ny blogg

Hallo ♥♥ Jeg ser at det er mellom 80-100 mennesker som fortsatt kikker innom denne bloggen hver dag, selvom jeg ikke har blogget her på natt og dag. Men nå har jeg en stor NYHET TIL DERE! Jeg har laget meg en ny blogg som dere finner her: emmabrathen.blogg.no ♥ Bare klikk på blogglinken så kommer dere direkte til den nye bloggen. Hovedgrunnen til at jeg lagde en ny blogg, er fordi jeg egentlig aldri har likt navnet på denne bloggen. Men jeg har aldri lyst til at denne bloggen skal slettes, fordi det er så gøy og se i arkivet og lese gamle blogginnlegg og se på gamle bilder. Dere kan også trykke på bildet for å komme til den nye bloggen. Grunnen til at jeg byttet det til emmabrathen er da fordi det er navnet mitt, enkelt og greit. Dessuten heter jeg det på alle sosiale medier, instagram, twitter og snapchat. 

TRYKK HER FOR Å KOMME TIL DEN NY BLOGGEN, HÅPER VI SES DER♥

 • a tired face

  Himmelen er blå, små hvite dotter svever over hustakene og fuglene kvitrer. Våren har så absolutt kommet, minus den grusomme vinden Danmark er så kjent for, er været veldig deilig. Dette har jeg ventet på så lenge. Jeg har vært så lei av vinteren, men jeg føler jeg er det hvert bidige år. Jeg vil bare legge meg i sengen, bli i dvale over vinteren slik som bjørnene gjør. 

  Rutinene mine må skrus på plass. Jeg sover for lite, og er misfornøyd over hvordan jeg gjør ulike ting. Jeg er trøtt og sliten, men våren er her og solskinnet holder meg våken og glad. Jeg er også så utrolig inspirert nå. Jeg føler jeg alltid blir inspirert på våren, det er jo nemlig tiden for at noe nytt kan vokse frem. Jeg har så mange planer og ikke minst drømmer nå, jeg er nødt til å få til alt for å få et komplett liv. Jeg nekter å unngå det å leve livet.   Siden jeg gir blogging enda en ny sjanse, så blir det nok en del innlegg med mer utfylt tekst fremover. Jeg er lei av å knipse meningsløse bilder av meg selv hver dag, og føle at dere lesere ikke leser hva jeg skriver engang. Jeg vil også ta flere spennende bilder, og lære meg mer om fotografi og utvikle meg. På bildene over har jeg testet ut RAW, det gjør at bildene ser mer levende ut og det er nettopp slik jeg vil ha det. 

  Om dere forresten har noen ønsker om hva jeg skal blogge om, hva skulle det vært? 

 • venter på våren

  Jeg later som om det er mye varmere enn det er, og går ut i alt for lite klær for å ta bilder. Sola skinte inn i leiligheten min og jeg var nesten overbevist om at det brått var blitt vår. Jeg gikk ut for å ta bilder og møtte kulden med et sjokk og kom tilbake som en sjelvende person med rosa hender. Jeg kan virkelig ikke vente til våren, jeg gleder meg sånn. Gå med mindre klær, føle seg friere, lukte, sanse og se på den fine naturen og sykle til skolen. Mmm. 

  Noen flere enn meg som gleder seg til at det skal bli vår? 

 • femti spørsmål & svar

  Hallo ♥ Jeg leste nettopp gjennom 50 spørsmål som Kristine Ullebø svarte på, på bloggen sin. Jeg tenkte at å svare på disse spørsmålene er en fin mulighet å starte opp med bloggingen min på slik at dere kan lære litt mer om meg. 

  1. Hvor gammel er du om fem år? Om akkurat fem år er det litt over en månede til jeg feirer 25 år, jeg har nemlig bursdag i februar! 

  2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Da må jeg nok si meg selv! Jeg har kun stått opp og dusjet så langt i dag.

  3. Hvor høy er du? Sist jeg sjekket var jeg 166 cm høy, jeg håper men også tviler på at jeg har vokst noe siden det.   4. Hvilken film så du sist? Den siste filmen jeg så var Taken 3 med Marte, den så jeg allerede i går kveld på kino. 

  5. Hvem ringte du sist? Det må vel bli Sofia, jeg pleier ikke å ringe så veldig ofte og er mer personen som sender en facebook-melding. Men jeg prater ofte med de i familien på telefonen.

  6. Hvem ringte deg sist? Det er enten Sofia eller mamma. 

  7. Hva stod det på den siste smsen du fikk? "Jeg er litt seint ute, går hjemmefra nå!" Haha, det var fra i går da vi skulle ut. 

