vinn kinobiletter til paper towns

Hallo ♥ Jeg kom inn for litt siden, idag har jeg nemlig vært ute og fått gjort unna en del ting jeg måtte få gjort før jeg drar hjem til Norge i morgen. Jeg kaster meg rundt og vasker klær og pakker nå, og så må jeg også få vasket og støvsugd hele leiligheten. Jeg vet jeg omtrent aldri blogger mer, men jeg tenkte å dele en spennende konkurranse jeg har gående med dere. Nå har dere nemlig muligheten til å vinne førpremiere billetter til Paper Towns, som blir den 14. juli i Oslo. De som vinner får da se filmen med meg og andre youtubere og seerne dems, så dere burde absolutt melde dere på. Selv gleder jeg meg kjempe masse til å se filmen! All infoen om konkurransen forteller jeg om i denne videoen. 
Gleder du deg til å se paper towns?
 • glede for meg

  Gårsdagen var en så utrolig avslappende dag og ikke minst koselig. Jeg var på skolen kun i noen timer og fremførte min siste oppgave for dette semesteret, nå har jeg kun eksamen igjen. Oppgaven ble bestått, og etterpå dro jeg i parken med Marte. Det var sol og over 20 grader, og jeg hadde med god snacks, teppet mitt, og vi lå under to trær i parken og nøt sommervarmen og den deilige naturen rundt oss. På kvelden var det videre til grillkveld med noen flere fra klassen, og det var så hyggelig. Jeg har kanskje noen bilder jeg kan dele med dere senere. Men nå tenkte jeg å dele den nyeste videoen min med dere som handler om glede. Det er i et samarbeid med Coca Cola hvor jeg skal ha en hel serie med videoer som handler om glede. Jeg håper dere liker den første videoen. 

  Hva syns dere? Hva gjør nettopp dere glad? 

 • photoshoot og heads up lek

  På denne solfylte og varme dagen har jeg hatt fri fra skolen, men jeg var allikevel på skolen en tur for å ha en photoshoot der med Marte til en skoleoppgave. Før det rakk jeg til og med å filme en video som jeg skal få lagt ut en av de neste dagene, og nå står skolearbeid og spise middag på planen.   Genseren jeg bruker har jeg sydd selv, og jeg kan godt vise dere flere bilder fra selve photoshooten senere. Jeg tenkte forresten også å dele en av de nyeste videoene mine fra youtubekanalen min. Jeg var på Nordic Screens den uken jeg var hjemme i Norge for å feire 17. mai, og da lagde jeg en video med tre andre youtubere hvor vi lekte Heads up. Spillet er fra Ellen show, og det er like morsomt hver gang. Her er videoen, jeg håper dere liker den! 

  Hva har dere gjort idag? Har dere prøvd ut Heads up før? 

 • instagram tips

  Nå sitter jeg og fikser meg, vinduet er åpent og utenfor er det sol og blå himmel. Jeg har prøvd meg på adobe after effects idag, men jeg får virkelig ingenting til! Det er så irriterende. Jeg holder nemlig på å redigere en ny video, og jeg ville prøve ut noen ting i et annet redigeringsprogram. Apropos video så har jeg nettopp lagt ut en video om hvordan du kan "bli en bedre instagrammer", på collabkanalen jeg er med i. Jeg håper dere liker tipsene mine. 

  Hva syns dere om tipsene? 

 • ny sminke fra bangerhead

  Idag har jeg vært ute og tatt bilder til en skoleoppgave, og nå har jeg pakket meg inn i morgenkåpen igjen og har fri resten av dagen. Forrige uke mottok jeg en pakke fra Bangerhead.no. Jeg fikk velge en del produkter fra siden dems, og jeg er så fornøyd med alt jeg har fått. Under ser dere en video hvor jeg åpner pakken og viser alt innholdet. Jeg håper dere liker den!  

  Hva syns dere om videoen? Har dere bestilt noe fra bangerhead før? 

 • like dårlig som alltid

  I juleferien filmet jeg en del videoer inn med andre youtubere, og nå har jeg endelig lagt ut en ny video med Emilie og Tuva, det gjenstår fortsatt to til videoer fra ferien. I videoen skal vi gjette hvilke youtubere vi ser på bilder som er zoomet inn nærme på ansiktene deres, og hvem som er like dårlig som alltid på slike challenger kan dere finne ut ved å se videoen under. 

  Hva syns dere om videoen? Hadde dere klart å gjette youtuberne? 

 • everyday makeup

  Forrige uke startet jeg og fire andre jenter opp en collabkanal på youtube i tillegg til min egen kanal jeg har, og denne uken er temaet "100 seconds of..". Jeg valgte 100 seconds of my everyday makeup routine, altså en sminkevideo. Jeg håper dere liker den og dere må gjerne følge kanalen vår videre. Kanalen vår heter OurInternetLife og vi laster opp videoer hver dag fra mandag-lørdag hver eneste uke. 

  Hva syns dere om videoen? 

 • sofia på besøk

  Da vi skulle ut på byen på fredag så foreslo Sofia at jeg kunne videoblogge, og jeg burde egentlig ha videoblogget hele uken for vi gjorde så mye gøy, men jeg fikk videoblogget en del fra helgen istedet så her er den vloggen med Sofia på besøk. Jeg håper dere liker videoen, husk og abonner på min youtubekanal om dere ikke allerede gjør det også♥

  Hva syns dere om videoen? 

 • #nei til mobbing

  Hallo alle fine ♥

  I går var min mobbekampanje for youtubere - Nei til mobbing, oppe og gikk. Jeg satte i gang en kampanje som handler om at vi youtubere skal stå sammen i mot mobbing og de som ville kunne lage en video om nettopp dette temaet. At mobbing ikke er greit er jo tross alt et viktig budskap, så derfor syns jeg det var en fin måte at vi youtubere kunne snakke om dette fordi vi når ut til mange 1000 mennesker og de fleste blir påvirket av det vi mener. Jeg håper dere vil se videoen♥

  Om dere vil se noen flere videoer til denne mobbekampanjen så kan dere gå inn HER hvor noen flere videoer ligger♥

  Hva syns dere om videoen? 

 • DIY room decor

  Hallo! Nå har jeg nettopp lagt ut en ny video på kanalen min, nemlig en DIY room decor video hvor jeg viser dere forskjellige dekorasjoner dere kan lage til rommet deres. De er selvfølgelig super enkle og billige, og jeg har brukt lang tid på denne videoen. Jeg håper dere liker den! 

  Hva syns dere om videoen? Hvilken dekorasjon likte dere best? 

 • oslove

  HOLAAA, eller noe. 

  Stakkars dere. Jeg har jo ikke engang fortalt dere hva jeg har gjort siden jeg besluttet en pause fra bloggen! Jeg var selvfølgelig hjemme i Norge i julen og feiret jul og nyttårsaften med familie og venner. Jeg var hele to ganger i Oslo, første gangen med alle søsknene mine som var veldig koselig, og den andre gangen med Anna og Erin som er youtubere jeg kjenner. Vi dro til Nordic screens som er et nettverk for youtubere vi er med i. Vi var i studioet deres og filmet en del videoer, og idag la jeg ut den første videoen til min kanal med disse to søte jentene. Før vi dro til studioet shoppet vi og tittet en del rundt omkring i Oslo, og var selvfølgelig innom Starbucks og McDonalds. 

   

  Sjekk ut videoen vi lagde, den ble veldig morsom og det var selvfølgelig veldig gøy å filme med Erin og Anna♥ I kveld skal jeg ut med en venninne, jeg oppdaterer dere mer om det senere. Ha en fin kveld, alle kjære♥

  Gjorde dere noe gøy i juleferien? Hva syns dere om videoen? 

 • Giveaway

  Hallo og god desember alle sammen! Jeg vet jeg nesten ikke blogger, jeg har egentlig tatt masse bilder til bloggen men jeg har virkelig ikke energi til bloggen akkurat nå. Men jeg har en GIVEAWAY på youtubekanalen min nå, og jeg har også min egen julekalender hvor det kommer en ny video fra meg hver dag fra 1-24. desember. Jeg tenkte hvertfall at jeg kunne ha giveawayen på bloggen også slik at de som ikke har en youtubekonto også kan melde seg på. Se videoen under for mer info, men også les reglene under videoene fordi det er en liten endring for konkurransen på bloggen min. 

  For å delta må du:
  1. Abonnere på kanalen min (om du har youtubekonto) eller dele dette innlegget på Facebook
  2. Sjekke ut hjemmesiden til Personligalmanakk HER 
  3. Skrive navn + mail i kommentarfeltet + hva du har gjort: delt innlegget eller abonnert på meg. Dette blir sjekket opp.  

  LYKKE TIL! 

 • svar på spørsmål

  Det føltes ut som om denne mandagen skulle vare for evig, skoledagen gikk så tregt unna og det vi gjorde i dag var SÅ kjedelig. Det var faktisk så kjedelig at halvparten av elevene gikk etterhvert fra foredraget i auditoriet like etter lunsj. De gjentok det samme om igjen og til slutt innså nok lærerne at hele salen (hvertfall de gjenværende av oss) var helt umotiverte og de lot oss gå før vi sluttet, takk og lov. 

  Nok om en kjedelig mandag, hvor ofte skjer det egentlig at en mandag er bra? Jeg hadde en askrunde på kanalen min hvor folk sendte inn spørsmål fra alle kanter, så nå har jeg svart på noen spørsmål. Det kommer minst tre deler til fordi jeg fikk så utrolig mange spørsmål. Jeg la også til noen av videoene jeg har laget under bloggpausen min, jeg håper dere vil sjekke de ut om dere ikke allerede har sett de! 

  Hvordan har deres mandag vært? 

 • min hverdagssminke

  Hei hei ♥

  For en stund siden fikk jeg forespørsler om å lage en ny sminkevideo, så derfor bestemte jeg meg for å lage en video med min hverdagssminke. Jeg har laget utrolig mange videoer i det siste og hatt så mye å redigere, så derfor ble sminkevideoen ferdig først nå. Men jeg håper hvertfall at dere liker videoen min og husk og abonner på kanalen min♥

  Hva syns dere om sminkevideoen? 

 • nytt på youtubefronten

  Hei hei ♥

  Jeg har glemt å oppdatere dere om de to nyeste videoene mine på youtube- collabkanalen jeg er med i. Jeg har laget en video hvor jeg snakker om hva tv-serier har lært meg og en video hvor jeg tester ut dansk godteri (ikke mye godt for å si det slik). Jeg håper dere liker videoene!  

  Hva syns dere om videoene? Hva gjør dere i dag? 

 • høst innkjøp

  Hei hei ♥

  Nå har jeg nettopp spist middag og jeg er så mett at jeg ikke orker å gjøre annet enn å se en film nå, haha. Nå er snart helgen over allerede, men på onsdag skal vi heldigvis på klassetur og jeg gleder meg fortsatt masse til det. It's gonna be fun! Jeg har kjøpt en del ting i det siste så nå har jeg filmet inn en ny innkjøpsvideo, jeg håper dere liker den♥ 

  Hva syns dere om videoen og innkjøpene? 

 • q&a og etterligning

  Hei hei ♥

  Nå setter jeg i gang en Q&A runde hvor jeg svarer på spørsmål dere sender inn. Under ser dere min nyeste video hvor jeg etterligner flere norske youtubers, det var veldig gøy å prøve å etterligne de. På slutten nevner jeg også spørsmålsrunden for jeg skal nemlig svare på spørsmålene i en video. Så om dere lurer på noe så spør meg her på bloggen eller på min youtubekanal.

  Hva syns dere om videoen? Hva lurer dere på til Q&A runden? 

