  Kjole og sandaler

  Og nå streiker bilde opplastningen! Men jeg kjøpte det på bildet, et muffins
  smykke som er så søtt! Og sånne greier til øyenbrynene, skjærer til dem eller noe og
  svarte vanlige tights!

  Jeg skal helt klart ha med meg smykket, kjolen og skoene til Kreta!
  Det er ikke lenge til jeg skal dra! Iiiiik! :)

  Hva syns du om skoene og kjolen ? :) • Stikkord:

  Hårtips - volum i håret

  Hei hei ♥

  Jeg skal nå vise dere et hårtips om hvordan du kan få
  mer volum i håret. Med dette hårtipset trenger du ikke å bruke 
  hårspray, men du kan bruke hårpray også, for da holder det seg også lengre.

  Du trenger:
  En kulepenn/pinne/enden på en kam
  Kreppetang
  En spenne/klype
  Hårbørste

  1.

  Bruk en tynn lang ting som f.eks: kulepenn, pinne eller enden på en kam.
  Bruk den til å ta opp det håret som er nærmest skillen, altså håret
  som ligger til skillen, på begge sider av skillen. 

  2.

  Ta håret rett opp, du må passe på å ha litt av alt håret rundt skillen.

  3.

  Surr det håret sammen og lag det til en dott. Sett dotten fast med en spenne/klype
  midt oppå hodet(skillen).

  4.

  Bruk kreppetangen til å kreppe håret som er nest nærmest skillen. Altså det
  håret som ligger vedsiden av håret du har satt opp. Krepp det rundt hele skillen.
  Du skal bare kreppe det øverst, ikke nedover, kun oppe ved skillen.

  5.

  Nå er det kreppet kun oppe ved skillen. Det i dotten skal IKKE kreppes.
  (Jeg har også litt kreppet hår overalt siden jeg hadde det fra istad. Men det andre håret
  skal være rett)

  6.

  Ta håret som var i dotten ut av dotten og legg det skrått rett opp. 
  Så kan du legge håret over det håret som er kreppet, slik at håret ligger
  der det lå aller først. Pass på at skillen fortsatt er der, bruk gjerne en børste til
  å fikse skillen.

  7.

  Da blir håret liggende slik som dette, og her kan du se at jeg har fått masse volum i håret!

  8.

  Klem håret oppover slik at det blir enda mer volum. Og hvis du vil, spray håret
  nå da for at det skal holde seg lengre.

  9.

  Og voila! Volum i håret!

  Hva syns du om hårtipset? Hjalp det deg? • Stikkord:

  Dagens inspirasjon - sommer

  Hei! 

  Nå er det faktisk bare 5 dager (med i dag) til ferien starter for meg!

  Og det er ca bare 26 dager til jeg skal til Kreta ! :D ♥
  Jeg gleder meg sinnsykt!

  Men siden det er sommer nå, og ikke lenge til ferien,
  så må jeg jo ha en sommer inspirasjon!

  Her kommer dagens inspirasjon - sommer:


  summerHva syns du?Fashion Trends & Styles - Polyvore

   


 • Stikkord:

  Dagens inspirasjon - black and white

  Hei hei!

  Det er lenge siden jeg har hatt dagens inspirasjon!

  Så her kommer dagens inspirasjon - black and white - lagde den selv:


  black and whiteFashion Trends & Styles - Polyvore
  Lagde den på polyvore.com

  Hva syns du om dagens inspirasjon? • I´m a man

  Hallo sauer!

  I dag har jeg stått opp, spist frokost,
  spilt Sims 3 i noen timer og ikke noe annet...

  Det er streik i dag, og det er kjempe bra! Vi har hatt streik siden
  onsdag. Håper ikke de folka blir enige, jeg vil ha tidlig sommerferie :)) 

  I dag er det kaldt. Syns jeg. Jeg sitter her med lange tights, en topp og en
  blazer jakke over. Og fryser! Men når jeg ser hva andre har på seg, jo
  de har jo søren meg på seg kort shorts og en t-skjorte! Enten er det noe galt med
  meg, ellers så har alle dere andre  í verden feber!

