bilder fra photoshoot

Nå sitter jeg med begge vinduene åpne, fuglene kvitrer utenfor og himmelen er helt blå. Jeg føler jeg har kun skrevet om været de siste blogginnleggene, haha, men det har virkelig vært så fint vær som jeg nyter så mye. I går var jeg som sagt på skolen med Marte for å ta photoshootbilder til en skoleoppgave vi skal levere i morgen. Jeg tenkte jeg kunne dele flere av bildene av meg fra shooten med dere, så her er noen av de første bildene vi tok. Jeg tenkte jeg skulle legge ut noen til senere, men akkurat nå holder jeg på å redigere bildene jeg skal bruke til oppgaven, så derfor kan jeg vise dere de senere. 

Idag blir det bare til å jobbe med skolearbeid og nyte det fine været fra vinduskarmen, og så skal jeg nyte en god middag som består av BBQ kotelett og fløtegratinerte poteter, elsk♥ Nå er det heller ikke alt for lenge til sommerferien, og da gleder jeg meg til å dele masse fine sommerbilder og kule sommervideoer med dere. 

Hva syns dere om bildene? Vil dere se fler?

 • jeg vil gå amok

  Hei hei ♥

  I dag hadde vi en kortere skoledag enn vi pleier, så etter skolen så tok jeg meg en liten joggetur siden jeg følte for det og det er også kjempe fint vær og varmt. Jeg har også fått stipend/lånet mitt nå, og jeg har såå lyst til å gå amok med alle pengene mine og shoppe masse, men det kan jeg selvfølgelig ikke om jeg vil ha et sted å bo og ikke minst mat... Sånn er studentlivet! Her er noen flere bilder fra photoshooten jeg hadde med Marte i den geometriske hage. 

  Noen andre enn meg som har den lysten til å shoppe bort alle pengene sine? Hva syns dere om bildene? 

 • garden photoshoot

  Hei hei ♥

  På lørdag var jeg som sagt på photoshoot i den geometriske hagen med Marte, og vi fikk tatt veldig mange, fine bilder. Det var jo også så vakkert der! Det tok litt lengre tid å få lagt ut disse bildene siden jeg måtte plukke ut noen av de mange bildene vi tok. Jeg tenkte å legge ut noen til bilder senere.   Hva syns dere om bildene? 

 • Like a cinderella

  Hei hei ♥

  I dag har jeg vært så trøtt, så siden jeg kom hjem så har jeg bare ligget på sengen og sett på tv-serier, elsk ♥♥ Her kommer resten av bildene fra hestephotoshooten som var på søndag. Modellene er Ingrid og Enya ♥

  Hva syns dere om bildene? 

 • On the horseback

  Hei hei ♥

  I dag startet dagen min med gym, der vi løpte 3 km! Deretter tok jeg og Marlene oss en liten biltur, haha! Vi skal ha foredrag på kick off for ungdomsbedrifter, også trodde vi at det var i dag, men det er ikke før neste mandag. Men det fant vi heldigvis ut på veien, så vi snudde og dro tilbake til skolen. Etter skolen trente jeg med Sofia og Enya, som var veldig deilig. Her kommer litt bilder fra photoshooten i går, av Ingrid. Jeg tok nemlig bilder av henne og hesten hennes, og bildene ble så fine ♥ Flere bilder av henne + av Enya kommer i morgen! 

  Ingrid er så utrolig vakker, og hesten hennes også! 

  Hva syns dere om bildene? 

 • Photoshoot i Malta del 2

  Hei hei ♥

  Nå ligger jeg inne og har Jane by design maraton, jeg elsker tv-serien allerede! Den passer perfekt til meg, siden det meste handler om det å jobbe i design og mote bransjen, også er det selvfølgelig mye "drama", forelskelser, og han ene fyren er driit pen. Ahh, jeg blir helt glad av å se på det! Men over til noe annet, her er de siste bildene fra den lille photoshooten jeg og Sofia hadde i Malta. 

  Hva syns dere om bildene? ♥

 • Photoshoot i Malta

  Hei hei ♥

  Jeg har fortsatt en del bilder igjen fra Malta, og til og med noen videoklipp. Jeg kan jo kanskje lage en video på slutten av sommerferien til bloggen. Men nå tenkte jeg hvertfall å dele noen bilder med dere fra den nest siste dagen i Malta. Jeg og Sofia hadde lyst til å ha en liten photoshoot utenfor hotellet, og bildene har jeg allerede brukt til den nye headeren og til facebook. Dette er del 1 av bildene, del 2 kommer senere.   Hva syns dere om bildene? 

 • Balloon shoot

  Her er resten av bildene fra ballong photoshooten. På noen av bildene så lå solen veldig fint i bakgrunnen, og ballongene muntret opp alle bildene med de forskjellige fargene. Jeg skal helt klart ha flere ballong photoshooter senere, hehe. 

  Hva syns dere om bildene? 

 • Photoshoot med ballonger

  Hei hei ♥

  På tirsdag så hadde jeg en liten photoshoot med Sofia og Marthe. Vi blåste opp mega store ballonger, og så gikk vi ut og tok litt bilder med dem. Det var veldig gøy, og det ble en del bra bilder. Her er første del med bildene. Del 2 kommer etterpå. 

  Hva syns dere om bildene? 

 • Studio Photoshoot

  Heihei ♥

  Det er så deilig med fri nå, og vi har ikke bare morgendagen fri, men også mandag fri! I morgen er det 17. mai, og da skal vi få besøk her, men jeg skal nok også antageligvis ut og finne på noe. Neste uke skal jeg bare være på skolen tirsdag, onsdag og torsdag, og så har vi fri igjen. Og da skal jeg til Frankrike!♥ Gleder meg skikkelig. Men her kommer flere bilder fra studioet da Didrik tok bilder av meg. 

  Fotograf: Didrik Bråthen. Jeg syns bildene ble skikkelig fine, og jeg håper jeg får være med på en slik shoot en gang til i framtiden. 

  Hva syns dere om bildene? 

 • I studio

  Heihei ♥

  I dag var jeg som sagt i mediastudioet for å ta bilder. Didrik, som er broren min, tok portrettbilder av meg. Det ble masse bilder, og jeg tenker å vise dere mange av de. Her er en liten sneak peak. Dette er bildene som han bruker i skoleoppgaven sin. 
  Fotograf: Didrik Bråthen

  Hva syns dere om bildene? 