 • høsttips

  Hei hei ♥

  Nå er jeg godt pakket inn i dynen og for øyeblikket har jeg Reign maraton, det er en tv-serie jeg nettopp startet å se. Vi har nemlig hatt fri fra skolen i dag, så det var utrolig deilig å få sove ekstra lenge. Jeg glemte forresten å dele søndagens video på Weeklyhappiness hvor jeg deler mine høsttips for å få en perfekt høst. Jeg håper dere liker videoen.

  Hva syns dere om videoen og tipsene? 

 • apartment tour

  Hei hei ♥

  Da har jeg endelig fått filmet min apartment tour, altså leiligheten/hybelen min. Jeg har kun bodd her i en månede, så derfor syns jeg at leiligheten min fortsatt er ganske enkel. Men jeg kommer nok til å fylle på med flere ting etterhvert. Her får dere se hvordan det ser ut nå i det minste.  

  Hva syns dere om leiligheten min? 

 • the vampire diaries tag

  Hei hei ♥

  I dag har jeg bestemt meg for at denne søndagen skal bli en "rengjøringsdag", så derfor skal jeg rydde og vaske i dag. Jeg har nettopp dusjet og jeg har pakket meg inn i den deilige morgenkåpen min nå. Siden jeg har fri i morgen også så skal jeg heller komme meg ut da og holde meg inne i dag og få gjort alt jeg har på "2 do" listen min. En ny video med meg er nå ute på collabkanalen, jeg valgte å gå for the vampire diaries tag, jeg håper dere liker den♥

  Hva syns dere om videoen? 

 • introduksjonsuke

  Hei hei ♥

  I dag har jeg syklet til og fra skolen i øsende regn og vind som nesten har hindret meg til å sykle fremover på dette flate landet. Nå ligger jeg godt under dyna og snakker med søsteren min, jeg er utrolig sliten og ikke minst fortsatt kjempe forkjølet. Nå har collabkanalen jeg er med i på youtube endelig startet opp, her er min første video hvor jeg introduserer meg. Collabkanal vil si at jeg og seks andre jenter deler på en kanal hvor alle legger ut en video hver i uken. 

  Har dere gjort noe gøy i dag? Hva syns dere om videoen? 

 • update fra Danmark | video

  Hei hei ♥

  På onsdag lagde jeg en liten oppdateringsvideo fra Danmark hvor jeg forteller litt om de siste dagene og ikke minst hva jeg skal i dag. Nå har jeg kledd meg ut for å ligne en sportsperson fra 80-tallet fordi om under en time skal jeg på pubcrawl. Mer om det kan dere høre om i videoen under, husk og still på HD♥

  Hva syns dere om videoen? 

 • danmark haul

  Hei hei ♥

  Siden jeg har flyttet ut for meg selv så måtte jeg selvfølgelig gå til innkjøp av en del nødvendige ting, så her kommer en innkjøpsvideo med mine nyeste innkjøp herfra. Som jeg sier i videoen så har jeg selvfølgelig kjøpt mye mer enn på videoen, men detaljer jeg har kjøpt til leiligheten får dere se på min appartment tour der jeg filmer leiligheten min♥

  Hva syns dere om videoen og innkjøpene?

 • ny videoer

  Hei hei ♥

  Haha, jeg fant ut at de har gratis wifi i gågaten i Herning, så derfor benyttet jeg sjansen så nå sitter jeg på en benk i byen og hører på fontenene som strømmer over vedsiden av meg. Men jeg fortsetter ikke å blogge ordentlig før jeg får mitt eget nett i posten, jeg orker ikke å sitte ute med maccen 2-3 ganger om dagen. Jeg har flaks idag fordi det er kjempe fint vær og ikke at det regner som det har gjort de siste dagene. Her er to nye videoer fra youtubekanalen min som jeg lagde rett før jeg dro, jeg håper dere liker dem♥ 

   


  //Den siste videoen er fra Emilie sin kanal

  Hva syns dere om videoene? 

 • funny day

  Hei hei ♥

  I dag har jeg startet å pakke til utflyttingen, jeg flytter allerede på fredag! Det er en del å pakke så jeg må sette av mesteparten av dagen i dag og i morgen til pakking. Men i kveld skal jeg ut og spise med venninnene mine så jeg får sagt hade til de før jeg reiser, det blir nok koselig men også trist♥ I går var jeg nesten hele dagen med Emilie, og vi lagde flere videoer til youtubekanalene våre. Her er de to videoene vi la ut i dag.  

  Det var utrolig gøy å lage videoer med Emilie, og vi møttes fordi vi begge driver med youtube. Det kommer ut enda to videoer på kanalene våre på fredag, så følg med. Jeg vet ikke om jeg får blogget så mye fremover pga. flyttingen men jeg skal oppdatere dere ved alle mulige sjanser. 

  Hva syns dere om videoene? 

 • most likely to video med søsknene mine

   

  Hei hei ♥

  I går lagde jeg en ny video med søsknene mine, Didrik og Sofia. Vi hadde "most likely to" taggen, så jeg håper dere liker den! I kveld kommer Marthe og Marlene til meg og vi skal ha en etterlengtet jentekveld♥ Så nå er jeg snart nødt til å starte og fikse meg og ikke minst skifte til noe annet enn pysjamasen, hehe. 

  Hva syns dere om videoen? 

 • Emmas guttetips

  Hei hei ♥

  Nå ligger jeg godt under dyna med morgenkåpen på, og jeg slapper fullt ut med musikk på høyttalerne. Jeg har hatt skikkelig hodepine siden i går så derfor blir nok denne dagen ganske rolig for meg. Nå ser jeg bare frem til helgen som jeg skal tilbringe med venner, og ikke minst så gleder jeg meg til å flytte. Det blir så gøy å få innrede alt selv, også skal jeg selvfølgelig lage masse videoer når jeg flytter. I går lagde jeg en ny video som var etterspurt at jeg måtte lage. Så la meg introdusere dere Emmas guttetips! Husk HD.

  Hva syns dere om videoen og tipsene? 

 • back to school | outfit ideas

  Hei hei ♥

  I dag har jeg laget enda en ny video, og denne videoen er den første i Back to school serien min. Jeg lager alle disse videoene for youtube kanalen min, så derfor har det vært så utrolig mange videoer på bloggen i det siste. Dere må gjerne abonnere på meg om dere liker videoene mine♥

  Hva syns dere om videoen? Hvilket antrekk likte dere best? 

 • tmi tag + vinneren av giveawayen

  Hei hei ♥

  I går holdt jeg på med en video jeg lagde omtrent hele dagen, og ellers slappet jeg av, og i videoen har jeg også kåret vinneren av giveawayen. Vinneren får en egen personlig almanakk, og jeg har kontaktet vinneren på mail. Jeg håper dere liker videoen, og kommenter under hva dere syns om den, husk også og still på HD♥ 

  Hva syns dere om videoen? 

 • Vinn personlig almanakk

  Sponset konkurranse

  Hei hei ♥

  Det er lenge siden jeg har hatt en konkurranse på bloggen min, så da tenkte jeg at det var på tide med en ny en nå. Premien er en egen personlig almanakk, se videoen under der jeg forteller om hva det er og om konkurransen.  

  Finn personlig almanakk her: Hjemmeside, Facebook, Instagram, Snapchat: persalmanakk

  For å delta i konkurransen må dere kommentere innlegget med navn + email. Lykke til!

 • innkjøp og ukens spørsmål på video

  Hei hei ♥

  I dag har jeg badet og padlet kajakk med Marthe som var utrolig deilig i denne varmen. Jeg vet ikke hva vi skal gjøre i kveld, men det blir nok avslapping, prating og spise masse digg, haha så typisk oss. Nå har jeg lagt ut ny video på youtubekanalen min, denne gangen er det noen innkjøp og ukens spørsmål. Videoen skulle egentlig ut i går, men så rakk jeg det ikke før jeg skulle på jentekveld hos Enya. Husk HD i videoen!

  Hva syns dere om innkjøpene og svarene på ukens spørsmål? 

 • what's in my purse?

  Hei hei ♥

  Da er enda en ny video ute på youtubekanalen min, husk å subscribe hos meg om dere liker videoene mine. Denne gangen er det en "What's in my purse?" video hvor dere får se hva jeg har i vesken min. Jeg håper dere liker videoen, og husk og still inn på HD♥ 

  Nå skal vi grille og etterpå har vi tenkt til å seile litt. Jeg skal lære meg å seile fordi vi har kjøpt en liten seilbåt, så jeg tror det blir veldig gøy om jeg får det til. Jeg håper dere får en kjempe fin kveld♥

  Hva syns dere om videoen? Hva er deres topp tre ting dere må ha i vesken? 

 • DIY: Søte t-shirts og pannebånd

  Hei hei ♥

  I går kveld kom Marthe og Line til meg på middag, og vi satt oppe helt til kl. 3 på natten. Vi spiste god mat, dessert, pratet masse, spilte kort og spilt noen spill. Det var utrolig koselig og jeg hadde det veldig gøy med de herlige jentene♥ I går lagde jeg også en ny video, nemlig en DIY video. Jeg håper dere liker den, og husk og ta på HD.

  Hva syns dere om t-skjortene og pannebåndene? Ble de ikke søte? 

 • innkjøp fra Sverige

  Hei hei ♥

  I går var jeg som sagt i Sverige på handletur med mamma og pappa. Jeg fikk med meg noen ting hjem, så på videoen under kan dere se innkjøpene mine. I dag har jeg bare slappet av inne fordi det har vært så dårlig vær, og snart blir det digg middag med noen middagsgjester. Jeg håper dere liker videoen, husk å ta på HD!

  Hva syns dere om innkjøpene? 

 • videoblogg: kjendistag

  Hei hei ♥

  Som jeg fortalte tidligere i dag så skal jeg starte å lage videoblogger mye oftere nå, og jeg gjør det fordi jeg vil bygge opp youtubekanalen min, skaffe flere seere, også har jeg masse inspirasjon og det er rett og slett bare gøy å lage videoblogger. Jeg skal virkelig satse mer på youtubekanalen min fremover, og legg merke til at jeg til og med har oppgradert videoene mine med et eget ikon øverst i høyre hjørne. Bortsett fra det så håper jeg at dere liker videoen, og husk og still inn på full HD!

  Hva syns dere om videoen? Hvem er deres kjendiscrush? 

 • oreo - lick for it

  sponset video

  Hei hei ♥

  Jeg antar at flesteparten av dere har fått med seg den nye oreokjeksen som kom ut i butikker for kort stund siden i Norge, nemlig Oreo double? Jeg ble evig glad da jeg fant ut av dette, fordi oreokjeks er min absolutte favorittkjeks. Oreo er alltid kreative med reklamene sine, og for øyeblikket har de en reklame som kalles "lick race". Guttene i reklamen deres havner i ulike utfordringer hvor de avgjør deres skjebne med "lick race" av Oreo doubles. Dere kan se den nyeste videoen under bildene.   

  Jeg må si jeg lo godt da jeg så disse videoene! Det kommer ut en ny video hver uke, og om dere vil se flere utfordringer eller kanskje til og med vil sende dem en utfordring for å avgjøre noe med vennene dine så kan dere besøke siden deres HER

  Hva syns dere om videoen, var den ikke morsom? 

  sponset innlegg

 • vlogg: ta bilder i bevegelse

  Hei hei ♥

  Jeg har fått en del etterspørsler nå om å lage en video der jeg forklarer dere hvordan jeg tar bilder når jeg kaster på håret og er i bevegelse. Det er ikke så mye som skal til for å ta vellykkede bilder, men på videoen så får dere min forklaring på hvordan jeg gjør det. Jeg er kanskje ikke verdens flinkeste til å forklare, og jeg ser så sliten og sløv ut på videoen, men om det er noe mer dere lurer på så bare spør. 