  Elsker blazer jakken min <3 Den kostet meg faktisk bare 98kr! 
  Det er billig det!

  Hvordan er været hos deg? hva syns du om blazeren min? 

  Husk spørsmålsrunden!: 
  http://emmasinblogg.blogg.no/1275840441_sprsmlsrunde.html • Dette har jeg kjøpt idag:

  Video av det jeg har kjøpt:  Hva syntes du om tingene? • Fiskebolla lengter etter havet

  Havet er fiskebollas hjem. Dette var det første verset, nå er det
  bare 999 igjen!

  Haha, Hei!

  Sorry meg, men jeg er dilla på den dustete sangen!

  Nå sitter jeg i senga mi, som ikke står på rommet mitt...
  Og blogger! Jeg skal se på frustrerte fruer om 20 min.

  Forresten så blir det streik i morgen, så da slipper jeg skolen.
  Okei, det er ikke sikkert enda da men... Men jeg håper kjempe mye på at
  det er streik i morgen!

  Til helgen skal jeg på sesongens siste danse konkurranse som er før sommerferien!
  Det er flere konkurranser etter sommerferien selvfølgelig! Konkurransene er året rundt!

  Gleder meg masse til helgen da, siden jeg skal danse slow for første gang i litt øvet!
  Har danset slow en gang før, men det var da jeg var rekrutt.. 

  Men desverre så er det ikke dobbel, og det er skikkelig teit!

  Men etter konkurransen i Lillestrøm til helgen, skal jeg gå i byen i Oslo,
  selvfølgelig, og shoppe! Har jo masse penger å shoppe for, så nå har jeg
  funnet noen supre ting jeg bare må ha!

  Her er noe av det jeg bare MÅ ha:
  Og det siste bildet funket ikke, jippi..


  hva syns du om de tingene?

  - Emma <3

 • Dagens inspirasjon - looser

  Hei!

  Her kommer dagens inspirasjon:
  We are all losers in our own special way.

  Jeg har ikke laget inspirasjonen selv denne gangen, fant den på polyvore.
  Jeg bare syntes den var utrolig kul!

  Hva syns du om dagens inspirasjon?

 • Da er arbeidsuken over!

  Hallo!

  Det har vært en travel uke, for jeg har hatt arbeidsuke.
  Så jeg har ikke blogget for fullt, så det ble ikke så mange innlegg denne uken da.

  Syns jeg ihvertfall. Men jeg har fått blogget litt da!

  Jeg må forresten fylle ut loggen til arbeidsuken!

  I dag har jeg laget 3 dm'er + mer.

  Akkurat nå sitter jeg på lille pcen, for Sofia låner macen min.
  Istad skulle jeg nemlig bruke photofiltre, og det går ikke på mac.
  Men jeg har photoshop, men jeg skjønner ingenting av det.
  Jeg kan jo se på noen youtube videoer!

  Og samtidig som jeg hadde tilgang til photofiltre, så lagde
  jeg ny header og fikset på designet på bloggen til Sofia.
  www.soffas.blogg.no

  Gjett hva som skjer neste uke!! Vi pusser opp rommet mitt! :D
  Jeg skal ha helt hvite vegger. Og skapene skal være hvite, og
  firkantene inni skapene skal være rosa! Oh yes, nå for jeg endelig et fint rom!
  Og så skal vi dra og handle nye gardiner og sengetrekk.

  Forresten, det minner meg på at jeg må ta ned resten av plakatene mine på rommet.
  Kanskje jeg blir nødt til å ta ut klærna min og :/ ...
  Drømmerommet mitt <3 Var det ikke kult? • Dagens inspirasjon - havet

  Hei! Og god morgen! 

  Jeg stod opp for 1 og en halv time siden. 

  Men jeg har nå laget dagens inspirasjon, og here It comes:  seaFashion Trends & Styles - Polyvore

  Hva syns du? • Pacman!

  Hei!

  Gå inn på www.google.no ! 

  Og der ser dere at overskriften er en pacman overskrift!