  8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Jeg elsker jo tross alt å prate og jeg liker veldig godt å snakke på telefonen med folk jeg kan snakke mye med, men jeg "chatter" mest men sms og ringing ligger veldig likt. 

  9. Hva er ditt favorittsted? Om jeg er omgitt av natur eller hav så er jeg sjeleglad. Jeg har bare vært i flere land i Europa og jeg vet ikke om jeg har noen favoritt, men jeg elsker havet. Kjøre båt eller vannscooter tvers over bølgene, kjenne vannet kile under rumpa mi i rumperisteren etter båten, aah. 


  Den blå lagune, Malta 2013

  10. Hvilket sted foretrekker du minst? Auditoriene på skolen, de er så forferdelige å sitte i! Harde, vanlige stoler på rekke og rad, stappet inn i et stort rom stappet med enda flere mennesker. Forstår de ikke at de trenger myke seter som beveger seg oppover i salen hvor man bare kan synke ned i, i mørket? Det er så slitsomt og ubehagelig å sitte i disse auditoriene, macen sklir ned fra fanget og jeg holder alltid på å sovne fordi foredragene heller ikke er de mest interessante.

  11. Når så du moren din sist? Ååå, mamma :( Jeg så henne sist for 11 dager siden, altså da jeg var hjemme i Norge. 

  12. Hvilken øyefarge har du? Helt blå øyne. 

  13. Hvilken julesang er din favoritt? Haha, det må vel bli "All I want for christmas is you", den er så søt. 

  14. Er foreldrene dine gift eller skilt? De er gift. 

  15. Når våknet du i dag? Jeg våknet først litt før 08.00 fordi jeg hadde alle lysene på, hadde ting i senga og hadde sovnet uten å pusse tennene og tatt vekk sminken. Jeg våkner ofte etter en stund når jeg sovner ved uhell fordi jeg er så trøtt, så da pusset jeg tennene og sov igjen til kl. 11. 

  16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Oii, da er jeg på vei til å bli hele 30 år! Jeg håper at jeg har funnet drømmemannen, kanskje fått det første barnet? Og forhåpentligvis har drømmejobben, bor et koselig sted et eller annet sted i verden. Jeg vet virkelig ikke hvor jeg har lyst til å bo, kanskje i en storby?

  17. Hva skremte deg om natten som barn? Jeg hadde skrekk for "fiskemannen" da jeg overnattet på rommet til broren min og det var uvær ute, bortsett fra det var det vel om jeg hadde sett en skummel film så var jeg redd for at de kom inn i rommet om natten. 

  18. Hvilket Youtube-klipp var det sist som fikk deg til å le? Det må vel bli videoen jeg lagde med Erin og Anna som ligger i innlegget under♥

  19. Hva er din beste egenskap? Hmm, kanskje det at jeg er veldig omtenksom og pleier å tenke på andres behov fremfor mitt eget.   20. Hva er din verste egenskap? 
  Det vet jeg egentlig ikke, noe jeg selv irriterer meg over er at noen ganger kan jeg si helt randome og idiotiske ting som jeg angrer på at jeg sa etterpå. 

  21. Sover du med eller uten klær om natten? Jeg sover i kun en t-skjorte, jeg orker ikke undertøy eller pysjbukser og dessuten er dynen utrolig myk og rulle seg rundt i, haha. 

  22. Hvor mange puter har du i sengen? Jeg har to puter jeg sover på, men jeg har også en del pynteputer som kan være greie å ha når jeg vil sitte mer oppreist i senga og lese eller se film. 

  23. Hva er det rareste du har spist? Jeg spiste en smørblomst en gang for å se om den smakte smør...

  24. Har du stasjonær eller bærbar data? Macbook pro selvfølgelig, kunne ikke levd uten den♥♥

  25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Jeg tror jeg liker barføtt best bare ikke det er masse skitt eller klissete på bakken, jeg er veldig glad i å gå med sokker også men jeg klarer absolutt ikke å ha de på under dyna. 

  26. Hva hører du på akkurat nå? Kygo - Ed Sheeran & Passenger, no diggity vs thrift shop. Jeg hører kun på Kygo og tropical house på soundcloud så da går det i mye av det samme i spillelistene jeg følger.

  27. Hvilken iskrem er din favoritt? Herregud, iskrem er noe av det beste jeg vet i hele verden! Jeg elsker virkelig sjokoladeis, og av "småis" må det bli snickers is og lion is, de er så utrolig gode.   28. Hviken dessert er din favoritt? 
  Tre desserter som aldri slår an feil er vaniljekake, brownies og sjokoladefondant, yum. 