 • Photoshoot: Into the forest

  Heihei ♥

  Nå har vi nettopp hatt en koselig middag hjemme, siden pappa nettopp har kommet hjem fra Hong Kong! Det er også 18 dager til jeg og pappa drar til Frankrike, woho♥ I går hadde som sagt jeg og Sofia to photoshooter, og jeg har allerede lagt ut bildene som vi tok inne (to innlegg ned). Så her er bildene vi tok ute i skogen.   Hva syns dere om bildene? 

 • Black & White Photoshoot

  Heihei ♥

  Jeg og Sofia har nesten brukt hele dagen vår på photoshooter, så derfor har jeg ikke fått blogget noe tidligere. Siden jeg har vært så opptatt med forskjellige ting denne helgen, så har jeg heller ikke fått lagd noen videoblogger, men de kan jeg heller lage til uka når jeg har masse fri. Vi hadde to forskjellige photoshooter, en ute og en inne. Det blir forskjellige effekter på bildene, for vi har jo selvfølgelig forskjellige looker på shootene. Her er bildene fra svart/hvitt photoshooten. 

  De bildene som vi tok ute syns jeg ble de fineste, men de legger jeg ikke ut før i morgen. Jeg må beskjære og redigere litt først. 

  Hva syns dere om bildene? Likte dere svart/hvitt effekten? 

 • Photoshoot med Amalie

  Heihei ♥

  I dag måtte jeg være igjen ekstra på skolen, siden jeg måtte i elevrådsmøte! Kronprinsen skal nemlig komme på skolen vår, også er vi jo fortsatt med i p3 skolesessions, så vi snakket litt om det. I går kveld kom Amalie en tur bort til meg, og da hadde vi blant annet en photoshoot ute! Ble en del fine bilder, så her er noen av de beste. 
  Skjønneste Amalie!  Nå skal jeg ut for å ta flere blogg bilder, før solen går ned. Husk også og stem på Glemmen på p3 skolesession, reklame og link ligger under hvert eneste innlegg på bloggen min! Så stem i vei♥

  Hva syns du om bildene? 

 • Photoshoot med Sofia

  Heihei ♥

  Nå skal jeg kle på meg, og fikse meg, for etterpå skal jeg i bursdag! Ellers i dag har jeg bare dusjet, tatt selvbruning og slappet av. I går hadde jeg og Sofia en liten photoshoot ute, så her er de første bildene vi tok. Del 2 kommer senere.   Hva syns du om bildene? 

 • So undercover

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp sett på So Undercover, en film med Miley Cyrus, med Enya og Sofia. Nå skal vi snart lage pizza, og så skal jeg bare slappe av max resten av kvelden. Her er de siste photoshoot bildene som vi tok ute på mandag, vi tok også noen inne så de kommer vel etterpå ish. 
  En random gravemaskin vi fant

  Hva syns du om bildene? 

 • Mirror mirror

  Heihei ♥

  I dag er jeg helt død i beina etter påskeferien, også ble de bare enda verre etter gymmen idag! Beina mine er helt stive, vonde og jeg føler meg som en stokk.. Ellers så har jeg ikke gjort så mye idag, nå skal jeg gjøre klart litt hjelpemidler til norsk tentamen jeg skal ha i morgen. Her er noen fler bilder fra photoshooten med Ingelin i går, de siste bildene kommer nok i morgen.   Hva syns du om bildene? 

 • Spring photoshoot

  Heihei ♥

  I dag har jeg vært med Ingelin i hele dag, hun kom til meg tidlig. Først så vi på masse gamle videoer og bilder fra da vi var mindre, og det var så morsomt. Jeg håper aldri noen andre ser det i framtiden, for det er også skikkelig kleint, haha. Og så hadde vi photoshoot ute, og vi har tatt bilder på mange forskjellige steder. Så her kommer noen av bildene fra det første stedet vi tok bilder. 

  Jeg tenkte også å lage en ny header ut av noen av bildene, så hvis den blir fin så oppdaterer jeg etterpå. Flere bilder kommer nok ut i morgen, så følg med! 

  Hva syns du om bildene? 

 • Vinter Photoshoot

  Heihei ♥

  Idag har vi vært i bakken og stått på slalom, og det har vært helt knall vær, men også kaldt. Nå er vi på hytta og slapper av, og senere idag kommer familien til Enya. Da skal vi nok bare kose oss, slappe av, også skal vi nok stå slalom i morgen også. I går hadde jeg, Enya og Amelia en liten photoshoot ute, så her kommer noen av bildene. 


  Meg


  Amelia


  Enya

  Hva syns dere om bildene? 

 • Photoshoot - Del 2

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp kommet hjem, og jeg må ærlig si at det er dritt å dra på skolen når det er bek mørkt ute, og dra hjem fra skolen når det er bek mørkt ute. Det er en av de mange negative tingene om vinteren! Nå skal jeg bare spise og slappe av, også gjøre litt skolearbeid. Tenkte å dele "resten" av photoshoot bildene med dere, legger jo selvfølgelig ikke ut de utydelig og mislykket bildene da.  Hva syns du om bildene? ♥

 • Photoshoot - Del 1

  Heihei ♥

  Idag har jeg slappet av med tv-serier, hatt photoshoot med Sofia og redigert ferdig del 2 av svarene på spørsmålsrunden. Siden videoen ble så lang (30 min, blir mindre når jeg klipper), så blir det en del 3 også som kommer senere denne uken. Del 2 kommer ut etterpå mest sansynlig. Her får dere se del 1 av photoshooten, jeg hadde på meg to forskjellige antrekk, men Sofia orket ikke det, så de andre bildene av meg kommer senere. 


  Bloggen til Sofia finner dere HER

  Hva syns du om bildene? 

 • Black & White "2

  Heihei ♥

  Som jeg skrev tidligere, så hadde jeg en minishoot med Enya og Sofia istad. Men ikke over halvparten av bildene ble brukbare for bloggen engang, også ble det heller ikke så bra lys på bildene.. Så her kommer bare noen få av bildene i svart hvitt! Syns alltid at bildene blir så kule i svart hvitt, også er det mye morsommere å redigere dem og, for da er det enklere når man jobber med for eksempel kurver. 

  Skal prøve å få til en bedre photoshoot nå snart som jeg heller har ute. Men så har jeg jo også photoshooten til helgen med proffe fotografer da, og det gleder jeg meg masse til! 