  Vent, og la siden stå litt. Så plutselig starter den overskriften, for
  det er et spill! Haha, jeg har bare fått game over...

  Men det er morsomt å spille. Skulle bare anbefale dere å gå inn
  på google.no !


  Pacman!!!

  Og Sofia kom med en kommentar nå:
  Det ser ut som du har kort hår nå Emma!

  og da hadde jeg håret sånn her:
  Og jeg har faktisk klippt meg! Neida, jeg bare tulla!


  Tadam! its magic! Not!

  har du prøvd pacman på google? • Dagens inspirasjon - sommer

  Hei! Da har jeg laget en dagens inspirasjon:


  summerFashion Trends & Styles - Polyvore

  Hva syns du? • Eclipse

  Hei!

  Har jeg sagt at jeg bare elsker Twilight serien?
  Ja, det har jeg bare sagt sånn omtrent 100 ganger :) 

  Men jeg gleder meg så syyyk til den tredje filmen, eclipse!

  Jeg har til og med laget inspirasjon på polyvore til eclipse:
  eclipse
  Elsker twilight, og elsker Robert Pattinson<3 Men Robert og Kristen er sammen nå da..

  Hva syns du om Twilight? • Robert Pattinson <3

  Hei!

  Fant en ny sånn bilde, hode greie side istad! haha!

  Det er sånn photo fun! Og da har selvfølgelig jeg laget mange bilder!

  Dette er de beste bildene:


  Robert og meg <333


  haha!!
  Haha, det er Amalie! 

  Hva syns du om bildene? vet du om noen flere sider som man kan lage sånne
  kule bilder? jeg vet om faceinhole.. Btw:)


  //link: http://nipper.blogg.no/

 • Planene for i dag

  Hei!

  Planer for i dag? Nope! 0!

  I dag skal jeg bare slappe av og ta ting som det kommer.
  Jeg har tenkt til å gå å dusje nå da. 

  Planen for i dag blir dusje hele dagen! Not!...


  Bildet er fra konfirmasjonen min :)

  hva syns du om bildet? Jeg skal ha det på takkekortet mitt! • Dagens inspirasjon - Bunny

  Hei! Lenge siden dagens inspirasjon eller? 

  Men her kommer dagens:
  bunny

   

  Bunny <3 laget den selv. Mikset masse greier, som du ser:)

   

  Hva syns du om dagens inspirasjon?


  Fashion Trends & Styles - Polyvore

 • Jeg har shoppa idag!

  Hei igjen!

  I dag var jeg og mamma på en skikkelig shoppingtur!

  Jeg kjøpte mac, klær, sko og øredobber! Her kommer bilder av alt
  det jeg kjøpte:


  Skal bruke den på 17.mai. Den og en annen. en i toget, og en i den greia etter toget :) 
  Fra Risøe


  Fra Kapphal


  Fra Vero Moda


  Fra Vero Moda


  Fra Cubus


  Fra Risøe


  Fra skobutikken ved østfoldhallen :))


  Fra H&M


  Fra Kapphal

  Og når jeg sier at jeg har shoppa masse, så har jeg VIRKELIG shoppa masse!
  Brukte web cam ja.. Orket ikke kamera -.-

  Hva syns du om det jeg har kjøpt? mye:D?

 • 17. mai antrekk?

  Hei! Nå har jeg faktisk funnet ut hva jeg skal ha på meg
  på 17. mai! Jeg er 99% sikker på at jeg skal ha på meg dette.
  Men det er et par sko jeg har kjempe lyst på! Er ikke sikker
  på om jeg vil kjøpe dem til 17.mai... Får se :)


  Kjole-Bik Bok/ random smykker fra: glitter, kapphal, H&M osv:)


  Jeg har fått litt inspirasjon av Miley Cyrys, ang. de smykkene:)
  Elsker masse smykker! Jeg har fått masse inspirasjon fra henne!


  Hva syns du om det jeg skal ha på meg på 17. mai? • Kosedress <3

  Hei!