  Husk å still inn videoen på HD!  Noen eksempler på bevegelsesbildene mine. Ofte kan et slikt bilde gjøre blogginnlegget litt mer spennende.

  Hva syns dere om videoen? 

   

 • sminkevideo - vårlook

  Hei hei ♥

  Da er endelig videoen ute, og jeg håper dere liker vårlooken. Det er minst to til videoblogger i vente framover, så det er bare å glede seg enda mer. Så lenge så sier jeg bare ENJOY, og husk og spill av videoen i full HD♥

  Hva syns dere om looken og videoen?

 • video fra russeballet

  Hei hei ♥

  I dag har jeg hatt en sykt stressende dag, og nå er jeg endelig hjemme og får pustet litt ut. Jeg skal være flink i kveld og øve til en prøve, også må jeg nesten slappe av litt med en tv-serie siden jeg er så avhengig, haha. Her er forresten en video fra russeballet vi hadde i år ♥ Det var så gøy, og om dere ser nøye så kan dere se meg flere ganger i videoen.

  Hva syns dere om videoen? 

 • Hverdagssminke (videoblogg)

  Hei hei ♥

  Etter av å fått noen spørsmål om å vise sminken jeg bruker daglig så bestemte jeg meg for å lage en video om det. Så her får dere se hvilken sminke jeg bruker og også litt snikk snakk på begynnelsen. Jeg filmet før helgen så da var det enda ferie. Jeg håper dere liker videoen! 


  Still kvaliteten på minst 720p. 

  Hva syns dere om videoen, og hva slags sminke bruker dere daglig?

 • Svar på spørsmålsrunden

  Hei hei ♥

  Nå skal jeg fikse meg klar til i kveld, for da skal jeg nemlig på jentekveld. Nå har jeg også svart på resten av spørsmålene fra spørsmålsrunden på video. Jeg har veldig rar stemme på videoen fordi jeg har vært syk, så noen ganger failer stemmen min skikkelig. Men jeg håper dere får svar på det dere lurte på, og hvis dere lurer på noe mer så spør i kommentarfeltet ♥  Hva syns dere om videoen og svarene? 

 • Videoblogg / random

  Hei hei ♥

  Nå er jeg nettopp ferdig med tv-serie maratonet mitt, og hvis jeg ikke finner flere tv-serier å se på nå så blir jeg bare lei meg. Men først skal jeg ta en pause og lage noen bloggdesign som er under bestilling, og spise litt pizza. Her er en videoblogg der jeg har satt sammen noen randome klipp fra skolen, så får dere et innblikk av hvordan jeg er i hverdagen, haha. 

   

  Hva syns dere om videoen? 

 • Julegavevideo

  Hei hei ♥ 

  Nå har jeg endelig fått lastet opp julegavevideoen min, så her får dere se hva jeg fikk til jul 2013! I tillegg til dette så fikk jeg og søsknene mine gavekort til billettservice så vi kan finne på noe morsomt med de andre i familien ♥ Jeg håper dere liker videoen! 


  Tannhjulet -> HD for bedre kvalitet.

  Hva syns dere om videoen og julegavene mine? 

 • Draw my life

  Hei hei ♥

  Da er jeg endelig ferdig med videoprosjektet jeg har holdt på med kjempe lenge, og det jeg har laget er Draw my life video! Det var gøy å lage det, men det tok mye lengre tid og krevde mye mer enn jeg trodde. Men jeg er veldig fornøyd med resultatet, og jeg håper dere liker videoen! Jeg har altså tegnet hele livet mitt, eller kort oppsummert kan man vel si. Enjoy! 

  Hva syns dere om videoen? 

 • Vinneren av en personlig almanakk

  Hei hei ♥

  I dag har jeg hatt heldagsprøve på skolen, og deretter dro jeg på trening. Jeg følte at det gikk fint på heldagsprøven som var i norsk, også fikk jeg sitte igjen med en ekstra god følelse da jeg hadde trent i tillegg. Nå har jeg også kåret vinneren av den personlige almanakken, og vinneren får dere vite i denne lille videosnutten:  

  Hva syns dere om at den personen vant? Vil dere ha flere konkurranser framover? 

 • Favoritt youtube-kanal

  Hei hei ♥

  Enda en sykedag. I dag har jeg nok en gang sovet mesteparten av dagen, sett tv-serier og drukket kakao. Siden jeg ikke har noe spesielt å ta bilder av eller blogge om, så tenkte jeg at jeg kunne anbefale dere favoritt youtube-kanalen min. Det er Jacksgap, jeg har nok delt noen videoer derfra før, men dere kan uansett finne videoene HER ♥


  Jack Harries, og broren Finn, er så sinnsykt kjekke! Jeg elsker å se videoene de lager, og de er med på så utrolig mange kule opplevelser. Så hvis dere ikke har sett noen av youtubevideoene deres før, så er det på tide å sjekke dem ut nå. 

  Hva syns dere om youtube-kanalen? Hvilken youtube-kanal er din favoritt?

 • Fototips video

  Hei hei ♥

  Nå har jeg laget en video til dere, med fototips. Jeg forteller dere om innstillinger, plassering og redigering. Det var nemlig noen av dere som ville at jeg skulle vise dere hvordan jeg får til så fine og skarpe bilder på bloggen, så jeg håper dere liker videoen, og at den hjelper dere. 

  Link til beskrivelse av hvordan du stiller inn blender, lukkertid osv. på manuell: HER.

  Hva syns dere om videoen og fototipsene? 

 • Svarene på Spørsmålsrunden video

  Hei hei ♥

  Nå har jeg nettopp stått opp, og i dag skal jeg først trene, og deretter dra på jentekveld til Line med 2-3 andre jenter fra klassen ♥ Det kommer nok til å bli så koselig! Her er svarene på spørsmålsrunden, og på video til og med. Det tok kjempe lang tid å redigere videoen, så nå håper jeg at dere er fornøyd! ENJOY! 

  Hva syns dere om videoen og svarene? 

 • Den ekte Supermann

  Hei hei ♥

  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en lang skoledag, så nå sitter jeg her med macen og en deilig smoothie. Dagen i dag skal nok gå mest til matteregning, for jeg har nemlig matteprøve i morgen. Men jeg tenkte å vise dere en video, som det er broren min og noen kamerater som har laget. De lagde den til en skoleoppgave, den er veldig bra så dere burde se den! 

  Hva syns dere om videoen? 

 • Min sommer 2013 i video

  Hei hei ♥

  Jeg har laget en liten video med videoklipp fra sommerferien min. Jeg har vært veldig dårlig på å filme, og jeg burde egentlig ha filmet mye mer i Malta. Men det glemte jeg selvfølgelig, så denne videoen viser jo bare en liten del av sommerferien min. Håper dere liker den! 


  Ta på tannhjulet -> HD for best kvalitet

  Hva var det beste med sommerferien din? Hva syns dere om videoen? 

 • Back to school: Video

  Hei hei ♥

  I dag har jeg bare slappet av, slik som jeg alltid gjør på søndager. Jeg har også brukt masse tid på å redigere videoblogger til dere, jeg ble ferdig med hele to videoer i dag! I morgen starter skolen igjen, og jeg må si at sommerferien har gått alt for fort. Men i anledningen til at skolen starter igjen nå, så har jeg da laget en back to school video! Der viser jeg dere hvordan jeg gjør sminken og håret mitt, og hva jeg har i sekken. Håper dere liker videoen! 


  Ta på tannhjulet -> HD, veldig viktig! 

  Starter dere også på skolen i morgen? Hva syns dere om videoen? 

 • Innkjøp fra Malta - Video

  Hei hei ♥ 

  Nå sitter jeg og oppdaterer bloggdesignet mitt, så forandringene kommer litt og litt. Jeg vet ikke om jeg skal gjøre så store forandringer, men jeg skal hvertfall ha ny header, som allerede er på plass, ny meny, og nytt profilbilde. Her får dere en video der jeg viser dere innkjøpene mine fra Malta. 


  Tannhjul -> HD!

  Hva syns dere om videoen og innkjøpene? 

 • Emma's snakkis

  Heihei ♥

  I dag har jeg laget en liten videoblogg til dere, som jeg bare kaller Emma's snakkis! Jeg skal prøve å ha det litt oftere, men bare hvis jeg finner på noe jeg kan snakke om. Jeg kan for eksempel snakke om hva jeg har gjort den dagen, eller andre tilfeldige ting. Håper dere liker videoen, ENJOY!


  Ta på tannhjulet -> HD!

  Hva syns dere om videoen? 

 • Ukens Spørsmål #18

  Heihei ♥

  Da har jeg svart på ukens spørsmål nummer 18 på video, og jeg gjorde videoen veldig kort, slik at det ikke skulle bli kjedelig å se den. Håper dere liker videoen, så ENJOY!


  Tannhjulet -> kvalitet -> 1080 (HD)

  Hva syns dere om videoen og svarene? Noe dere lurer på til neste gang? 

 • The Bråthensisters - Tullevideo 2

  Heihei ♥

  Long time, no see. Er det ikke det man sier? Nå er jeg og Sofia endelig tilbake med videoene våre, og jeg har en del ideer til hva vi skal filme. Jeg får kameraet mitt etterpå, så jeg skal prøve å få med Sofia på å filme nå til helgen allerede, hvis vi har tid. Her er en tullevideo, fra da Christoffer (kjæresten til Sofia) var her. Vi skulle egentlig ha en beauty tips video, men den ble helt failet. ENJOY! 


  Tannhjulet -> HD!

  Hva syns dere om videoen? 

 • Guess who's back


  Tannhjul -> HD

  Noen som gleder seg til å se de nye episodene våre framover? 

 • Video fra Frankrike

  Heihei ♥

  Denne dagen gikk fort, og nå er det snart helg! Til helgen skal jeg på dansekonkurranse, og i bursdag. Det er min aller siste dansekonkurranse, og jeg gruer meg litt, siden jeg ikke har trent dans på veldig mange uker. Her får dere se en liten video fra Frankrike. Jeg filmet ikke så veldig mye, men her får dere i det minste se litt. 


  Ta på tannhjulet, og HD for bedre kvalitet!

  Hva syns dere om videoen? 

 • Sminkevideo - Natural look

  Heihei ♥

  Siden mange har spurt om sminkevideo i det siste, så bestemte jeg meg i går for å lage en. Det er en veldig naturlig look, som man kan bruke til hverdag. Jeg går ikke sånn her hver dag selv engang, for jeg bruker ikke foundation hver dag. Men hvis man vil være litt ekstra fresh og fin på skolen, så passer denne looken bra syns jeg. Dere må ha på lyd i videoen, for jeg forklarer hva jeg gjør. ENJOY!


  Ta på 720p for HD!

  Hva syns du om videoen? 

 • Video: Svarene på Spørsmålsrunden del 2

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp spist og slappet av, og nå har jeg tenkt til å finne en fin film å se. Jeg hadde spørsmålsrunde på bloggen for noen måneder siden, og del 1 kom ut for 1 måned siden. Jeg har vært utrolig forsinket med dette, men det har tatt så lang tid å filme og redigere videoene. Så her er den siste delen av svarene på spørsmålsrunden, ENJOY!


  Sett på 1080p for HD!

  Hva syns du om svarene? Hva syns du om videoen? 