  Hva syns du om bildene?♥

 • Skateboard Photoshoot Part 2

  Heihei ♥

  Da er det mandag igjen, jeg har nettopp stått opp, og været er ikke akkurat til å skryte av idag. Skal nok bare slappe av inne idag
  også. Jeg så jo på The Hunger Games igjen i går kveld, ååh den er så bra! Men når man har lest alle bøkene to ganger, så blir
  man jo litt skuffet av at de klipper bort masse i filmen, det er jo egentlig mye mer som skjer. Men så kan de ikke ha flere timers 
  film heller da. Her kommer del 2 fra photoshooten jeg og Sofia hadde i går.  Det var da resten av bildene fra photoshooten! Skal også prøve å legge ut svarene på sppørsmålsrunden, del 1, på video idag.
  Men må redigere den først, og imovien min her helt klikk..

  Hva syns du om bildene? 

 • Skateboard Photoshoot Part 1

  Heihei ♥

  Nå har jeg prøvd å laste ned bildene på bloggen i flere timer, men blogsoft er helt klikk, også er macen min det også, så det blir
  veldig dårlig kombinasjon. Men her kommer endelig bildene fra photoshooten idag, eller del 1 da! Del 2 kommer i morgen. Snart
  skal jeg se på The Hunger Games!!!! med Didrik, Sofia og Jens. Har ventet såå lenge på at den skulle komme ut på dvd i USA,
  så filmen på premieren på kino, men filmen er så bra så gleder meg til å se den igjen!

   


  Det var da del 1! Og den kors toppen som jeg hadde på meg på disse bildene, den har jeg laget selv faktisk, lagde den idag! 
  Fikk inspirasjon fra Nastygal til å lage den. Men nå skal jeg finne fram litt snacks, så blir det filmkveld.

  Hva syns du om bildene? 


  Ps: Husk spørsmålsrunden HER , del 1 av spm runden kommer en av de nærmeste dagene forresten.

 • Photoshoot - Flowergirls del 2

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp spist god lunsj, og idag har jeg bare pakket til i morgen, vært på butikken og spilt ipad spill, det er et spill jeg
  er sykt dilla på nå, men husker ikke hva det heter. Her er resten av bildene fra photoshooten i går ♥   Hva syns du om bildene?

 • Photoshoot - Flowergirls del 1

  Heihei ♥

  I går hadde jeg, Amalie og Ingelin photoshoot i skogen, og vi lagde etterhvert fine blomsterkranser som vi brukte på hodet, og
  det ble mange fine bilder. Etter photoshooten spiste vi litt middag, og så så vi på en film, Love wrecked. Så kom >Marte< midt
  i filmen, og etter den filmen så så vi på enda en film med Amanda Bynes, nemlig She's the man, verdens beste jentefilm! Har
  sett den så sinnsykt mange ganger, og blir aldri lei av den! Her får dere første del med bilder fra photoshooten ♥

  Nå skal jeg på butikken med mamma, og idag har vi besøk (igjen), og i morgen skal vi til Sverige, der vi skal være til onsdag! Men
  ta det rolig, det er internett på hotellet, tror jeg, hohoo!

  Hva syns du om bildene? 

 • Photoshoot - S.u.m.m.e.r #DEL 2

  Heihei ♥

  Har ikke fått tid til bloggen i det hele tatt jeg! I hele går kveld var vi på hytten til noen vi kjenner, og idag har jeg vært på Glomma-
  festivalen hele dagen. Har masse bilder fra i går kveld og idag, men først må jeg legge ut bildene fra photoshooten, del 2.  Jeg tror jeg legger ut bildene fra i går kveld og idag, i morgen, for nå er jeg så sliten så jeg skal bare sette meg inn i stuen og se
  på Awkward.

  Hva syns du om bildene?  

 • Photoshoot - S.u.m.m.e.r #DEL 1

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp hatt photoshoot med Sofia, søstra mi, og hun skal starte å blogge igjen så da må dere starte å lese bloggen
  hennes også! Jeg skal linke til bloggen hennes når jeg har laget ferdig hele designet hennes og sånt. Men herregud, nå er det
  varmt ute, det er 26 grader i skyggen, og jeg svetter ihjel! Her får dere første del av photoshooten.  Del 2 legger jeg ut senere idag eller i morgen, etterpå skal vi på besøk til noen vi kjenner på en hytte, så er ikke sikkert jeg får 
  blogget før jeg kommer hjem i kveld.

  Hva syns du om bildene?  

 • Photoshoot - Hot and Dangerous

  Heihei ♥

  Hadde en veldig koslig St. Hans i går! Jeg hadde photoshoot med Enya og Sofia, men Sofia orket ikke å fikse seg så veldig, så hun
  tok ikke så mange bilder. Etter photoshooten så fikk vi besøk, hele familien til Enya. Så spiste vi masse god grillmat ute, og vi skulle
  egentlig dra for å se på St. Hans bålet, men det ble jo aldri noe av siden det regnet! Så dro vi i butikken for å kjøpe mer godteri, og
  deretter satt vi oss ned i stuen og så på film. Amalie og Johanna kom også bort en tur, så da var vi dem, meg, Sofia, Didrik, Enya,
  Charlotte, Jens og Nicolai. Etter den første filmen dro Amalie og Johanna hjem, og så så vi på en skrekkfilm, eller rettere sagt tortur
  film, som heter Hostel.   Dette er da noen av bildene vi tok, vi tok bare bilder inne, siden vi ikke orket å gå ut. Og hvis dere lurer, så var vi IKKE nakne når
  vi tok bildene, haha. Også tok jeg ingen bilder fra kvelden i går desverre, for det glemte jeg helt! 

  Hva syns du om bildene?  

 • Photoshoot

  Heihei ♥ 

  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra vitnemåls seremonien til søsknene mine. Har fått i meg alt for mange boller, så nå er jeg helt
  stappmett. Fikk også en omvisning på den nye skolen, for ungdomsskolen har nemlig blitt bygd ny, og den åpner til høsten. Det
  var mye større, finere og kulere der inne enn det var på den gamle skraphaugen jeg gikk på. Skulle ønske skolen hadde blitt ferdig
  litt tidligere, så jeg også kunne ha gått der når jeg gikk på ungdomsskolen. 

  Jeg og Sofia hadde en liten photoshoot før vi dro bort idag, vi måtte jo pynte oss litt siden det var avslutningen dems. Bilder fra 
  selve avslutningen legger jeg ut senere.