  I går var jeg i byen, og shoppa litt :)

  Jeg kjøpte meg kosedress fra Bik Bok, orker ikke å bestille ^^
  Har råd selvfølgelig, men jeg kjøpte en på Bik Bok jeg <3
  Den er kjempe deilig å gå med!

  Og så kjøpte jeg en blå kjole fra Bik Bok, som jeg har tenkt til
  å bruke på 17.mai.  Jeg har den i rosa da, selvfølgelig :)

  Hva syns du? Har du kosedress? Hvilket merke/butikk? • Dagens inspirasjon - france

  Hei! Her kommer dagens inspirasjon! Nemlig france,

  som betyr Frankrike!


  france
  Lagde den by my self! Ble veldig fornøyd :)

  Hva syns du om dagens inspirasjon? • Charlotte Thorstvedt genser<3

  Hei!

  I dag har jeg vært i byen med mamma for
  å handle inn noen få ting til konfirmasjonen min.

  Da kjøpte jeg ikke bare det jeg skulle kjøpe, men jeg kjøpte
  også en genser og to bikini overdeler!

  Jeg kjøpte den Charlotte Thorstvedt genseren jeg hadde så lyst på,
  som kostet 399kr! Men det var verdt det :) Og jeg kjøpte to bikini overdeler
  fra H&M, en svart og en fargerik! Bikini overdelene kostet bare 30 kr pr. stk.

  Så nå har jeg kjøpt 1 av 3 ting jeg ønsker meg skikkelig.
  Det var den genseren jeg kjøpte, en blå kjole og et speil smykke som
  jeg har planer for at jeg MÅ kjøpe. 1/3! Woho!


  <3<3<3<3<3  elsker genseren! <3

  Bikinioverdel - Mørk brundet var en sånn lignende overdel jeg kjøpte,
  og en svart vanlig...

  Hva syns du om det jeg har kjøpt?


 • BLABLABLABLA! HAHAHA! BLABLA!

  Hei! Nå sitter jeg faktisk her og venter
  på at mamma er ferdig med å snakke i telefonen!

  Når hun først starter å snakke, så snakker hun kanskje i minst en halv time
  i og med 1 time noen ganger og...

  Vi skal liksom til byen for å handle, men mamma snakker jo!
  BLABLABLA! Å, telefoner er plagsomme!

  Men i samme slengen kan jeg legge inn litt inspirasjon for i dag!:

  red
  Har laget inspirasjonen selv på polyvore.com, as usual!

  Hva syns du? • Dagens inspirasjon! - Candy

  Hei! Her har dere en litt sen dagens inspirasjon:

  candy
  Men tilbake til tven med frustrerte fruer!

  HUSK SPM. RUNDE UNDER! • Dagens inspirasjon! - cupcake!

  Hei! I dag er dagens inspirasjon litt cupcake!
  Cupcake betyr muffins for dere som ikke vet det! 

   cupcake
  Å, digger å lage inspirasjons ting! Og disse tingene her var jo bare SÅ søte! <33

  Hva syns du om dagens inspirasjon?

   

 • Me want!

  Jeg har kjempe lyst på de tingene her!:
  Jeg satser på å få kjøpt disse pengene hvis jeg får nok penger til konfirmasjonen!
  Men det er ikke sikkert at det blir rosa mac da :( Didrik sier at det koster å mye mer..
  Men jeg skal ihvertfall ha mac!

  Jeg har ihvertfall kjempe lyst på alle de tingene!

  Hva syns du om tingene je vil HA!? • Jeg SKAL få meg mac!

  En vakker dag får jeg meg mac, og
  det er nok ikke lenge til, håper jeg på.

  For jeg skal snart konfirmeres, 1 uke og 2 dager til. 
  Og da håper jeg på at jeg får nok penger til en mac.
  Jeg forventer ikke men håper.

  Men så lenge kan jeg jo ha det litt gøy med macen til Didrik!

  Siden han har latt macen sin stå igjen her, og mens han da ser på tv,
  så blogger jeg med macen hans :) 

  Bilder jeg tok med det kule web camera:


  Haha, ja litt av noen bilder.

  Har du mac?  • Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Mars 2015

  Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

  instagram
  annonse
  hits