 • Video tutorial: Hvordan lage header

  Heihei ♥

  Siden det er så mange som har spurt meg om jeg kan lage en video der jeg viser hvordan jeg lager headere, eller lære dere det, så lagde jeg en video tutorial istad. Så her er en video på hvordan man lager en enkel og fin header, og jeg lager alle headerne mine i photoshop cs5. ENJOY! 

  Hva syns dere om videoen? 

 • T.G.I.F Show - Episode 23

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra skolen, og idag skal jeg bare slappe av hele dagen før det er dansekonkurranse i morgen. Idag har jeg bare vært på elevrådsmøte hele dagen, som har vært veldig greit. Her kommer episode 23 av T.G.I.F Show, så ENJOY! 


  Ta på tannhjulet -> 1080p

  Vinneren av forrige ukes fullfør setningen ble Eliell, besøk bloggen hennes HER.

  Hva syns du om videoen? Fullfør setningen: Jeg vil at dere skal videoblogge om ...?

 • Svarene på spørsmålsrunden del 1

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra skolen, og nå skal jeg ut igjen for å ta bilder til bloggen. Alt vi bloggere gjør for dere lesere altså! Også kommer endelig svarene på spørsmålsrunden, her er del 1. Del 2 kommer nok senere i uken. ENJOY! 


  Ta på HD!

  Hva syns du om videoen og svarene? 

 • T.G.I.F Show - Episode 22

  Heihei ♥

  Nå har jeg faktisk nettopp stått opp, skikkelig deilig å sove lenge i helgen. T.g.i.f nyeste episoden kom ut i natt, men jeg orket ikke å vente oppe til den var ferdig. Det tok litt lengre tid i går siden jeg brukte flere timer med redigeringen, det var masse småklipp jeg måtte sette sammen, også måtte jeg grave meg fram på gamle harddisker og finne gamle bilder og videoer, hva jeg gravde fram til kan dere se i videoen under. ENJOY! 


  Ta på tannhjulet - 1080p!!

  Vinneren av episode 20's fullfør setningen ble forresten.. Bente! Med setningen: Hvis jeg kunne kjøpt hva jeg ville i hele verden, kun 1 ting, da ville det vært ... ? 
  Jeg ville kjøpt to One Direction biletter til meg og besteveninna mi :) pga min største drømm er å møte dem :) <3

  Det kom også mange andre fine bidrag med til ukens fortsett setningen, men bare en kan vinne hver gang desverre. 

  HVA SYNS DU OM VIDEOEN? Fullfør setningen: Min yndlingssport er... fordi.. ? 

 • T.G.I.F Show - Episode 21

  Heihei ♥

  Nå er det vinterferie, wii ♥ Idag gikk skoledagen veldig fort, og siden jeg kom hjem har jeg bare lest en bok og redigert videoer. Jeg tror vi drar på fjellet i morgen, så da må jeg finne noen filmer før det, for jeg må ha noe å se på i bilen. Her er T.G.I.F Show episode 21, der vi gjør noen challenger. Håper dere liker den, ENJOY!  


  Ta på tannhjulet -> 1080p!!

  Hva syns du om videoen? 

 • T.G.I.F Show - Episode 20

  Heihei ♥

  Som dere sikkert fikk med dere, så ble T.G.I.F Show episode 20 forsinket, pga. flere grunner. Også skulle den komme ut i går kveld, men da hadde broren min lan så han nektet meg å laste den opp på youtube, for det ødela tydligvis for gamingen dems. Men her har dere da episode 20, ENJOY!  


  Videoen er litt mer serriøs enn de andre vi har hatt, også kommer all tullingen på slutten da, haha. Sett på HD!!

  Vinneren av forrige ukes fullfør setningen ble Tabbi, sjekk ut bloggen henens HER.

  Hva syns du om videoen? Fortsett setningen: Hvis jeg kunne kjøpt hva jeg ville i hele verden, kun 1 ting, da ville det vært ... ?

 • JacksGap

  Heihei ♥

  Jeg vil bare anbefale dere en youtube kanal, youtube kanalen til Jack Harries! Videoene er veldig bra, også har han masse videoer med tvillingbroren sin, Finn Harries. Det er sikkert en del av dere som har hørt om dem fra før. Jeg må bare si at jeg ble helt forelsket i de to første gangen jeg så dem. Herregud de er så kjekke, og de er bare 2 år eldre enn meg. Kunne godt giftet meg med dem da for å si det sånn. Her er hvertfall noen av videoene, og for å komme inn på kanalen så trykk HER.

   

   

   


  De er så kjekke! Og det beste er at det er to av dem, haha.

  Har dere sett videoer av dem før? Hva syns dere? 

 • T.G.I.F Show - Episode 19

  Heihei ♥

  Ok JA, T.G.I.F Show skulle ha kommet ut i går kveld, men jeg har faktisk en "morsom historie" til forklaring. For jeg satt nemlig og så på Vampire diaries mens videoen lastet opp på macen, og når episoden var ferdig, så bare la jeg meg ned og stirret på macen mens videoen lastet på youtube. Og så klarte jeg selvfølgelig å sovne! Og når jeg våknet så var klokken 2 midt på natta, og macen hadde gått tomt for strøm, så hele opplastningen pauset i tillegg.. Men her er da episode 19, ENJOY!  


  Ta på tannhjulet -> HD!

  Hva syns du om videoen? Fullfør setningen: Emma er kulere enn Sofia fordi ... ? (Vær kreative, kom gjerne med noen helt randome påfunn) 

 • Videoblogg: Moteshow

  Heihei ♥

  Nå har jeg redigert sammen noen klipp fra i går og da vi øvde på tirsdag til moteshowet til en videoblogg! Media har også filmet hele moteshowet så det kan hende at jeg legger ut videoen av det også hvis de legger det ut på youtube. Håper dere liker denne videoen, ENJOY!  


  Husk tannhjulet -> HD!

  Hva syns du om videoen? 

 • T.G.I.F Show - Episode 18

  Heihei ♥

  Nå sitter jeg og slapper av med hostesaft smak i munnen, æsj hostesaft smaker helt forferdelig. Det er så kjedelig å være syk, og nå tror jeg at jeg har fått lungebetennelse også, "yey"... I kveld skal jeg bare spise masse digg mat som jeg sikkert ikke kommer til å smake noe av siden jeg nesten har mistet all smaks sansen i tillegg, og se på filmer. Her får dere episode 18 av T.G.I.F show, der Enya steppet inn for meg siden jeg er syk. ENJOY! 


  Trykk på tannhjulet og ta på 1080p!!

  Vinneren av forrige ukes fullfør setningen ble Sunniva, besøk bloggen hennes HER.

  Hva syns dere om videoen? Fullfør setningen: Jeg er fan / ikke fan av DJ broiler fordi?... 

 • Bedtime Routine

  Heihei ♥

  Nå ligger jeg på soffaen og slapper av, og hodet verker skikkelig nå. Jeg har bare slappet av og sett på tv-serier i hele dag. Dette er første gangen på ca. 2 år jeg har vært hjemme fra skolen, helt sykt egentlig. Nå fikk jeg hvertfall lastet opp bedtime routine på youtube, filmet nemlig inn videoen for en uke siden. Her er min "bedtime routine", ENJOY!  


  Ta på HD!!

  Hva syns du om videoen? 

 • T.G.I.F Show - Sesong 2 (Episode 17)

  Heihei ♥

  Da har det blitt et nytt år, og det betyr også en ny sesong med T.G.I.F Show! Vi fortsetter bare å kalle episodene 17, 18 osv etter de andre, for da blir det enklere å finne tilbake til de andre episodene. Det hadde vært veldig slitsom om man måtte søke "sesong 2, episode 4, sesong 1, episode 4"... Men håper dere liker videoen, ENJOY! 


  Ta på HD!!

  Hva syns du om videoen? Fullfør setningen: Hvis jeg kunne tilbringt en hel dag med Emma og Sofia, så ville jeg brukt dagen på... ? 

 • Julegave video

  Heihei ♥

  Her kommer video av julegavene mine 2012. Jeg orket ikke å filme noe på fjellet, så jeg gjorde det nå med en gang jeg kom hjem. Så her er videoen, håper dere liker den - ENJOY! 


  Ta på HD!

  Hva syns du om videoen?

 • T.G.I.F Show - Tullevideo

  Heihei ♥

  Nå er det da et nytt år, så det betyr en ny sesong av T.G.I.F Show! Sesong 2 starter da neste fredag, for vi trenger litt tid på å finne litt bedre ideer i år, også skal vi lage helt ny intro i tillegg. Så idag får dere en tullevideo med klipp fra T.G.I.F showene fra i fjor, ENJOY! 


  Ta på 1080p, veldig viktig!

  Vinneren av den siste fortsett setningen i fjor blir da kåret på første showet i år. Håper dere likte denne videoen, og gled dere til sesong 2!

  Hva syns du om videoen? Gleder du deg til sesong 2? 

 • T.G.I.F Show - Episode 16

  Heihei ♥

  Nå har vi nettopp spist grøt, og skal nå spille kort! Typisk hyttekos. Idag har vi vært i bakken og stått slalom, men det varte ikke lenge siden det er så sykt kaldt ute nå. Her får dere episode 16 av T.G.I.F Show, så ENJOY! 


  Ta på 720p for HD!!!

  Vinneren av forrige ukes fortsett setningen ble Tea, besøk bloggen hennes HER.

  Hva syns du om videoen? Fullfør setningen: Mitt nyttårsforsett til neste år er... ?

 • T.G.I.F Show - Episode 15

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp sett på en fin film som heter Love Actually, den har jeg sett kjempe mange ganger før, men det er en så fin film som man aldri kan gå lei! Nå skal jeg snart legge meg, men må jo selvfølgelig legge ut T.G.I.F Show først, episode 15! ENJOY!


  Ta på 1080p!!

  Vinneren av forrige ukes fullfør setningen ble idamag, sjekk ut bloggen hennes HER

  Hva syns du om videoen? Fullfør neste ukas setning: Hvis jorda hadde gått under i overimorgen, da ville jeg brukt morgen -dagen min på.... ?

 • T.G.I.F Show - Episode 14

  Heihei ♥

  I hele dag har jeg, Sofia og Didrik jobbet, der vi har pakket esker med masse mat i, som skal være julegaver fra firmaer. Når vi kom hjem så skyndte vi oss med å filme inn siste del av T.G.I.F show, og her er da episode 14, som er dansespesial! Dere har jo også mast lenge på en dansevideo nå, så håper dere liker den ENJOY!  


  Ta på 720p!!

  Vinneren av forrige ukes fullfør setningen ble b0rge, så gå innom bloggen hennes HER.

  Hva syns du om videoen? Fullfør neste ukes setning: På vinteren liker jeg å ... ? 

 • T.G.I.F Show - Episode 13 Julespesial

  Heihei ♥

  Jeg orket ikke å legge ut videoen på bloggen i går kveld siden jeg var så trøtt, så jeg så på The Vampire diaries og sovnet rett etter det. Men her er da episode 13 av T.G.I.F Show, så ENJOY!  

  Vinneren av forrige ukens fortsett setningen ble Emmamagnor, så sjekk ut bloggen hennes HER

  Hva syns du om videoen? Fullfør neste ukes setning: Til jul ønsker jeg meg ... ? 

 • Photoshop tips # 1

  Heihei ♥

  Jeg har tenkt å legge ut photoshop tips og andre tips til f. eks annen redigering på bilder eller i imovie framover! Så her er første photoshop tips, hvordan du kan redigere portrett bilder. Jeg har nettopp lært meg den effekten med øynene, det blir faktisk skikkelig fint! Men jeg tok litt for mye lys på det bilde i videoen. ENJOY!


  Ta på 720p

  Neste tips blir enten noe mer photoshop tips, eller hvordan man redigerer videoer i imovie siden det er etterspurt. 