  Hva syns du om bildene?  

 • Photoshoot - In the sea

  Heihei ♥

  I dag hadde vi en utrolig kort skoledag, noe vi også kommer til å ha resten av denne uken, og på fredag er det sommerferie!
  Vi ryddet bare oppe på tekstilen idag, og etter en time var vi ferdig, så da fikk vi en is, og så satt vi og snakket litt før vi dro
  hjem. Etter skolen hadde jeg og Leo, fra klassen, en liten photoshoot, så jeg tenkte å vise dere noen av bildene.  I resten av idag skal jeg bare slappe av, og i morgen tror jeg faktisk at jeg skal starte på sommerjobben borte på skolen! Blir digg
  å tjene litt egne penger.

  Hva syns du om bildene?  

 • Summer Photoshoot

  Heihei ♥

  Nå har jeg, Sofia og Enya hatt en mini photoshoot ute. De andre tok mer "weheartit" bilder, som de kaller det, mens jeg skulle ha
  mer photoshoot bilder, men jeg klarte ikke å være seriøs på noen av bildene, så det ble litt fail.. Vi skal ta fler bilder i morgen.

     Nå skal vi opp og lage dessert. I morgen er det jo 2. pinse så da har jeg fri, noe som er skikkelig deilig siden mandager er de 
  lengste skoledagene til vanlig.

  Hva syns du om bildene?  

 • Photoshoot - Inside the wood #del 2

  Heihei ♥

  Her kommer resten av bildene fra photoshooten jeg hadde med Sofia i skogen. Jeg legger selvfølgelig ikke ut alle bildene, 
  for det er ikke alle som er like bra! Men her kommer noen bilder som jeg har plukket ut, som jeg syns er finest.   Hva syns du om bildene? 

 • Photoshoot - Inside the wood #del 1

  Heihei ♥

  I dag skal jeg i konfirmasjon, så da kommer jeg ikke hjem før i kveld, så jeg tror faktisk ikke at jeg får blogget noe mer idag.
  Så da får dere overleve med dette innlegget, her har dere del 1 med bilder fra photoshooten med Sofia, i skogen.

  Det var utrolig deilig å ta bilder med sitt eget speilrefleks, ahh jeg elsker kameraet mitt!♥ Og del 2 kommer neste gang jeg får blogget!

  Hva syns du om bildene?

 • Photoshoot - Sunshine

  Heihei ♥

  Fra mandag til tirsdag hadde vi jo besøk, og det var Amelia og co som var her! Det var fantastisk vær begge dagene, så vi 
  var masse ute. Og i går hadde vi en liten photoshoot! Jeg, Sofia og Amelia. Ble ikke så mange bilder av meg da men.

   Hva syns du om bildene? 

 • Photoshoot på Kvitfjell - Del 2

  Heihei ♥

  Så langt idag har jeg bare vært i bakken, senere skal vi ned på hotellet og bade. I morgen er det påskeaften!! Da blir det påskeegg
  og masse digg godteri! Jeg har også laget en mini ukas tips video til dere, som da kommer i kveld kanskje. Må bare redigere og
  laste den opp først! Her får dere se resten av bildene fra photoshooten i går. 

  Hva syns du om bildene?

 • Photoshoot på Kvitfjell - Del 1

  Heihei ♥

  Jeg, Sofia, Kaja og Ronja hadde en liten photoshoot ute istad, og vi testet ut den nye linsen til Kaja! Var skikkelig bra linse og ble masse bra bilder, gleder meg skikkelig til å få speilrefleks kamera selv! Har snart råd til det!! Her får dere se del 1 med bilder, jeg legger ut resten i morgen.

  Hva syns du om bildene?

 • PHOTOSHOOT - del 2

  Heihei ♥

  Her får dere siste del av photoshooten fra i går med Amalie♥ Jeg legger ikke ut absolutt alle bildene, for det er ikke alle som ble like fine!

  Hva syns du om bildene?

 • PHOTOSHOOT - del 1

  Heihei ♥

  I dag har det vært verdens beste mars vær! Har vært så varmt som 17 grader i SKYGGEN! Så derfor hadde jeg og Amalie en photoshoot ute da, og det var kjempe deilig og varmt, og det var ikke kaldt i det hele tatt med bare shorts og topp.

  Her får dere se en del av bildene, del 1, del 2 kommer i morgen. Orker ikke å legge ut alt på en gang, tar tid å laste opp.  Hva syns du om bildene fra photoshooten?

   

 • Photoshoot

  Heihei ♥

  Fra i går til idag sov Therese over hos meg!♥ Var veldig koslig. Vi så på film, snakket masse, hadde photoshoot ute, og det blåste som bare rakkern! Det kan dere se godt på noen av bildene lengre ned, for håret mitt gikk alle veier! 


  Der blåste det veldig ja.. Det kan dere også se på vannet!  I kveld skal jeg og familien bort til noen andre på middag, også skal jeg overnatte der med Sofia til i morgen. Så nå må jeg gå og pakke og fikse meg! Alle dere andre for også kose dere masse i kveld!

  Hva syns du om bildene? ♥

 • Bilder fra Stylingshooten

  Heihei ♥

  DET SNØR UTE! Det har vært bare litt regn og ellers ganske tørr bakke i det siste, men kanskje litt glatt, men idag våknet jeg opp med masse snø utenfor! Det er rene snøstormen utenfor nå! Jeg tror nok at jeg blir inne idag..

  Men! Jeg hadde lovet dere å legge ut noen bilder fra Stylingshooten fra skolen, da Marthe stylet meg opp! Så here we go.  Hva syns du om bildene? 
  Og ikke minst, hvordan jeg ble styla? 

 • Photoshoot - Hot lips

  Hei hei ♥

  Her kommer de andre bildene, fra den andre photoshooten som vi hadde innendørs idag! Og bare så dere vet det, så er vi iKKE nakne, vi har på oss klær, og tube bh, men det ser bedre ut at ikke noe av det syns, siden det skal være kun portrett bilder. Eller Enya har med klær, men ikke jeg og Sofia, vi har på oss tube bh.
  Her ser dere litt av tube bhen! 
  Ble veldig fornøyd med bildene! Og IKKE tro vi er nakne, for på noen av bildene over ser man litt av tube bhene våre, haha. 