  29. Den største premien du har vunnet? Jeg har vunnet en pokal på en meter fra dansingen, men det er jo bare en pokal da, haha. 

  30. Liker du kaffe? Nei, absolutt ikke! Jeg føler at alle vokser opp til å like det når de blir voksne som jeg er nå, men jeg syns det smaker så vondt. 

  31. Hva drikker du helst til frokost? Jeg drikker helst appelsinjuice med biter i, det er så godt. 

  32. Hvem var din favorittlærer på videregående? Oi, jeg hadde mange koselige lærere på videregående. Jeg likte virkelig godt læreren jeg hadde i 1. vgs fordi hun var virkelig så herlig og kunne godt le og tulle med oss. Gymlæreren jeg hadde de to første årene likte jeg også kjempe godt, gym var så gøy! Han var så kul og litt kompis, og jeg digger lærere som kan være mer som dem enn superstrenge og ser ned på oss elevene hele tiden. Og sist men ikke minst så må jeg nevne matte- og naturfagslæreren jeg hadde det siste året, hun var så utrolig flink og kjempe koselig. Jeg savner mange av lærerne fra videregående. 

  33. Kan du spille poker? Haha, ja men jeg er vel ikke akkurat flink. 

  34. Hva har du spist i dag? Jeg har nettopp spist frokost som bestod av yoghurt med musli og bringebær, min favoritt♥  35. Nevn to historiske personer som interesserer deg?
   Haha, jeg aner ikke! Jeg er nok et mer filosofisk enn historisk menneske, men jeg kan godt interessere meg for motehistorie, men jeg kommer ikke på to personer. 

  36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? Det må vel bli mp3? eller hva enn den heter, men jeg hører aldri på radioen om jeg ikke sitter i en bil.

  37. Vil du ha barn? Ja, selvfølgelig! Jeg har faktisk lyst på fire barn, men jeg vet jo aldri hva jeg ender opp med. Men barn er noe jeg absolutt ønsker. 

  38. Kan du noen andre språk enn norsk? Jeg kan engelsk, jeg kunne litt fransk før men ikke noe særlig nå lengre, og jeg kan litt dansk. Jeg kan nok snakke dansk om ikke alt for lenge håper jeg, jeg prøver å lære meg språket nå hvertfall. 

  39. Sover du på en spesiell side? Jeg tror jeg alltid sovner inn mot den nærmeste veggen, men jeg har ingen sånn venstre og høyre side i sengen som i dobbeltsenger for sengen min er utrolig liten føler jeg. 

  40. Foretrekker du havet eller basseng? Det er veldig deilig å slappe av i bassenget og ligge i en badering og flyte rundt, men jeg må nok si havet. Det er også veldig deilig å flyte ute på havet selvom man absolutt ikke burde gjøre det i den stekende solen i syden, da jeg var på Malta gjorde nettopp jeg og broren min dette, lå på hver vår flytemadrass og etterpå var vi helt gjennomstekte begge to, jeg lignet på en hummer. 

  41. Hva bruker du helst penger på? Helst og helst, jeg bruker vel pengene mine kun på leie, regninger, mat og transport som er utrolig kjedelig. Hadde jeg hatt mer penger hadde de gått til å oppleve mer ting, reise og shoppe masse klær. 

  42. Eier du dyrebare smykker? Njee, jeg har et armbånd fra Gucci som jeg liker veldig godt, jeg tror ikke jeg har noe annet som koster så utrolig mye. 

  43. Hva er ditt favorittprogram på tv? Så ser jeg ikke på tv'en men på macen, men mine favoritter må bli The Vampire diaries, Pretty little liars, The 100 og new girl for øyeblikket. Jeg har alltid fulgt med på sinnsykt mange bra serier, men det er disse som går på tv for øyeblikket eller i det minste starter opp igjen i slutten av denne måneden. 

  44. Hva skal du gjøre i helgen? Nå er jo helgen tross alt nesten over, desverre. Jeg var jo ute i går og i dag skal jeg bare være inne, lese til eksamen og se om det er noen flere nødvendige ting jeg må få gjort. 


  Meg, Sofia og Didrik da vi var små.

  45. Kan du stå på slalåm? Ja, jeg har stått siden jeg var minst 5 år? Jeg syns det er veldig gøy og jeg har lyst til å dra på skiturer til fjell i f. eks Frankrike for å oppleve litt andre bakker enn Kvitfjell hvor vi har hytte og jeg står på slalåm hvert eneste år. 