  Hva syns du om at jeg starter med å legge ut slike tips? Hva syns du om videoen?

 • T.G.I.F Show - Episode 12

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp stått opp, det var utrolig deilig å sove lenge idag. Jeg skal kun slappe av hjemme før det er dansekonkurranse i kveld. Sofia er allerede i hallen der vi skal danse stakkars, siden hun ville være med på noen oppvisninger. Skjønner ikke at hun gidder, sitte i en hall i en hel dag. Her er T.G.I.F Show episode 12, så ENJOY! 


  Ta på 720p for HD kvalitet

  Vinneren av forrige ukes fullfør setningen ble PernilleFallng, så besøk bloggen hennes HER.

  Hva syns du om videoen? Fullfør neste ukas setning: Min favoritt film er ... Fordi ... ? 

 • Svarene på spørsmålsrunden del 3

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp spist middag, og nå skal jeg øve til en prøve vi har i morgen. Vi skal ha en prøve om bomull faktisk, i et av design fagene, så da er det bare å lese masse! Her kommer siste del med svarene på spørsmålsrunden, så ENJOY.


  Ta på 720p for HD.

  Hva syns du om videoen og svarene? Noe du lurer på til ukens spørsmål? 

 • Svarene på spørsmålsrunden del 2

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp spist middag, og Sofia sitter og gjør en matteprøve jeg har laget for henne nå. Hun har nemlig prøve i morgen, og da er jeg så snill og hjelper henne litt. Her kommer endelig del 2 på svarene av spørsmålsrunden, det skulle egentlig bare bli 2 deler, men så ble videoen så lang så jeg måtte dele den opp også. Så del 3 kommer senere denne uken. ENJOY. 


  Ta på 720p for best kvalitet!

  Hva syns du om videoen og svarene?

 • T.G.I.F Show Episode 11

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Twilight premieren med Amalie, og filmen var dødsbra! Jeg begynte å gråte på slutten av filmen siden det var så rørende, mer enn det skal jeg ikke røpe, dere må bare se filmen alle sammen, anbefales skikkelig! Den første og den siste filmen er helt klart de beste Twilight filmene. Men her får dere T.G.I.F Show episode 11, så ENJOY! 

  Vinneren av forrige ukes fullfør setningen ble Cecilie, men det ser ikke ut som om hun har noen blogg. Nå skal jeg legge meg og se på Vampire diaries før jeg sovner.

  Hva syns du om videoen? Fullfør setningen: Hvis jeg kunne hatt EN superkraft så ville det vært... 

 • T.G.I.F Show - Episode 10

  Heihei ♥

  Som mange av dere har merket, så var det noen problemer med T.G.I.F episoden som ble lagt ut i går tidlig, og jeg har funnet ut av problemet, og måtte redigere og laste opp videoen på nytt. Jeg var også borte i hele går, og hadde i tillegg problemer med nettet, men nå skal videoen endelig funke igjen. Så igjen, ENJOY!


  Ta på 720p for HD kvalitet! Veldig viktig!!

  Vinnerne av forrige ukes fortsett setningen er: bintakc og annasvdo, trykk på navnene for å komme til bloggen dems.

  Hva syns du om videoen? Fortsett setningen: Når jeg skal i bursdag liker jeg å.... 

 • T.G.I.F Show - Episode 10 EDIT: Jeg vet videoen ikke funker, videoen er på vei ut på nytt

  Heihei ♥

  Nettet mitt er fortsatt helt klikk, men jeg fikk lastet opp videoen over natten, det funket akkurat. Nå skal jeg snart på dansekonkurranse, men jeg har laget et innlegg som kommer automatisk ut etterpå på bloggen. Men hittil så får dere bare kose dere med T.G.I.F episoden mens jeg er og danser, så ENJOY!

  Vinnerne av forrige ukes fortsett setningen er: bintakc og annasvdo, trykk på navnene for å komme til bloggen dems.

  Hva syns du om videoen? Fortsett setningen: Når jeg skal i bursdag liker jeg å.... 

 • Ukas Tips 6 - Sminkevideo

  Heihei ♥

  Nå er videoen endelig ferdig, og mens jeg har ventet på at den skulle bli ferdig lastet så har jeg bare slappet av og sett på tv. Nå skal jeg snart legge meg, for nå er jeg utrolig trøtt. I morgen skal vi være på yrkesmessen hele dagen, og da skal jeg stå på standen for linjen min og gå moteshow. Tenkte å ha med kameraet mitt, så da får jeg nok tatt litt bilder. Her er ukas tips 6, Sminkevideo. Jeg valgte å starte med ukas tips igjen siden det er flere som har etterspurt det.  

  Hva syns du om videoen? Tips til hva jeg kan ha på neste video? 

 • Ukas Tips?

  Heihei ♥

  Idag har jeg kun slappet av, og jeg har sittet og sett på Degrassi Maraton på Mtv. Mtv har så sinnsykt mye reklame, jeg kan sikkert hele reklamen dems utenat nå! Men over til overskriften. Jeg tenkte å starte med ukas tips igjen, som jeg hadde før hver uke. Her er de tidligere ukas tips videoene, jeg har alltid ukas tips på video. 

  Hvis jeg skal starte med det igjen, så trenger jeg noen tips til hva jeg kan ha på ukas tips! Så da spør jeg dere, Hva vil du at jeg skal ha på neste ukas tips? 

 • T.G.I.F Show - Episode 9

  Heihei ♥

  Jeg stod opp for 2 timer siden ca, og hittil har jeg bare sett på mange Degrassi episoder på Mtv. Følger ikke med på den tv-serien, men vurderer å starte å gjøre det! T.g.i.f episode 9 har som sagt blitt litt forsinket, og Sofia startet å laste opp episoden i natt, men så avbrøt broren vår den.. Også skulle han laste den opp på nytt for oss i dag tidlig, men han lastet opp feil video, så derfor tok det lang tid før vi fikk ut episoden, men her er den endelig!

  Vinneren av forrige ukes fortsett setningen ble >Alekshp<, så ta en titt på bloggen hennes! 

  Hva syns du om videoen? Fullfør setningen: Jeg syns ..... fortjener 1. plass på blogg topplisten. 

 • Senkveld I love One Direction

  Heihei ♥

  Som jeg har snakket om mange ganger på bloggen, så er jeg og Sofia med i Senkvelds One Direction konkurranse. Det går ut på å lage en video med så mange som mulig som sier "I love One direction", og i tillegg skal man være litt kreativ. Nå er videoen vår endelig ferdig, så her er den! Lik gjerne videoen vår på youtube ♥

  Hva syns du om videoen? Ønsk oss lykke til? ♥

 • T.G.I.F Show - Episode 8

  Heihei ♥

  Da er jeg tilbake fra kinoen, forteller mer om den senere. Her får dere episode 8 av T.G.I.F show! Den ble ikke så lang denne gangen, siden vi hadde nok å filme med når det gjaldt One Direction videoen vår. Også ble det mye tulling, men vi fikk jo noe ut av videoen da. ENJOY!

  Vinneren av forrige ukes fullfør setningen var Amelia, med setningen: Jeg gleder meg til å stå på ski på Kvitfjell med de kuleste og diggeste jentene Emma og Sofia! <3 - Og vi gleder oss selvfølgelig til å stå på ski med deg og Amelia ♥ 

  Hva syns du om videoen? Fullfør setningen: I neste episode skal vi snakke om... ? 

 • T.G.I.F Show - Episode 7

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp stått opp, og jeg har dusjet og skal nå spise frokost. Idag skal jeg til byen og på kino med Ingelin, og vi skal se Paranormal activity 4! Jeg er ikke såå glad i skrekkfilmer, men det blir gøy å se den på kino forde. Jeg har heller ikke sett de første filmene, så dette blir jo spennende, haha. Her kommer T.G.I.F show episode 7, og som sagt så ble den litt forsinket, den kom ikke ut før i natt. ENJOY! 


  Ta på tannhjulet og 1080px for best kvalitet! 

  Vinneren av forrige ukes fullfr setningen er Synnesalomonsen, besøk bloggen hennes ved å trykke HER.

  Hva syns du om videoen? Fullfør setningen: Jeg gleder meg til... 

 • T.G.I.F Show - Episode 6

  Heihei ♥

  I kveld har vi vært på høstfest for 4h som broren min går på, så derfor ble videoen litt forsinket. Men her er da kveldens t.g.i.f episode, vi filmet litt her om dagen og litt idag, så det er det som skylder at vi har på oss forskjellige klær på slutten. Håper dere liker videoen, den ble litt klein, ENJOY! 


  Ta på 720 for mye bedre kvalitet, altså trykk på tannhjulet for å endre til hd. 

  Vinneren av forrige ukes "fullfør setningen" er Renate, besøk bloggen hennes HER. 

  Hva syns du om videoen? Fullfør setningen; Team Edward/ Team Jacob er best fordi.... ? 

 • day 8

  Heihei ♥

  Nå er jeg nok mest sannsynligvis på skolen, men takket være blogg sitt nye opplegg, det med at man kan velge hvilken tid innlegget skal postes, så får dere et innlegg nå uten at jeg egentlig blogger! Jeg slutter alltid veldig sent på mandager, så derfor har jeg aldri tid til å blogge før rundt 18.00 tiden. Så jeg syns det er kjempe kjekt med det nye opplegget, for da kan jeg jo blogge til og med når jeg er borte på ferie en hel uke, haha. Så her får dere da day 8 i 30 days challengen min, Hvordan jeg ordner håret mitt. Siden jeg ikke gjør noe spesielt, jeg bare retter det hver dag (har naturlige krøller), så bare deler jeg en sminkevideo jeg lagde for ikke så lenge siden, for bloggen igjen. 

  Hva gjør du med håret ditt hver dag? 

 • Ukens Spørsmål #5

  Heihei ♥

  Her kommer svarene på ukens spørsmål nr. 5. Jeg filmet inn svarene på en video, men det ble mye tull siden Enya og Sofia ble med på innspillingen, så ikke ta alt så serriøst, men alle svarene er riktige altså. Men siden jeg har fått noen flere spørsmål etter jeg filmet inn, så er de første spørsmålene på videoen, og de nyeste ligger under skriflig. 

   

  Hvilken linse bruker du? Jeg bruker canon 50 mm 1.4

  Kan du forklare hva singel og dobbel og alt det der er for noe? Og hvordan dansekonkuranssene deres foregår? :) Singel er at man danser alene, og i dobbel så danser man med en annen. Det arrangeres masse konkurranser i året, og det er da alle danseskoler/klubber i Norge som kan være med. En konkurranse blir f. eks lagt av på en dag, og dagen blir da inndelt i alle nivåene. Altså jeg er litt øvet, så da har man et spesielt tidspunkt man skal komme for alle litt øvet. Og da er det som oftest dobbel først og så singel, også kan man være med på slow og, det er at man danser sakte "singel". I nivåene blir man også delt inn i klassenivåer, så da danser jeg som oftest i 16 + klassen. Også starter man med den minste aldersklassen, også er det 16 + til slutt, altså de eldste. Først har man oppvarmings runde, så 2 try, altså de som ikke fikk nok poeng fra dommerne til å komme videre fra første runde, får et nytt forsøk. Så er det som oftest semi finale, og så finale til slutt. Det kan være 2. runde og kvartfinale osv hvis det er veldig mange med i aldersklassen. Hvis du danser bra og får poeng av dommerne, som står spredt ut på gulvet og ser på deg danse, så kan du komme til finalen også får man en plassering. Etter plasseringen man får, får man også poeng. Poengene brukes til å rykke opp i nivåene for hvor flink du er. Hvordan vi danser: Vi danser hver vår "dans" som vi kaller singel, og da danser vi rundt på gulvet, og hvis man er champ kan man også danse spot, og da danser man helt alene på gulvet. Håper dere skjønte hva jeg mente, det er vanskelig å forklare alt! 