  Hva syns du om bildene? ♥


 • Photoshoot - Bilder av Sofia og Enya

  Hei hei ♥

  Her kommer noen bilder fra den første photoshooten jeg var med på idag! Men da var jeg bare fotograf, så her får dere se noen bilder av Sofia og Enya som jeg tok av de. Vi tok bildene ut, og det var solnedgang, og det var litt rart lys. Jaja.
  Sofia


  Tullete Sofia!


  Enya
  Og hele to bilder av fotografen da!

  Hva syns du om bildene?


 • "Photoshoot - Depression"

  Hei hei ♥

  Nååå skal jeg legge meg, snart ihvertfall! I dag har det vært OD dag, men jeg var på skolen, der vi lagde kollasj om Rwanda! Jeg klarte ikke å finne noen jobb så jeg dro på skolen. Og etter skolen dro jeg hjem, slappet av, og så dro på trening! Nå har jeg nettopp spist mat og dusjet før det, hadde en liten "photoshoot" med meg selv.. Og MERK DERE:
  Jeg har på meg klær, som ikke syns.. Og ja jeg har redigert bildene, er desverre ikke så brun i virkeligheten :(   Syns om bildene?


 • Photoshoot

  Hei hei ♥

  På den nye headeren min kan dere se noen av bildene jeg tok i går. Hele hensikten av photoshooten var jo å få bilder til ny header. Men jeg tenkte å vise dere noen flere bilder fra photoshooten i går. Enda flere enn dette, kan dere se her.


  Tok bare de bildene jeg var med på!

  Hva syns du om bildene? Hva skal du gjøre i resten av dag?


 • Photoshoot - Papirkreasjon

  Hei hei ♥

  På fredag lagde vi, som sagt, papirkjoler hele dagen på skolen! Det kalles papirkreasjon. Jeg var modellen for gruppen vår, altså jeg måtte gå med kjolen. Da vi var ferdig med å lage selve kjolen, så hadde vi photoshoot der noen av lærerne tok bilder av oss, og etter det så gikk vi catwalk. Og i går fikk jeg da noen av de bildene de tok av meg!  Hva syns du om bildene? Og hva syns du om papirkjolen? 


 • Photoshoot - Kiss my lips

  Hei hei ♥

  I går hadde jeg, Sofia, Enya og Charlotte photoshoot hos oss! Vi hadde tenkt til å ha skikkelig glitter lepper,
  og slikt men vi fant ikke noe særlig glitter, så jeg og Enya brukte heller paljetter, og Sofia og Charlotte gadd
  ikke å ha det på leppene. Det var litt rart å ha det på leppene, og Enya spyttet dem vekk for hun hatet det...

   
  Charlotte


  Enya


  Sofia
  Meg vel..


  Helt seriøst bilde da..


  Bare kødd.. 
  Red eyes and red lips ♥

  Hva syns du om bildene?

 • Photoshoot "on a roadtrip" - del 2

  Hei hei ♥

  Her kommer resten av bildene, som jeg vil legge ut da, fra photoshooten i går. "On a roadtrip, del 2".   Hva syns du om bildene?


 • Photoshoot "on a roadtrip" - del 1

  Hei hei ♥

  Idag har jeg vært i byen, mye mye tidligere idag. Eller istad da, siden det har gått over midnatt nå. Jeg kjøpte
  en tunika-kjole, og noen notatblokker. Etter byen, så lurte Enya om jeg ville bli med til henne, og sove hos
  henne. Og jeg ble med. Og vi var da meg, Sofia, Enya, Charlotte og en som heter Jima. Vi hadde photoshoot.

   Det var noen få av bildene, de jeg har redigert ferdig. Legger ut mer i morgen, etterpå? Men er trøtt nå, hade.

  Forresten, ja det har vært dårlig blogging idag, eller noe? Fordi Enya og dem har så sugent internett her.... 

  Hva syns du om bildene?


 • Photoshoot med Enya og Charlotte

  Hei hei ♥

  I går kveld, eller i går kveld-natt, sikkert rundt 02.00 tida. Da hadde jeg, Enya og Charlotte photoshoot! Og
  Endre var fotografen. Det ble veldig mange tulle bilder, der vi dro opp toppene osv, så legger ikke ut alle.


  Ja, det var 15-15 seriøse bilder det. 15-15 = 0 hvis du ikke visste det.......

  Hva syns du om.... bildene?

 • Photoshoot - Party in my head

  Hei hei ♥

  Istad hadde jeg, Sofia, Tina, Jeanette og Enya photoshoot! Jeg sminket de andre, og Sofia ordnet håret.

  Jeg lovte de andre å legge ut ALLE bildene.. "Bare" 100 bilder da.. Ja, her er bildene fra photoshooten;


  Enya


  Sofia

  

  Tina
  Jeanette
  Enya og Sofia


  Meg....  Ja, det var absolutt ALLE bildene.. Tror jeg. Men nå skal vi feire bursdagen til Sofia videre. Therese har kommet
  hit, og vi har nettopp spist middag. Reker og greier. Nå skal vi vel se på film kanskje, og lage cupcakes, nam! ♥ 

  Hva syns du om bildene? 

 • Vampire photoshoot

  Hei hei ♥

  Idag hadde jeg og Amalie bestejenta, litt sånn vampyr photoshoot! Inspirert av House of Night.

  Hva syns du om bildene?

 • Photoshoot i skogen

  Hei hei ♥

  I forrigegårs var vi i skogen og hadde enda en photoshoot. Det er ganske bra og ta bilder i skogen.
  Her er noen av bildene:    Hva syns du om bildene? 

 • Photoshoot i trærna

  Hei hei ♥

  Idag er det tirsdag, og fremdeles påskeferie. Jeg har ikke stått på ski idag, men heller 
  slappet mer av, vært sammen med de andre, sett på film og baket kanelboller! Elsk ♥ 

  Hver eneste ferie pleier vi ALLTID til å bake kanelboller minst en gang, og de blir bare
  bedre og bedre med tiden! I vinterferien bakte vi kanelboller OG sjokoladeboller da!

  Men så hadde jeg, Sofia, Amelia og Iris photoshoot idag. Amelia og Iris er noen år
  yngre enn oss, så de bruker ikke sminke til vanlig! Så da fikk jeg og Sofia style dem.

  Her er noen av bildene fra photoshooten. Photoshoot blant trærna her oppe på fjellet.


  Søte Iris og Amelia
   Hva syns du om bildene? 