  46. Hvordan imponerer man deg? Om du kommer bort til meg med en kebabpizza fra Kebab house så blir jeg MEGET imponert.

  47. Hva slags ringelyd har du på telefonen? Den standarde som alle med en iphone har, har ikke giddet å bytte. 

  48. Fortell 5 ting som leserne dine antagelig ikke vet om deg? 
  - Jeg går ofte til butikken i bare pysj og ingen bh, jeg bare pakker meg inn i en stor jakke med hette og krysser fingrene for at jeg ikke møter på en sinnsyk kjekk gutt.
  - Jeg har utrolig mange rosa ting på kjøkkenet mitt og hadde tenkt til å ønske meg rosa brødrister, muffinsjern, stekepanne og hele pakka til jul, men så fant jeg ut at det var så mange andre ting jeg heller ønsket meg og trengte mer. Men utrolig mye av det jeg har er rosa, haha herregud.
  - Jeg drikker alltid med sugerør når jeg er hjemme, uansett om det er juice, vann, melk eller kakao så må jeg alltid ha sugerør.
  - Jeg er skuffet over det første semesteret på Teko (college/universitetet/skolen jeg går på), fordi det har bare vært teorifag som passer bedre til de som skal gå branding og marketing, og det har vært alt for lite av design oppgaver. Jeg gleder meg sinnsykt til februar nå for da starter vi endelig med BARE fashion design og fingrene mine klør etter å sy og tegne og få være mer kreativ på skolen.
  - Jeg har blitt litt mer paranoid etter at jeg flyttet til Herning i Danmark fordi jeg bor i byen. Jeg tenker at hvite varebiler kan kidnappe meg og er redd for at noen av mennene jeg passerer på kveldene skal følge etter meg.   49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt?
  To røde leppestifter.

  50. Er du sosial? Ja, det vil jeg si. Er sosial både på skolen, jeg elsker å bli kjent med nye mennesker og finne på noe i hverdagen og helgene og jeg er hvertfall veeldig sosial på facebook, er med i så mange chatgrupper og jeg er ikke akkurat den stille personen der kan man si. 

  Hva syns dere om svarene, var det interessant å lese?

 • prøve på nytt

  Hei hei ♥ ← dette burde jeg serriøst kutte ut. 

  Dette er litt uvant, for det føles ut som om jeg ikke har blogget på 100 år. Men det har ikke engang gått en månede, det føles utrolig merkelig. Jeg har en del seere og jeg skal ikke bruke ordet "fans", men heller "Emmaloners" - min fanbase. Kort fortalt: jeg er en loner, de som liker meg kan få lone med meg (lone med videoene mine, hva jeg offentligjør og en daglig dose meg på snapchat) og da være en Emmaloner. Til poenget, noen av disse emmalonersene har da mast på meg og spurt om jeg ikke kan starte å blogge igjen, så derfor prøver jeg på nytt. Det kan være veldig gøy å blogge, men det er også ganske kjedelig å skrive om seg selv hver dag.   Jeg tror bloggingen min vil bli litt annerledes fra nå. Jeg har vokst litt og lært mer om meg selv siden den perioden jeg blogget hele tiden, jeg har en annerledes hverdag med både opp- og nedturer, jeg interesserer meg kanskje litt mer for andre ting også. Jeg lager veldig mange youtube videoer fordi jeg er en youtuber og har mange seere som følger meg der, jeg interesserer meg brått veldig mye om natur og ønsker SÅ sterkt og gå fjellturer og ut i skogen/jungelen? i Australia for å oppleve den fantastiske naturen, og jeg hører omtrent bare på tropical house og ikke pop lengre. Det er utrolig deilig å brått oppdage hvordan du egentlig vil ha livet, det er behagelig. 

  Så da prøver jeg altså på nytt å blogge etter pausen, og jeg skal gjøre mitt beste. Jeg aner virkelig ikke hvorfor jeg valgte dette tidspunktet fordi jeg har mye skolearbeid og eksamen om to uker, men jeg sier selvfølgelig ifra om jeg trenger en pust i bakken for å fokusere nok på skolen. 

  Hva syns dere om at jeg prøver å blogge igjen? 

 • BLOGGPAUSE

  Hallo! 