  Hvor er skjorten til søtstren din fra?altså den hun har på seg i starten av videoen ? :D Monki

  Kjøper dere maten med deres egne penger? Ja selvfølgelig

  Hvem sin leilighet er det? Noen dere kjenner sin, eller leier dere for noen dager, eller har en av dere leilighet? Det er vår leilighet :) 

  Hvorfor er dere i Oslo? Er det liksom bare for "moro skyld" eller skal dere noe spesielt der? Bare for moro skyld, fordi vi ville ha noe å gjøre i høstferien, også er søstra mi i Frankrike så da var leiligheten helt ledig. 

  Hva syns du om videoen og svarene? (Hvis dere lurer på noe mer til neste uke, så bare spør i vei om hva som helst!)

 • T.G.I.F Show - Episode 5

  Heihei ♥

  Youtube gikk skikkelig treigt, så jeg har lastet opp videoen i hele natt. Her er da endelig T.G.I.F show episode 5, ENJOY! 

  Vinneren av "fortsett setningen" er: Emma Marie, sjekk ut bloggen hennes HER. 

  Hva syns du om videoen? Fortsett setningen til neste gang: Jeg har aldri... ? 

 • T.G.I.F Show - Episode 4

  Heihei ♥

  Herregud så lang tid det tok å redigere videoen og så laste den opp på youtube. Skikkelig stress alt sammen, men her er den endelig, tgif episode 4! Så ENJOY!  

  Vinneren av forrige episodes "fullfør setningen" ble Trompetemma, besøk bloggen hennes HER.

  Nå har jeg skikkelig vondt i hodet, og kramper og jeg er helt utslitt, så nå skal jeg legge meg! Blir sykt deilig å få sove nå, lengter skikkelig etter senga mi ♥

  HVA SYNS DU OM VIDEOEN? FULLFØR SETNINGEN: Emma og Sofia er ... ? 

 • Morning routine

  Heihei ♥

  På mandag? så filmet jeg inn morning routine til dere, etter forespørsel om det! Og pga. at jeg måtte filme det inn, så fikk jeg så dårlig tid at jeg ikke fikk spist frokost.. Men nå har jeg da fått redigert sammen den dumme videoen, og her er den, så ENJOY! 


  Ta på full hd for bedre kvalitet

  Hva syns du om videoen? 

 • Fan Video

  Heihei ♥

  Akkurat nå sitter jeg kun og snakker med venner på chat, og jeg redigerer også morning routinen, men jeg driver og konverterer alle klippene, og det tar jo hundre år. Det sier dere kanskje ikke så mye, men det tar hvertfall laang tid. Fikk også en fan video til meg og Sofia idag fra en søt bloggleser, en som også heter Emma! Bloggen hennes kan dere se HER.  Er alltid utrolig koslig å få meldinger og kommentarer fra dere lesere, men var jo ekstra koslig at noen lager en video kun for deg! (Og søstra mi da, hehe). 

  Hva syns du om videoen? Har du fått noe lignende selv noen gang? 

 • Sminkevideo - Høstlook

  Heihei ♥

  Rett før helgen så filmet jeg inn en sminkevideo til bloggen, og nå har jeg endelig fått redigert den. Sminkevideo var en av de tingene som dere ville ha mer av på bloggen, og jeg syns jeg har "oppfylt" de fleste ønskene deres nå. Hvis det er noe mer spesielt dere vil ha på bloggen, så bare si ifra, bare ikke sang video! ENJOY!


  Ta på 720px, HD, for mye bedre versjon! 
   

  Hva syns du om videoen, og høstlooken? 

 • Svarene på spørsmålsrunden #3

  Heihei ♥

  Nå sitter jeg og leser i Sinnsykt forelsket, og snart skal jeg gå opp for å spise dessert. Først tenkte jeg å legge ut den siste delen med svarene på spørsmålsrunden! Hvis jeg finner ut at det er noen fler spørsmål nå, så bare svarer jeg på de i ukens spørsmål.  

  Hva syns du om videoen og svarene? 

 • T.G.I.F Show - Episode 3

  Heihei ♥ 

  Det tok jo hundre år å laste opp den videoen på youtube, så videoen kom nå 40 minutter etter fredagen, ikke så ille da. Brukte også flere timer på å redigere videoen, og sminkevideoen har jeg ikke engang fått startet på, skal prøve å starte i morgen, også må jeg legge ut del 3 av spørsmålsrunden i tillegg. Men her er tgif show med Sofia, episode 3. ENJOY! 

  Vinneren med den beste setningen for "jeg er redd for...", som vi snakket om i forrige episode, kårer vi heller neste episode, siden vi glemte det helt når vi spilte inn denne. 

  Hva syns du om videoen? 
  Ukens spørsmål: HVA SYNS DU OM DIP DYE, HOT OR NOT?  

 • Svarene på Spørsmålsrunden #2

  Heihei ♥

  Nå skal jeg til byen om 15 minutter, og så er det dansetrening litt før 19! Her har dere svarene på spørsmålsrunden, del 2. Jeg har filmet to forskjellige ganger, så det er derfor jeg har på meg forskjellige antrekk, haha. ENJOY! 

  Hva syns du om videoen og svarene? 

 • Svarene på Spørsmålsrunden #1

  Heihei ♥

  Her kommer svarene på spørsmålsrunden del 1! Jeg hadde egentlig filmet inn flere svar, men jeg fikk ikke tid til å redigere ferdig alt siden jeg skulle dra, så derfor blir første video veldig kort. Men ENJOY! 

  Hva syns du om videoen, og bra nok svart? 

 • T.G.I.F Show - Episode 2

  Heihei ♥

  Nå er episoden endelig ferdig lastet på youtube, så her er den! Hadde skikkelig dårlig tid på å lage den i dag, men neste episode skal bli lengre, lover! Håper dere liker videoen, og kommenter under innlegget med fortsettelsen på setningen for å vinne ukens konkurranse. ENJOY!

  // Jeg har også fått ny header nå, jeg sa jo at den andre bare var midlertidlig. Jeg holder meg fortsatt til månede temaet, men det ble litt kjedelig med bare bokstav bilder. Hva syns du om den nye headeren?
  Og link til Emma Marie sin blogg, som ble ukens blogg har dere HER 

  HUSK OGSÅ OG SKRIV UNDER I KOMMENTARFELTET MED FORTSETTELSEN AV SETNINGEN I VIDEOEN, SÅ KAN DU VINNE! ♥ 

 • Videoblogg

  Heihei ♥

  Siden dere er så dumme (neida) og ikke skjønner hvordan man legger inn sånn youtube "linje" under bilder, på blogg, så skal jeg nå vise dere hvor sinnsykt enkelt det er. Så for dere som sliter, trykk på videoen og SE HELE, takk for meg :)
   

  Jeg lagde denne etter en forespørsel fra en blogg leser, så håper dere skjønte hvordan man gjør det! ♥ Ha en god natt alle sammen, så blogges vi mer i morgen.

  Visste du hvordan man gjør dette fra før av? 

 • T.G.I.F Show - Episode 1

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra skolen, og på skolen idag så har vi snakket litt om ungdomsbedrift som vi skal starte med i år, noe jeg gleder meg masse til! Også har vi gått rundt i byen og snakket med folk i butikker. Nå skal jeg spise og fikse meg, for etterpå skal jeg på kino. Men her kommer første episoden av T.G.I.F show med The Bråthen sisters, altså meg og Sofia! Vi hadde veldig dårlig tid på oss å lage den i går kveld, så neste episode blir mye bedre, og da skal vi ha ordnet introen til episode 2. ENJOY!


  Trykk på tannhjulet, og ta på 1080px istedet, da blir det full hd!

  Neste uke blir det også vurdering av en blogg, så om du vil bli vurdert i videoen vår, så legg igjen en kommenter om at du vil!

  Hva syns du om den første episoden? Vil du bli vurdert i neste episode? 

 • 10 ting jeg hater - Video

  Heihei ♥

  Nå ser jeg bare på tv, og slapper av inne siden det er skikkelig storm utenfor. Jeg tenkte at jeg kunne jogge idag, men jeg tror ikke at jeg orker det i dette været. Har et veddemål med Marcus i klassen nå, når det gjelder å spise sunt og trene. Målet er å trene minst 2-3 ganger i uka, og det skal jeg klare fint denne uken! Håper å se resultater fort, hvis jeg klarer å holde meg til målene. Her kommer en video jeg filmet inn i helgen, ti ting jeg hater!

  Hva syns du om videoen? Hater du noe av det samme? 

 • YOUTUBE SHOW

  Heihei ♥ 

  Fra og med fredag så skal jeg og Sofia legge ut en video hver fredag, som vi da kaller vår t.g.i.f show, med Bråthen sisters! Vi 
  kommer til å videoblogge om masse rart, og dere kommer også til å ha sjansen til å bli vurdert i videoene våre, vinne premier osv.
  Bare følg med på showet, det blir gøy! Må også si en stor takk til Kristoffer som har laget youtube design til oss, som dere ser på
  kanalen vår! Youtube kanalen han finner dere HER ♥  

  HVA SYNS DU OM VIDEOEN, KOMMER DU TIL Å FØLGE MED PÅ SHOWET VÅRT? 

 • Videoblogg - Hvordan jeg lager skrift bakgrunnene mine

  Heihei ♥

  Etter forespørsler om å vise dere hvordan jeg lager skrift bakgrunnene mine, også slik som det er i headern min, så har jeg nå laget
  en videoblogg der jeg forklarer hvordan dere gjør det på photoshop. Filmingen min ble ikke så bra, for jeg klarte aldri å finne et bra
  sted å sette kameraet mitt, men samma det, håper dere skjønner hvordan man gjør det!

  HVA SYNS DU OM VIDEOEN? 

 • Videoblogg - Hvordan jeg fikser øyenbrynene

  Heihei ♥

  Her kommer videoen jeg lovte dere, hvordan jeg fikser øyenbrynene mine! Det er flere som har spurt om dette, så idag var jeg
  rask med å filme det, redigere videoen og her er den, ENJOY!  


  Også er det ikke så enkelt å få brynene helt kliss like når det eneste speilet jeg hadde var et mini lite speil, for kameraet sperret
  for det store speilet, så da vet dere det:)  

  OBS OBS! TA PÅ 1080 I KVALITET PÅ VIDEOEN, FOR DA VISES DEN I FULL HD, SOM ER MYE BEDRE!

  Hva syns du om videoen?

 • Svarene på spørsmålsrunden #3

  Heihei ♥

  Nå har nettopp Marthe også kommet, og vi skal lage brownies nå! Men først og fremst, her er siste del med svarene på spm runden,
  på videoblogg! ENJOY! 

  Hjemmesiden til Didrik, Didricko productions finner dere HER

  Hva syns du om videoen og svarene? 

 • Svarene på spørsmålsrunden #2

  Heihei ♥

  Her kommer svarene på spørsmålsrunden del 2! Del 3 har jeg ikke filmet inn enda, men tenkte å gjøre det i dag eller i morgen, 
  så det er ikke så lenge til den kommer. Men ENJOY! 

  Hva syns du om videoen, og svarene? 