 • ROCK N ROLL PHOTOSHOOT

  Hei hei ♥

  Idag hadde jeg photoshoot med Ing. Temaet var litt rocke stil, litt sånn rødt, svart hvis dere
  skjønner. Vi skulle egentlig ut, men været ble dritt. Regn og overskyet, og ikke minst kaldt!

  Her er noen av de 270 bildene vi tok. Noen av bildene ble skikkelig rare og stygge, men her
  er kanskje de beste da, etter min mening.

  

  
  LEGGER UT FLERE BILDER I MORGEN! NÅ MÅ JEG LØPE OG REKKE FRUSTRERTE FRUER!!!

  HVA SYNS DU OM BILDENE btw? 

 • Oh baby baby

  Hei hei ♥

  I går brukte jeg nesten hele dagen min på skolen og danseloftet, så fikk ikke blogget noe, jeg var for
  opptatt. Litt over en time etter skolen dro jeg, Sofia og Ingelin inn til danseloftet for å filme ferdig ESI
  serien vår. Som vi har på >BLOGGEN VÅR<. Det var nemlig finalen vi filmet denne gangen! Etter 
  filminga dro vi på butikken og kjøpte "mat". Så trente vi på for fulle mager. Jeg fikk hold og ble kvalm.
  Så tok vi bussen hjem.

  Nå driver jeg og lagrer den videoen da, som skal på youtube etterpå. Det er bare å følge med på
  bloggen vår!  Bildene er fra photoshooten med Ingelin fra tirsdag-onsdag? Vi hadde en liten photoshoot,
  men bildene ble ikke så bra, for vi gikk ut litt for sent så det ble ræva lys.


  Gjort noe spennende idag?


 • Vår photoshoot med Amalie

  Hei hei ♥

  Det er jo ikke heeelt vår enda, for det er jo fortsatt snø! Men nå har det i det minste blitt varmere.
  Jeg og Amalie gikk hjem fra skolen idag, siden vi hadde hatt tentamen. Og da gikk jeg uten boble
  jakke. Det var ikke kaldt i det hele tatt! Og litt senere igjen gikk jeg og Amalie tur med hundene våre,
  og da stod vi og solte oss mens hundene lekte på åkeren, der vi pleier å gå. Det var deilig med sol!

  Så gikk vi ut enda en gang, og hadde photoshoot før sola forsvant. Sola er nesten helt nede nå.

  Her er noen av bildene vi tok istad. Det ble veldig fine bilder med solen i ryggen, og jeg som bølget
  håret til Amalie. Så håret hennes ble skikkelig fint! Og luftig, så det ble veldig bra bilder av henne ♥


  Det var veldig gjørmete å komme seg ut dit til den steinen ved stigen. Men bildene ble
  fine da, spesielt de av Amalie, hun som er så fotogen! Og Amalie er også en kjempeflink 
  fotograf!

  Hva syns DU om bildene?

 • Photoshoot - Sexy bitch

  Hei hei ♥ Nå ble det plutselig veldig tilfeldig at jeg hører på sexy bitch på spotify!^^

  For idag har vi faktisk hatt sexy photoshoot. Neida. Men photoshoot har vi hatt, men 
  ikke en photoshoot der vi var fullt påkledde.. Men det ble fine bilder! Men jeg legger
  ikke ut alle bildene på nettet da, noen bilder skal bare ikke legges ut på nett, eller
  vises til noen andre enn til modellene! ♥

  Vi har også fått gjort andre ting idag! Vi gikk tur med Spot og Pluto, meg og Amalie.
  Vi gjorde da den tjenesten for mamma, så handlet mamma for oss. Så hadde vi
  den photoshooten, meg, Sofia og Amalie. Vi holdt på en god stund. Tok bilder til
  musikk til og med. Så spiste vi pannekaker. Også var kjæresten til Didrik her idag
  også. Så vi var da fem ungdommer her, idag.

  Etter middagen startet vi på litt sånn eksprimenting! Haha. Nærmere mot 9 tida,
  ja litt sent ute, så lagde vi muffins. Det tok jammen en god stund før de var ferdige!

  Rundt halv ti dro vi til Amalie, og så på film der. Og spiste masse potetgull, haha.


  Face pb ♥
  (Bildene er 100% ikke-redigerte, btw..)

  Jeg var fotograf på de bildene jeg ikke var modell på. Jeg var stylist for håret til Amalie,
  også fikset vi oss egentlig selv. Og klærna var fra garderoben min, har utrolig mye klær..

  Hva syns du om bildene?

 • Photoshoot - framtids sminket

  Hei hei ♥

  I hele helgen har kjæresten min vært her, og jeg har i tillegg hatt besøk
  av bestevennene mine, Amalie og Line ♥ Tante var også på besøk, og
  venninna til søstra mi var her fra i går til idag.

  Vi har hatt enda mer spiritisme, jeg har laget oreokake (se innlegg under),
  vi har sett på film, altså John tucker must die. Endre måtte bare se den til
  slutt da! Jeg har sikkert babla om den filmen i en evighet! Og nå babler
  jeg bare om trilogen til Dødslekene. Mehehe. Bøkene er spennende da!

  Vi har også kost oss, spist masse godteri, god mat og til og med spilt cod..

  Men må ikke glemme det at vi hadde en photoshoot! Jeg, Endre, Sofia
  og Amalie. Tema var framtid, så da ble det litt merkelig sminke. Vi brukte
  hårføner på bildene, for å få effekt i håret. Har redigert noen av bildene,
  så dere kan få se dem da.


  Ja, jeg fikk til og med sminke Endre! Hahaha, men jeg overdrev ikke da..
  Nå skal jeg spise middag!

  Hva syns du om bildene?

 • Photoshoot - old times

  Hei hei ♥

  Idag hadde jeg, bare jeg på skolen? Første skoledag. Var nemlig syk i går, hihi.

  Jeg var på skolen idag, og vi lagde til og med sjokolade mousse i fransk timen! 
  Etter skolen så jeg "litt" på tv, slappet av, spiste og jeg har enda ikke gjort lekser.

  Jeg har hatt en liten photoshoot da. Just for fun. Så jeg har redigert noen bilder
  nå da. ♥

  Men nå må jeg gjøre den ene lille leksen vi har. Hihi. Også har vi snart prøve, ush.

  Ka du syns om bilde mitt ?


 • Ice hockey is a popular sport in Canada!