  WOAW, LONG TIME NO SEE. Jeg tror jeg offisielt sier ifra om at jeg tar en bloggpause på ubestemt tid. Jeg har ikke blogget på 100 år, og ærligtalt så er det ikke så gøy å sitte og skrive om seg selv hver eneste dag. Nå er jeg også en youtuber med nesten 2000 abonnenter, og her på bloggen pleier jeg å ha rundt 200 når jeg blogger. Jeg merker stor forskjell fra blogg til youtube, på youtube blir jeg sett, folk kommenterer og gidder faktisk å se på videoene mine. Det er noe annet med blogg. De som faktisk leser innleggene mine orker ikke å kommentere og da aner jeg ikke hva dere tenker om det jeg viser dere eller skriver, og når først noen kommenterer så er det gjerne "fint bilde" som bare skriker "JEG HAR IKKE LEST INNLEGGET, JEG VIL BARE HA DEG TIL Å SJEKKE UT MIN BLOGG". Ganske egoistisk mener nå jeg. Jeg leser alltid hele innlegget til de jeg kommenterer hos. Men så fins det selvfølgelig noen lesere som leser innleggene, kommenterer fine ting og gir meg tilbakemelding, og dere har jeg satt utrolig stor pris på. Men så fra nå av så har jeg en bloggpause. Kanskje jeg starter mot våren og sommeren igjen, for det er først da det er gøy å blogge og ta masse bilder ute. Nå er det iskaldt og mørkt hele tiden, så da ligger ikke helt motivasjonen der. Jeg elsker virkelig å skrive, men å skrive at jeg er på skolen, drar og handler, spiser og ser tv-serier omtrent hver dag er jo sinnsykt kjedelig å lese om. 

  Om dere vil følge meg videre så kan dere følge youtubekanalen min HER hvor jeg legger ut videoer hele tiden, eller på instagram: emmabrathen og twitter: banankid. Husk og trykk ABONNER når dere er innom youtubekanalen min så blir dere oppdatert hver gang jeg legger noe ut, og det betyr også mye for meg♥ Ellers håper jeg alle får en fin jul videre og får et godt nyttår.

 • jeg trenger tid.

  Jeg har ikke blogget på 11 dager. Det vet jeg godt. Men jeg har rett og slett ikke orket, ikke hatt motivasjonen der. Vinteren er på vei og jeg har heller ingen kamerastativ. Hvorfor jeg har denne bloggen i utgangspunktet er for å få ut det jeg vil dele med verden av min hverdag, tanker, men ikke minst å få vist min lidenskap for mote og klesstil gjennom bloggen. Det er utrolig vanskelig å få til alt når jeg nå bor i Danmark, bor alene, ikke har det riktige utstyret og jeg bruker den meste energien min på studiene. Når jeg endelig kommer hjem fra skolen, syklende og utslitt, frister det de fleste dagene å bare lage mat og så krype under dyna. 

  Jeg har alltid hatt bloggen oppe og gå. Jeg har faktisk aldri tatt en ordentlig pause. Men nå tenker jeg kun at jeg trenger tid. Jeg trenger mer motivasjon og energi, og akkurat nå ligger den lille motivasjonen jeg har alle andre steder. Jeg skal klare meg gjennom skolen, jeg vil lære meg dansk, jeg vil bli kjent med nye folk og feste og ha det gøy så mye som mulig, og ikke minst så vil jeg fortsette å drive med youtubekanalen min. Jeg må ærlig innrømme at blogging er sinnsykt kjedelig nå, og det å lage youtubevideoer er utrolig gøy. På youtube er jeg nemlig ikke like avhengig av å poste noe hver dag, det går fint å legge ut en video hver 1-2. uke. Følgerne mine er der fortsatt, og jeg har dessuten mange flere følgere der enn på bloggen. Jeg er nok kanskje litt lei av blogging etter å ha hatt bloggen min siden 2009.

  Jeg tror det kommer noen flere innlegg fra meg denne uken. Noen mer tenkende innlegg og så har jeg (selvfølgelig) noen flere videoer jeg gjerne vil dele med dere. Dere må gjerne følge kanalen min på youtube om dere ikke allerede gjør det ♥HER♥ Jeg skal også få tenkt på om jeg vil ta meg en ordentlig pause fra bloggingen, og flere oppdateringer om det kommer nok til uka. Ellers så håper jeg alle har en fin høst. Dette er den siste dagen i min høstferie og jeg har vært hjemme i kjære Norge. Det var utrolig godt og komme hjem og være med familien. 

  Noen som kjenner seg igjen i å miste motivasjonen til noe? 

 • Les mer i arkivet » November 2015 » Juli 2015 » Juni 2015

  Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

  instagram
  annonse
  hits