 • Svarene på spørsmålsrunden #1

  Heihei ♥

  Her kommer svarene på spørsmålsrunden, del 1, på video selvfølgelig. De andre delene blir også på video, og det blir minst 3
  deler. Og sånn btw, jeg får helt "dobbelthake" når jeg sitter så nærme kameraet, det er fordi at jeg syns det er for nærme så jeg
  trekker meg tilbake i ansiktet, dårlig vane. Men ENJOY!  

  Bloggene jeg leser er: auroramohn, krisssy, xflwrpwr, matholck, voeblogg, haawt, andreabadendyck, soffas og noen fler, husker
  ikke alle nå. PS: Hvis bloggdesignet mitt er litt hemma nå, så er det fordi jeg nettopp har lagt inn de nye kodene, så det er ikke 
  sikkert alt oppdaterer seg på 2 sek. 

  Hva syns du om svarene og videoen?

 • Videoblogg fra Smögen

  Heihei ♥

  Her kommer bare et lite hallo fra meg, på videoblogg! Jeg har tatt sånn filming direkte på youtube, så da er videoen gjort på 2
  sekunder, men samtidig som kvaliteten suger da, haha. 

  Hva skjer hos deg a? Syns dere at jeg skal ha sånne video "snutter" oftere?

 • Ukas spørsmål på VIDEO

  Heihei ♥

  Her kommer endelig svarene på ukas spørsmål, del 2, på video selvfølgelig, siden jeg lovte dere det! Hvis dere lurer på noe mer,
  så spør under, så svarer jeg på det neste uke. ENJOY!  

  Hva syns du om videoen og svarene? 

 • Videoblogg - Hår og sminke

  Heihei ♥

  Og god morgen! Nå har jeg stått opp, og jeg holder på å fikse meg til skolen. Vi starter ikke før kl. 10.00, også skal vi bare være
  ute på Isegran idag, for vi har en slags klasseavslutning. Blir sikkert litt koslig. I helgen så lagde jeg en videoblogg til dere, der
  jeg filmet meg, da jeg fikset meg til bursdagen til onkelen min, det kommer også en til videoblogg senere om noe annet, ENJOY! 

  Jeg snakker egentlig i begynnelsen og, men det er broren min som skulle redigere videoen kjapt for meg, også gadd han ikke å
  fikse det, men jeg sier bare "Velkommen til Emmasinblogg, blablabla" som vanlig. Men dere fikk hvertfall sett hvordan jeg fikser meg.

  Hva syns du om videoen?  

 • Video fra Dancerevolution 5

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra skolen, og jeg er skikkelig sliten, så nå ligger jeg bare i senga og ser på Teen Wolf,
  elsker tv-seriene mine ♥ Tenkte å dele videoen jeg lagde fra DR 5 som var nå i helgen, med dere, ENJOY!

  Hva syns du om videoen? 

 • Videoblogg - Daglig sminke

  Heihei ♥

  Det tok jo 100 år og laste ned videon på youtube, men her får dere den endelig! Som jeg skrev istad, så gadd jeg ikke å redigere eller
  klippe bort noe i videoen siden imovien min er helt klikk, så da hadde det tatt minst 3 timer å redigere filmen. Anyway, ENJOY!


  (OBS OBS!!! - Trykk på innstillinger og 1080p for beste kvalitet på videoen!)

  Og bildene fra photoshooten jeg hadde idag legger jeg heller ut i morgen, siden det har blitt så sent nå, og jeg gidder ikke å sitte
  foran macen i hele kveld.

  Hva syns du om videoen? Bruker du noe av den samme sminken?  

 • Videoblogg - Svarene på spørmsålsrunden del 5

  Heihei ♥

  Her er endelig siste del med svarene fra spørsmålsrunden! Nå blir det nok en stund til før jeg skal ha spørsmålsrunde igjen, så hvis
  dere lurer på noe som kommer jeg heller til å svare i innlegg neste gang! Ble jo hele 5 deler med video, tok jo lang tid å redigere alt
  dette her. Men her har dere siste del hvertfall, ENJOY! 

  Hva syns du om videoen? Bra nok svart? 

 • Videoblogg - Svarene på spørmsålsrunden del 4

  Heihei ♥

  Her kommer nest siste del med svarene fra spørsmålsrunden! Har tatt sin tid å redigere disse videoene, men jeg fikk låne imacen
  til broren min, så da ble jeg ferdig! For imovien min har klikket helt mentalt. Men jaja, ENJOY!

  Hva syns du om videoen? Bra nok svart?

 • Videoblogg - Rommet mitt

  Heihei ♥

  Det var en på spørsmålsrunden som lurte på om jeg kunne ha romvideo, så nå har jeg laget det! Så ENJOY, her er rommet mitt;

  Hva syns du? 

 • Videoblogg - Svarene på spørmsålsrunden del 3

  Heihei ♥

  Hittil idag har jeg bare vært på skolen, vært i byen med Marie, og jeg kjøpte meg en ting faktisk! Det neste jeg SKAL kjøpe, er
  speilrefleks kamera. Og når jeg kom hjem så jeg på en film som heter Tomorrow, when the war began. Veldig bra og spennende,
  tror det kommer en 2'er i år, da skal jeg og Sofia dra og se den på kino! Såå anbefaler dere filmen hvertfall da. Her får dere del 3
  av svarene fra spørsmålsrunden, tror det blir en del til, mange spørsmål, og jeg snakker jo så mye.. ENJOY! 

  Hva syns du om videoen, og bra nok svart?

 • Videoblogg - Svarene på spørmsålsrunden del 2

  Heihei ♥

  I hele formiddag har jeg hatt problemer med å komme meg inn på blogg, jeg vet ikke om det bare var meg eller flere? Uansett så
  skulle jeg poste svarene fra spørsmålsrunden del 2 mye tidligere, men pga. forsinkelser så får dere den nå! ENJOY!

  Jeg filmet midt på natten for nesten 2 uker siden (sorry, har vært veldig treig med å redigere videoene), så jeg var ganske overtrøtt
  da jeg filmet!

  Hva syns du om videoen? Bra nok svart? 

 • Ukas tips 5 - Hårvideo

  Heihei ♥

  Det skulle egentlig ha kommet ut 2 nye videoer på fredag og i går, men imovien min har klikket helt mentalt, men den funker igjen nå!
  Så derfor har det tatt litt tid å redigere videoene. Her får dere hvertfall Ukas tips 5, der jeg viser dere et lite hårtips! ENJOY!

   

  Hva syns du om videoen og tipset?

 • Svar på spørsmålsrunden del 1!

  Heihei ♥

  Da er jeg vel tilbake på bloggen da. Har hatt pause i en uke nå, var ærligtalt ganske deilig, men savnet bloggen da, haha. Så her
  får dere svarene fra spørsmålsrunden - del 1. ENJOY!

   

  Hvis dere lurer på noe mer, så spør i innlegget under! Svarer så ærlig jeg klarer, og på alt. Så lenge det ikke er noen helt idiotiske
  spørsmål da.

  Hva syns du om videoen?
  Bra nok svart?  

 • Bloopers fra kjæreste spørsmåls runden

  Heihei ♥

  Satt sammen en liten bloopers video til dere fra kjæreste spørsmålsrunden! Ble masse scener som ble helt fail, siden Endre tullet hele tiden. Er noen flere klipp som jeg ikke tok med i videoen, for de er rett og slett alt for pinlige!.. ENJOY!

  Hva syns dere om videoen?

 • Svar på kjæreste spørsmålsrunden - video

  Heihei ♥

  Lastet ned videoen i natt, fikk ikke lagt den ut i går kveld siden det tok litt tid å lagre og laste opp videoen på youtube! Men her har dere svarene fra kjæreste spørsmålsrunden, med meg og Endre! ♥ ENJOY!

  Bra nok svart?
  Hva syns du om videoen?
   

 • Ukas tips 4 - Donut hår

  Heihei ♥

  Nå er det nok en gang tid for ukas tips! Denne gangen viser jeg dere hvordan man setter opp i donut hår, altså en topp, som man trenger en "donut" til for å lage. Jeg kan godt vise dere en gang hvordan man lager donut av sokker også, hvis dere er interesserte? 

  Denne frisyren er veldig enkel og kjapp å lage! Så hvis du har dårlig tid en morgen før skolen eller jobb, så er det bare å sette opp i donut, så ser du fin ut på 1, 2, 3!

  Hva syns du om ukas tips?
  Ideer til neste ukas tips?? Hva som helst!

 • Ukas tips 3 - Topp filmer og tv serier for tiden

  Heihei ♥

  Hadde ikke en så interessant dag i går, så har ikke hatt noe å blogge om, og i dag kommer jeg også bare til å være opptatt hele dagen med å pugge til matteprøven som skal være på onsdag! Men uansett hva, så lovte jeg dere flere ukas tips denne uken, så her er nr. 3!

   Friends with benefits

  The ugly truth

  Chalet girl

  Tv seriene heter: The vampire diaries, Pretty Little liars, Gossip girl, The lying game, The secret circle og Revenge. Alle seriene og filmene kan dere laste ned på piratebay.org og icefilms.info

  Ser du på noen av de samme tv seriene?
  Har du sett noen av filmene?
  Hva syns ukas tips? (Det kommer en til i løpet av uka)
   

 • Trenger ideer til ukas tips!

  Heihei ♥

  TRENGER TIPS FRA DERE!! Nå er det på tide å lage ukas tips nr. 3, og da trenger jeg tips fra dere om hva det skal være om! Her er de andre to ukas tipsene som jeg har laget:

  Så man kan vel si at dere bestemmer! Ukas tips kan være alt fra: anbefalinger av profukter, tips om sminke og hår, - til anmeldelser av en bok, film, tv serie eller kanskje en eller flere bestemte blogger? Vurderer også å kalle det noe annet enn ukas tips, så om du har noen ideer, så kom med de! For det er ikke alltid det blir tips, kanskje jeg heller velge å fortelle om hva jeg syns om noen blogger? Så trenger et passende navn.

  Har du noen ideer til hva neste ukas tips skal handle om?
  Har du noen ideer til nytt navn istedet for "ukas tips" ?
   

 • Ukas tips 2 - Hvordan rense sminkekoster

  Heihei ♥

  Nå er jeg hos Endre, og vi steker marshmellows på stekepannen! Det lukter skikkelig svidd her inne! Endre hentet meg tidligere idag, og så dro vi til han. Og så lagde jeg videoblogg til dere da jeg kom fram, nemlig ukas tips 2! Så enjoy folkens!

  Ukas tips 2: Videoblogg der jeg viser hvordan man renser sminkekoster! (Etter forespørsel fra en bloggleser)

  Hva syns du om ukas tips?
  Hva syns du skal være med på neste ukas tips? 

 • Sminkevideo

  Heihei ♥

  Her får dere sminkevideo der dere ser hvordan jeg sminker meg til vanlig, noe noen av dere har mast dere til! Så håper dere blir fornøyde nå! 

  OBS OBS! Øyenbryna mine ble helt fucka. Fordi nr 1: de er forskjellige fra før av, 2: kameraet stod i veien for speilet jeg egentlig bruker, så de ble STYGGE. Så se vær så snill i bort fra at de er helt mongo, jeg har det ikke sånn til vanlig, æsj. 

  Jeg pleier også å bruke vaselin på leppene, men hadde ikke noe da jeg filmet, så det kom ikke med.

  Hva syns du om videoen?

 • Siste del fra svarene på spm runden

  Heihei ♥

  Her får dere siste del med svarene fra spørsmålsrunden! Og igjen, sorry for at jeg var så treg! ENJOY!

  Bra nok svart?

 • Svar på spørsmålsrunden del 2

  Heihei ♥

  Det tok jo lang tid før jeg endelig fikk ut del 2! Så gjenstår det bare del 3 og 4 også.. Kommer om ikke så lenge! På denne delen er temaet kjærlighet og vennskap ♥ ENJOY!