  Hei hei ♥

  Sånn (overksriften) starter nesten framlegget til meg og Ingelin! Vi skulle egentlig
  ha vær vår, hun skulle skrive om is hockey og jeg om kenguruer! Men så fant vi ut at
  vi fikk lov til å ta sammen, så da gjorde vi det! Dobbelt så enklere!

  Vi er nesten ferdig, vi skal gjøre det ferdig i morgen! Også ble vi ferdig med ESI toppene
  våre istad da, de jeg lagde! Er ganske fornøyd ;) De ble ganske kule da!

  Idag har det vært strålende vær, så jeg har tilsammen hatt to photoshooter idag, en med
  Sofia og en med Ingelin. Jeg og Ingelin lagde også en video for morroskyld, men den orker
  jeg ikke å legge ut idag! Den kommer senere, kanskje i morgen? Hvem vet!?

  Her er noen av bildene fra photoshooten med Ingelin:

  Haha!


  Jepp, vi tok bilder på taket^^

  Men nå er jeg SULTEN! Søstra mi koker pasta til meg, tjenern min det se <3 Neidaaaa:P

  Hva syns du om bildene?

   

 • Værdamer

  Hei hei ♥

  I dag er det faktisk fredag! Det betyr at det er helg, iGJEN! 

  Idag har jeg som vanlig vært på skolen. I K&H idag så tegnet vi 
  ansikter, og vi kunne tegne hvem vi ville, så jeg tegnet Sofia, søstra mi.
  Men jeg er ikke ferdig da. Vi skal fortsette neste fredag!
  Apropos fredag, nå er det kun en uke til jeg skal ta tog for første gang, ALENE,
  skal til en venn. Har bare tatt tog da jeg var liten, så nå husker jeg jo ingenting...

  Men Ingelin ble med meg hjem etter skolen idag da. Vi tok bussen hjem.

  Med en gang vi kom hjem lagde vi pannekaker, og Enya var med Sofia hjem. 
  Enya er en venninne av Sofia! Så da lagde alle vi fem pannekaker! Vi fire
  jentene + broren min. 

  Alle spiste selvfølgelig "usunne" pannekaker, for å si det på den måten.. Jeg 
  og Enya klasja på masse sjokoladesaus, Ingelin tok med sjokade og Sofia tok med
  nugatti, og Didrik tok med sukker ^^ Wow, vi er sunne! 

  Men vi lagde ikke bare pannekaker! Vi var også på macen, og så hadde vi photoshoot! 

  Vi tok på oss mye rart og glitrende ting! Vi steinet hendene våre, og surret tråd rundt
  anklene våre. 

  Etter photoshooten var vi litt på nett igjen, så var vi nede, skiftet til vanlige klær igjen, 
  hadde nødt, sannhet, prosent, fortell og innrøm ^^ Jah, vi hadde ikke så mye å gjøre!
  Så var vi litt på nett igjen, og så gjorde vi litt dtt og datt, og nå har Ingelin dratt hjem.

  Som sagt er det fredag idag, og det er jo bra, er ganske sliten nå. Slitsom uke!

  Idag hadde jeg til og med slækkis dag! Altså daffe dag, altsåååå slappe av dag!
  Så jeg gikk med flisgenser og joggebukser idag, deilig!

  Men nok skriving, her kommer noen bilder fra photoshooten, orker ikke å legge ut
  alle bildene!


  Ingelin 


  Emma 


  Ingelin


  Emma 

  Og pga. alle de rare tingene vi hadde på oss, så sa vi at vi måtte posere
  som en gudinne, og så fant vi ut at vi var "værdamer", men det ble jo litt feil,
  siden værdamer er de på tv ^^ Men hvis det hadde begynt å regne hadde vi nok
  tatt bilder i regnet! For det var mørke skyer på vei til oss, men det er fortsatt fint vær,
  bortsett fra at det er mye mørkere nå da!

  Hva syns du om bildene? Hvilket likte du best? • JEG ER HEEEELT UTSLITT!

  Hei hei ?

  Nå kan jeg starte med trenings skjemaet og trenings dagboken min,
  HAHA! Jeg er driiit sliten! Jeg var nettopp ute i hagen for å ta noen bilder
  når jeg står i bro og tar benet rett opp, hvis dere skjønner. Jeg fikk det til! ;)

  Men jeg tok maaange bilder, og jeg tok jo selvfølgelig på selvutløser, og 
  da måtte jeg løpe ut på gresset og komme meg opp i posisjon innen 10 sekunder^^
  Guud jeg ble sliten! Har vondt i benene mine og håndleddene mine, for det er jo
  tungt å løfte seg helt opp!

  Jeg har også fått litt vondt i ryggen, men det går nok over!

  Men her kommer de beste bildene jeg tok:


  Det der ble det beste bilde :D Hva syns du?


  Opp hvor det går! :P

  Vind bilder:

  Det blåser noe syyykt her! Tidligere i dag var det ikke noe vind og det var stille og skikkelig
  blått hav, nå blåser det og er bigge bølger, og mørkeblått hav ^^  LOL ^^

  Men det var noen av bildene, nesten alle bildene er når jeg er oppe i bro med benet
  rett opp, ganske like bilder :D

  Hva syns du om bildene?

  Nå skal jeg starte med treningsdagboken! Haha, men jeg trente i går da... :D


 • Stranda og photoshoot med Amalie

  Hei hei ♥

  I dag har jeg vært sammen med Amalie ♥ 
  Vi har vært på stranda, og etterpå hatt photoshoot.

  Aller først i dag satt jeg bare på datan og snakket på msn, 
  men så ringte Amalie, og da dro vi på stranden! Vi badet, haha! Vi badet skikkelig lenge 
  altså! Not! Det var brennmaneter der, så vi badet ikke så lenge. Så "solte" vi oss, nei vi gjorde
  ikke det. Men en ting er sikkert, Amalie rappet mobilen min og sendte mange rare meldinger
  til en venn av meg ^^ Og så endte det opp med "rødebær" krig^^ Haha, jeg husker ikke hva 
  sånne røde bær, som ikke er spiselige og henger på trær heter! Men vi tok også noen bilder,
  men de har jeg på mobilen.

  Men så gikk vi opp til Amalie, hentet kameraet hennes, hun har speilrefleks. Så gikk vi ut
  i skogen og hadde photoshoot!

  Her er noen bilder:  Meg  Amalie pena <3

  Etter photoshooten gikk vi bort til meg. Så lastet vi ned bildene, og så på bildene,
  og kjekket face og sånt. 