  Hva syns du om videoen? Bra nok svart?

 • Svar på spørsmålsrunden del 1

  Heihei ♥

  Her kommer del 1 av spørsmålsrunden! Jeg valgte å katigorisere spørsmålene denne gangen, så videoene ble litt mer "ryddigere". Temaene i del 1 er blogg og favoritt/yndlings/beste greier. 

  Amelia er den som stiller meg spørsmålene i videoen, og Sofia er den som sitter og fniser og hikker i bakgrunnen..  Jeg kommer til å lage et innlegg med en liste over alle bloggene jeg leser fast, og de jeg er innom ofte. Det er fler enn de jeg sa på videoen nemlig. 

  Hva syns du om videoen? Bra nok svart?


 • Julegaver - Videoblogg

  Heihei ♥

  I natt lagde jeg en video til dere, der jeg viser nesten alt jeg fikk til jul. Det der ikke ser på videoen hadde jeg enten innpakket i en papp eske, rotet bort i sengen og noe stod oppe på kjøkkenet, og jeg var for lat til å hente det. Men her er hvertfall mesteparten av det jeg fikk til jul i går! ENJOY!

   

  Hva syns du om videoen? Hva fikk du til jul?


   

 • Videoblogg - Dagen min!

  Hei hei ♥

  Istad, i kveld, bestemte jeg meg plutselig for å lage en liten videoblogg til dere! Hadde ikke så mye å snakke om, men syntes det var på tide med en videoblogg på bloggen forde! Jeg forteller om dagen idag, eller nå er det over midnatt, men dere skjønner hva jeg mener... ENJOY!

  Hva syns dere om videoen? Ideer til hva jeg kan videoblogge om neste gang??


 • Videoblogg - Danse sminke

  Hei hei ♥

  Her kommer den lenge etterspurte videoen om hvordan jeg sminker meg før dansekonkurranser! Så ENJOY:  Og her er FØR og ETTER bilde;   Hva syns du om Videoen?


 • Flaue youtube videoer

  Hei hei ♥

  Først vil jeg bare unnskylde for den dårlige bloggingen min i det siste, men jeg har hatt det litt "opptatt". Har blitt helt dilla på to nye tv serier, den ene ble jeg ferdig med på noen dager, og nå ser jeg på en serie som heter 'The Secret Circle'. Den handler om hekser, spennende serier! Også leser jeg mye i bøker for tiden. Det er egentlig ikke en så god unnskyldning, men når man blir helt opphengt får man bare ikke tid til å f. eks blogge!

  Men i går kom tanten min på besøk, og det var kjempe hyggelig! Vi lagde kjempegod mat og hadde dessert etterpå, også snakket vi masse og så på videoer fra når jeg og Sofia danser og fra esi serien og Oppdrag gaustad 1 og 2!

  Da vi så på disse videoene kom jeg over et par gamle, flaue videoer jeg har på youtube brukeren min! Har lagt dem ut på bloggen for lenge siden, og gidder ikke å slette dem for det er morsomt å se igjen senere, her får dere se noen av de:

  Denne er fra da jeg, Sofia og Ingelin blogget sammen, og vi lagde en danse konkurranse "tv" serie som vi kalte esi serien! Dette er da finalen. Dør av hvor dårlig jeg danser. Jeg kan for det meste bare freestyle, men her måtte jeg da også danse hip hop, noe jeg ikke kan i det hele tatt! Haha! 

   Neste er fra når jeg og Ingelin hadde gymtimer med dans på ungdomsskolen, og vi som var lærerne til andre klasser, og før de kom improviserte vi en dans til Justin Biebers sang, herregud så flaut, spesielt siden folk åpnet døren mens vi holdt på å filme, du ser når Ingelin reagerer i filmen!

  Dette er et skoleprosjekt, meg, Amalie og Ingelin som lagde rle film, jeg og Ingelin skulle liksom være gutter....
   

  OG det ALLER VERSTE er videoen til meg og Ingelin da vi deltok i Fredrikstad valget, og vår ide var å ha en skøyte dag i Fredrikstad! Vi kom på 2. plass da, og LAN folka vant ofc..

  Herregud så flaut. Jaja, håper jeg gjorde det bra igjen nå, siden jeg var så modig å legge ut de stygge videoene på bloggen. HAHA. 

  Hva syns du om videoene? Hvilken var "best", eller verst da..? OG har du noen skikkelig flaue videoer fortsatt liggende på nett?


 • Få med dere filmen jeg er med i!

  Hei hei ♥

  Nå er endelig filmen jeg er med i ute! Filmen heter Oppdrag Gaustad 2, og det er Didricko production som har laget den. Jeg spiller en soldat, som dør med nesten en gang, haha! Didricko Production består av blant annet broren min, Didrik, også kameratene hans. De har laget masse action filmer som ligger ute på yotube. Søk på Didricko på youtube så får du opp alle filmene hans!

  Men dere bare må se Oppdrag Guastad 1 og 2! Jeg er bare med i 2'ern. Se begge to, her er begge filmene;


  Oppdrag Gaustad:

  Oppdrag Gaustad 2:

  De har filmet inn filmene på Gaustad ungdomsskole, altså den ungdomsskolen jeg gikk på! Jeg er soldaten som dør på 3.26!

  HVA SYNS DU OM FILMENE? HVILKEN LIKTE DU BEST?


 • Spørsmål på bloggen del 3

  Hei hei ♥ Her får dere siste delen fra spørsmål på bloggen, altså del 3! Videoen er fra to forskjellige dager, og jeg har så stygg og mørk stemme på videoen, så sorry for det. ENJOY!

  BRA NOK SVART? Noe mer du lurer på?


 • Vidregående

  Hei hei ♥

  Jeg tenkte bare å skrive litt om hvordan jeg syns det er på vidregående, om linjen jeg går på, skolen jeg går på og rett og slett hva jeg syns om vidregående! Noen spurte også om jeg kunne filme fra skolen, og det gjorde jeg litt, men den videoen ble så dårlig, men jeg legger den til uansett. Men det er dårlig kvalitet siden jeg filmet amatør med en mobil.


  Her ser dere da et "kart" over skolen min. Eller et flyfoto da! Jeg har skrevet på bildet hvor forskjellige steder er, haha. 
  Også skolen er selvfølgelig det som er inni den røde streken. Ganske stor skole egentlig, og rett vedsiden av Rema 1000 tror jeg den heter, og Mix ofc. Det er jo søren meg mix butikker/kiosker vedsiden av alle vidregående skoler!!   Et lite innblikk av kantina. Bildene er tatt fra Glemmen sin hjemmeside. 

  Skolen:
  Skolen er stoor, og kjempe fin! Den har en bra og stor kantine, og jeg er virkelig fornøyd med skolen! Også ligger butikken rett over veien, kjempe digg! Men vi må gå over en bro, som går over veien for å komme dit, haha, "slitsomt".

  Design og håndverk:
  Jeg er KJEMPE fornøyd med linjen jeg går på! Og jeg er også fornøyd med klassen! I klassen kjente jeg tre personer fra før av, siden vi alle sammen har gått i klasse før en gang. Men nå kjenner jeg jo alle, for å si det sånn, haha! 
  På design og håndverk linjen er det 4 klasser, der det er ca. 15 i hver klasse. Og i fordypning mikser vi alle sammen på en måte, for vi bestemmer selv hva vi vil gjøre i fordypning, f. eks: enten frisør, tekstil, tregreier eller interiør!

  De "vanlige" fagene jeg har i år er norsk, engelsk, matte og naturfag! Er så glad jeg ikke har mer enn de fagene. Også har jeg fordypning, produksjon og faget jeg aldri husker hva heter. Kunst historie eller noe lignende! Jeg liker fordypning og produksjon best, for da bruker vi all tiden på å lage ting!


  Noen klipp fra skolen da. Som jeg har filmet, lol. Og lyden forsvant, aner ikke hvorfor.. Hadde med en sang da..

  Vi har enda ikke tatt klassebilde! Håper vi skal ta det snart!!! 

  Hvilken klasse går du i, eller jobber du? Hvis du går på vgs, hvilken linje?


 • Spørsmål på bloggen - del 2

  Hei hei ♥

  Nå er jeg på fjellet, og det er mye kaldere her enn hjemme! Bilturen virket ikke så lang, siden jeg så på tv serier og film hele veien! Men her kommer del 2 på spørsmålene på bloggene, altså svarene del 2! ENJOY!

  Bra nok svart? Noe mer du lurer på? Del 3 kommer senere..


 • Vlogg - Spørsmål på bloggen del 1

  Hei hei ♥

  Her kommer del 1 av "Spør meg om hva som helst" fra bloggen. Skulle være helt seriøs og helt ærlig. Ble ikke akkurat sånn 100% serriøs, men det får dere leve med. Klarer aldri å være helt seriøs på en videoblogg! ENJOY del 1 hvertfall! 

  Jeg filmet inn i går kveld som jeg sa jeg skulle, og i dag tidlig. Det er tre deler tilsammen, og jeg driver og laster opp alle nå, så del 2 og 3 kommer ikke om så alt for lenge!

  Hva syns du om videoen? Bra nok svart?


 • VLOGG - Meg som kokk

  Hei hei 

  I går lagde jeg en videoblogg til dere, faktisk! Bare filmet helt random da jeg holdt på å lage pannekaker til meg selv til middag! Så nå kan du få se et innblikk med meg som kokk! Funker fett syns jeg, er veldig flink i pannekakelaging jeg! 

  Hva syns du om videoen?


 • VLOGG - Dagen idag og innkjøp!

  Hei hei ♥

  Takk for alle forslagene til videoblogg! Jeg valgte å lage en enkel og grei videoblogg idag, om dagen idag og om innkjøpene fra i går! Skal snart igjen lage flere videoblogger! Tenkte å lage en danse eller turne video, og en der
  jeg filmer litt random fra hverdagen min, og kanskje litt fra skolen, siden noen er nysjerrige på den nye skolen min!

   Føler meg så utrolig rar, og merkelig på videoen.. Og samme sang hele veien, hehee, liker den sangen! ENJOY! 

  Hva syns du om videoen? -Hvis du har flere forslag til videoblogg så bare kom med det!


 • Video fra vannski og tube kjøringa

  Hei hei ♥

  Det ser ut til at den ene videoen funker nå, hvis ikke, si ifra. Si også ifra om lyden ikke funker! ENJOY!

  Hva syns du om videoen?


  

 • Sminkevideo - Daglig sminke

  Hei hei ♥

  ENDELIG funker sminkevideoen min på youtube! Så her har dere sminkevideoen, min Daglig sminke.

   

  Hva syns du om videoen?


 • Svar på kjæreste spm runden - DEL 2

  Hei hei ♥

  Her er del 2 av kjæreste spørsmålsrunden! Håper dere syns det er bra nok svart, ENJOY!

   

   

  Hva syns du om videoen?

  - EMMA

 • Svar på kjæreste spm runden - del 1

  Hei hei ♥

  Her kommer del 1 av kjæreste spørsmålsrunden. Vi filmet med et kamera, så det stoppet opp hele tiden, 
  så vi måtte ta start hele tiden, så den er litt sånn. Stopp - start. Hvis dere skjønner. Håper dere skjønner
  når vi tuller og ikke tuller i videoen og! ENJOY!
   

  Bra nok svart? Hva syns du om videoen?


 • Sommerdag på brygga

  Hei hei ♥ Her er video fra brygga idag, ENJOY! 

   

  Hva syns du om videoen?


 • Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » Mai 2015

  Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

  instagram
  annonse
  hits