  Men så måtte Amalie hjem til middag. Kanskje vi finner på noe etterpå :) 

  I morgen og til fredag skal Amalie være på rideleir, så da får jeg ikke funnet
  på noe med henne. Og jeg skal til Oslo en av dagene. 

  Men neste uke, akkurat om en uke skal jeg på jentekveld, gleder meg <3

  Nå har jeg nettopp drukket smoothies, så jeg har bringebær frø mellom tenna;)

  Så nå går jeg for å bruke tanntråd!

  Hva syns du om de bildene? • Stikkord:

  Bilder fra photoshooten i går

  Hei!

  I går var det super duper fint vær! Så da tok
  jeg og Sofia en photoshoot nede på stranden. Stranden ligger
  rett over veien fra huset mitt. 

  Her er noen av bildene vi tok:  Ja, det var noen av bildene. Da tok jeg også det bildet på headeren :)

  Hva syns du om de bildene? • Stikkord:

  Regn, regn gå din vei

  Sol, sol kom til meg!

  Hei!

  I går var det kjempefint vær etter skolen. 
  Ingelin ble med meg hjem, og vi hadde photoshoot,
  så dro vi på stranden og hadde piknik. 

  Vi la oss til rett på det eneste stedet det var litt skygge! På fjellet
  midt mellom busker og trær.. Men det var deilig å ligge der,
  og vi hadde tatt med oss god mat. Sjokoladekake, druer og jordbær + saft!

  Så kom Marte bort. Hun går i a klassen. Hun hadde med seg to tepper, så da
  la vi dem ut og hadde litt bedre plass å ligge på!

  Vi gikk til og med ut i vannet og vasset, men ikke badet. Men rett før Marte kom,
  så var det tre små gutter som var og badet å stranden. 

  Bare så dere vet det så bor jeg rett ved stranden, stranden ligger bare rett over veien:) 

  Da vi gikk ute i vannet møtte vi på en svane, Ingelin ble redd, Marte bare ertet den
  og jeg tok bilder av den! 

  Vi tok noen per bilder og ja. De kommer senere:) 

  Men så la vi oss opp på piknik stedet vårt igjen. Så begynte det å komme
  mørke skyer over oss! Det tordnet, og etterhvert begynte det å regne noen få
  småe regn dråper. Og plutselig begynte det å PØS REGNE! Og vi pakket tingene våre
  i full hast, og løpte hjem igjen! Marte løpte til seg for å skifte, og jeg og Ingelin måtte også
  skifte. Så kom Marte bort til meg. 

  Vi spilte mafia, fortalte spøkelses historier, som ikke var noen skumle.
  Det eneste skumle med ´´det´´var at Didrik brått åpnet badstue døren, og skremte
  Ing og Marte. Haha! De skvatt noe så skikkelig! Og jeg hørte at han kom da.
  Og ja, du hørte riktig, vi satt inne i badstuen min!

  Og så spiste vi og så spilte vi Sims 3! 

  Men har ikke lastet opp så mange bilder enda, men har noen bilder fra photoshooten:


  Okei nå funker ikke det å laste opp bilder lengre! >:(

  Men nå vet dere hva jeg har gjort når jeg ikke har blogget!

  Hva syns du om bildet?
  //link: http://ingeborggg.blogg.no/
 • Sommervær!

  Hei! 

  I dag har det vært strålende vær!

  Det har vært masse sol, og varme!

  På skolen i dag hadde vi prøve, gikk sånn helt okei lissom ; ) 

  Etter skolen dro jeg og Amalie til butikken, og så kjøpte vi en pakke is.
  Lollipop is, det er nam det!

  Så dro jeg hjem skiftet til shorts og tok med meg kameraet og gikk bort til Amalie.
  Det tar bare 5 min. å gå til Amalie fra meg, veldig herlig at hun bor så nærme!

  Vi spise is, tok mange bilder og slappet av i solen. Vi husket litt på huskene, og jeg var
  barebeint, og jeg visste ikke at bakken var der den var, Haha, høres dumt ut!
  Men da klarte jeg å ta føttene i bakken, og de slepte seg bortover bakken, 
  og så mistet jeg begge føttene mine. Neida! Haha, bare tulla.
  Det gjorde litt vondt ja, men ingen skade skjedd. Ble bare skikkelig møkkete og
  litt rød under føttene.

  Men jeg og Amalie bestemte forskjellige temaer som vi skulle ta bilder til.
  Temaene ble vann og grønt. Vi tok mye forskjellige bilder, og Amalie brukte 
  sitt speilrefleks. Og det viste seg at hun har 10 mega piksler, og det har jeg og!
  Så mitt er like bra, bare at det ikke har sånne linser med masse skru greier så
  det blir jo ikke helt det samme. Mitt kamera er jo også video kamera da! 

  Men etter tema bildene, begynte Karen, lillesøstra til Amalie, å sprute vann på oss!
  Og da prøvde jeg å ta igjen litt, men det funket ikke da hun hadde vann givær og jeg hadde
  et glass vann.. Men jeg tok fram en paraply, sååå eh :DD

  Og rett før jeg dro, så hadde vi photoshoot oppå verandaen til Amalie. Og så
  la vi oss ned og så på skyene. Utrolig deilig å bare ligge der, men det var ikke akkurat
  så veldig mykt!

  Men mye skriving og babling, her kommer litt bilder:
  Karen

  Hva syns du om bildene?

  Det er langt ifra alle bildene vi tok, det er ikke halvparten en gang!
  + At Amalie også tok bilder med sitt kamera, så jeg har ikke de bildene enda.

  Men nå er jeg nødt til å gjøre lekser, har bare en lekse da:)


 • Photoshoot hos Amalie<3

  En vakker dag, da jeg var hos min vakre Amalie!
  Neida. For en liten stund siden, så var jeg med Amalie hjem!
  Og da hadde jeg og Amalie photoshoot  med kameraet til besteforeldrene hennes!
  Har lyst på et sånt kamera, det er drit bra!

  Her er de beste bildene vi tok(syns jeg):

  dsc0142

  dsc0157

  dsc0167

  dsc0165

  dsc0170

  dsc0172

   
  dsc0175
  Dette bildet ble jeg mest fornøyd med♥

  dsc0177

  dsc0181

  dsc0194

  dsc0210

  dsc0216
  Fint♥

  dsc0225

  Hva syns du om bildene? ♥Blogges♥ 
 • Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » Mai 2015

  Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

  instagram
  annonse
  hits